10 Best Κεντρικών Κλιματιστικών

Κεντρική σχόλια κλιματιστικό να βοηθήσει τους καταναλωτές να πάρει το καλύτερο εναλλασσόμενου ρεύματος για τα σπίτια τους. Ανατροφοδότηση και σχόλια από τους καταναλωτές να αποφασίσουν οι ίδιοι τη βαθμολογία των κλιματιστικών. Όπως και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή, κεντρικών κλιματιστικών κυμαίνονται μεταξύ των μεγάλων επιχειρηματικών επενδύσεων των νοικοκυριών. Το κόστος που προκαλείται αρχικά πρέπει να αποδίδουν καρπούς με την αποτελεσματική λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Εδώ είναι μερικές σύντομες περιγραφές που αφορούν στους 10 καλύτερους κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα.
Κορυφαία βαθμολογία Κεντρικών Κλιματιστικών (10 Καλύτερο)
4000 BTU ductless Split Κλιματιστικά? The 24000 BTU ductless Split Κλιματιστικά (AC) έχει βαθμολογηθεί ανάμεσα στα 10 καλύτερα κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα. Αυτή η συσκευή είναι κατάλληλη για ξενοδοχεία, condos, θέρετρα, τα εργοστάσια, διαμερίσματα, γραφεία, και τα παρόμοια. Αυτό το κλιματιστικό διατηρεί τοπικής θέρμανσης και ψύξης σε συγκεκριμένους τομείς σε σπίτια και γραφεία. Αυτό βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και κατά συνέπεια μείωση των λογαριασμών ενέργειας. Αυτό το σύστημα είναι χτισμένο με ανεξάρτητη χαρακτηριστικά αφύγρανσης και ευφυείς πάγωμα. Στελεχώνεται από μια LCD τηλεχειριστήριο και προσφέρει γρήγορη θέρμανση και ψύξη. Με το 24000 BTU ductless Split Κλιματιστικά, μπορείτε να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της προγραμματιζόμενης χρονοδιακόπτη, κατάσταση νάρκης, ρυθμίσεις μνήμης και χαμηλό προφίλ εξωτερική μονάδα. Εκτός από ένα multi-φορές εξατμιστήρα, ένα κυματοειδές πλενόμενο φίλτρο είναι επίσης ενσωματωμένη στο AC.
Coleman Echelon 5T? The Coleman Echelon 5T δίνει μια απόδοση των 15 SEER (Εποχιακό αναλογία ενεργειακής απόδοσης) και έρχεται με μια περίοδο εγγύησης των 10 ετών. A 5 χρόνια εγγύηση είναι διαθέσιμη στα μέρη, και 10 χρόνια για τον συμπιεστή. Διαδρομή του πτέρυγας σχεδιασμός ανεμιστήρων της συσκευής συμβάλλει στην επίτευξη πιο αθόρυβη λειτουργία. Αυτό σάρωσε-φτερό ανεμιστήρων είναι αποτέλεσμα της νέας τεχνολογίας WhisperDrive συστήματος. Επιτρέπει την ομαλή κίνηση του αέρα από τη λεπίδα. Η μηχανή είναι χτισμένο με ένα συμπιεστή σε δύο στάδια. Αυτό συμπιεστής εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του ψυχρού αέρα στο εσωτερικό των δωματίων. Αυτό βοηθά επίσης στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
Dave Lennox Υπογραφή ® Συλλογής XC15 Κλιματιστικά? Σύμφωνα με κάποιες κριτικές των καταναλωτών, η Dave Lennox Υπογραφή ® Συλλογής XC15 Κλιματιστικά είναι ο πιο αθόρυβος κεντρικών κλιματιστικών μπορείτε να αγοράσετε. Μια ενεργειακή απόδοση των 17 SEER συνδέεται με τη λειτουργία του, μαζί με ένα υψηλής απόδοσης εξωτερικής μονάδας. Η θέση του ανάμεσα στα 10 καλύτερα κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα οφείλεται στο γεγονός ότι είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον καθώς έχει χλώριο ψυκτικό R410A. Το AC παρέχει εύκολο καθαρισμό και τη συντήρηση της προσβασιμότητας, και έρχεται με μια περίοδο εγγύησης των 15 ετών.
Dave Lennox Υπογραφή ® Συλλογής XC21 Κλιματιστικά? Ο Dave Lennox υπογραφή ® συλλογή xc21 κλιματιστικό χρησιμοποιεί την τεχνολογία SilentComfort να παραδώσει τα πιο ήσυχα λειτουργία, ανάμεσα στα 10 καλύτερα κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα. Αυτή η μηχανή είναι 13 φορές λιγότερο θορυβώδες από το κανονικό αυτά. τους δύο σταδίων σπειροειδής συμπιεστής εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και χαμηλότερο ηλεκτρικό λογαριασμούς. Έχει μια αξιοσημείωτη αξία SEER των 20,50 και τον καλύτερο έλεγχο της υγρασίας. Ο συμπιεστής και κάλυψε τα συστατικά έχουν μια περιορισμένη εγγύηση 10 ετών.
Haier HC48C1VAR Κεντρική Κλιματιστικά? The Haier HC48C1VAR Κεντρική Κλιματιστικά έχει την τιμή SEER των 12. Με τον αέρα περίπου 2900 CFM, έχει ψυκτική ικανότητα ύψους 48000 BTU / ώρα. Είναι χτισμένο με ένα μόνιμα λιπαντικό κινητήρα ανεμιστήρα. Η σπείρα που αποτελεί μέρος της AC προστατεύεται από πλήρη σακάκι μετάλλων. Το υπουργικό συμβούλιο που περικλείεται από γαλβανισμένο χάλυβα. Διαθέτει επίσης ένα υπερυψωμένο τηγάνι βάση.
Infinity Series Κεντρική Κλιματιστικά? Με μια εντυπωσιακή αξία SEER των 21, η σειρά άπειρο κεντρικών κλιματιστικών έχει βαθμολογηθεί ένα από τα 10 καλύτερα κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα. Παράγει ήχο τόσο χαμηλά όσο 68db, δηλαδή, είναι επίσης μεταξύ των πιο ήσυχες ACS. Διαθέτει διπλή λειτουργία στάδιο και ανώτερο έλεγχο της υγρασίας. Το χρησιμοποιούμενο ψυκτικό είναι φιλική προς το περιβάλλον και το μηχάνημα έρχεται με μια εγγύηση 10 ετών.
Performance Series Κεντρική Κλιματιστικά? Χτισμένο με ειδική τεχνολογία WeatherArmor, η σειρά των επιδόσεων κεντρικό κλιματιστικό μηχάνημα εκτελεί με αξία SEER, της τάξης του 16,5. Το σύστημα πανοπλία καιρός προστατεύει την εξωτερική μονάδα του Δ.Σ. από τις αρνητικές συνέπειες του καιρού και έτσι επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Αυτή η AC είναι χτισμένο με ένα φιλικό προς το ψυκτικό μέσο. Εγγύηση των 10 ετών κατά την εγγραφή.
Performance Series Compact Κλιματιστικά? Η σειρά των επιδόσεων compact κλιματιστικού μπορεί να εγκατασταθεί σε μια στέγη ή καταστρώματος. Εδώ, η βαθμολογία SEER είναι 15, και η μηχανή είναι κατάλληλη για μικρούς χώρους. Το σύστημα σιγαστήρα του AC εξασφαλίζει τον έλεγχο του θορύβου, χρησιμοποιώντας ήσυχο κινητήρα αναρτήσεις, συμπιεστή κουβέρτα ήχο, σάρωσε τεχνολογίας ανεμιστήρα λεπίδες και ολοκληρωμένη αέρα σιγαστήρα διάφραγμα ροής. Αυτή η μηχανή είναι χτισμένο με ένα φίλτρο ξηραντήριο να διατηρήσει αξιόπιστη λειτουργία. Το AC έχει 10 χρόνια διάρκεια της εγγύησης.
Άνεση Σειρά Κεντρική Κλιματιστικά? Η σειρά άνεση κεντρικών κλιματιστικών υπόσχεται μακροχρόνια αντοχή με τη χρήση WeatherArmor τεχνολογία για την προστασία του. Έχει βαθμό απόδοσης 16 SEER και παράγει ήχο τόσο χαμηλές όσο 74 dB. Το R-22 ψυκτικό που χρησιμοποιείται είναι ήπια για το περιβάλλον. μονάδα συμπύκνωσης του φοράει μια ειδική επίστρωση που ονομάζεται Καιρός Shield. Αυτή η επίστρωση επιτρέπει αέρα διάβρωση από άλατα. Αυτό είναι ευεργετικό ειδικά για τις παράκτιες περιοχές.
Gsc13 Goodman Κεντρική Κλιματιστικά? The Gsc13 Goodman Κεντρική Κλιματιστικά διαθέτει ένα ενεργειακά αποδοτικό συμπιεστή και αλουμίνιο πηνίο fin. Το μηχάνημα έχει πιστοποιηθεί από την ARI (κλιματισμός και ψύξη Ινστιτούτο) και ETL (Ηλεκτρολόγων Εργαστήρια δοκιμών). Το μηχάνημα έχει ένα προστατευτικό κάλυμμα των βαρέων γαλβανισμένο χάλυβα. Αυτό το μηχάνημα έχει πρόσθετα χαρακτηριστικά του προτύπου θερμοστάτης χώρου και ψηφιακό θερμοστάτη χώρου. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μια εξωτερική θερμοστάτη. Έχει μια αξία SEER των 13 και περίοδος εγγύησης των 10 ετών.
Οι 10 καλύτερες κεντρικά κλιματιστικά μηχανήματα έχουν τις δικές του ιδιαιτερότητες και εκτιμήσεις απόδοσης, σύμφωνα με την κεντρική σχόλια κλιματιστικό. Έχουμε τόσες πολλές επιλογές που κάνει το αγοράσετε μια δύσκολη απόφαση να κάνει. Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του προϊόντος μπορούν να ληφθούν από τον κατασκευαστή ή τον έμπορο κατά την επιλογή ενός κεντρικού κλιματιστικού. Όλα αυτά τα υψηλής απόδοσης κεντρικών κλιματιστικών κυμαίνονται περισσότερο ζημιογόνος από την τακτική κλιματιστικά. Ωστόσο, το αρχικό κόστος είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό και αποτελεσματική τους διεξαγωγή σε βάθος χρόνου.