6 Ιδέες επέτειος Μήνας

Όταν ξεκινάτε μια νέα σχέση, υπάρχουν πολλές ανησυχίες στο μυαλό σας όσον αφορά τη σχέση. Δεν υπάρχουν πολλά για ένα επίπεδο άνεσης ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Μόλις αρχίσετε να γνωρίζει ο ένας τον άλλον περισσότερο κατά τους προσεχείς μήνες, θα γίνει πιο άνετα με το άλλο. Παίρνετε ρυθμίζεται με τις διαθέσεις και τις συνήθειες του άλλου. Θα δείτε τη σχέση σας υφίστανται κάποιες αλλαγές. Μόλις έχουν συμπληρώσει 6 μήνες της σχέσης σας, σιγουρευτείτε ότι δίνετε την αγάπη σας ένα δώρο επετείου, και στη συνέχεια ήρθε η ώρα να χαρεί και να γιορτάσει συντροφικότητας σας με το 6 μηνών ιδέες επετείου συζητηθεί στα τμήματα που ακολουθούν παρακάτω.
6 μηνών επέτειος Ημερομηνία Ιδέες
Αυτοί που έρχονται να ολοκληρώσουν 6 μήνες της σχέσης τους ανυπομονώ να την ημερομηνία αυτή με ανυπομονησία. Θέλετε ότι οι ιδέες για 6 χρόνια μήνα θα κάνει την ημέρα πολύ ιδιαίτερη για σας αγαπούσε ένα. Το πιο χαριτωμένο 6 ιδέες επετείου μήνα είναι να κάνουμε όλα αυτά που κάνατε την πρώτη ημερομηνία σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ίδια θέση όπου είχατε το πρώτο σας ραντεβού. Θα κάνει το κορίτσι σας να αισθανθεί πολύ συναισθηματική να θυμάστε και να αγαπάμε το πρώτο σας ραντεβού. Αν το πρώτο σας ραντεβού ήταν μια ημερομηνία ταινία και στη συνέχεια να προβεί σε ρυθμίσεις για να παρακολουθήσετε την ίδια ταινία σε DVD. Τέτοια πράγματα μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα πραγματικά πολύ νοσταλγική και θα προσθέσετε πολλά ρομαντισμό μέχρι σήμερα σας. Εάν επιθυμείτε μια ήσυχη απόδραση, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το κανό με τους ειδικούς κυρία της ζωής σας σε μια κοντινή λίμνη ή έναν ποταμό. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το όμορφο φυσικό περιβάλλον και να περάσουμε καλά μαζί. Πίστεψέ με, αυτά είναι τα καλύτερα 6 ιδέες επετείου μήνες γι 'αυτήν.
Εάν τόσο εσείς όσο και ο φίλος σας είναι λάτρης των σπορ περιπέτειας, τότε μπορείτε να κάνετε την ημέρα λίγο διαφορετική. Έκπληξη αυτόν από τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού πεζοπορίας την ημέρα ή για το Σαββατοκύριακο. Ο σχεδιασμός αυτός πρέπει να γίνει λίγο νωρίς ώστε να μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την απαιτούμενη ταχύτητα. Η διαδρομή των ρόλερ κόστερ στο τοπικό θεματικό πάρκο σας μπορεί να προσθέσει πολύ ενθουσιασμό μέχρι σήμερα σας επίσης. Μπορείτε να εκπλήξει ευχάριστα το άτομό σας με την αποστολή δύο εισιτήρια για κάθε από τα αγαπημένα αθλητικό γεγονός του. Θα αγαπήσετε επίσης την ιδέα να παρακολουθήσουν μια συναυλία μαζί σας.
6 Ιδέες δώρων μήνα επετείου για Her
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο επιλεκτικοί για δώρα από τους άνδρες. Ως εκ τούτου, οι ιδέες δώρων για επέτειο 6 μηνών πρέπει να είναι πολύ μοναδικό. Για κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε στιγμή, οι γυναίκες αγάπη για να πάρετε τα λουλούδια από τους άνδρες τους. Ένα μπουκέτο λουλούδια δεν είναι πάντοτε απαραίτητο. Ακόμη και ένα ενιαίο μεγάλο στέλεχος αυξήθηκαν συνοδεύεται από μια όμορφη κάρτα που λέει ότι νοιάζεστε γι 'αυτήν μπορεί να είναι ένα πολύ ρομαντικό δώρο για εκείνη! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλα λουλούδια όπως γαρύφαλλο ή μαργαρίτα. Στείλτε ένα μπουκέτο στον χώρο εργασίας της για της με μια γλυκιά αγάπη σημείωμα που επισυνάπτεται σ 'αυτήν ή δύο εισιτήρια μιας ζωντανής πράξης κωμωδία. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα σταματήσω να χαμογελώ όλη την ημέρα! Μπορείτε να δώρο μια συνδρομή του αγαπημένου περιοδικού μόδας της.
6 Ιδέες δώρων μήνα επετείου για Αυτόν
Ποικίλες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι ο καλύτερος τρόπος για να κάνει μια εντύπωση στο μυαλό ενός ανθρώπου είναι να δώρο αυτός ή ωραία φρέσκα λουλούδια της. Όταν σας λουλούδια δώρο σε έναν άνθρωπο που τα έργα σας εικόνα ως μια συναισθηματική, τη φροντίδα καθώς και το ισχυρό άτομο. Μπορείτε δώρο αυτός την τελευταία μπεστ σέλερ από το αγαπημένο συγγραφέα του με ένα ωραίο σημείωμα αγάπης μέσα σε αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά άρωμα στη ζωή του με αυτοί του την κολόνια που του αρέσει περισσότερο. Τώρα που είστε μαζί για 6 μήνες, έχετε κάποια ιδέα για συμπαθεί και αντιπαθεί του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργικές ιδέες σας για να προετοιμαστούν τα εξατομικευμένα δώρα για εκείνον.
Για να κάνετε τις ιδέες σας 6 μήνες επέτειο επιτυχία, είναι πολύ σημαντικό ότι κάνετε ένα καλό ποσό για το σχεδιασμό και την προετοιμασία των προτέρων. Εάν οι ρυθμίσεις βιαστικά έγινε την τελευταία στιγμή, είναι πιθανό ότι πάσχετε από παγίδες που μπορεί να κάνει μια κακή εντύπωση.