Συμβουλές για την Τοποθέτηση Laminate Flooring

Οι λόγοι πίσω από την αυξανόμενη δημοτικότητα του laminate δάπεδα στα σύγχρονα σπίτια ημέρας είναι πολλά. Το φυλλόμορφο δάπεδο αποτελείται από καλά-μηχανικής σύνθετο ξύλο με μια ρητίνη επικαλυμμένο σε ανώτερη επιφάνεια του που τον καθιστά φιλική προς το περιβάλλον. Μοιάζει με ξύλο σκληρό ξύλο, αλλά το κόστος του είναι κατά πολύ μικρότερο από ό, τι σκληρό ξύλο. Το φυλλόμορφο δάπεδο βρίσκεται σε ένα ευρύ φάσμα κομψά χρώματα και τελειώματα που ταιριάζουν σύγχρονο τρόπο ζωής ημέρα. Δεν χρειάζεται να ασκήσουν πάρα πολλή προσπάθεια για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του laminate δάπεδα. Όπως είναι ανθεκτικά απέναντι σε νερό, δεν υπάρχει πιθανότητα βλάβης που οφείλεται στην υγρασία. Συμβουλές για τον laminate δάπεδα περιλαμβάνει δύο πτυχές - προετοιμασία του δαπέδου και την εγκατάσταση του laminate δάπεδα.
Συμβουλές για την Τοποθέτηση Laminate Flooring - Συμβουλές για προετοιμασία του δαπέδου? Laminate δάπεδο είναι ουσιαστικά ένα πλωτό πάτωμα. Σανίδες του συνθετικού δαπέδου συνδέονται μεταξύ τους με ένα άλλο, αλλά δεν συνδέονται με τη βάση, όπως το δάπεδο ή τους τοίχους. Πριν από την εγκατάσταση laminate δάπεδο, η προετοιμασία του δαπέδου είναι ένας μούστος.
Για την παρασκευή την επιφάνεια του δαπέδου, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το παλιό δάπεδο. Σε περίπτωση που το πάτωμά σας είχε μια κάλυψη του χαλιού, απορρίψτε το μαζί με το γεμίσει που τοποθετείται κάτω από το χαλί. Βγάλτε τις ταινίες καρφί που χρησιμοποιήθηκαν για να ασφαλίσετε το χαλί, από τα άκρα και τις γωνίες του δωματίου. Ελέγξτε προσεκτικά για να βρείτε οποιαδήποτε παραγεμίσματος ή οποιοδήποτε άλλο κολλήσει στο πάτωμα. Εάν απαιτείται, τους ξύστε έξω. Καθαρίστε το πάτωμα με τη βοήθεια των ηλεκτρικών σκουπών.
Το πάχος του laminate σανίδες είναι πολύ μικρότερη και κάθε υποκείμενο ράχες ή τρύπες become σαφώς ορατά. In η άνιση περιοχές, του συνθετικού δαπέδου θα είτε βουτιά ή να πέφτουν και οι ρωγμές μπορούν να αναγράφονται στη φυλλόμορφο δάπεδο που έχετε που. Ως εκ τούτου, στο πάτωμα θα πρέπει να ισοπεδωθεί σωστά. Την άνιση επιφάνειες των τσιμεντένιο πάτωμα μπορούν να διατυπωθούν με επίστρωση με ένα στρώμα λεπτής κονιάματος σετ. Όταν το δάπεδο είναι από κόντρα πλακέ, ματιά πάνω προσεκτικά για να βρείτε οποιαδήποτε ζημιά σε αυτό. Μια κοινώς παρατηρούνται βλάβες στο πάτωμα κόντρα πλακέ είναι προσκρούσεις που προκαλούνται λόγω της απορρόφησης της υγρασίας. These προσκρούσεις should να επιδιορθωθεί με την αντικατάσταση από το κατεστραμμένο τμήμα με νέες κόντρα πλακέ.
Συμβουλές για την Τοποθέτηση Laminate Flooring - Συμβουλές για την εγκατάσταση Laminate Flooring? Το φυλλόμορφο δάπεδο είναι επινοηθεί κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορεί να δίδεται σε τυχόν όροφο ευθέως. Πρέπει να τοποθετείται πάνω από laminate δάπεδα υπόστρωμα. Με βάση το ξύλο και γύψος βάση είναι οι δύο ποικιλίες των underlayment διαθέσιμα. Ο γύψος υπόστρωμα ινών είναι πιο δημοφιλής σε σύγκριση με το ξύλινο υπόστρωμα, δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη αντοχή και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.
Διαστολή και συστολή του συνθετικού δαπέδου είναι βέβαιο ότι θα συμβεί με την αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, πρέπει να κρατήσει ένα κενό μισής ίντσας μεταξύ των άκρων του δαπέδου και των τοίχων του δωματίου. Ελλείψει ενός τέτοιου κενού, του συνθετικού δαπέδου μπορεί να πάρει παραμορφωμένη.
Θέτοντας ταυτόχρονα laminate δαπέδων στην κουζίνα, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ότι όλα τα ντουλάπια κουζίνας σας έχει εγκατασταθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή στην οπότε δεν έχουν εγκατασταθεί, μπορείτε να κόψετε το laminate σανίδες δαπέδων σε μικρό μέγεθος, ώστε να καταστούν κατάλληλα για τις περιοχές γύρω από τα ντουλάπια της κουζίνας. Για τις ωοπαραγωγές laminate δάπεδο κοντά στις πόρτες, δάπεδο should να τεντωθεί στο πλαίσιο του κουφώματα. Έτσι, τα πλαίσια θυρών πρέπει να είναι καθαρισμένα από τα κάτω ανάλογα με το πάχος του laminate σανίδας μετά την ανάληψη κατάλληλες μετρήσεις.
Τοποθέτηση του συνθετικού δαπέδου στην περιοχή γύρω από ένα σωλήνα είναι ένα δύσκολο έργο. Πάρτε ένα μέτρο της περιφέρειας του σωλήνα. Ανοίξετε μια τρύπα για το laminate σανίδα που είναι περίπου μισή ίντσα μεγαλύτερη από τη διάμετρο του σωλήνα. Κόψτε το τρυπημένο laminate σε δύο κομμάτια και τοποθετείται γύρω από το σωλήνα και επικολλήστε τα δύο κομμάτια με κόλλα.
Ελπίδα τις συμβουλές σχετικά με τον laminate δάπεδα αποδειχθεί ευεργετική για σας. Μια τελευταία συμβουλές για την εγκατάσταση φυλλόμορφο δάπεδο είναι να ελέγξετε κάθε laminate σανίδα για κάθε είδους ζημιά. Αυτό διότι, αν βρείτε τις ατέλειες πριν την εγκατάσταση, μόνο τότε θα μπορούσε είτε να αντικατασταθούν ή μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας επιστρέφονται.

Σφιχτό Γάμου Προϋπολογισμός

Αν γάμοι θεωρούνται ως οι πλέον ειδικές περιπτώσεις στη ζωή ενός ατόμου ή μια φορά σε μια ευκαιρία ζωής, που πολλοί από εμάς βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση, όταν ένα πλούσιο γάμος δεν είναι μια εφικτή επιλογή. Ένας τέτοιος γάμος, μια σφιχτή γάμο του προϋπολογισμού, απαιτεί την περικοπή δαπανών σε μεγάλη κλίμακα και ως εκ τούτου θα χρειαστεί πολλή σχεδιασμού. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, όπως ένας γάμος σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό μπορεί σίγουρα να είναι ο γάμος των ονείρων σας. Εάν είστε έτοιμος να έχετε μια σφιχτή γάμος του προϋπολογισμού, τότε θα πρέπει να ξέρετε πώς να προγραμματίσει έναν γάμο σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. Μπορείτε να βρείτε, κάτω από ορισμένες συμβουλές για το σχεδιασμό ενός γάμου σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό και μερικές ιδέες γάμο σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό.
Ο προγραμματισμός ενός γάμου σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό? Προγραμματισμού έναν σφιχτό wedding προϋπολογισμού θα απαιτήσει πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια, η κοπή έξω σχετικά με τον προϋπολογισμό γάμος δεν θα σημαίνει ότι θα χάσετε ή να αγνοήσουν ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Κατά τη διαδικασία σχεδιασμού ένα σφιχτό προϋπολογισμό του γάμου, ξεκινήστε με τα σχόλια λίστα, τότε η γαμήλιες προσκλήσεις, η διακόσμηση γάμου, το ένδυμα γάμου και της δεξίωσης γάμου. Ακολουθούν κάποιες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε σχετικά με καθένα από τα προαναφερθέντα σημεία, για μια σωστή οργάνωση γάμων.
Λίστα Γάμου επισκέπτες? Όταν έχοντας ένα σφιχτό προϋπολογισμό wedding, είναι απαραίτητο να περικόψει τη μέτρηση κεφάλι, όπως και το υπόλοιπο των στοιχείων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ανθρώπων που θα παρευρίσκονται στο γάμο. Σήμερα, ξέρω ότι αυτό ακούγεται λίγο αγενές, αλλά δεν είναι πραγματικά τόσο απαραίτητο να καλέσει μακρινούς συγγενείς, φίλους χαμένο και το σύνολο του χώρου εργασίας σας! Το ραβδί στο καλώντας απλά στενούς φίλους και σημαντικό συγγενείς.
Προσκλητήρια? Για ένα γάμο σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό, do-it-yourself γαμήλιες προσκλήσεις είναι μια πραγματική καλή επιλογή. Επίσης, χειροποίητες γαμήλιες προσκλήσεις θα είναι μοναδική και θα έχει την προσωπική αφή σας. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ φανταχτερό, χρειάζεται απλά να είναι απλό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βασικό, φθηνό υλικά για να φτιάξετε το δικό προσκλήσεις του γάμου σας. Μια άλλη επιλογή είναι να στρατολογήσει κάποια βοήθεια από τους φίλους και την οικογένεια και να σχεδιάσουμε μια κάρτα πρόσκλησης στον υπολογιστή. Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να αφαιρέσετε το εκτυπώσεις της κάρτας ή να στείλετε τις προσκλήσεις μέσω e-mail.
Γάμος Τοποθεσία? Όσον αφορά τη θέση για το γάμο θεωρείται, υπάρχουν αρκετές επιλογές που πρέπει να αξιολογηθούν. Η γαμήλια τελετή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τοπική εκκλησία που ακολούθησε η δεξίωση στην αίθουσα εκκλησιαστική κοινότητα. Ένας σφιχτός προϋπολογισμός γάμος μπορεί να κανονιστεί σε εξωτερικούς χώρους αν είστε παντρεύεται τη σεζόν του γάμου. Μία παραλία, ένα δημόσιο πάρκο ή το κατώφλι κάποιου είναι καλές επιλογές.
Στολισμοί Γάμου? Όταν πρόκειται για την επιλογή και επιλέγει σφιχτό διακόσμηση γάμου του προϋπολογισμού, θα πρέπει να επιλέξουν για τη φθηνότερη διαθέσιμη και επιλέξτε μια από τις καλύτερες ευκαιρίες. Αυτός είναι ένας τομέας όπου μπορείτε να περικόψει το κόστος πάρα πολύ. Δοκιμάστε το και συγκρίνετε μερικά σε απευθείας σύνδεση περιοχές γαμήλια διακόσμηση για τις καλύτερες προσφορές ή εάν είστε καλλιτεχνικά κλίση, θα μπορούσατε να συμμετάσχουν μερικοί από τους φίλους σας να σας βοηθήσει να κάνετε τις διακοσμήσεις. Θα είστε σε θέση να βρείτε πολλές ιδέες διακόσμησης γάμου online. Χρησιμοποιήστε απλές και ανέξοδες υλικό που επίσης φαίνεται μεγάλη. Επιλέγοντας τα άνθη, τα τριαντάφυλλα δεν χρειάζεται να είναι η μόνη επιλογή σας. Try ενσωματώνοντας τα λουλούδια που βρίσκονται στο εποχής για το σφιχτό διακόσμηση γάμου του προϋπολογισμού.
Γάμος φόρεμα? Για να βρείτε την καλύτερη διαπραγμάτευση για νυφικό σας και το νυφικό κόσμημα, ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη λεπτομερή και συγκριτική βιτρίνες. Προσπαθήστε όπως πολλά καταστήματα γαμήλια ενδυμασία του δυνατού, για να διαπιστώσει ότι τέλειο γαμήλιο φόρεμα και το κόσμημα που ταιριάζει τον προϋπολογισμό σας καθώς επίσης και την επιθυμία σας. Ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, θα ζητήσω γύρω από την οικογένειά σας, αν κάποιος έχει ένα γαμήλιο φόρεμα που δεν έχει φθαρεί μετά το γάμο τους. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Για να διαμορφώσετε αυτό, θα μπορούσε να έρθει επάνω με μερικές τροποποιήσεις Εδώ κι εκεί, στο φόρεμα.
Γαμήλια Δεξίωση? Τα τρόφιμα και το γαμήλια τούρτα θα είναι προφανώς το αποκορύφωμα της κάθε δεξίωσης γάμου. Ένας καλός τρόπος για να μειωθούν τα έξοδα της γαμήλια τούρτα είναι να ψήνουν μία από μόνοι σας. Θα πάρει κάποια ώρα σου, αλλά θα είναι ένα ευχάριστο και συγκινητικό έκπληξη για αρραβωνιαστικός σας επίσης. Όσον αφορά τα τρόφιμα θεωρούνται, μπορείτε να έχετε ένα απλό βραδινό μπουφέ, παρακάμπτοντας την ορισθείσα φρυγανιά σαμπάνιας. Αντ 'αυτού, θα μπορούν να αντλούν ένα τοστ με ό, τι έχεις να πιουν. Προσπεράστε την επιλογή να ανοικτό μπαρ και τα γαμήλια τούρτα με την έρημο.
Ο καλύτερος χρόνος να έχετε έναν σφιχτό γάμο του προϋπολογισμού είναι κατά τη διάρκεια της off season, ας πούμε κάποια στιγμή μεταξύ Οκτωβρίου και Μαρτίου. Στην περίπτωση που σχεδιάζετε να προσλάβει για το σχεδιασμό του γάμου, να θυμάστε, οι δεξιότητες του ατόμου είναι αυτό που μετράει και δεν την μάρκα αυτός / αυτή εκπροσωπεί. Πάρτε προτάσεις από τους φίλους και την οικογένεια γι 'αυτό. Θυμηθείτε να προβεί σε ρυθμίσεις για το μήνα του μέλιτος καλά εκ των προτέρων, για να σώσει on ανεπιθύμητη δαπάνες. Ζητήστε έναν φίλο για να παίξει DJ για τη μουσική του γάμου and ένας άλλος φίλος φωτογράφος να παίξουν για τη φωτογραφία γάμου, έτσι ώστε ακόμη και αυτά τα δύο πράγματα έχουν φροντίσει.
Ελπίδα τις παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να έχετε μια φανταστική γαμήλια όνειρο, χωρίς να συμβιβάσει σε πολλά πράγματα. Απολαύστε τον!

How να ισιώσει Σγουρά Μαλλιά

Σγουρό τρίχες είναι πολλές φορές εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστεί και χρειάζονται πολλή συντήρηση σε σύγκριση με την ευθεία αυτά. Επιπλέον, εύκολα να προκαλέσει αναστάτωση και μπορεί να είναι ένα στοιχείο που μειώνει την όμορφη εμφάνισή σας. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες αλλά και πολλοί άνδρες προσπαθήσουμε ίσιωμα σγουρά μαλλιά να ομορφύνει τα βλέμματά τους. Πολλές φορές, το ίσιωμα μαλλιών γίνει για να έχουν μια αλλαγή στην καθημερινή εμφάνιση, ή εάν μια ειδική περίσταση. Είναι πάντα καλό για να δοκιμάσετε τα ίσια εμφάνιση μαλλιά μια φορά, προτού να επιλέξει οριστικά το ίσιωμα σγουρά μαλλιά. Επίσης, αν σας αρέσει να πειραματίζονται με διαρκώς την εμφάνισή σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε προσωρινά ίσιωμα κλειδαριές σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να ισιώσει σγουρά μαλλιά κατά διάφορους τρόπους.
How να ισιώσει Σγουρά μαλλιά με ένα Flat Iron;? Χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικών συσκευών για ευαίσθητες τα μαλλιά σας, ώστε να θυμάστε να δώσουν μεγάλη προσοχή. Είναι πάντα καλό να επενδύσει σε μια καλή μαλλιά ποιότητας σίδερο ισιώματος, το οποίο θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς να προκαλούν βλάβη στα μαλλιά σας. Το παρακάτω διαδικασία είναι επίσης καλό για να ισιώσει permed μαλλιά. ? Σαμπουάν μαλλιών σας για να αφαιρέσετε λάδι ή σκόνη από αυτό. Χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner μετά το λούσιμο και πλένεται καλά μετά από λίγα λεπτά. ? Ξηρά μαλλιά σωστά και φυσικά. Ελέγξτε αν είναι ξηρά στις ρίζες, καθώς, πριν ξεκινήσετε με το ίσιωμα διαδικασία. Βρεγμένα μαλλιά δεν θα σας δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. ? Βουρτσίστε τα μαλλιά τακτοποιημένα για να τους μπερδεύουν-free. Απλώστε το προϊόν και η θερμική προστασία για να τους κρατήσει από οποιαδήποτε ζημία λόγω της καυτό σίδερο. ? Πάρτε ένα μικρό τμήμα των μαλλιών, του πλάτους λιγότερο από εκείνη του σιδήρου μαλλιά σας και κλιπ το υπόλοιπο της τρίχας με τη βοήθεια του κλιπ νύχι. Πάντα να ξεκινούν από το σβέρκο και να προχωρήσει προς τα πάνω. ? Κρατήστε το άνοιγμα κλείσιμο σιδήρου στις ρίζες και να λάβει εν λόγω τμήμα της τρίχας μέσα σε αυτό, κλείστε το και τραβήξτε μέσα από το μήκος των μαλλιών. Εφαρμόζοντας ίση πίεση πάνω από το σίδηρο while να το σύρετε από τις ρίζες της συμβουλές. ? Ακολουθήστε το παραπάνω βήμα για κάθε τμήμα, για να καλύψει το σύνολο της πυκνότητας των μαλλιών σας. Μόλις όλα τα τμήματα που επικαλύπτονται, απλά να τους βούρτσα μαζί με μια λεπτή οδοντωτή χτένα. Μπορείτε να δείτε την πανέμορφη ίσια και λαμπερά μαλλιά ψάχνετε. ? Εάν σκέφτεστε, πώς να ισιώσετε σγουρά μαλλιά ανδρών, είναι απλό. Δεν υπάρχουν διαφορετικές ίσιωμα μαλλιών για τους άνδρες, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω ίσιωμα συμβουλές και να έχετε κατά νου μερικά πράγματα που αναφέρονται παρακάτω.
Εκτός μαλλιά σας είναι ώμος-μήκος, χρειάζεστε να επιλέξει μια κεραμικό Επίχρυση ισιώματος σίδηρος οποία είναι περίπου 1 με 2 ίντσες ευρύ. Μια χτένα εξομάλυνσης των δοντιών είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί. Κρατήστε τη χτένα με το ένα χέρι και το σίδερο στο άλλο. Πάρτε μια μικρή τμήμα των μαλλιών σας με τη χτένα. Ακολουθήστε με ΜΕΤΑ το ισιώματος σιδήρου στο ρίζες και τραβώντας το κάτω τον άξονα μαλλιά προς οι άκρες των τρίχας. Θυμηθείτε ότι η κατεύθυνση στην οποία τραβάτε το σίδερο είναι η κατεύθυνση μαλλιά σας θα θέσει. Αυτό γίνεται πιο σημαντικό, όταν εργάζεστε στην κορυφή στρώματα, καθώς θα επηρεάζουν ολόκληρη στυλ. Γενικά, μπορείτε να τραβήξτε το κορυφή στρώματα ευθεία επάνω στον αέρα, δηλαδή κάθετη από κρανίο σας, ή σε ένα κατεύθυνση μύτη σας έτσι ώστε βάζουν σε μια διεπαφή κατεύθυνση όταν απελευθερώνονται από το σίδερο.
Πώς να ισιώσει Σγουρά μαλλιά μόνιμα;? Μαλλιά είναι επεξεργασμένα με χημικές ουσίες σε αυτή τη διαδικασία. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο και το διάρκεια αυτής θα διαρκέσει εξαρτάται την υφή και μετέπειτα φροντίδα της τρίχας. Ακόμα κι αν πάτε για μόνιμη ίσιωμα μαλλιών, τα μαλλιά αυξάνουν συνεχώς οποίες, από τη φυσική υφή και αυτό μαλλιά χρειάζεται αφή UPS. Χημικά kit ίσιωμα τρίχας διαθέσιμα στην αγορά μπορούν να αγοραστούν να ισιώσετε μαλλιά σε σπίτι. Ακολουθήστε τα βήματα αναφέρονται παρακάτω να έχουμε αυτές όμορφο και ίσια κλειδαριές. ? Καθαριότητα you τρίχα από λούσιμο με το σωστό τρόπο, ακολουθούμενη από την κλιματιστικό. ? Ακολουθήστε το φυλλάδιο οδηγιών κιτ στο μίγμα των χημικών ουσιών. Το ποσοστό ενδέχεται να διαφέρουν από το ένα εμπορικό σήμα. ? Τοποθετήστε μια παχύ πετσέτα γύρω λαιμό σας προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε ερεθισμός του δέρματος. ? Κάντε τμήματα των μαλλιών σας και να αρχίσει την εφαρμογή των ισιώματος κρέμα με μια βούρτσα στο χαμηλότερο τμήμα. Κρατήστε υπόλοιπη μαλλιά δεμένα παραπάνω, ενώ εργάζεστε πάνω ένα μέρος. Ξεκινώντας από την σβέρκο, εργαζόμενη επιδιώκοντας την στέμμα. ? Εφαρμόστε την ισιώματος cream διεξοδικά στη κατεύθυνση από «τις ρίζες για τις άκρες». Καλύψτε το τμήματα σωστά από εσωτερική και εξωτερική πλευρά με την κρέμα. ? Χτενίστε την ενότητα κατ 'ευθείαν προς τα κάτω με ένα απλό χτένα. Be γρήγορη ενώ κάνετε αυτό διαδικασία, όπως έχετε να χτένα ολόκληρο hair μαζί όταν καλύπτονται όλες τμήματα. Θυμηθείτε ότι τα μαλλιά θα αρχίσουν να γίνονται σκληρά λόγω των χημικών ουσιών ως ο χρόνος περνά. ? Μόλις τελειώσετε με την εφαρμογή της κρέμας ολόκληρη μαλλιά, χτένα τον ίσια κάτω. Κρατήστε κτένισμα για περίπου 15-20 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Χρειάζεται να βεβαιωθείτε ότι δεν κρέμα απομείνει στο tangles. ? Πετσέτα στεγνώσει τα μαλλιά και να εφαρμόσουν την εξουδετέρωση cream σε όλη την τρίχα σας. ? Αφήστε πάνω για 20 λεπτά. ? Ξεπλύντε Τώρα μαλλιά σας να αφαιρέσετε την κρέμα με χλιαρό νερό. Εφαρμόστε ένα εδαφοβελτιωτικό πέρα ​​μαλλιά σας και ξεπλύντε μακριά μετά 4-5 λεπτά. Η διαδικασία είναι πάνω και όμορφο μαλλιά είναι μόλις πάνω κορώνα σας, ρίξτε μια ματιά. ? Πώς να ισιώσετε Σγουρά Μαλλιά Φυσικά;? Εάν η ερώτησή σας είναι το πώς να ισιώσει σγουρά μαλλιά χωρίς επιζήμιες το, εδώ η απάντηση σε αυτό. Αλλά, θυμηθείτε διαδικασιών αυτών να ισιώσουν την τρίχα φυσικά χρειάζεται να επαναληφθούν για αρκετές φορές να έχουν ίσια μαλλιά. Από την πρώτη στιγμή με μία από τις παρακάτω αναφερόμενες ίσιωμα μαλλιών θα ζήσουν σίγουρα μια δραστική μεταβολή στην υφή των μαλλιών σας, θα είναι πιο απαλά και λαμπερά και λιγότερο κατσαρός από πριν.
Γάλα? Πλύντε και στεγνώστε τα μαλλιά σας πριν από τη διαδικασία. Ρίχνουμε 1 φλιτζάνι γάλα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Spry το λεπτομερώς πάνω μαλλιά σας. Χτενίστε μπούκλες σας και αφήστε για μία ώρα. Ξεπλύνετε με το σαμπουάν που ακολουθείται από τη συσκευασία, ως συνήθως. Θα διαπιστώσετε ότι μαλλιά σας έχει καταστεί μεταξένια and ευθύτερο από πριν.
Hot Oil? Πρέπει να έχετε ακούσει πώς ευεργετική είναι καυτό θεραπεία λάδι για ξηρά μαλλιά. Είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντων περιποίησης μαλλιών που ενυδατώνει ξηρά μαλλιά σας. Για να δώσω ένα καυτό μεταχείριση πετρελαίου προς μαλλιά σας, παίρνει τακτικά λάδι μαλλιά σας και ζεστάνετε την. Τώρα, μασάζ κεφαλής σας με αυτήν καυτό λάδι απαλά. Εφαρμόστε αυτό στην ολόκληρο μήκος μαλλιά σας. Τυλίξτε κεφάλι σας και ολόκληρο το μήκος των μαλλιών σας με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε το για 15 λεπτά. Τώρα, πλύνετε μαλλιά σας με ένα ήπιο σαμπουάν ακολουθείται από ένα εδαφοβελτιωτικό. You μαλλιών θα μεταξένια, καλά ενυδατωμένο και ευθεία.
Καρύδας Γάλα? Γάλα καρύδας είναι πολύ αποτελεσματικό στον έλεγχο σγουρά μαλλιά σας. Εφαρμόστε γάλα καρύδας στην τρίχα σας και αφήστε για περίπου μία ώρα. Λούστε τα μαλλιά επιμελώς με ένα σαμπουάν και αφήστε το να στεγνώσει φυσικά. Θα δείτε μαλλιά σας είναι λιγότερο σγουρά και εξαιρετικά λαμπρός επίσης.
Εάν είχατε ποτέ μια ερώτηση, πώς να ισιώσει σγουρά μαλλιά, έχετε πολλές απαντήσεις σε αυτό τώρα. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο το καλύτερο ισιώματος μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες σας. Θυμηθείτε να πάρετε την κατάλληλη προσοχή τρίχας, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε με τα μαλλιά σας χωρίς καταστροφής του.

Αντιμετώπιση προβλημάτων Ραπτομηχανές

Πολλά-a-φορές συμβαίνει ότι είστε ραφές κάτι και τη ραπτομηχανή ξεκινά συμπεριφέρεται weirdly. - Ωχ . Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε όλες that τράβηγμα, το σπάσιμο και το άνοιγμα experiment στη μηχανή, βελόνα και κλωστή σας. Παίρνετε έτσι ματαιωμένοι ότι δεν θέλετε να ανοίξετε το εγχειρίδιο ή γνωρίζουν την ακριβή αιτία όλων την αναστάτωση. Ναι, είναι αλλά προφανές. Βιασύνη να τελειώσει ραφές that πανέμορφο στολή και don το, καθιστά καθήκον των αντιμετώπισης προβλημάτων ραπτομηχανή χειρότερο. Είναι πάντα καλό να γνωρίζουμε ράβοντας επισκευή μηχανή για μικρές προβλήματα αντιμετώπισε διάρκεια ράψιμο.
Ραπτική Επισκευή Μηχάνημα για Κάποιοι συχνών προβλημάτων
Η Μηχανή Ράψιμο Στάσεις Ξαφνικά Running:? Αυτό συμβαίνει γενικά μετά τρέξιμο το μηχάνημα για παρατεταμένο χρονικό ωράριο σε μια πάει. Η ισχύς μοτέρ απενεργοποιείται αυτόματα, ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. ? Απλά να κλείσετε το μηχάνημα για περίπου μισή ώρα και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση για να συνεχίσετε το ράψιμο. ? Τη ράβοντας Machine είναι Πραγματοποίηση Ηχος και Στάσεις Running:? Πιθανώς, βελόνα σας έχει κολλήσει στην πανί, επειδή το πανί είναι πολύ παχύ. Αντικατασταθεί αυτή η βελόνα με ένα μεγαλύτερο. ? Αυτό μπορεί επίσης συμβεί εάν το διαλείμματα βελόνα. Στην περίπτωση αυτή, αφαιρέστε προσεκτικά το σπασμένα βελόνα και εγκαταστήστε το σωστό. ? The Needle δεν κινείται:? Έχετε φυλάσσονται ενδεχομένως τον επιλογέα κουρδιστήρι μπομπίνα στις περιελίξεις θέση. ? Φέρτε τον άξονα μπομπίνα κουρδιστήρι στην αρχική του κατάσταση. ? Επίσης, να ελέγχετε αν το σιδερωτής πόδι μειώνεται σωστά. ? The Needle Διαλείμματα:? Ελέγξτε αν βελόνα σας τοποθετείται σωστά. In τρεκλίσματος προσαρμογή ράψιμο, μπορείτε να μετακινήσετε τη βελόνα αριστερά, δεξιά ή κέντρο? Ελέγξετε εάν είναι στη σωστή θέση. ? Ελέγξτε αν η λοστοι και πλάκα βελόνα βρίσκονται ασφαλώς διατεταγμένα και χρησιμοποιείτε τη σωστή λοστοι σύμφωνα με τη ρύθμιση μοτίβο βελονιά. ? Σιγουρευτείτε ότι αφαιρείτε τις ακίδες όταν το ύφασμα είναι κοντά στην βελόνα. Μια βελόνα χτύπημα του καρφίτσα μπορεί αμέσως σπάσει. ? Επίσης, επιλέξτε τη βελόνα συνάρτηση του πάχους πανί. ? Η Άνω Thread Διαλείμματα:? Ίσως έχουν πράξει το σπειρωμάτων κακώς ή αναπάντητες κάποια βρόχους. Ίσως έχετε αναπάντητες εισάγοντας το νήμα σε μία από τις βρόχων. ? Thread ίσως εγγεγραμμένοι κόμπο, επαν-νήμα εν προκειμένω. ? Σωστό τάνυσης του νήματος, μπορεί να είναι πολύ σφιχτό. ? Μπορεί να χρησιμοποιείτε μια λανθασμένη βελόνας μέγεθος. Αλλάξτε τη βελόνα ανάλογα με το πάχους υφάσματος και η νήμα. ? Επίσης, ελέγξτε αν η βελόνα είναι λυγισμένο. Αντικαταστήστε τη βελόνα, εάν ναι. ? Πάχος νήμα ή μια κακή νήμα ποιότητας μπορεί είναι η αιτία. Ελέγξτε το νήμα και αλλάξτε, αν απαιτείται. ? Το μασούρι Thread Breaks:? Η μασουρίστρα μπορεί να μην έχουν εισαχθεί στην υποδοχή μασούρι σωστά? Επαναθεσπίζουν στη σωστή τρόπο. ? Ελέγξτε αν η νήμα τυλίγεται slackly in τη μπομπίνα. Re-νήμα μπομπίνα στην υπόθεση εκείνη. ? Η μασουρίστρα μπορεί να ελαφρά βλάβη στο σημείο από όπου η νήμα τραβιέται έξω. Εάν αυτό συμβαίνει, αλλάξτε το μπομπίνα. ? Το ύφασμα είναι Δεν Moving:? Ελέγξτε αν ύφασμα σας είναι ελεύθερο ή αλιεύονται σε κάτι. ? Εάν είναι πολύ παχιά ένα, θυμηθείτε να προσαρμόσετε το πόμολο μήκους βελονιάς και αλλάξτε τις νήμα και η βελόνα σύμφωνα με την ύφασμα. ? Lint να έχετε συγκεντρώθηκαν στην σκύλους ζωοτροφών. Αφαιρέστε το λοστοι και καθαρίστε τα με μικρό βούρτσα δόντι. ? Ελέγξτε αν η πινακίδα βελόνας και βελόνα είναι σε καλή κατάσταση και τοποθετημένα σωστά. ? Αυτό μπορεί επίσης συμβεί εάν ο ρυθμιστής μήκους βελονιάς τοποθετείται στις χαμηλότερες μέγεθος μήκους βελονιάς. ? Το νήμα είναι Bunching Up Υπό την Fabric:? Ελέγξτε αν το ανώτερο νήμα και η νήμα μασουριού έχουν καταρτιστεί πίσω από λοστοι. Εαν οχι, επιστήσει τόσο τα νήματα πίσω. ? Ξανά το νήμα της μηχανής, μην χάσετε κανένα βρόχο. ? Η μασουρίστρα μπορεί να ελαφρά βλάβη στο σημείο από όπου η νήμα τραβιέται έξω. Εάν ναι, αλλάξετε την μπομπίνα. Επίσης, ελέγξετε αν είναι σπείρωμα σωστά. ? Τη ράβοντας Machine είναι Παράκαμψη τις βελονιές:? Ελέγξτε το τέντωμα. Loose ένταση μπορεί να αποτελέσει αιτία αγνοούνται ράμματα. ? Βεβαιωθείτε ότι το νήμα μπομπίνα και άνω νήμα είναι ιδίου τύπου και καλή ποιότητα. ? Ίσως έχουν χάσει ένας από βρόχους? Re-νήμα το μηχάνημα σωστά. ? Ελέγξτε αν το μασούρι περνιέται κλωστή σωστά. ? Ελέγξτε τη βελόνα? Εάν καταστραφεί ή τοποθετηθεί κακώς, σωστές. Χρησιμοποιήστε τη βελόνα ανάλογα με το πάχος των ύφασμα και νήμα. ? Βρόχοι Forming Ενώ Stitching ή η ράμματα Άνισες:? Μείωση την ένταση. ? Το νήμα μπομπίνα και η ανώτερη νήμα πρέπει να ίσου πάχους και καλή ποιότητα. ? Re-νήμα το μηχάνημα. ? Re-πληγή και επανατοποθετήστε τη μπομπίνα σωστά. ? Ελέγξτε αν η μπομπίνα είναι σε καλή κατάσταση. ? Ραφές είναι Βγαίνοντας συρρικνωμένη:? Ελέγξτε το τέντωμα. Σφιχτό έντασης μπορούν να οδηγήσουν σε αυτό το πρόβλημα. ? Αυτό μπορεί συμβεί εάν το ύφασμα είναι πολύ σιμότητα. Χρησιμοποιώντας πρόστιμο βελόνα και λεπτή νήμα μπορεί βοηθήσει. Βεβαιωθείτε τόσο τα σπειρώματα, το άνω νήμα και το νήμα μπομπίνα, είναι ίδιες. ? Επίσης, δοκιμάστε ράψιμο με μικρότερη μήκους βελονιάς. ? Μην τραβάτε το πανί ενώ ράψιμο. ? Η Μηχανή Ράψιμο είναι Μπλοκαρισμένο:? Κόψτε τη νήμα και ελευθερώστε ύφασμα σας πρώτα. ? Αφαιρέστε ολόκληρο νήμα από το μηχάνημα. ? Η μασουρίστρα πρέπει να αφαιρεθεί. ? Καθαρίστε το χνούδια σε και γύρω από μπομπίνα. Κόψτε το μπλοκαρισμένο νήμα και αφαιρέστε όλα κομμάτια της. ? Τώρα, αφαιρέστε το νήμα εντελώς από το μηχάνημα. Πάλι ξεκινήσετε η όλη διαδικασία της σπειρωμάτων και έπειτα προχωρήσετε στην ράψιμο δουλειά. ? Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα εκτός ανωτέρω αυτά ή τα ανωτέρω προβλήματα συνεχιστεί ακόμα και μετά επανειλημμένες προσπάθειές σας να τα επιλύσει, χρειάζεστε να τηλεφωνήσει στην υπηρεσία εταιρεία για ράψιμο επισκευή μηχανή. Επίσης, βεβαιωθείτε καθαρίσετε το lint στο μηχάνημα σας επιμελώς και το πάρετε λαδωμένη τακτικά να εξασφαλιστεί ομαλή εργασίας. Troubleshooting ραπτομηχανή σε περίπτωση προαναφερθείσας έλευση είναι τακτική προβλήματα είναι πραγματικά εύκολη, απλά πρέπει να δοκιμάστε με πλήρη υπομονή.

Παραλία Διακόσμηση Κόμμα

Καλώς ήρθατε στον ήλιο, την άμμο και surf! Ένα beach party είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από μια μακρά, καταπονημένος εβδομάδα. Έτσι, αντί των δαπανών απογεύματα σας γκρίνια για την πνιγηρός θερμότητας, ρίξτε ένα beach party στο σπίτι σας και απολαύστε την απόλυτη δόση διασκέδαση και ευθυμία. Πιστέψτε με, η ατμόσφαιρα πλήρης, με τη χρυσή άμμο και το γαλάζιο της θάλασσας είναι αρκετά για να μπει στο αυλάκι κόμμα! Εάν, ωστόσο, σχεδιάζετε μια φωτιά, τότε η εκθαμβωτική φεγγάρι, την άμμο ασήμι, καθώς και την όμορφη θάλασσα σας προσφέρει εξαιρετικά όμορφο φυσικό περιβάλλον.
Ενώ αυτό μπορεί να ισχύσει για όλους εκείνους τους ανθρώπους με το δικαίωμα στην παραλία έξω τις πόρτες τους, τι γίνεται με όλους τους άλλους που είναι πουθενά κοντά σε ένα τροπικό παράδεισο; Λοιπόν, τα καλά νέα είναι πως σε ένα beach party δεν χρειάζεται να είναι προγραμματισμένη στην παραλία αυτή. Το μόνο που χρειάζεστε για τη φιλοξενία καλοκαίρι soirée σας είναι να προσθέσετε λίγη φαντασία και some διακοσμήσεις κόμμα παραλία πίσω αυλή ή βεράντα σας ώστε να είναι πιο ζωντανή για τους καλεσμένους σας και να τους πάρει στη διάθεση κόμμα. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις διακοσμήσεις για πάρτι στην παραλία είναι εύκολα διαθέσιμες σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα κόμματος προμήθειες, μόνο τα πόδια κάτω στους διαδρόμους και να επιλέξει την jazziest διακοσμήσεις διαθέσιμες. Φροντίστε να το ταιριάξετε στο κόμμα παραλία διακόσμηση θέμα που έχετε επιλέξει. Έτσι, αν επιλέξετε ένα rave πάρτι στην παραλία ή Χαβάης luau, μπορείτε να αλλάξετε τις διακοσμήσεις σας να πάτε με το θέμα.
Beach Party Οδηγός Διακόσμηση
Επειδή πάρτι στην παραλία πρέπει να διατηρούνται σε ανοιχτούς χώρους, όπως ένα αίθριο ή στον κήπο, μπορείτε να βρείτε μερικά funky κομμάτια των επίπλων ή την παραλία παγκάκια. Προσθέστε το τροπικό περιθώριο στο κόμμα με την οικοδόμηση μιας προσωρινής καλύβα στο χώρο και τη διακόσμηση με φυσικά άνθη. Αν θα έχουμε μάλλον το εσωτερικό κόμμα, στη συνέχεια, στολίζουν τους τοίχους με χρωματιστό χαρτί. Μπορείτε να κάνετε αφαιρεθούν δείγματα μιας σκηνής ωκεανού πλήρες με φύκια, καρχαρίες και τα ψάρια και να τα κολλήσετε στον τοίχο χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία.
Η διακόσμηση του πίνακα μπορεί να αποτελέσει προστιθέμενη διασκέδαση. Χρησιμοποιήστε ένα τραπεζομάντιλο με ένα θέμα παραλία με πολύχρωμα πιάτα, ποτήρια, και άλλα πλαστικά-υγιεινής. Μαζί με τα φορτία των θεματικών επιτραπέζια σκεύη, μπορείτε να διακοσμήσετε επίσης πίνακα με την τοποθέτηση άμμο, κοχύλια, και πλαστικά ζωάκια της θάλασσας στη μέση του τραπεζιού. Μπορείτε να προσθέσετε πράσινο και καφέ tropical thatch φύλλα φοίνικα με κοπή ταινιών του πράσινου και του καφέ χαρτί και συνδέοντάς την με τις άκρες του τραπέζι και καρέκλες.
Αν είναι ένα beach party, έχετε gotta λίγο νερό. Δημιουργία του κόμματος παραλία κοντά σε μια πισίνα ή να μεριμνήσει για μια πισίνα παιδάκια. Πέτα σε ορισμένα Φουσκωτά μπαλόνια για την παραλία και να παρακολουθήσετε τους καλεσμένους σας να τρελαθούν στο νερό.
Κανένα κόμμα δεν παραλία δεν είναι πλήρης χωρίς το εμπορικό σήμα φουσκωτό φοίνικες και ροζ φλαμίνγκο. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές ταριχευμένα ζώα, όπως φουσκωτά πίθηκοι στα δέντρα. Προσθέστε τα άλλα αλιευτικά εργαλεία παραλία, όπως μπάλες, φουσκωτά παιχνίδια στην παραλία, αναπνευστήρας εξοπλισμό, ομπρέλες και ξαπλώστρες για να ολοκληρωθεί το βλέμμα. Συμπληρώστε το μικρό πλαστικό κουβάδες με φθηνό γυαλιά ηλίου παιχνίδι, φτυάρι, μικρό μπουκάλι αντηλιακή λοσιόν, ή κάποια πολύχρωμα ζαχαρωτά κοχύλι και να τα τοποθετήσετε κοντά στην δέντρα.
Αν επιλέγετε της Χαβάης θέμα παραλία, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεφάνια λουλουδιών ως διακόσμηση κόμμα και να δώσει τους επισκέπτες της Χαβάης leis να φορέσει. Ένα στεφάνι παραλία από σαγιονάρες, σαφή πλαστικά μπουκάλια με σημειώσεις στο εσωτερικό, άμμο δολάρια, και γυαλιά ηλίου των παιδιών μπορεί να κρεμαστεί στις πόρτες ή κατά μήκος των τοίχων.
Ένα μεγάλο στοιχείο που θα χρησιμοποιηθεί για μια υπαίθρια κόμμα παραλία είναι tiki δαυλούς η οποία, όταν φωτίζεται, προσδίδουν ένα μεγάλο περιβάλλον για τον τόπο.
Λοιπόν, τι περιμένετε; Θα ξετρελαθείτε με τις ιδέες παραλία κόμμα διακόσμησή σας και να ρίξει σε μερικά παιχνίδια στην παραλία για να προσθέσετε στη διασκέδαση. Το πιο σημαντικό, απολαύστε το κόμμα!

Διασκέδαση Αγώνες για να παίξουν στο αυτοκίνητο

Πώς μπορείτε να κάνετε ένα μακρύ, βαρετό διασκεδαστικό αυτοκίνητο; Πέστε πηγαίνετε για μια πικνίκ με φίλους σας σε τόπο που απαιτεί λίγη οδήγησης. Τώρα θα είναι λίγο άδικο αν κάποιος από σας έχει κολλήσει με ευθύνη της οδήγησης όλο το δρόμο, ενώ οι υπόλοιπες να απολαύσετε ένα ωραίο υπνάκο. Αλλά είναι απλώς ένα αυτοκίνητο. Τι μπορείτε να πιθανώς κάνετε για να κάνουν απολαυστικό;
Λοιπόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια για να παίξετε στο αυτοκίνητο. Και εάν βγαίνετε με ένα μάτσο φίλων, υπάρχει πολύς περισσότερο μπορείτε πράξετε προκειμένου ο βόλτα αυτοκίνητο περισσότερη διασκέδαση από ακριβώς ύπνο. Θα ταξινομούν τα παιχνίδια διασκέδαση που παίζει στο αυτοκίνητο σε 3 ομάδες: επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια καρτών και άλλα παιχνίδια. Παίζουν αυτά τα παιχνίδια διασκέδασης και δείτε πώς η διαδρομή με αυτοκίνητο γίνεται τόσο πολλή περισσότερη διασκέδαση!
Fun παιχνίδια για να παίξουν στο αυτοκίνητο
Κορυφή Επιτραπέζια παιχνίδια? Εδώ είναι μερικά κορυφαία παιχνίδια του σκάφους για να παίξετε στο αυτοκίνητο. Ας ελπίσουμε ότι δεν είσαι σε έναν δρόμο που είναι πάρα πολύ bumpy!
Σκάκι: Παιγμένα σε όλο τον κόσμο, το σκάκι είναι ένα παιχνίδι που έχει προκαλέσει το χρόνο και γενεές και έχει παραμείνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια μεταξύ των νέων και των παλαιών. Μια αξιοπερίεργο παιχνίδι πολέμου, αλλά μπορεί να παιχτεί δύο μόνο άτομα κάθε φορά. Αλλά hey, αυτό δεν σημαίνει ότι βλέποντας δεν είναι διασκέδαση! Το παιχνίδι του σκακιού ταχύτητας είναι συναρπαστική για τον καθένα στο αυτοκίνητο!
Scrabble: Multi-player και ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για να παίξετε στο αυτοκίνητο! Το σημείο σκραμπλ είναι να γίνει μεγάλη, υψηλής λέξεις σκορ. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να διαδραματίσει η όσους περισσότερους ανθρώπους όπως εσείς μπορούν να χωρέσουν σε ένα αυτοκίνητο!
Τα φίδια και κλίμακες: Άλλο ένα αθάνατο παιχνίδι! Φίδια και οι σκάλες είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που και πάλι ευχάριστα για πολλούς παίκτες, οπότε κανείς δεν μένει έξω. Το σημείο του παιχνιδιού είναι να φθάσουν στον τελικό πλατεία στο board. Φυσικά, κερδίζοντας σας μπορεί να επικουρείται ή να εμποδίζεται από τις σκάλες και τα φίδια, αντίστοιχα.
Κορυφή Card Games? Εδώ είναι μερικά κορυφαία κάρτα παιχνίδια για να παίξετε:
Πόκερ: Ίσως το πιο δημοφιλές παιχνίδι χαρτιών στον κόσμο! Θα είναι μια καλό ζέσταμα για εσάς και φίλους σας, εάν είστε επικεφαλίδα προς Λας Βέγκας επίσης! Ένα τυπικό παιχνίδι εξαπάτησης και τύχης. Μπορείτε να το διαδραματίσει στην εκδοχή Texas Hold'em επίσης! Poker είναι πιο διασκεδαστικό όταν παίζεται με 3 ή περισσότερα άτομα.
Blackjack: Ένα άλλο παιχνίδι που θα φέρει Λας Βέγκας στο αυτοκίνητό σας! Blackjack είναι ένα απλό παιχνίδι και δεν έχει το πρόβλημα των καρτών πετούν γύρω!
Uno: Δεν είναι ακριβώς το συμβατικό παιχνίδι, αλλά παίζεται με το δικό του σύνολο καρτών. Είναι δημοφιλής μεταξύ εκείνων που το παίζουν και είναι καλά εξοικειωμένοι με τους κανόνες. Στην περίπτωση που δεν συγκαταλέγονται στα καλά εξοικειωμένοι με τους κανόνες, είναι πραγματικά εύκολο να το μάθει και εγώ!
Για όσους ξέρουν, θα μπορούν να φιλοξενήσουν και τους φίλους σας με κάρτα μαγικά κόλπα!
Άλλα παιχνίδια διασκέδασης για να παίξουν στο Car? Άλλα παιχνίδια διασκεδαστικό να παίξουν όταν βαριούνται στο αυτοκίνητο είναι:
Αλαλος συλλαβόγριφους: άλλο παιχνίδι οποίο έχει αψήφησε χρόνο και έχει γίνει ένα από τα πιο λαό έπαιξε παιχνίδια στον κόσμο. Το καλό πράγμα για αυτό το παιχνίδι είναι το ότι απαιτεί ουσιαστικά δεν συσκευών, βέβαια εκτός από τους παίκτες. Μία ομάδα δίνει το όνομα της ταινίας σε έναν παίκτη από την άλλη ομάδα. Η άλλη ομάδα είναι υποτιθέμενο για να μαντέψει το όνομα της ταινίας που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις δράσεις.
Όνομα-Τόπος-Ζώων-Thing: Θεωρείται ευρέως ως ένα ανόητο παιχνίδι των παιδιών, αλλά είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Αυτό που χρειάζεστε εδώ είναι χαρτί και το στυλό. Έναν παίκτη ανακοινώνει μια επιστολή και θα πρέπει να γράψετε ένα όνομα, έναν τόπο, ένα ζώο και ένα πράγμα που αρχίζει με αυτό το γράμμα. 10 βαθμοί για τα μοναδικά ονόματα. Αν τα ονόματα αγώνα με άλλον παίκτη, τότε 5 βαθμοί.
PSP (PlayStation Portable) Παιχνίδια: Για την uninventive, υπάρχουν πληθώρα παιχνίδια που Sony έχει διατίθενται τηρουμένων ΠΥΠ της που πολλοί παίκτες μπορούν ίδιοι συνδεθείτε και παίζουν.
Έτσι αυτές ήταν μερικά παιχνίδια διασκέδαση που παίζει στο αυτοκίνητο. Ο γύρος αυτοκίνητο ξαφνικά πιο διασκεδαστικό τώρα, έτσι δεν είναι;

Πισίνα Επισκευή Deck

Το κατάστρωμα πισίνας είναι ο χώρος που περιβάλλει τις πλευρές της πισίνας. Δεν υπάρχει ακριβής ορισμός για το κατάστρωμα πισίνας. Ωστόσο, το κατάστρωμα πισίνας είναι συχνά η κατασκευασμένη επιφάνεια που περιβάλλει όλες τις πλευρές της πισίνας. Τις περισσότερες φορές, αυτή η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη με τη βοήθεια των λίθων, πλακιδίων πλίνθους και ξύλο. Πισίνα Η επισκευές καταστρώματος που απαιτούνται είναι πολύ συχνά, οφείλεται στους ακόλουθους λόγους. ? Διάβρωση: Η πρώτη και κύρια αιτία για την υποβάθμιση της ποιότητας κατάστρωμα πισίνας, είναι η επίδραση της διάβρωσης. Το κατάστρωμα πισίνας έρχεται συνεχώς σε επαφή με πολλά φυσικά παράγοντες και στοιχεία, ότι ο καιρός. Λόγω της διάβρωσης εμφανίζεται κυρίως λόγω του ήλιου, του ανέμου και της βροχής. ? Η συνεχής έκθεση σε νερό: Συνεχής έκθεση με τα αποτελέσματα του νερού στην ανάπτυξη του βρύα για την επιφάνεια της πισίνας. Περαιτέρω περισσότεροι, πολλοί μικροοργανισμοί και ακαθαρσίες, συσσωρεύοντας ξεκινήσει για την επιφάνεια του καταστρώματος. ? Little μελανά σημεία: Η συσσώρευση των μικροοργανισμών και των υδάτων, το αποτέλεσμα σε μόνιμη αύξηση των μικροοργανισμών από την επιφάνεια του καταστρώματος. ? Ολισθηρός Επιφάνεια: Η συνεχής χρήση του δαπέδου τείνει να κάνει το πάτωμα πολύ ολισθηρό, που είναι μάλλον επικίνδυνη λαμβάνοντας υπόψη το μικρό ποσότητα νερού που είναι πάντα παρόντες στο κατάστρωμα. ? Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι επισκευών κατάστρωμα της πισίνας, που μπορεί να γίνει στο κατάστρωμα της πισίνας. Μερικά από τα κοινά, επισκευές καταστρώματος πισίνα, που μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια απλών εργαλείων και υλικών, παρατίθενται παρακάτω.
Pool Deck Επισκευή # 1: Στίλβωση και Ζωγραφική? Στίλβωση και ζωγραφική επιφάνεια της πισίνας, είναι η καλύτερη δυνατή θεραπεία για την αποκατάσταση της καταστρώματα πισίνας. Στίλβωση είναι μια εξαιρετική μέθοδος διατήρησης των επιφανειών πέτρας και του ξύλου υγιή, καθαρή και ελκυστική. Αν η επιφάνεια του καταστρώματος έχει αρχικά αποτελείται από υλικά παρόμοιο με σκυρόδεμα, τότε είναι συχνά βαμμένα με αδιάβροχο χρώμα.
Pool Deck Επισκευή # 2: Pool Deck Resurfacing? Αν η επιφάνεια του καταστρώματος έχει υποστεί ζημιά, πέρα ​​από ένα ορισμένο επίπεδο, τότε πολλοί άνθρωποι θεωρούν ξαναέρθει στην επιφάνεια του καταστρώματος της πισίνας. Pool κατάστρωμα resurfacing προϋποθέτει την κατάργηση της κατεστραμμένης επιφάνειας και αντικαθιστώντας την παλιά με ένα καινούργιο. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο την επιφάνεια της πισίνας, αντικαθίσταται και η γέφυρα παραμένει ανενόχλητη. Αυτή η διαδικασία είναι μάλλον ακριβή, αλλά επαναφέρει τη γοητεία της γέφυρας. Ξαναέρχεται στην επιφάνεια μπορεί να γίνει και με τη βοήθεια των επισκευών σκυροδέματος στην πισίνα κατάστρωμα.
Pool Deck Επισκευή # 3: Deck καθαρισμού και στεγανοποίησης Ρωγμές? Ο ευκολότερος τρόπος επισκευής κατάστρωμα πισίνας είναι να καθαρίσετε όλα τα ρήγματα και τα μαύρα στίγματα από την επιφάνεια της πισίνας. Τότε μπορεί κανείς να βελτιώσουμε είτε το σύνολο της επιφάνειας ή να σφραγίσει τις ρωγμές με γύψο του Παρισιού. Πολλοί κατασκευαστές των χρωμάτων έχουν επίσης άρχισε να κατασκευάζει ορισμένα είδη των διαφώτιστων χρωμάτων, τα οποία μπορούν να διατεθούν στο κατάστρωμα της πισίνας.
Αρκετές διαφορετικές τεχνικές επιδιόρθωσης κατάστρωμα της πισίνας γίνονται καινοτόμες και είναι επίσης να τεθούν στη χρήση. Η καλύτερη επιλογή είναι η χρήση υλικών, όπως πέτρα ή κεραμίδια κατασκευασμένα από κομμάτια από πέτρες, χαλίκια, κ.λπ. για να κάνουν το κατάστρωμα της πισίνας. Το πλεονέκτημα της χρήσης υλικών όπως τα σχέδια πισίνα κατάστρωμα σχεδιασμός σας είναι ότι, αυτές οι επιφάνειες δεν είναι μόνο πολύ ανθεκτικό, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματική για την παροχή από την πισίνα σε πολύ γοητευτικό βλέμμα και το έτος συγκομιδής προσφυγής. The πέτρα επιφάνειες απαιτούν επίσης λιγότερη επισκευών και φροντίδα. Οι επιφάνειες αυτές είναι επίσης σε θέση να επιβιώσουν ακατέργαστων καιρικές συνθήκες και τη χρήση. Οι επιφάνειες πέτρα μπορούν επίσης να επισκευαστούν πολύ εύκολα.

Τουαλέτα Φλάντζα Επισκευή - Πώς να επισκευάσει τα Φλάντζα Τουαλέτα

Πεδίλου τουαλέτα είναι μια μεταλλική πλάκα που στερεώνεται κάτω από το τουαλέτα. Εξυπηρετεί δύο βασικούς σκοπούς, δηλαδή, που συνδέει την τουαλέτα με τον σωλήνα εξόδου στο αποχετευτικό σύστημα και την εξασφάλιση της τουαλέτας με το δάπεδο. Κατά την κατασκευή της τουαλέτας, θα είναι βιδωμένη και των σταθερών στη φλάντζα, το οποίο στη συνέχεια, ασφαλίζεται στο δάπεδο χρησιμοποιώντας τις βίδες. Για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές, σφραγίδα κερί εφαρμόζεται στη διασταύρωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τη φλάντζα τουαλέτα και τον λόγο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, κάθε τουαλέτα θα πρέπει να διατηρηθεί σωστά, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία, αλλά και να αποφευχθεί η απεχθής οσμή ή / και διαρροής. Εάν υπάρχει διαρροή νερού από τη βάση του στην τουαλέτα, τότε μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα με τη διεξαγωγή μια απλή επισκευή φλάντζα τουαλέτα. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να επισκευάσει φλάντζα τουαλέτα.
Τουαλέτα Φλάντζα Επισκευή Συμβουλές
Όπως ήδη αναφέρθηκε, μια διαρροή νερού και λυμάτων σηματοδοτεί μια παλιά φλάντζα τουαλέτα που απαιτεί άμεση προσοχή. Διαφορετικά, θα γνωρίζει την κατάσταση? Συχνή διαβροχή του δαπέδου τουαλέτας (κάθε φορά που θα αδειάσετε) και αύξηση της μαύρης μούχλας στο πάτωμα τουαλέτα, κυρίως στη βάση. Ένα άλλο σημάδι φθαρμένα φλάντζας έξω είναι η μετακίνηση της τουαλέτας, ενώ η συνεδρίαση πάνω του. Η μόνη πρακτική μέθοδος για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων υγείας επισκευή φλάντζας. Μετά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται για την επισκευή φλάντζα τουαλέτα:
Απαιτούμενα εργαλεία και υλικά: Για επισκευή φλάντζα τουαλέτα, τα απαιτούμενα εργαλεία και υλικά περιλαμβάνει βίδες, ασύρματα κατσαβίδι, δυναμόκλειδα, κοχλίες, κρίκοι κερί, φλάντζα kit επισκευής και καλαφατίστε. Τα πραγματικά απαραίτητα υλικά μπορεί να διαφέρουν με βάση τις ελλείψεις φλάντζα. Για παράδειγμα, αν έχετε μια ισορροπημένη φλάντζα τουαλέτα που βρίσκεται κάτω ή πάνω από το δάπεδο τουαλέτα, τότε μπορεί να καθορίζεται με τη χρήση ενός αραίωσης φλάντζα.
Αφαίρεση της Τουαλέτα: Το πρώτο και τους πρώτιστους βήμα για επισκευή φλάντζας τουαλέτας είναι η αφαίρεση της τουαλέτας. Πριν να το άρση, διακόπτει την υδροδότησης στην τουαλέτα και επίσης, ξεπλύνετε το υφιστάμενο νερό τουαλέτα. Ξεβιδώστε τα μπουλόνια και παξιμάδια που βρίσκονται στις πλευρές της τουαλέτας. Κρατήστε το τουαλέτα και ανελκυστήρα απαλά. Βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε το καρύδια και τουαλέτα σωστά, όπως είστε πρόκειται να remount τουαλέτα.
Τουαλέτα Φλάντζα Επισκευή: Μέχρι τώρα, ίσως έχουν διαγνώσει το πρόβλημα της φλάντζας τουαλέτας. Μπορείτε καθαρό και σκουπίστε το παλι κερί όσο το δυνατόν από το παλιό φλάντζα. Επίσης επιχρίσματα κερί αποξεσθεί από το κάτω επιφάνεια του τουαλέτας. Μετά αυτό, μπορείτε να διορθώσετε τα μπουλόνια φλάντζα στις τρύπες του κιτ επισκευής. Κατόπιν, τοποθετήστε το κιτ επισκευής στο δάπεδο επί παρόμοια θέση με την προηγούμενη. Αυτό θα διασφαλίσει ορθή υλική ενσωμάτωση της φλάντζας και ταυτόχρονα, θα προλαμβάνεται κάθε αδιακρισία.
Ο καθορισμός της φλάντζας και τουαλέτα: Ενώ για τον καθορισμό της φλάντζας τουαλέτα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης όπως προβλέπεται από τον κατασκευαστή. Βιδώστε καθορισμό των φλάντζα σωστά στο πάτωμα. Τοποθετήστε το νέο δαχτυλίδια κερί και επανατοποθετήστε την τουαλέτα? Ασφαλίστε το με τις βίδες ή / και καρύδια. Σιγουρευτείτε, εσείς δεν ισχύουν υπερπίεση ενώ καθορισμού, το υπερβολικά σφιχτό βιδώσετε ενδέχεται αποτέλεσμα σκάσιμο του φινίρισμα τουαλέτας.
Αυτό είναι σε εντολής εξ τρόπο επιδιόρθωσης φλάντζα τουαλέτα. Μπορείτε ενεργοποιήσετε τη ύδρευση, ξεπλύνετε νερό και ελέγχετε για τυχόν διαρροή νερού. Για την επισκευή φλάντζας τουαλέτα του μολύβδου σωλήνα, μπορείτε να εφαρμόσετε καλαφατίστε στη διασταύρωση του κύριου αγωγού και την κοινή στουπί. Υπάρχουν επίσης φλάντζα δαχτυλίδια επισκευή διατίθενται στην αγορά για να φτιάξουμε το σπασμένο φλάντζα τουαλέτα.

Σπιτική Λιπάσματα Lawn

Ο καθένας αγαπά ένα πράσινο κομμάτι του γκαζόν στην αυλή τους. Achieving ένα healthy και πλούσια γκαζόν requires σωστή φροντίδα, which περιλαμβάνει τακτικές θερισμός, τη διατροφή, το πότισμα, κ.λπ. Υπάρχουν πολλά εμπορικά fertilizers διατίθεται σε αγορά, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει μια healthy γκαζόν, αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί ο αντίκτυπος αυτών των λιπασμάτων στην περιβάλλον; Επιπλέον, μπορούν επίσης να είναι επιβλαβής για την υγεία των παιδιών καθώς επίσης και τα κατοικίδια ζώα σας. Η εναλλακτική λύση είναι με τη χρήση οργανικών λιπασμάτων, οι οποίες είναι συνήθως ακριβά. Έτσι, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σπιτικό λιπάσματα χορτοταπήτων που εκτός από τα χρήματα σας, και είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον. Αυτές δεν προκαλούν μόνο δεν βλάπτει το περιβάλλον και τα παιδιά σας, αλλά είναι επίσης κατοικίδιο ασφαλή λιπάσματα γκαζόν.
Ενώ υπάρχουν διάφοροι τύποι λιπασμάτων διαθέσιμη, οι σπιτικές λιπάσματα γκαζόν που κατασκευάζονται από φθηνά είδη οικιακής χρήσης, που είναι εύκολα διαθέσιμα. Χρησιμοποιώντας τα σωστά συστατικά, σε σωστή αναλογία και στη σωστή στιγμή μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε ένα όμορφο γκαζόν, που άλλοι θα ζήλευαν. Οι ακόλουθες είναι ορισμένες από τις κοινές μεθόδους προετοιμασίας σπιτικά οργανικά λιπάσματα χλοοτάπητα, τα οποία μπορούν να συμπεριληφθούν κατά τη συνηθισμένη φροντίδα χορτοτάπητά σας.
Κομποστοποίηση Μίγμα
Μία από τις πιο κοινές και αποτελεσματικές οργανικό λίπασμα χορτοταπήτων είναι μείγμα λίπασμα από τα υπολείμματα του φυτού και θραύσματα κουζίνα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μαξιλαροθήκη, λίπασμα και μερικά φύκια. Συμπληρώστε 1/4th της μαξιλαροθήκη με το λίπασμα και τα φύκια και τοποθετήστε το σε ένα κουβά με 5 λίτρα νερού. Ασφαλίστε τα άκρα του μαξιλαροθήκη μέχρι το χείλος του κάδου, έτσι ώστε να μην πέσει μέσα στο νερό. Φροντίστε να είναι έτσι για τρεις με τέσσερις ημέρες. Το μείγμα πρέπει να ανακατεύεται κάθε μέρα. Σταδιακά, το χρώμα των αλλαγών νερού για καφέ και μπορεί να γίνει μυρίζει. Καθώς το νερό μετατρέπεται σκούρο καφέ, αφαιρέστε την μαξιλαροθήκη και να συμπληρώσετε ένα ψεκαστήρα κήπο με δύο λίτρα νερό και 1/4th γαλόνι του υγρού λιπάσματος από τον κάδο. Τώρα, σπιτικά υγρό λίπασμα χορτοταπήτων σας είναι έτοιμο για εφαρμογή. Μπορείτε να ψεκάσετε επάνω του χλοοτάπητα σε μια σαρωτική κίνηση. Να θυμάστε πάντα το νερό γκαζόν σας ελαφρά, μετά τη χρήση αυτού του λιπασμάτων λιπασματοποίησης. Μπορείτε να εφαρμόσετε επίσης πριν από τις βροχές.
Μπύρα λίπασμα χορτοταπήτων
Όπως και εσείς, γκαζόν σας μπορούν επίσης να απολαύσουν μπύρα, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα πρέπει να προσθέσετε κάποια άλλα στοιχεία για να καταστεί η μπύρα ευεργετική για το χορτοτάπητά σας. Τα συστατικά αυτού του τύπου είναι ένα κουτάκι μπίρα, ένα κουτί αναψυκτικού, ½ φλιτζάνι συνηθισμένο υγρό σαπούνι πλυσίματος πιάτων, ½ φλιτζάνι αμμωνίας και ½ φλιτζάνι στοματικό διάλυμα. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και σπρέι πάνω στο γκαζόν με έναν ψεκαστήρα άκρο σωλήνα. είναι νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ προτιμάται για το έργο αυτό και μην ξεχάσετε να ποτίζετε το γρασίδι after εφαρμογής του παρόντος λίπασμα. Σε χώρους με ζεστό κλίμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάλυμα αυτό μια φορά κάθε τρεις εβδομάδες. Μπύρα στο διάλυμα βοηθά μικροβιακή δραστηριότητα (μικρόβια μετατρέπουν το θέμα των τροφίμων στην έδαφος με τη μορφή της διατροφής που απαιτείται για τα φυτά), οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη του φυτού. Ο ρόλος του σαπουνιού είναι να βοηθήσει την εξάπλωση της λύσης σε ένα ομοιόμορφο τρόπο.
Comfrey λίπασμα χορτοταπήτων
Πέρα από τις αναφερόμενες παραπάνω τύπους, υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία, τα οποία θεωρούνται ευεργετικά για τη σίτιση των φυτών. Μια άλλη επιλογή είναι η χρήση των φύλλων comfrey. Μπορείτε να πάρετε comfrey φυτά από φυτικές και νηπιαγωγείο καταστήματα γύρω από το ξενοδοχείο. Γεμίστε ένα κουβά με comfrey φύλλα και προσθέτουμε νερό σε αυτό. Αφήστε το για ζύμωση για δύο έως τρεις εβδομάδες. Σουρώνουμε και τις χρησιμοποιούν το μίγμα για τη διατροφή του χλοοτάπητα, αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να αναμίξετε ένα μέρος του υγρού με πέντε μέρη του νερού ώστε να είναι κατάλληλο για εφαρμογή.
Οποιοσδήποτε από τους παραπάνω τύπους μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λίπασμα για γκαζόν σας. Εκτός από εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί από μπύρας και σόδας, οι άλλες δύο θα πρέπει να προετοιμαστεί καλά μπροστά, δεδομένου ότι απαιτείται χρόνος για να τους κάνουν. These σπιτικά λιπάσματα χορτοταπήτων μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σας και επίσης να βοηθήσουν στην αναχαίτιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Shea βούτυρο για τα μαλλιά

Καριτέ είναι απόσπασμα από τα καρύδια shea βούτυρο, που ευδοκιμούν στο Σι-Karite δέντρο. The Shea-Karite δέντρο φυτρώνει μόνο στους τροπικούς της Αφρικής. Το παξιμάδι έχει υψηλή περιεκτικότητα λιπαρών οξέων. Ο παραδοσιακός τρόπος εξορύσσουν βούτυρο καριτέ από τα καρύδια εμπλέκονται πυρόλυση, ψήσιμο και σφυροκοπώντας αυτήν. The σφυροκόπησε καρύδι είναι τότε βρασμένες σε καθαρό νερό για ώρες μέχρι τη βούτυρο shea ανεβαίνει στην επιφάνεια, από όπου εκσκαφτεί και αριστερά να κρυώσουν. Ωστόσο, με τη έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας στην κοσμητολογία, είναι εκχυλίζεται με τη βοήθεια μιας μηχανής, ανέγγιχτο από το ανθρώπινο χέρι. Shea βούτυρο που χρησιμοποιείται γενικά για την περιποίηση των μαλλιών και είναι ένα ευρέως χρησιμοποιείται σε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προτού που πηγαίνει πέρα ​​από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του καριτέ για τα μαλλιά, ας μάθουμε σε ποια μορφή είναι καλύτερα που χρησιμοποιείται για την τρίχα.
Την ποιότητα των καρπών με κέλυφος, τη μέθοδο εξόρυξης και αποθήκευσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό της ποιότητας του ή βαθμό. Ακατέργαστα ή εξευγενισμένα βούτυρο καριτέ στην αρχική του μορφή είναι ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα και αφαιρείται με τη βοήθεια του νερού (με τον παραδοσιακό τρόπο). Εξευγενισμένα εξόρυξη μειώνει την κιτρινωπή χροιά από το βούτυρο, διασφαλίζοντας όλα τα φυσικά διεγερτικές ιδιότητες είναι ανέπαφες. Η τελευταία μέθοδος είναι όταν το βούτυρο σε μεγάλο βαθμό σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας χημικών διαλυτών. Επεξεργασμένο βούτυρο Shea είναι τουλάχιστον συνιστάται για θεραπευτικούς όσο και καλλυντική χρήση.
Γιατί να χρησιμοποιήσετε βούτυρο Karité για την περιποίηση των μαλλιών;? Επειδή είναι γεμάτο από μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες, ενυδατικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, τα οφέλη βούτυρο καριτέ είναι για τα μαλλιά είναι πολλοί. αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες επουλωθούν κατεστραμμένο τριχωτό και βοηθήσει σαφής οποιαδήποτε λοιμώξεις. Δουλεύει καλά κατά της πιτυρίδας πάρα πολύ. Μπορεί κάνει θαύματα για μαλλιά που έχει καταστραφεί από υπερβολική χρωστική και πλήγμα-ξήρανση. Βοηθά επίσης στην τρίχα de-τονίσει ότι έχει επηρεαστεί για πάρα πολύ καιρό από τη ρύπανση. Κατεστραμμένα και εύθραυστα μαλλιά μπορεί να συσκευαστούν και θα αναζωογονηθεί από ενυδατικές ιδιότητες. Καταπραΰνει και απαλύνει τα ξηρά μαλλιά. Ως βούτυρο shea είναι φως και μη λιπαρό, μπορεί επίσης να εφαρμοστεί ως αφήνουν-in για μαλλιά. Τούτο θα συμβάλει στην ασπίδα τρίχας από κλείδωμα ή αποκρύπτουν την υγρασία in. Πέραν του ότι είναι μεγάλη για ξηρά μαλλιά, βοηθά να θρέψει κανονικά μαλλιά και είναι μη λιπαρή, εύκολη ιδιοκτησία εξάπλωση βοηθά στον έλεγχο υπερβολική υγρασία στα λιπαρά μαλλιά. Τη χρήση του βουτύρου καριτέ για την τριχοφυΐα δεν είναι άγνωστη, λόγω αναζωογονητική μέταλλα και βιταμίνες του.
Πώς να σε χρησιμοποιήσω βούτυρο Karité για μαλλιά;? Shea το βούτυρο είναι το στήριγμα για πολλά καλλυντικά προϊόντα, είτε ως ένα από τα συστατικά ή ως το κυριότερο. Άνθρωποι, καλό στην παραγωγή αιθέριων ελαίων μπορούν να κάνουν σαντιγύ shea βούτυρο, ένα φυσικό ενυδατικό να καλύπτουν τις ατομικές μαλλιά και απαίτηση τριχωτού της κεφαλής, χρησιμοποιώντας μια δόση του καριτέ και κάποια φυσικά έλαια. Για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν βούτυρο shea χωρίς πάρα πολλούς συνδυασμούς, σιγουρευτείτε παίρνετε την ακατέργαστο ή ανεπεξέργαστο ένα. Για ένα ξηρό δέρμα της κεφαλής, μασάζ ένα κέρμα μεγέθους ποσό του καριτέ στο τριχωτό της κεφαλής και σε νωπά μαλλιά, μετά το λούσιμο του. Συνιστάται να το κάνουμε σε μια καθαρή τριχωτό της κεφαλής. Τυλίξτε τα μαλλιά με μια ζεστή πετσέτα επί 15 λεπτά. Αφαιρέστε πετσέτα, χτένα χέρι πρώτα, και έπειτα στυλ όπως επιθυμείτε. Η θεραπεία αυτή θα αναζωογονήσουν τα μαλλιά. Για κανονικό να λιπαρά μαλλιά, παίρνει ένα μέρος λιωμένο βούτυρο shea και ανακατέψτε το με ένα τέταρτο μέρος του έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά. Αδειάστε το περιεχόμενο σε ένα βάζο, και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και των μαλλιών, τουλάχιστον έξι ώρες πριν από λούσιμο των μαλλιών. Κάποιος μπορεί να προσθέσει 5ml του καριτέ σε 50ml μπουκάλι σαμπουάν, για να πάρει ενυδατική καλοσύνη του κάθε φορά που σαμπουάν.
Shea βούτυρο είναι δαπανηρή στην αληθινή, αρχική μορφή του, έτσι δεν παίρνουν ασύνετη σε μέτρηση αγοραστικής μία που δεν είναι το πραγματικό πράγμα. Παρόλο που αγοράζουν τα προϊόντα shea βούτυρο, φροντίστε να τα παραλάβετε από ένα φημισμένο εμπορικό σήμα. Καλό θα είναι να αγοράσει βούτυρο καριτέ σε μικρές ποσότητες? Αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα χρειάζεται να ανησυχούν γι 'αυτό να πάρει μπαγιάτικο ή με δυσάρεστη γεύση. Χρησιμοποιήστε βούτυρο καριτέ για την τρίχα τακτικά, και ρολόι που σπινθήρισμα στέμμα και λάμψη.

Πώς να οικοδομήσουμε μια Οργάνωση ντουλαπιών - Ντουλάπα Οργανωτική Ιδέες

Ένα ντουλάπι είναι η πλέον χρησιμοποιούμενη χώρο στο σπίτι και είναι βρώμικο ή σωριασμένο περισσότερες φορές συναντάμε σπάνια το χρόνο να καθίσουν και να οργανώσει ή να οργανώσετε τα ρούχα στις ντουλάπες μας. Δεδομένου ότι η ντουλάπα είναι βρώμικο, καταλήγουμε να μη εύρεση πολλά από τα πράγματα που πραγματικά χρειάζονται για μια συγκεκριμένη ημέρα. Μια απλή λύση σε αυτό είναι κατασκευή ενός διοργανωτή ντουλαπιών που σας βοηθά να unclutter και τακτοποιήστε ενδυμασίες σας σε ράφια, ώστε να ξέρετε πού να βρείτε αυτό. Μπορείτε να κάνετε διπλό also αποθήκευσης χώρο σας με διοργανωτή ντουλαπιών, διότι δεν έχει σημασία πόσο υπάρχει διαθέσιμος χώρος, υπάρχει πάντα η ανάγκη για λίγο περισσότερο. Μπορείτε να βρείτε κάποια ντουλάπα οργάνωση ιδέες και έναν οδηγό για το πώς να οικοδομήσουμε ένα διοργανωτή ντουλαπιών παρακάτω.
Ντουλάπα Organizer σχέδια - δημιουργία ενός Ντουλάπα Organizer? Πριν να γνωρίζει πώς να οικοδομήσουμε ένα διοργανωτή ντουλαπιών, είναι σημαντικός ο σχεδιασμός της διάταξης του ανάλογα με τον τύπο των ρούχων που πρέπει να αποθηκευτούν. Ντουλάπα διοργανωτής σχέδια περιλαμβάνουν τον αριθμό των ραφιών που απαιτούνται και το ύψος και το πλάτος τους. Επίσης θα περιλαμβάνει λήψη αποφάσεων σχετικά με τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε για την οικοδόμηση ενός οργανωτή ντουλάπα.Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε σχετικά με ένα σχέδιο διοργανωτή ντουλαπιών που θα ταιριάζουν στο χώρο σας και απαιτήσεις αποθήκευσης. Μπορείτε να αρχίσετε τη διαδικασία σχεδιασμού με τη μέτρηση του χώρου που είναι διαθέσιμος, το σχεδιασμό το μήκος και το πλάτος του στα ράφια των καταστημάτων, σύμφωνα με το διαθέσιμο χώρο και στη συνέχεια να αποφασίζουν για τον αριθμό των ραφιών που μπορούν να φιλοξενήσουν.
Μόλις το σχέδιό σας είναι έτοιμη και έχει οριστικοποιηθεί, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποθήκευση των προμηθειών που θα απαιτούνταν για την κατασκευή ντουλάπα μερών σας διοργανωτή. Θα χρειαστεί μερικά βασικά εργαλεία ξυλουργικής, τα στηρίγματα, βίδες, ούπα και ράφια υλικό. Ξεκινήστε με επισυνάπτοντας ντουλάπα στηρίζει προς τα τοιχώματα και στη συνέχεια συνδέστε το ράφι υποστηρίζει. Κόψτε τα ράφια από το ράφι υλικό με χρήση των μετρήσεων και ο σχεδιασμός και η συγκέντρωση τους να κατασκευάσουν μια κεντρική μονάδα προϊόντος στο ράφι. Τοποθετήστε την κεντρική ραφιέρα στο κέντρο από το ντουλάπι και μετά την κατασκευή του να παρατεταμένη διάρκεια, το πάνω ράφι και το κάτω ράφι. Τοποθετήστε τις στην ντουλάπα και να επισυνάψετε τα στηρίγματα και τις άγκυρες στα ράφια για να ολοκληρώσετε κτήριο διοργανωτή ντουλάπι σας.
Ντουλάπα Οργανωτική Ιδέες? Εδώ είναι μερικές ντουλάπα οργάνωση ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε διοργανωτής ντουλάπα σας πιο αποτελεσματική. ? Κάντε χρήση της πολυεπίπεδης ράβδους στο ντουλάπι σας, καθώς παρέχουν περισσότερο χώρο. ? Προσθέστε όσες άγκιστρα και κρεμάστρες του δυνατού, ότι μπορούν να φιλοξενήσουν κεφαλαιοποίησης, μακριά κολιέ, γραβάτες, ζώνες, κ.λπ.? Κάνουν χρήση πλαστικών κάδων να τακτοποιήσουν τα ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά και να αποθηκεύουν εποχιακά ρούχα σε ύφασμα και καμβά σακούλες, έτσι ώστε να παραμένουν ζωντανές. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαχωριστικά για το ράφι για να τοποθετήσετε διπλωμένα ρούχα, τσάντες και παπούτσια. ? Κρεμαστά διοργανωτές ντουλαπιών είναι μια καλή εναλλακτική λύση για ενσωματωμένο organizers όπως ξύλινες διοργανωτές ντουλαπιών. Είναι φθηνή και μπορεί απλά να κρεμαστεί από ένα γάντζο ή το καρφί στο ντουλάπι. Παρέχουν άφθονο χώρο αποθήκευσης και είναι επίσης φορητό? Ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά ή συχνά αλλαγή κατοικίας τους. ? Χρησιμοποιήστε λυγαριά και σύρμα καλάθια για την αποθήκευση αξεσουάρ και πτυσσόμενα ρούχα. ? Κάντε χρήση των θέσεων που μπορούν να τοποθετηθούν στα συρτάρια για να κρατήσει κοσμήματα και αξεσουάρ, όπως δαχτυλίδια και σκουλαρίκια. ? Κάντε χρήση της βαθμιδωτής shelvings καλώδιο που μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος και πλάτος και είναι επίσης ιδανικό για ντουλάπες των παιδιών. ? Μια καινοτόμος ντουλάπα οργάνωση ιδέα είναι να κάνει χρήση μιας παλιάς βιβλιοθήκης στο ντουλάπι σας για να κρατήσει πορτοφόλια, τσάντες, κλπ. κάνουν χρήση πλαστικών συρτάρια που είναι φθηνά και εύκολα διαθέσιμες για να κρατήσει μικρά αντικείμενα, κοσμήματα κουτιά, πορτοφόλια, κ.λπ.? Μπορείτε μπορεί επίσης να κάνει την ντουλάπα σας πιο οργανωμένη και προσβάσιμη με την τακτοποίηση των ρούχων από τα χρώματά τους, διαχωρίζοντας την επίσημη ένδυση από casual wear. Μπορείτε επίσης να έχετε διοργανωτές ντουλάπα για τα μωρά και τα παιδιά. ? Χρησιμοποιώντας αυτές τις ντουλάπι οργανώνοντας ιδέες θα σας επιτρέψουν να κάνουν καλή χρήση της ντουλάπα σας και την εύρεση τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλή, με νοικοκυρεμένα διοργανώνονται ντουλάπα.

Solar Powered βρύσες κήπου

Η πρώτη και κύρια οφέλη από τη χρήση ηλιακής powered βρύσες είναι ότι η χρήση τους είναι ήπια για το περιβάλλον και τις δαπάνες σας επίσης. Αναλόγως του μεγέθους και του κόστους, ηλιακή powered βρύσες κήπου μπορεί να διαφέρουν στην τιμή τους. Ωστόσο, η τιμή σε σύγκριση με την ηλεκτρική τους ομολόγους της, θα είναι σίγουρα χαλαρωτικό ήχο στα αυτιά σας. Κήπος βρύσες που τρέχουν στην ηλιακή ενέργεια κόστος σχετικά φθηνότερες και σας δίνουν την ελευθερία από τις παρενοχλήσεις της ακατάστατα καλώδια. Λόγω των διαφορετικών χτίστηκε και τους μηχανισμούς, τα ηλιακά τροφοδοτημένα βρύσες κήπου πρέπει να εξεταστούν μετά με ορισμένες μοναδική φροντίδα και προσοχή. Η ηλιακή powered τεχνολογία των εν λόγω βρύσες παρέχει όφελος ελάχιστη συντήρηση και πλήρη αξίας του προϊόντος. Λοιπόν, ποια είναι τα άλλα οφέλη της ηλιακής powered πηγές κήπων και ποιες είναι οι συμβουλές διατροφής να ακολουθήσει;
Συντήρηση Συμβουλές για τη λειτουργία του Solar Powered βρύσες κήπου
Power Back-Up? Είναι προφανές ότι μια ηλιακή powered κρήνη κήπο, δεν θα λειτουργήσει όταν ο ήλιος είναι κάτω. Έτσι, αν θέλετε το σιντριβάνι να δουλεύουν τη νύχτα, η συσκευή θα χρειαστεί μια εφεδρική μπαταρία.
Κακή αντλίας Performance? Αν παρατηρήσετε ότι οι αντλίες νερού δεν λειτουργούν όπως τα οποία υποτίθεται ότι, τότε θα πρέπει να εργαστούν για τους ηλιακούς συλλέκτες. Θέση των ηλιακών πάνελ σε μια κατεύθυνση όπου μπορούν να αξιοποιηθούν μέγιστη ηλιακή ενέργεια. Αν και σπάνια, αλλά αν χρειάζεστε πρόσθετη ισχύ για τις αντλίες, επιπλέον ηλιακών συλλεκτών μπορεί επίσης να προστεθεί στη μονάδα.
Ασυνεπής πίδακες νερού? Η ηλιακή βρύσες εξαρτηθεί αποκλειστικά από την Ηλιακή ενέργεια για τη λειτουργία τους, η ένταση της δύναμής τους μπορεί να μεταβάλλεται στη διάρκεια της ημέρας. H συχνότητα των διακυμάνσεων εξαρτάται από την ισχύ των ακτίνων του ήλιου. Έτσι, όταν η ατμόσφαιρα είναι θολό, οι μεταβολές αυτές αποτελούν φυσιολογικό θέαμα.
Ρύθμιση? Ένα ηλιακό συντριβάνι μπορούν να συναρμολογηθούν με ή χωρίς τους ηλιακούς συλλέκτες. Σε ένα σύνολο πάνω, όπου το πάνελ είναι ξεχωριστά από το συντριβάνι, μπορείτε να έχετε το συντριβάνι τοποθετηθεί οπουδήποτε θέλετε. Θα υπήρχε μια καλώδιο σύνδεσης μεταξύ της κρήνης και των ηλιακών συλλεκτών. Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι οι επιτροπές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο, όπου μπορούν να λάβουν μέγιστο φως του ήλιου. Αν αισθάνεστε ότι το σιντριβάνι φαίνεται καλό με τον ηλιακό πάνελ που είναι ενσωματωμένα σε αυτά, τότε θα έχουν άλλη επιλογή για να τοποθετήσετε το σύνολο της μονάδας κάτω από τον ήλιο. Συσσώρευση ρύπων και σκόνης στο ηλιακό πάνελ μπορεί να επηρεάζουν τη λειτουργία. Απλά, σκουπίστε το χώμα να εξασφαλίσει ότι οι ομάδες παίρνουν μεγαλύτερο μέρος του ηλιακού φωτός.
Οφέλη από Solar Powered Κήπος Σιντριβάνια? Δωρεάν Ενέργειας? Για να εκτελέσετε με ηλιακή ενέργεια βρύσες κήπου, τη φύση χρεώσεις που δε. Η ηλιακή ενέργεια είναι σε αφθονία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο όσο χρειάζεται. Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας χωρίς κανένα ηλεκτρικό λογαριασμούς που σας ενοχλούν στην περίπτωση του προτύπου βρύσες.
Οπουδήποτε? Ηλιακή τεχνολογία σας παρέχει το πλεονέκτημα να τοποθετήσετε το συντριβάνι οπουδήποτε θέλετε. Ηλιακό σιντριβάνι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη μονάδα στο πλέον απομακρυσμένο σημείο από το σπίτι σας. Αυτό είναι ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για όσους έχουν ένα μεγάλο κήπο. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, εφόσον οι ομάδες είναι αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας, δεν έχει σημασία, ακόμη και αν τοποθετήσετε τη βρύση μέσα στο σπίτι σας. Οι περιορισμοί που επιβάλλονται υποχρεωτικά από μια πρίζα αποβάλλεται σε ένα ηλιακό σιντριβάνι.
Εύκολη εγκατάσταση? Ηλιακό σιντριβάνι, σε αντίθεση με στάνταρ ηλεκτρικής συντριβάνι, είναι κάτι παραπάνω από εύκολη στην εγκατάσταση. Δεν θα πρέπει να επωμισθούν επιπλέον κόστος της μίσθωσης έναν υδραυλικό για οποιαδήποτε εργασία τα υδραυλικά για το σιντριβάνι. Ένας ηλιακός powered κρήνη είναι ένα αυτόνομο μονάδα τόσο για νερό και ρεύμα. Μπορείτε, επίσης, δεν χρειάζεται να πηνίο ή εκτυλίσσω το ηλεκτρικό καλώδια για να συνδέσετε τη συσκευή με μια πηγή ενέργειας. Δεδομένου ότι η συνολική λειτουργία της συσκευής ηλιακή βάση, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για οποιαδήποτε καλώδια. Έτσι, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε κάποια χρήματα που διαφορετικά θα δαπανηθούν για την πρόσληψη έναν ηλεκτρολόγο.
Ασφαλείς και αξιόπιστες? Η ηλιακή βρύσες είναι χαμηλά για τη συντήρηση, είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες. Μπορεί να συμβεί λόγω ξαφνικής βροχής, το νερό μπορεί να πάρει μέσα τους ηλιακούς συλλέκτες. Κάτι τέτοιο συνήθως δεν έχει καμία επίπτωση στο ηλιακό συντριβάνι. Η μονάδα είναι επίσης ασφαλές για μικρά παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Επίσης, δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τα παιδιά ή κατοικίδια ζώα.
Μία Ισοπαλία Επιστροφή ή Αποκλεισμοί!? Το μόνο μειονέκτημα που συνδέεται με τη λειτουργία της ηλιακής powered βρύσες κήπου είναι η πλήρης εξάρτησή τους από τον ήλιο. Ηλιακή σιντριβάνια εργασιών σε καλύτερο εαυτό τους σε μια φωτεινή ηλιόλουστη ημέρα. Η απόδοσή τους γίνεται πιο αργά σε μια συννεφιασμένη μέρα. Όταν χειμώνες πτώση, είναι συνετό να κρατήσει το εσωτερικό μονάδας. Χιόνι και τον παγετό ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στην αντλία και το ηλιακό πάνελ. Μπολ του την πηγή μπορεί επίσης να ραγίσει λόγω καιρικών συνθηκών κατάψυξης.
Ηλιακή powered βρύσες κήπου είναι καλύτερο για τις θέσεις που λαμβάνουν καλό ποσό φωτός του ήλιου και της εμπειρίας λιγότερο καιρικές συνθήκες κατάψυξης. Ηλιακές πηγές έρχονται σε ποικίλες μορφές? Ορισμένες από αυτές μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια και μερικά χρησιμοποιούνται για να επιπλέουν λίμνες ή ομάδες. Ηλιακές πηγές είναι μια από τις πλέον αποδοτικές συσκευές που αξιοποιούν τις μεγαλύτερες ανανεώσιμη πηγή ενέργειας? Ηλιακό φως. Go πράσινο, πηγαίνετε ηλιακή!

Χαμηλού φωτισμού Φυτά House

Έχετε μια σπουδαία δουλειά, μια κομψή κατοικία σε ένα θρόισμα τοποθεσία με μπαλκόνια και υπέροχη θέα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το σπίτι σας δεν εκτίθεται σε ένα μεγάλο ποσό του φωτός του ήλιου. Και εσύ είσαι λυπημένος από το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις και χώρους για την τήρηση φυτά στο σπίτι σας είναι μικρότερη, που δεν έχουν πράσινο φίλους γύρω σας! Αλλά hey, δεν χρειάζεται να είναι απογοητευμένοι. Εδώ είναι ένας κατάλογος καλών φυτών σπίτι για συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πιστέψτε με, δεν θα διαμαρτύρονται, επειδή δεν παίρνουν αρκετή της ηλιακής ενέργειας, εξ ου και το όνομα χαμηλό φωτισμό φυτά εσωτερικού χώρου!
Best Φυτά Σπίτι για συνθήκες χαμηλού φωτισμού
Lucky μπαμπού: Αυτή είναι μια αγάπη του feng shui επαγγελματίες. Lucky μπαμπού είναι πολύ κοινό όνομα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα είδος που ονομάζεται Dracena sanderiana. Αυτό είναι ένα αιώνιο επιζών. Οι μονάδες αυτές με το σκληρό κοτσάνια και επιβιώνουν σε βάζα μόλις νερό ή στο έδαφος. Είναι συμβατό με πολύ λίγο φως, και όχι μια ισχυρή, άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αν η πίεση γίνει το άμεσο ηλιακό φως, θα έκαιγε τα φύλλα του. Έτσι χρειάζεστε επαρκή φροντίδα τυχερός μπαμπού. Κι αν είναι προικισμένος από κάποιον να σας, τότε δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Ωστόσο, τα φύλλα του είναι λίγο δηλητηριώδες, οπότε μην το κρατήσει σε ένα μέρος όπου θα είναι εύκολα προσβάσιμες για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.
Spider Φυτά: Ένα από τα πιο δημοφιλές από όλα κρέμονται ή τελικά οικιακά φυτά, φυτά αράχνη, είναι μια μεγάλη επιλογή όταν πρόκειται να στεγάσει φυτά που απαιτούν χαμηλό φωτισμό. Αυτές είναι πολύ ισχυρές μονάδες, που θα κρατήσει το φόρτε τους σε λιγότερο από ιδανικές συνθήκες. Αλλά αν οι συνθήκες είναι τέλειες, τότε αυτά τα φυτά είναι απολύτως εκπληκτικό. Όταν έρχεται στο φως, αυτά τα φυτά είναι εντελώς undemanding. Παρά το γεγονός ότι προτιμούν έντονο φως, θα αυξηθεί σε ημι σκιερή σε μερική άμεση συνθήκες Κυρ. Μια μυθική επιλογή πράγματι, μεταξύ χαμηλού φωτισμού εγκαταστάσεις σπιτιών.
Φτέρες: Δεν μπορείτε να παραλείψετε φτέρες, μπορούν να σας; Ορισμένες από τις φτέρες ταιριάζουν στην κατηγορία των χαμηλού φωτισμού οικιακά φυτά, ενώ ορισμένοι από αυτούς δεν το κάνουν. Βοστώνη φτέρες, Φωλιά του πουλιού Φτέρες are φτέρες που αναπτύσσονται καλά ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Βοστώνη φτέρες είναι τα πιο κοινό είδος των φτερών, ενώ η φωλιά του πουλιού φτέρες είναι όμορφες με όρθια, κουτάλι σχήμα και μήλο χρωματιστά φύλλα, περνώντας από μια κεντρική ροζέτα. Υπάρχουν μερικές άλλες μορφές των φτερών, όπως το staghorn, Αυστραλίας φτέρες δέντρο και το γένος φτέρες μαλλιά. Όμως, έχουν την τάση προς πιο έντονο ηλιακό φως. Φτέρες είναι πολύ εύκολα διαθέσιμα, καθώς, οπότε αν δεν μπορείτε να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο ή δεν υπάρχουν άλλα φυτό εσωτερικού χώρου είναι διαθέσιμη, κάντε το!
Φίδι Plant και της Μητέρας-στη γλώσσα-Νόμου: Λοιπόν, το όνομα του τελευταίου είναι αστείο, αλλά στη συνέχεια, όποιος έδωσε αρχικά αυτό το όνομα στη συγκεκριμένη φυτό εσωτερικού χώρου ήταν ίσως πραγματικά παρενοχλούνται από την μητέρα του ή-σε-δικαίου! Παρ 'όλα αυτά σε μια σοβαρή σημείωση, φίδι εγκαταστάσεων και τον ξάδελφό του (είδος) είναι βασικά αρχιτεκτονικά φυτά και έχουν δύσκαμπτες φύλλα όρθια, περίπου 4 πόδια ψηλός. Είναι η «σούπερ φυτό» όλων των φυτών σπίτι και τίποτα δεν μπορεί να αποδειχθούν επιζήμιες για την ανάπτυξή της εκτός από το υπερβολικό νερό ή δεν το νερό σε όλα. Χαμηλή ηλιακό φως, λαμπερό φως του ήλιου, δεν έχει σημασία σε αυτό το δύσκολο φυτό. Πρόκειται για μια ελάχιστη εγκατάσταση ταλαιπωρία.
Golden Πόθος αμπέλου: Οι περισσότεροι από εμάς έχουν ακούσει για το φυτό χρήματα ή η Jade φυτών. Golden Pothos Vine είναι η πιο γνωστή σπίτι φυτά σήμερα. Εμπίπτει στην κατηγορία των δύο κρέμονται φυτών, σύροντας φυτό ή ένα ορειβάτης. Φύεται της έμμεσης καλύτερα φως, αλλά φώς, αρκετά φωτεινή. Πάλι, αυτά των φυτών είναι επίσης πολύ δύσκολο και δεν δίνουν σε ατελείς συνθήκες. Η ασιατική έκδοση αυτής της αμπέλου Golden Πόθος είναι η νομιμοποίηση των φυτών. Χρήματα φυτό ονομάζεται επίσης ασήμι αμπέλου και προέρχεται από το ίδιο γένος αλλά σε διαφορετικό είδος.
Υπάρχουν μερικά άλλοι Δράκαινα, Aechmea bromeliads και ούτω καθεξής, τα οποία είναι οικιακά φυτά που απαιτούν χαμηλή φως. Όποια και αν είναι χαμηλός φωτισμός οικιακά φυτά που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι γεμάτη πράσινο και είναι γεμάτη από φρέσκο ​​αέρα!
Πηγαίνετε πράσινος με φυτά εσωτερικού χώρου!

Ρομαντικές ιδέες για Εκείνον

Πολλοί ένας εμπειρογνώμονας σχέσης θα σας πουν ότι οι μικρές χειρονομίες που μιλούν για την αγάπη και φροντίδα, είναι το κλειδί για τη διατήρηση υγιών σχέσεων. Ενώ, είναι εύκολο να πάρει προφθαμένο στη δίνη της δραστηριότητας που θύελλα καθημερινή μας ζωή, αυτά τα μικρά πράξεις, που μπορεί μερικές φορές να είναι τόσο φθηνή και μη χρονοβόρα ως αγκαλιά, είναι σημαντική για τη διατήρηση αίσθημα αγαπούσε εταίρο και φρόντισε για. Κι ενώ, είμαστε συνεχώς λένε ότι οι γυναίκες πρέπει να εκτιμηθεί και να αισθάνεται ιδιαίτερη, το ίδιο πόδι ισχύει και για τους άνδρες. Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε ότι η ιδέα μας να romanced ενδέχεται να μην λειτουργεί για τον. Ενώ αγαπούν τα λουλούδια και σοκολάτες, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρείτε την ενοικίαση και βλέποντας το Die Hard σειρά ταινία με αυτόν να είναι μια αρκετά ρομαντική χειρονομία. Ρίξτε στην αγαπημένη μπύρα και μάρκες του και έχετε ένα νικηφόρο συνδυασμό. Για να ξεκινήσετε, εδώ είναι μερικές ρομαντικές ιδέες για τον ίδιο.
Συμβουλές και Ιδέες για ερωτευμένους
Εισιτήρια Αγώνα? Οι περισσότεροι άνδρες αγαπούν τα σπορ, έτσι δεν μπορείτε να πάει στραβά που διαθέτουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδα του σε δράση. Μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε πάρετε εισιτήρια πλευρά δικαστήριο, απλά εξασφαλιστεί να καταστεί μια ημέρα για αυτόν διασκέδαση. Είναι υποστηρικτική, φορέστε ένα ρουλεμάν μπλουζάκι στο όνομα της αγαπημένης ομάδας του και ουρλιάζω όταν όλοι οι άλλοι κάνει. Μπορείτε να το παρακολουθήσει με ένα γεύμα στο αγαπημένο του εστιατόριο.
Προγραμματίστε ένα ταξίδι? Εάν ο σύντροφός σας αρέσει σπορ περιπέτειας, ή υπαίθριων δραστηριοτήτων, να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ημέρα ή ένα σαββατοκύριακο. Που θα μπορούσατε να πάτε για πεζοπορία για την ημέρα, περνούν τη νύχτα έξω κάμπινγκ, και απολαύστε στην αναρρίχηση επίσης. Αν ψάχνετε για μια πιο χαλαρή στιγμή, μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι αλιείας. Αν θέλετε κάτι πραγματικά διαφορετικό και από το κουτί, τον πάρει μια καυτή μπαλόνι βόλτα αέρα. Θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ένα καλάθι πικ-νικ, αν αισθάνεστε ότι θα προσθέσει στην εμπειρία.
Πραγματοποίηση Αφίσα? Πραγματοποίηση αφίσα όπου μπορείτε επιστρατεύσει δημιουργικά όλα τα πράγματα αγαπάτε για αυτόν, όλους τους τρόπους όπου ανάβει ζωή σας, ή εκείνους που τον κάνουν μια μεγάλη φίλο / σύζυγό. Αυτός ο κατάλογος δεν πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τους λόγους τον αγαπάτε, αλλά επίσης ελάχιστη quirks του, ή γνωρίσματα προσωπικότητας όπως ο τρόπος κάνει μια προσπάθεια να χορό ή ο τρόπος κοιτάζει στενοχωρημένοι όταν σε μια spot.
Είμαι μεγάλος οπαδός στην μικρή χειρονομία. Κάνουν λίγα πράγματα όπως ολίσθηση μια σημείωση σε πορτοφόλι / τσάντα του πριν αυτός φύγει για εργασία, ή παρουσιάζοντας αυτόν ένα τετράφυλλο τριφύλλι και μια σημείωση που λέει πήρα τυχερός όταν βρήκα. Όλα όσα πρέπει να είναι μόνο να επαγρυπνούν και να θυμάστε τα μικρά πράγματα, όπως το βιβλίο είπε πως θέλει να διαβάσει, το καπάκι της είπε ότι του άρεσε ενώ ήσαστε έξω, αλλά δεν πήρε, ή ακόμη και μόνο να φέρει τον καφέ και το πρωινή εφημερίδα στο κρεβάτι.
Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα εξατομικευμένο δώρο ή χειρονομία για να πουν «Σ 'αγαπώ» ή «με νοιάζει». Έτσι, θεωρώντας ξέρετε άντρας σου πολύ καλά, αποτελούν τα σχέδιά σας με βάση αυτά που θα απολαύσετε πραγματικά, μετά από όλα αυτά είναι αυτό που στοχεύουμε. Σε έναν κόσμο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι είναι λαχτάρα να γίνει αποδεκτή, αγάπησε και εκτίμησε, οι κινήσεις είναι σαν την ενίσχυση μπάντα που βοηθά την αποκατάσταση των στελεχών που τα προβλήματα και τα θέματα που πραγματοποιήθηκε στις σχέσεις μας. Πάρτε λοιπόν το πρώτο βήμα, και να χρησιμοποιήσει ένα από αυτά τα ρομαντικές ιδέες για αυτόν να διατηρήσει το ειδύλλιο. Κάνετε μια συνήθεια το, και δείτε ανθίσει σχέση σας.

Επιλέγοντας το σωστό χρώμα μαλλιών

Μαζί με ένα αριστοκρατικό κόμμωση, το σωστό χρώμα μαλλιών συμβάλει και στη δημιουργία των επιπτώσεων για τους θεατές. Εάν σκέφτεστε να περιπετειώδη και επιθυμούν να αθλητισμό μια funky χρώμα των μαλλιών, θα βρείτε μια ποικιλία από χρώματα για να επιλέξετε από, δεξιά από το φυσικό χαλκό ή ξανθά χρώματα σε έντονο ροζ ή κόκκινο χρώμα. Αλλά η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιών δεν είναι ένα απλό έργο. Πρέπει να πάρετε τους διάφορους παράγοντες υπόψη πριν από τη βαφή για τα μαλλιά, το πρώτο μέλημα είναι ότι το χρώμα θα πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας, αλλά και τα μάτια σας. Έτσι, τι χρώμα μαλλιών είναι σωστό για το δέρμα σας ύφος; Υπάρχουν αρκετές ιδέες χρώμα μαλλιών ότι ένας μπορούν να επιλέξουν from ενώ αποφασίζουν για τη βαφή τριχών.
Το χρώμα των μαλλιών είναι διαθέσιμο σε τρεις βασικούς τύπους, μόνιμες, ημι-μόνιμες και προσωρινές. Μόνιμο χρώμα των μαλλιών αλλάζει πραγματικά τη χρωστική ουσία της τρίχας και ως εκ τούτου διαρκεί περισσότερο. Ημι-μόνιμο χρώμα hiar χρησιμοποιείται κυρίως για την ανάδειξη των μαλλιών και τα προσωρινά χρώμα μαλλιών διαρκεί μόνο για μια ημέρα ή δύο. Ενώ η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιά για να μετατρέψει τα γκρίζα μαλλιά σας σε ένα φυσικό χρώμα, συνιστάται να πάει για μόνιμο χρώμα που διαρκεί περισσότερο. Ορισμένα χρώματα ειδικά πραγματοποιηθεί προς το χρώμα και κάλυψη γκρίζα μαλλιά.
Επιλογή χρώματος μαλλιών
Κατά την επιλογή του δικαιώματος χρώμα των μαλλιών, το απλούστερο συμβουλές στους ακολουθήσουμε είναι ότι το χρώμα μαλλιών πρέπει να είναι μια απόχρωση πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματός σας. Εδώ είναι μερικές τρίχα χρωματισμό ιδέες, βασίζεται τόνο δερμάτων σας, που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού χρώμα μαλλιών. ? Πάλε ανοιχτόχρωμο δέρμα: Σχεδόν όλα τα χρώματα που είναι κατάλληλες για αυτό το είδος τόνο του δέρματος. Αποφύγετε τη χρήση κόκκινο χρώμα τρίχας εάν τον τόνο του δέρματός σας είναι ροζ. Επίσης, οι άνθρωποι με κίτρινο χρώμα δέρματος δεν πρέπει να πάει για το πορτοκαλί ή χρυσαφί χρώμα μαλλιών. Golden, καραμέλα σκιές θα φανεί ο καλύτερος. ? Medium χρώμα δέρματος: μελί, καστανιά, μαόνι, τέφρα καφέ, ή το μέλι χρώμα το χρώμα των μαλλιών θα επαινέσουν καλύτερο μέσο χρώμα τους τόνους του δέρματος, όπως καφέ ή χάλκινα. ? Σκοτεινό χρωματισμένο δέρμα: Εάν έχετε σκούρα επιδερμίδα, μπορείτε να επιλέξετε για το μαύρο, σκούρο καφέ, ή ένα μπορντό χρώμα των μαλλιών. These χρώματα τρίχας θα ανταποκρινόταν επίσης μια ελιά τόνο του δέρματος. ? Εάν σκέφτεστε για την επιλογή του σωστού χρώματος των μαλλιών, μπορείτε να πάτε για το χρώμα που ταιριάζει με τα μαλλιά ή τα μάτια σας. Brown είναι ένα χρώμα μαλλιών που να ταιριάζει σχεδόν όλους τους τύπους δέρματος. Απλά πρέπει να επιλέξετε τη σκιά που θα ταιριάζουν καλύτερα τόνος του δέρματος ή τα μάτια σας. Το κόκκινο χρώμα προσελκύει μεγάλη προσοχή, αλλά και ταιριάζει σχεδόν όλους τους ανθρώπους.
Συμβουλές για την επιλογή Χρώμα μαλλιών? Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην χρησιμοποιείτε ποτέ το χρώμα των μαλλιών με ακριβώς να αναφέρεται σε μια φωτογραφία. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε στιλίστα τρίχας σας να διευκρινίσει αν το χρώμα που θα ταιριάζει πραγματικά το δέρμα σας ύφος. ? Εφαρμογή εξαιρετικά ανοιχτό ή σκούρο χρώμα μαλλιών από τη φυσική σκιά σας μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ κακή εμφάνιση. Ως εκ τούτου, δεν είναι σκόπιμο για τον καθένα να επιλέξει ξανθό χρώμα στα μαλλιά. ? Πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο τα καλύτερα ή τα τυποποιημένα προϊόντα. Μην πηγαίνετε για φθηνότερα διότι ενδέχεται να είναι επιβλαβής για τα μαλλιά σας. Αυτό ισχύει επίσης για τα προϊόντα διατροφής για τα μαλλιά το χρώμα. ? Είναι πάντα καλύτερο να πάει για τη δική φυσικό χρώμα των μαλλιών σου την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα καταλήξετε να ξοδέψει πολλά διατήρηση του χρώματος των μαλλιών. ? Δεν είναι σκόπιμο να στραφούν από δύο εκ διαμέτρου διαφορετικά χρώματα μαλλιών μπορεί να βλάψει σε μεγάλο βαθμό τα μαλλιά σας. Θα πρέπει επίσης να μην το χρώμα των μαλλιών σας πολύ συχνά. ? Κοιτάξτε έξω για ζεστά ή δροσερά χρώματα από χάρτες χρώμα των μαλλιών στο στιλίστα τρίχας σας και να επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών σας σύμφωνα με αυτό. ? Όταν χρωματισμού στο σπίτι, θα πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο οδηγίες πριν από την εφαρμογή του χρώματος. Είναι πάντα προτιμότερο να πάρετε τη βοήθεια των επαγγελματιών όταν επιλέγουν το σωστό χρώμα μαλλιών. Αφού επιλέξετε το χρώμα των μαλλιών, ακολουθήστε τα εξής χρώμα μαλλιών συμβουλές και τεχνικές για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την εμφάνιση που ήθελε. Αλλάζοντας το χρώμα τα μαλλιά σας, αν πραγματοποιείται σωστά, μπορεί να είναι ένα πολύ διασκεδαστικό.

Σύντομη μορφές τρίχας για τις γυναίκες

Παρά το γεγονός ότι μεγάλες κοτσίδες Ραπουνζέλ που αιχμαλώτισε πρίγκιπας της γοητευτικό, σήμερα είναι δύσκολο να διαχειριστεί κοτσίδες σαν κι αυτήν. Σύντομη κομμωτές κέρδισε τη δημοτικότητα από τη γέννηση του κλασικού Bob στο The 20s. Κέρδισε την αίγλη όταν Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, sported κοντά μαλλιά ή, πιο πρόσφατα, η Victoria Beckham είναι δει φορώντας τα μαλλιά της μικρής. Νωρίτερα, σύντομη μαλλιά στυλ προορίζονταν για την αυτοπεποίθηση και την πολυάσχολη επιχειρηματίες, αλλά σήμερα, ο καθένας να το φορέσετε για μια τολμηρή και σπορ εμφάνιση. Ας ρίξουμε μια ματιά στα μοντέρνα σύντομο μαλλιά στυλ για τις γυναίκες.
Κλασικό Bob? Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά το κλασσικό Bob είναι το καλύτερο σύντομο στυλ μαλλιών για τις γυναίκες. Μπορείτε να επιλέξετε μια αντεστραμμένη bob με τις άκρες στυλ να παραμένει πιο κοντά στον λαιμό. Η περικοπή Τ.Θ., με ασύμμετρα ανατροπές του, είναι επίσης "σε". Ήταν η πρώτη sported από Victoria Beckham και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πλέον-ζήτησε-για περικοπές στα σαλόνια.
Pixie? Είναι ένα χτένισμα με τα μαλλιά πολύ μικρό, που βρίσκεται κοντά στα πλαϊνά και πίσω μέρος του κεφαλιού, αλλά λίγο περισσότερο στην κορυφή. Μπορείτε να έχετε ακόμη και παραλλαγές σε αυτό το στυλ των μαλλιών από την κατοχή περιθώρια ή κτυπήματα σε διάφορα μήκη. Για να γράψετε ένα βλέμμα πιο σέξι, ισιώστε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας και αφήστε τους να πέφτουν χαλαρά σε ένα μάτι.
Σύντομη Θαλασσοκόρακες? Εάν επιθυμείτε να έχουν μια δροσερή και μπέρδεμα πάνω βλέμμα, ένα σύντομο θαλασσοκόρακας είναι ακριβώς για σας. Έχει πολλαπλές άνιση στρώματα, με τα κομμένα άκρα με ένα ξυράφι. Δεν είναι μια συνιστώμενη χτένισμα για σγουρά τους τύπους μαλλιών καθώς παίρνουν κατσαρός και παρουσιάζει δυσκολίες. Γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορεί επίσης αθλητισμό μια shag hairstyle.
Σγουρό Bob? Σγουρά σύντομο μαλλιά στυλ για τις γυναίκες περιλαμβάνουν μια σγουρή ή κυματιστή Bob με μαλλιά κομμένα μέχρι το πηγούνι και στο ίδιο επίπεδο με το αυτί. Μπορείτε να έχετε τα στυλ στα κύματα ή απλά αφήστε τους στα φυσικά μπούκλες. Μπορείτε να έχετε ακόμη και τις άκρες ανάποδου. Για να είναι πιο σπορ, έχουν τα κόβουμε πολύ σύντομα, ακριβώς πάνω στο αυτί σας και δείτε τη διαφορά στο βλέμμα και την προσωπικότητά σας.
Sedu κοντά μαλλιά στυλ? Sedu το ίσιωμα των μαλλιών ή ένα σίδερο, είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας στο styling μαλλιών. Μπορείτε να έχετε έναν τέλειο χτένισμα Sedu αν είστε έτοιμοι να περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο Hair Styling κάθε πρωί. Πριν αποκτήσετε Sedu σύντομο hairstyle, πρέπει να έχετε ένα τέλειο σύντομο ύφος τρίχας που είναι κατάλληλο για χαρακτηριστικά του προσώπου και την προσωπικότητά σας.
Pixie κουρέματα είναι επίσης μεγάλη για σγουρά μαλλιά. Αλλά θα πρέπει να εξαρτηθεί από τις καλύτερες σπρέι μαλλιών να διατηρήσει αυτό το στυλ των μαλλιών. Το στυλ μαλλιών Gamine είναι επίσης ένα από τα τελευταία σύντομη στυλ μαλλιών για τις γυναίκες. έχουν σύντομη Αφροαμερικανός στυλ μαλλιών για τις γυναίκες πρόσφατα έγιναν δημοφιλή από διασημότητες όπως η Rihanna. Την περικομμένη pixie ή ένα στυλ μαλλιών είναι το καλύτερο σύντομο στυλ μαλλιών για μαύρες γυναίκες. Αν θέλετε κάτι εντελώς τρελό και περιπετειώδες, μπορείτε να επιλέξουν την faux γεράκι (fohawk) unisex στυλ μαλλιών!
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να έχετε ένα σύντομο hairstyle είναι ότι είναι εύκολα στη διαχείριση και φροντίδα. Αν σκέφτεται να πάρει ένα κούρεμα, έχουν γίνει από έναν αξιόπιστο κομμωτήριο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε προσωρινά τις επεκτάσεις τρίχας, αν θέλετε να μακραίνουν τα μαλλιά σας. Σύντομη μαλλιά στυλ για τις γυναίκες βοηθήσει να τους δώσουμε μια αυτοπεποίθηση, σούπερ έξυπνο βλέμμα. Επίσης, είναι άνετο για να έχει μια σύντομη στυλ μαλλιών το καλοκαίρι. Με μια μικρή παραλλαγή στο σύντομο ύφος τρίχας σας, μπορείτε να αλλάξετε βλέμμα σας από σέξι για αξιολάτρευτο.

Δωρεάν Vintage Patterns Ποδιά

Aprons είναι μεγάλη για πολλούς λόγους. Δεν είναι μόνο μια καλή προστασία για τα ρούχα σας, ενώ μαγειρεύετε αλλά και ότι δίνει μια σεφ-όπως εμφάνιση και αίσθηση. Κάθε φορά που βλέπω μια ποδιά, μου θυμίζει τις ταινίες ρετρό και τηλεοπτικές εκπομπές. Όπου οι γυναίκες, ντυμένος με αρκετά σχήματα ποδιά ρετρό, χρησιμοποιείται για να είναι ωραία και τα τρόφιμα που χρησιμοποιούνται για να δούμε μεγάλη. Τώρα, ποδιές είναι περισσότερο μιας επιλογής τρόπου ζωής, από μια απαίτηση. Να είστε ότι όπως μπορεί, vintage μοντέλα ποδιά εξακολουθούν να είναι ευπρόσδεκτα. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με εύκολη μοτίβα ποδιά, δωρεάν.
Δωρεάν Vintage Ποδιά Pattern # 1? Αυτή είναι η προσωπική συμπάθειά μου πρότυπο ποδιά ρετρό. Πρόκειται για μια ποδιά που κατασκευάζονται από μια πετσέτα πιάτων. Είναι μεγάλη για το γεγονός, ότι είναι εκπληκτικά water απορροφητικό. Ας αρχίσουμε. ? 'Αρχάς, πάρτε μια πετσέτα πιάτων. ? Εκτελέστε μια βελόνα και κλωστή μέσα και έξω. Φροντίστε να είναι ακόμη και πολύ κοντά στα τελειώματα. Στη συνέχεια, θα επιστήσει την σφίξιμο συγκέντρωση επιλογής σας. ? Στη συνέχεια, το pin 20 κορδέλες στη θέση του και ράβουν πάνω από τη συγκέντρωση. Βεβαιωθείτε ότι η ρυτίδα είναι κάτω από τη βελόνα και το ύφασμα δεν είναι ισοπέδωση έξω. ? Στη συνέχεια, το μέτρο 2 κορδέλες 28 ίντσες μακρύς, επίσης, μέτρο, στην περίπτωση κατά την μέση σας που θέλετε να συνδέσει την ποδιά. Pin τα στη θέση τους, κατά μήκος του πίσω δεξιά και αριστερά στα άκρα της σερβιέτας και ράψτε ακριβώς πάνω από την Κορδέλα, κατά μήκος της αρχικής ραφή πετσέτα. ? Ορίστε, χαριτωμένο ποδιά ρετρό σας είναι έτοιμο.
Δωρεάν Vintage Ποδιά Pattern # 2? Αυτό είναι ρετρό μοτίβο «cool», μια πολύ ποδιά. Denims είναι μεγάλη για χώρους πάρα πολύ, οπότε σε αυτό, χρησιμοποιούμε demin. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία από παλιά τζιν σας (psst, αυτό είναι το καλύτερο άλλοθι για να απαλλαγείτε από το τζιν που δεν ταιριάζουν σε). ? Πρώτα λάβει ένα παντελόνι τζιν, μετρήστε το μήκος που θέλετε για ποδιά σας. Κόβουμε το τζιν σε αυτό το μήκος, αλλά από κάτω προς τα πάνω. ? Τότε, κόψουν το εσωτερικό ραφή και να ανοίξει το λαχανιάζω έξω πόδι. ? Κόβουμε το επάνω μέρος του ασφαλτοτάπητα με πλάτος που θέλετε για το στήθος σας. Then κωνικό του πλάτους μέχρι τη μέση. ? Σήμερα, διπλώστε το παντελόνι πόδι στο μισό. Περικοπή έως και όλα τα άκρα ομοιόμορφα και να καθαρίσει το κάτω μέρος της ποδιάς με ένα ωραίο καμπύλη (θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα άλλο σχήμα, αν θέλετε). ? Τώρα, θα μπορούσατε να διαγωγής όλες τις άκρες του πλευρές και τον πυθμένα με ταινία προκατάληψη. Αυτό θα του δώσει μια τακτοποιημένη και χαριτωμένη εμφάνιση. ? Τώρα είναι ώρα να τεθεί λουριά σας. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε δαντέλες ή κορδέλα. Βεβαιωθείτε ότι εσείς το βελονιά με ασφάλεια και να το διατηρήσετε αρκετό καιρό για να δέσουν. ? Ορίστε, ποδιά ρετρό «δροσερό μπλε» σας είναι έτοιμο!
Δωρεάν Vintage Ποδιά Pattern # 3? Αυτό το πρότυπο ποδιά ρετρό είναι πολύ χαριτωμένο για μένα να αντισταθώ. This ποδιά είναι το ήμισυ μεγέθους, δηλαδή από την μέση και κάτω. ? Πάρτε οποιαδήποτε λουλουδάτο μοτίβο ύφασμα σε ορθογώνιο σχήμα. Διατηρείτε το μήκος και πλάτος σύμφωνα με το μέγεθός σας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπροστινή πλευρά του παλιού φούστα, επίσης)? Έπειτα, πάρτε ένα μικρότερο, σχήμα τετράγωνο ύφασμα του (κατά προτίμηση) παρουσιάζουν αντίθεση σκιά και ράψτε το στο κέντρο πίστες μια τσέπη . ? Στη συνέχεια, κάνει τις άκρες τακτοποιημένο. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό με την τοποθέτηση μπορντούρα ταινίες ή από ραφή σε μια ραπτομηχανή. ? Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, βάζετε τα λουριά. Χρησιμοποιήστε δαντέλα, κορδέλα ή το μαλλί και το ράβει στα αντίστοιχα σημεία. ? Κυρία Voila! Είστε έτοιμοι να βουίζει σε αυτό το χαριτωμένο ποδιά ρετρό σου.
Αυτά ήταν τρία από τα αγαπημένα μοτίβα ποδιά ρετρό μου. Είναι απλό να κάνει και να αναζητήσουν vintage, αλλά και μοντέρνο. Ας μην ξεχνάμε, θα σας κάνουν να νιώσετε μεγάλη, ενώ το μαγείρεμα. Αυτό είναι που υπογράφει! Αν συναντήσετε πιο μεγάλες μορφές, αισθανθείτε ελεύθερος να αφήσει ένα σημείωμα και να το μοιραστείτε!

Baby Shower Ευχαριστούμε Σημείωση Διατύπωση

Μόλις το συμβαλλόμενο μέρος ντους μωρών είναι πάνω, είναι το καθήκον σας για την αποστολή σας ευχαριστώ σημειώσεις για τους πελάτες, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους καθώς και για τα δώρα. Ακριβώς όπως και τα άλλα σας ευχαριστώ σημειώσεις, ντους μωρών σας ευχαριστώ σημειώσεις πρέπει να σταλούν όσο το δυνατόν νωρίτερα? Και αυτό σημαίνει ότι σε 3-4 ημέρες μετά το πάρτι. Εάν δεν είναι δυνατόν, να θυμάστε ότι είναι καλύτερα να έχουμε μια καθυστερημένη ευχαριστήσω σημειώνετε rather από ό, τι δεν υπάρχουν σημειώσεις σε όλα. Υπάρχουν ορισμένες ευχαριστήριο σημείωμα εθιμοτυπία να εξεταστούν κατά την γραπτή ντους μωρών ευχαριστήριο σημείωμα διατύπωση. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. ? Είναι σύνηθες να αναφέρει το είδος της δώρο στον ευχαριστήριο σημείωμα. Ακόμη και όταν τα χρήματα δίνονται ως δώρο, πρέπει να το αναφέρει στην ευχαριστήριο σημείωμα? Αν και δεν είναι το άθροισμα των μαθημάτων. ? Πάντα να γράψετε το όνομα του προσώπου στο δελτίο και να μην έναν κοινό τίτλο για όλους. Χρησιμοποιείτε άτυπη λέξεις όπως «Αγαπητέ» και «αγάπη από ', κλπ.? Είναι πάντα καλύτερα αν εσείς προσωπικά γράψετε το ευχαριστώ σημειώσεις όπως χειρόγραφες σημειώσεις που σημαίνει πολλά περισσότερα από αυτά που εκτυπώνονται. Μην σκεφτείτε να πληκτρολογείτε και να πάρει τα έντυπα. ? Αλλά εσείς αναρωτιέστε πώς να γράψετε σας ευχαριστώ σημειώσεις; Εδώ είναι μερικά παραδείγματα των ντους μωρών σας ευχαριστώ διατυπώσεις κάρτα.
Baby Shower Ευχαριστούμε Σημείωση Δείγμα
# Name_______________________? Μας τιμά η παρουσία σας στο κόμμα και να σας ευχαριστήσω για τη γενναιόδωρη δώρο σας. (Δώρο) είναι κάτι (μωρό) θα θυμάστε για πάντα.
Your ειλικρινά,? (Όνομα αποστολέα)
# Αγαπητέ (όνομα)? Σας ευχαριστούμε για το αξιολάτρευτο (δώρο), καθώς σίγουρα θα έρθει σε πρακτικό. Σας ευχαριστούμε για thoughtfulness σας.
Αγάπη από,? (Το όνομα του αποστολέα)
# Αγαπητέ (όνομα) και (όνομα)? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δίνετε μια θαυμάσια και αξέχαστη μέρος ντους μωρών. Σας ευχαριστούμε για την (δώρο), (όνομα του μωρού), θα το αγαπήσει σίγουρα.
Με θερμούς χαιρετισμούς,? (Όνομα αποστολέα)
# Name___________________? Ήμασταν ενθουσιασμένοι να πάρει (δώρο), καθώς ήταν κάτι που πάντα ήθελα για (όνομα του μωρού). Είναι πραγματικά εκτίμησα. Σας ευχαριστώ πολύ.
Δικός σου,? (Το όνομα του αποστολέα)
# Name______________________? Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και τις ευλογίες σας στο κόμμα. Σας ευχαριστούμε για την γενναιόδωρη δωρεά σας (δώρων / μετρητά). Έχουμε προγραμματίσει να τεθεί στη χρήση για το (όνομα του μωρού) 's (λόγο).
Ευχαριστώ και πάλι,? (Όνομα αποστολέα)
Θυμηθείτε ότι ακόμα κι αν δεν σας αρέσει κάποιο δώρο, είστε ακόμα υποτίθεται ότι θα στείλει ένα ειλικρινές ευχαριστήριο σημείωμα προς τον επισκέπτη για το δώρο και το χρόνο τους. Μαζί με αυτά τα ντους μωρών ευχαριστήριο σημείωμα διατυπώσεις, μπορείτε επίσης να εξετάσουμε για το ντους μωρών σας ευχαριστώ ποιήματα και τα περιλαμβάνει στη ευχαριστήσω σας κάρτες. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσει τη δική ποίηση ντους μωρών σας. Εκτός from ντουζιέρα μωρών ευχαριστεί εσείς σημειώνει και τις κάρτες, θα μπορούν επίσης να σκεφτείτε άλλους δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σαν να στέλνετε ένα ευχαριστώ δώρο.
You να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω ντους μωρών ευχαριστήριο σημείωμα samples διατύπωση να στείλει ευχαριστούν εσείς σημειώνουν. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη και μια απλή χειρονομία όπως αυτό θα θυμόμαστε και θα εκτιμηθεί.

Ηλιακή Οθόνες Παράθυρο

Εάν νομίζετε ότι using φιμέ τζάμια ή ταινιών παράθυρο μπορεί να προστατεύσετε το σπίτι σας από τη ζέστη και το έντονο φως του ήλιου, ξανασκεφτείτε το! Φιμέ films γυαλί ή παράθυρο δεν σταματούν τις ακτίνες του ήλιου να φτάσει το ποτήρι, και αφού οι ακτίνες έρχονται σε επαφή με το γυαλί, που ξεκινά άμεσα ακτινοβολεί θερμότητα στο εσωτερικό του σπιτιού. Το γεγονός αυτό καθιστά φιμέ γυαλί ή ταινίες παράθυρο τελείως αναποτελεσματικές από τη θερμότητα και το φως. Η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιούν την ηλιακή οθόνες παράθυρο. Αυτές οι οθόνες χρησιμοποιούν ένα ειδικά διαμορφωμένο πλέγμα οθόνη που εκτρέπει πιο υψηλής θερμοκρασίας UV ακτίνες του ήλιου πριν φτάσουν το τζάμι. Ορισμένες από τις θερμότητας είναι επίσης απορροφάται από την οθόνη, ενώ ένα μεγάλο βαθμό από αυτό διασκορπίζεται στη γύρω ατμόσφαιρα έξω το παράθυρο. Ηλιακή παράθυρα στην οθόνη, έτσι, δραστικά περικόψει το ποσό της θερμότητας και ακτίνες που εισέρχονται στο σπίτι ή κτίριο.
Οφέλη από τη χρήση ηλιακής Windows Οθόνης
Blocks Θερμότητα: Σχεδόν το 80-90% της θερμότητας που εισέρχονται στο σπίτι έχει αποκλειστεί από την ηλιακή παράθυρα στην οθόνη. Μπορούν να μειώσουν την εσωτερική θερμοκρασία κατά περίπου 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου, καθιστώντας έτσι τα δωμάτια πολύ πιο δροσερός, και πιο άνετα να διαμένουν in.
Εξοικονόμηση σημαντική ποσότητα ενέργειας: ηλιακή παράθυρα μπορούν να μειώσουν σημαντικά το φόρτο για furniture διατηρηθεί κοντά στα παράθυρα σταδιακά εξασθενεί. Συνήθως, το ξεθώριασμα παρουσιάζεται μόνο σε εκείνο το μέρος των επίπλων που είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Με τη χρήση ηλιακών παράθυρα στην οθόνη, μπορείτε να προστατεύσετε εύκολα όμορφη και ακριβά έπιπλα σας από το ξεθώριασμα και διατηρεί την αρχική του εμφάνιση για πολλά χρόνια.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: Ηλιακή οθόνες παραθύρων είναι επίσης χρήσιμα για τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής σας ανέπαφο από όλες αυτές τις toms κρυφοκοιτάζει στην τοποθεσία σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας του χρόνου, είναι πολύ δύσκολο για ένα άτομο που στέκεται έξω από το σπίτι σας για να δείτε τι συμβαίνει στο εσωτερικό. Την ίδια στιγμή, όμως, μπορείτε εύκολα να δείτε τις δραστηριότητες συμβαίνει έξω.
Blocks Glare: οθόνη παράθυρα Solar block επίσης θάμβωση αποτελεσματικά. If η λάμψη που εμφανίζεται στην οθόνη της τηλεόρασής καθρέφτες σας ή ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του δωματίου έχει μια σταθερή πονοκέφαλος για σας, την εγκατάσταση ενός ηλιακού οθόνη στα παράθυρα, θα λύσει αυτό το πρόβλημα αμέσως.
Εξαερισμός: Αυτό είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της ηλιακής οθόνες παραθύρων. Εξασφαλίζουν αερισμού στο σπίτι, ενώ το κλείδωμα αποτελεσματικά σωματίδια σκόνης και ανατριχιαστικά έντομα από την είσοδο του σπιτιού.
Χειμώνας Χρήση: Για τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το πλαστικό για να τυλίξει τα παράθυρα τους κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η εγκατάσταση ηλιακών παράθυρα οθόνη είναι μια πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση. Όπως και τα καλοκαίρια, αυτές τις οθόνες προστασία της θερμότητας από την είσοδο του σπιτιού, και ειδικά τον χειμώνα, δεν αφήνετε τη θερμότητα να βγει από το σπίτι, μειώνοντας έτσι τα δωμάτια θερμότερο.
Εκτός από τα οφέλη αυτά, η ηλιακή παράθυρα οθόνης είναι φως στην τσέπη και να προχωρήσει αρκετά στην ενίσχυση της εξωτερική όψη του σπιτιού ή σε ένα κτίριο στο οποίο είναι εγκατεστημένα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις πολλαπλές πλεονεκτήματα, ηλιακή οθόνη παράθυρα μπορούν να θεωρηθούν εύκολα μια από τις πιο σημαντικές αγορές που ένα πρόσωπο, οικογένεια, ή μια οργάνωση θα κάνουν όταν μετακομίζουν σε ένα νέο σπίτι ή το γραφείο.

Πώς να χτίσει έναν τοίχο από τούβλα

Οικοδόμηση ενός τοίχου από τούβλα στον εαυτό σας μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση της ολοκλήρωσης, που δεν μπορεί να αντλήσει κανείς όταν προσλαμβάνει έναν επαγγελματία χτίστη. Ωστόσο, αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία στην τοιχοποιία, τότε αυτή η εργασία μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για σας. Αν σκοπεύετε να χτίσει έναν τοίχο από τούβλα, που διαρκεί πολύ και αντέχει όλα τα κλίματα, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να μάθετε τη σωστή τεχνική της τοίχο κτιρίου. Δεν έχει σημασία είστε σχεδιασμό, την κατασκευή στο σπίτι, τον κήπο τοίχο ή σε τοίχο καπλαμά, η μέθοδος και τα υλικά που απαιτούνται κτήριο, παραμένουν οι ίδιες.
Πώς να χτίσει έναν Brick Τείχος? Πριν προχωρήσετε στην οικοδόμηση πράγματι έναν τοίχο τούβλο, θα χρειαστεί να συγκεντρώσει όλα τα υλικά και εργαλεία που θα χρειαστείτε για τη δουλειά σας.
Υλικά και Εργαλεία? Κονιαμάτων? Σπάτουλα? Σφυρί? Επιπέδου? Γραμμής? Νερό? Jointer? Brush? Μετροταινία? Nails? Ties Wall? Τούβλα? Καροτσάκι? Φτυάρι? Gear Ασφάλεια? Διαδικασίας
Πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σιγουρευτείτε πριν περί τούβλων είναι, ότι πρέπει να έχετε ένα γερό θεμέλιο να τεθούν τα τούβλα στις. Αυτό το ίδρυμα θα πρέπει να είναι κατά προτίμηση από σκυρόδεμα. Αν δεν υπάρχει υφιστάμενη συγκεκριμένες βάσεις, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια συγκεκριμένη βάση, αρκετές ημέρες πριν να αρχίσουν τον τούβλα. Έναρξη για τα τούβλα από τα άκρα του ιδρύματος. Μετρήστε το μήκος του τοίχου με τη μέτρηση της απόστασης μεταξύ των εξωτερικών άκρων των τούβλων στο τέλος. Στη συνέχεια, τη μέτρηση του πλάτους του μωσαϊκού σας. Τούβλα έρχονται σε διάφορα μεγέθη, μερικά είναι μακρά, μερικά είναι πλάτος και μερικά είναι λεπτές. Υποθέστε τούβλο σας είναι, 9 5/8 ίντσες μακρύς, έπειτα επιφέρουν τις συγκρουόμενα σήματα κάθε 10 ίντσες στα θεμέλια. Οι ενδείξεις αυτές θα σας επιτρέψει να τοποθετήσετε τον τούβλα σωστά για το ίδρυμα. Ένα κενό 3 / 8 ίντσες έχει απομείνει για την πλήρωση των κονιαμάτων, η οποία ενεργεί ως jointer.
Μόλις έχετε όλες τις ενδείξεις, αρχίστε για τα τούβλα από το αριστερό άκρο του τείχους. Απλώστε ένα στρώμα κονιάματος με μυστρί και πατήστε ένα τούβλο πάνω του. Απομακρύνεται η περίσσεια του κονιάματος, που βγαίνει μετά το πάτημα του μωσαϊκού. Συνέχιση της διαδικασίας μέχρι να φτάσετε στο τέλος του τείχους. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τα κενά μεταξύ των τούβλων με κονίαμα αναμειγνύεται. Ελέγξτε τη στάθμη του στρώματος των τούβλων χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο. Κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές και ευθυγραμμίσεις. Σήμερα, ξεκίνημα για τον δεύτερη στρώση τούβλων στην κορυφή του άλλου. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, όπως και στο πρώτο στρώμα. Συνεχίστε, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό ύψος του τοίχου. Φροντίστε να ελέγξετε το επίπεδο καθώς και ευθυγράμμιση κάθε λίγο και λιγάκι για να πάρετε μια ευθεία, ακόμη και ισοπέδωσε τοίχο. Όταν το κονίαμα έχει θέσει, αλλά δεν σκληρύνει, εργαλείο τις αρθρώσεις των τούβλων, ώστε να πάρετε μια λεία.
Μπορείτε να πάρετε ένα DVD εργασίες τοιχοποιίας για να πάρει την πρακτική επίδειξη για το πώς να χτίσει έναν τοίχο από τούβλα. Αν πραγματικά ενδιαφέρονται για τοιχοποιίας ή οφείλουν να αναλάβουν περισσότερες τούβλο για θέσεις εργασίας στο μέλλον, τότε μπορείτε επίσης να πάτε για μια πορεία σύγκρουσης σε κτίσιμο με τούβλο.

Η οικοδόμηση ενός Shed Ιδρύματος

The υπόστεγο τύποι και χρήσεις μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές όσο οι απαιτήσεις για την οικοδόμηση ενός. Επομένως, για να ξεκινήσει το έργο της οικοδόμησης μιας υπόστεγο, θα πρέπει να έχουν ένα σαφές όραμα του τι είναι αυτό που σας ενδιαφέρει και το σκοπό που εξυπηρετεί. Υπάρχουν και ορισμένα άλλα ζητήματα, πριν να αρχίσει με τον πραγματικό σχεδιασμό του δαπέδου. Οι παράγοντες αυτοί είναι? Η άδεια ή στην κάθαρση για την κατασκευή ενός, από την τοπική αρχή ή συμβούλιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει επικυρωμένη εγγράφων για τον ίδιο ως απόδειξη για να πάει μπροστά με την κατασκευή. ? Ελέγξτε για πρόσθετους κανόνες και κανονισμούς που πρέπει να τηρούν, σε περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτροδότηση και την ύδρευση ή μια τηλεφωνική σύνδεση για χρήση στο υπόστεγο. Οι κατευθυντήριες γραμμές γειτονιά είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας που εξετάζει. ? Αξιολογήστε το χρόνο και τα χρήματα που θα απαιτούσε, σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό ή την προσπάθεια σου, σε περίπτωση που ένα μικρό υπόστεγο. Αποφασίστε σχετικά με τη φύση της επένδυσης και η συμβολή της εργασίας σας. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την πραγματοποίηση υπόστεγο δαπέδου από το μηδέν για να χρησιμοποιώντας κάποια εύκολα διαθέσιμο υλικό κατασκευασμένων υλικών δαπέδων. ? Ξεκινώντας με Οικοδόμηση μιας Σπιτάκι Ιδρύματος
κομιστές Ξυλεία και θρυμματισμένοι λίθοι, να χρησιμεύσει ως ένα από τα εύρωστα επιλογές για τη δημιουργία μιας βάσης. Το πρώτο βήμα θα ήταν να κάνουν την περίμετρο, ξεκινώντας από τις γωνίες. Ξυλεία, όξυναν στο ένα άκρο, τετράγωνο σχήμα περίπου 2 ίντσες μήκος μπορεί να είναι διατεταγμένα κατά μήκος της περιμέτρου του υπόστεγου πάτωμα. Έλεγχος για το σχήμα και το μέγεθος του δαπέδου, με απλά να εξακριβωθεί αν διαγώνια αποστάσεις είναι ίσες.
Το επίπεδο του δαπέδου μπορεί να εκτιμηθεί με τη χρήση ενός απλού συσκευές αλφάδι μαζί με ένα αρχείο καταγραφής ξυλείας κατάλληλου μήκους. Λιθοτρίμματα μπορεί να προσφέρει ένα ισχυρό θεμέλιο υπόστεγο. Η μόνη προφύλαξη πρέπει να λάβει είναι να διασφαλιστεί ότι το μέγεθος του συνολικού μείγματος θα πρέπει να είναι άνιση. Το υλικό πρέπει να αποτελείται από μια σειρά των μεγεθών πέτρας από σκόνη σε σκόνη, σε κόκκους σε κομμάτια περίπου 40 mm. Αυτό, θα διασφαλίσει ένα ισχυρό μεταξύ κλείδωμα των τμημάτων, με αποτέλεσμα μια διαρκή ίδρυμα. Ύφασμα εξωραϊσμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργεί ως ένα διαχωριστικό μεταξύ πέτρες και χώμα. Αυτό θα αποφευχθεί η βαθμιαία βύθιση του πέτρες, κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, έτσι ώστε το ίδρυμα παραμένει άθικτο. Water θωράκιση θα πρέπει επίσης να είναι ένα από τα κύρια ζητήματα, ενώ κατασκευάζει ένα υπόστεγο πάτωμα, δεδομένου ότι ξύλινα δάπεδα μπορούν να υποστούν βλάβη λόγω της συνεχούς επαφής με το νερό. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται διασφαλίζει επίσης, ότι το νερό στραγγίζει μακριά γρήγορα από την επιφάνεια.
Το στρώμα πέτρα θα πρέπει να σταθεροποιηθεί με τη χρήση ενός Συμπιεστής ή αποσβεστήρα χέρι. Το επίπεδο θα πρέπει να εξομαλύνονται και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομοιόμορφη επίπεδο, μπορείτε ακόμη και να αφαιρέσει ή να προσθέσει πέτρες. Η πίεση επεξεργασμένης ξυλείας, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό στην υγρασία, μαζί με μια θεραπεία ζιζανίων φραγμού και πέτρες κάνει για μια εξαιρετική παραδοσιακή βάση. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος χώρος για εξαερισμό και την τοποθέτηση του ξύλου πρέπει να είναι κάθετο στις δοκούς. Θυμηθείτε, όλα τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για την παράταση της ζωής της ξυλείας θα εγγυηθεί μια βιώσιμη υπόστεγο αποθήκευσης ίδρυμα.
Εναλλακτικά, μια πλαστική υπόστεγο βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευαστεί ένα υπόστεγο ίδρυμα, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό, ελαφρύ και μπορεί ακόμα και να ανακυκλωθούν. Υπάρχουν μερικές απλές τροποποιήσεις στην εγκατάσταση του πλαστικού ιδρύματος, αλλά αν είστε πρόθυμοι για μερικές πολύ καλές βάσεις για υπόστεγο, είναι σίγουρα σας μια καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από τη χρήση μιας πλαστικής υπόστεγο βάσης, η οποία μπορεί να βρεθεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τον προμηθευτή.
Η επιλογή του κτιρίου ένα υπόστεγο ίδρυμα μπορεί να είναι μια άκρως ικανοποιητική δραστηριότητα και μια ωραία εμπειρία.

Forget-Me-Δεν Plant

Σύμφωνα με έναν μύθο «Forget-me-« δεν ήταν τα τελευταία λόγια ενός ιππότη στην κυρία-αγάπη του αφότου έπεσε και βυθίστηκε στο βυθό του ποταμού, λόγω του βάρους της πανοπλίας που φορούσε. Τα περισσότερα από τα Ξεχάστε-μου δεν-φυτά χαρακτηρίζονται από τα άνθη τους, με 5 μπλε και κατ 'πέταλα. Το Alba Myosotis έχει λευκά λουλούδια και Myosotis aurea έχει κίτρινα λουλούδια. The Forget-me-δεν φυτά βρίσκονται στα βουνά, δάσος και στις υγρές πεδία σε υψόμετρο 700 με 2800 μέτρα. Οι ηελοχάρης λουλούδια που είναι αρωματικά τα απογεύματα και τις νύχτες που ονομάζεται επίσης Ασίας Forget-me-μη, Ξύλο Forget-me-και δεν Alpine Forget-me-μη.
Τα φυτά αυτά συγκεντρώνονται στο πλαίσιο του γένους Myosotis, που ανήκει στην οικογένεια Boraginaceae. Πολλά από τα ηελοχάρης φυτά κατάγονται από τη Νέα Ζηλανδία και βρίσκονται επίσης στην Ασία, την Αυστραλία, τη Βόρεια Αμερική και την Αφρική. Επειδή η Forget-me-μη λουλούδια θυμίζουν τους ανθρώπους της αγάπης και της τραγικής άκρα, οι γυναίκες φορούν συχνά. Οι άνθρωποι φορούν επίσης στους γάμους. The Forget-me-δεν είναι η επίσημη λουλούδι την ημέρα Εθνικής Παππούδες.
Αλάσκα Λουλούδι μέλος
Το 1949 του Κράτους του Αλάσκας κήρυξε την Mayosotis alpestris ένα ηελοχάρης λουλούδι που βρέθηκαν στις περιοχές Άλπεων των Ηνωμένων Πολιτειών, ως το επίσημο πολιτειακό λουλούδι της πολιτείας της Αλάσκας. Ήταν μια Ξεχάστε-μου δεν-λουλούδι, με μπλε πέταλα και κιτρινωπό ή ροζ κέντρο. Τα ακόλουθα είναι ένας κατάλογος μερικά Forget-me-μη λουλούδια:? M.alpestris alpestris (Alpine ηελοχάρης)? M. alpestris asiatica? M. alpestis Osmypo? M. alpestris (Χρυσός και ζαφείρια)? M. alpestris (Νανά)? M. alpestris (Ρουθ Φίσερ)? M. appestris (Υποείδος Suaveolens)? M. arvensis (κοινός Forget-me-μη)? M. arvensis arvensis (Field Forget-me-δεν) Μ. asiatica (Alpine Ξεχάστε -μου-μη)? M. aspera? M. atlantica? M. australis (Austral Forget-me-μη)? M. azorica (Αζόρες Forget-me-μη)? M. φούρναρη νομοσχεδίου? M. μπλε μπάλα? M. sylvatica (Blue Bird Forget-me-μη)? M. ανθοδέσμη? M. cametoonensis? M. anescens (Hairy Forget-me-μη)? M.capitata (Sub-Ανταρκτική Forget-me-μη)? M. colensos colensoi Forget μη με? M. alba ηελοχάρης? ηελοχάρης Φύτευση Οδηγίες
Αν είστε σκέψης της φύτευσης ηελοχάρης φυτό στον κήπο σας, τότε θα πρέπει να περάσουν από τις ακόλουθες πληροφορίες. Προτού να αγοράσετε το Forget-me-μη σπόρους ή τα φυτά, επιβεβαιώσει αν είναι για ετήσια ή πολυετή. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο είναι σημαντική. Οι ετήσιες Ξεχάστε-μου-δεν φυτά διαρκέσει ένα χρόνο και το αιώνιο Forget-me-δεν φυτά διαρκεί για τρία ή περισσότερα χρόνια. ? Ερευνήστε στο τοπικό φυτώρια για τα σπορόφυτα της Ξεχάστε-μου δεν-φυτό σας ενδιαφέρει? You να επιλέξετε την αγαπημένη σας από μια ομάδα 50 ηελοχάρης φυτά. ? Φύτευση σπορόφυτα της Forget-me-Δεν είναι ο ευκολότερος τρόπος για να τα αυξήσουν. ? Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα φυτά που σας ενδιαφέρει, τότε δεν έχετε καμία επιλογή, παρά να ξεκινήσει με το Forget-me-μη σπόρων, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε στα τοπικά φυτώρια. ? Plant των σπόρων στο πολυθενίου σάκοι που περιέχουν χώμα αναμεμειγμένο με λίπασμα. ? Για τα πρώιμα ανθίζει, τοποθετήστε τις σακούλες στο εσωτερικό του σπιτιού ή ένα υπόστεγο κήπων για 8 έως 10 εβδομάδες και το νερό οι σπόροι τακτικά, για να κρατήσει το έδαφος με τη πολυθενίου υγρό σακούλες. ? Στις αρχές της άνοιξης, εγκαταστάσεων Forget-me-μη φυτά στον κήπο σας, όπου θα είναι προστατευμένοι από το άμεσο ηλιακό φως. ? Η εναλλακτική λύση είναι να προετοιμάσει το έδαφος στις αρχές της άνοιξης και των φυτών οι σπόροι στο γυμνό έδαφος, όταν υπάρχουν ακόμα πιθανότητες να έχουν με βάση τον παγετό. ? Μπορείτε να προσθέσετε το λίπασμα στο έδαφος κατά τον χρόνο της προετοιμασίας του εδάφους για τα σπέρματα. ? Μολονότι η Forget-me-μη φυτά μπορούν να επιβιώσουν, ακόμα και όταν μεγαλώσουν σε ένα γεμάτο δέσμη, είναι μια καλή ιδέα να φυτέψει τους 3 έως 4 ίντσες χώρια. ? Νερό των σπόρων τακτικά και να διατηρήσει την υγρασία του εδάφους και όποτε χρειάζεται, τη συμπλήρωσή τους με το λίπασμα, το οποίο μπορεί ενισχύσουν την ανάπτυξή τους. ? Το ξηρό έδαφος μπορούν να έχουν επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη των σπόρων και σπορόφυτα της Forget-me-μη. ? Σας Ξεχάστε-μου-μπορεί να μην ανθίσει στις αρχές της δεκαετίας, τα μέσα ή προς το τέλος της άνοιξης. Όποτε συμβαίνει μπορείτε να προσπαθήσετε να επιμηκύνει το χρόνο ανθίζουν by τακτικά κόψιμο τα αναλωμένα ανθίζει. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά για την κηπουρική, ανθώνες και στο βραχόκηπους, η Forget-me-μη φύτευση στο αγαπημένο σας σημείο, θα είναι μια απόλαυση για τα μάτια. The ηελοχάρης φυτά δεν προσελκύουν ασθένειες ή τα έντομα, αλλά αν συμβεί αυτό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φυτοφάρμακα και / ή μυκητοκτόνων για την αντιμετώπιση της προβλήματος. ? Το Εθνικό ηελοχάρης ημέρα εορτάζεται στις 10 Νοέμ. Ένας τρόπος για να γιορτάσουν αυτή την ημέρα είναι να στείλει το ηελοχάρης λουλούδια σε φίλους και μέλη της οικογένειας, που δεν έχουν έρθει σε επαφή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο μύθος που συνδέονται με το ηελοχάρης φυτά και τα λουλούδια κάνει πραγματικά είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Τριαντάφυλλα μιλούν για τον έρωτα, αλλά ένα ηελοχάρης λουλούδι είναι αρκετό για να πούμε περισσότερα.