Baby ντους Candy Bar Game

Οι καλές ειδήσεις από την αναμενόμενη άφιξη ενός μωρού στο σπίτι σας, ζητεί σίγουρα για μια γιορτή. Ένα μέρος ντους μωρών, ως εκ τούτου, είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για το να-να-μαμά και τον μπαμπά. Έκκληση προς τους επισκέπτες, το οποίο περιλαμβάνει σήμερα τους άνδρες όσο και, αποφασίζοντας ένα θέμα, τη διακόσμηση του δωματίου κόμμα, παρασκευάσματα δείπνο και να μην ξεχνάμε τα παιχνίδια διασκέδασης που ακολουθείται από τα βραβεία, κάνει το συμβαλλόμενο μέρος ντους μωρών ένα πλήρες, διασκεδαστικό γεμάτο γιορτή. Τα παιχνίδια ντους μωρών είναι το πιο συναρπαστικό στοιχείο του συνόλου του κόμματος. Αυτά βοηθούν τους επισκέπτες να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον και τέτοια διασκεδαστικά παιχνίδια απολαμβάνουν πολλά από όλους. Υπάρχουν μια σειρά από παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν σε ένα ντους μωρών. Μπορείτε να αποφασίσει σχετικά με τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού μωρό ντους. Το ντους μωρών παιχνίδι καραμέλα είναι μια από τις καλύτερες ιδέες παιχνιδιών ντους μωρών που περιστρέφονται γύρω από την μαμά και το μωρό.
Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του ντους μωρών παιχνίδι μπαρ καραμέλα. Ας δούμε πώς να παίξει τα δύο πιο δημοφιλή παραλλαγές αυτού του παιχνίδια.
Baby Bar Candy ντους Ταίριαξε? Όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι, οι προσκεκλημένοι πρέπει να ταιριάζει με τις διάφορες ενδείξεις για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, το μωρό, και της μητρότητας, για ένα συγκεκριμένο όνομα μπαρ καραμέλα. Μπορείτε να δώσετε ένα φύλλο χαρτί στην οποία είναι γραμμένα όλα αυτά τα στοιχεία, σε κάθε φιλοξενούμενο. Κολλήστε τα σοκολάτες, τα ονόματα των οποίων σχετίζονται με τις ενδείξεις, σε έναν πίνακα. Ζητήστε από τους επισκέπτες να γράψει το σωστό όνομα γλύκισμα μπροστά από κάθε ιδέα. Εδώ είναι μια μικρή λίστα με σοκολάτες και ενδείξεις τους. ? Baby γέλια - Snickers? Θηλασμός - Milky Way? Νοσοκομείο νομοσχέδιο -100 Grand? Daddy - Big Hunk? Αναισθησιολόγος - κ. Goodbar? Triplets - 3 σωματοφύλακες? Έγκυος κοιλιά - Πεπλατυσμένος? Το μωρό σας - Θησαυροί? Ιατρός - Ζωή Savers? Πρώτη του μωρού Δόντι - Crunch? Το ένα με το πιο σωστές απαντήσεις, κερδίζει αυτό το μωρό ντους candy bar παιχνίδι.
Baby ντους Candy Bar παιχνίδι μνήμης? Για να προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, θα απαιτήσει 30 post-it σημειώσεις και 15 διαφορετικές σοκολάτες. Γράψτε τα ονόματα των 15 σοκολάτες, στην εσωτερική πλευρά του post-it σημειώσεις. Κάθε όνομα πρέπει να είναι γραμμένο σε δύο νότες. Στο τέλος θα έχετε post-it σημειώσεις με 15 ζεύγη ονομάτων bar καραμέλας. Κολλήστε τους, μπρούμυτα, τυχαία στον πίνακα έτσι ώστε να μην ζευγάρια είναι ένας δίπλα στον άλλο. Εδώ ολοκληρώνεται η προετοιμασία. Ζητήστε από τους επισκέπτες για να πάρει δύο post-it σημειώσεις σε έναν χρόνο, αν ταιριάζουν, τότε κερδίζει ένα σημείο. Αν όχι, να τους κολλήσετε πίσω και να ελέγξετε τα επόμενα δύο. Ίδιο post-it σημειώσεις μπορεί να ελεγχθεί δύο φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δώστε σε κάθε επισκέπτη 10 πιθανότητες να παίξει, αυτός που μπορεί να βρει ο μέγιστος αριθμός των ζευγών είναι ο νικητής. Δώστε το νικητή ενός καλαθιού 15 διαφορετικές καραμέλες. Μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε τα κομμάτια της καραμέλας, μετά από κάθε σωστό ζευγάρι έχει επιλεγεί.
Ένα καλάθι με καραμέλες είναι το καλύτερο βραβείο για το μωρό ντους παιχνίδι μπαρ καραμέλα. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες επιλογές για να συνοδεύσει το καλάθι candy bar από το ντους μωρών Βραβείο Ιδέες. Έτσι φροντίζει ένα μωρό ντους καραμέλα παιχνίδι μπαρ και έχουν πολλή διασκέδαση την ειδική ημέρα σας.