Πώς να περικόψετε ένα Beard

Οι άνδρες θεωρούν την αυξανόμενη γενειάδες τους για διάφορους λόγους. Ορισμένοι θέλουν να μοιάζουν με Russel Crowe έκανε το Gladiator, άλλοι θέλουν να εντυπωσιάσουν τις κυρίες, ενώ λίγους άνδρες μεγαλώνουν γενειάδες τους για να αποφύγουν απλώς την καθημερινή κεφαλαλγία του ξυρίσματος του προσώπου τρίχα τους. Αν είστε ένας άνθρωπος που θέλει να κοιτάξει σκληρός, αρρενωπός και τόσο ομαλή όπως James Bond, θα μπορούσατε να σκεφτείτε ανάπτυξη μιας γενειάδας (ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ποτέ δεν Bond μεγάλωσε γένια!). Ωστόσο, το κλάδεμα και τη διατήρησή του σε καλή κατάσταση είναι εξίσου σημαντική. Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό; Καλά, κόψιμο γένια σας τακτικά και την καλή φροντίδα, είναι σημαντικό μόνο και μόνο επειδή, μια άθλια και της κακής διατηρείται γένια θα σας κάνει να μοιάσει με έναν διαφορετικό τύπο «Bond» ... αλήτης. Ως εκ τούτου, το σημείωμα αυτό, εδώ είναι το πώς να τακτοποιήσει τα γένια και να το διατηρήσει σε καλή κατάσταση.
Πώς να Περικοπή γένια? Με απλά λόγια, υπάρχουν δύο κατάλληλους τρόπους να τακτοποιήσει τα γένια του:? Χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι? Χρησιμοποιώντας μια γενειάδα χλοοτάπητα. ? Ανάλογα με το είδος γενειάδας στυλ που θέλετε να κρατήσετε, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο μεθόδους. Θα έχουμε τώρα μια ματιά και στις δύο αυτές μεθόδους.
Κοπή μια γενειάδα Χρησιμοποιώντας Ψαλίδι? Πρώτον, θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα στοιχεία στο χέρι:? Ένα ψαλίδι κουρέα? Μια μεσαίου μήκους ευρεία οδοντωτή χτένα? Ένα μικρό πρόστιμο-οδοντωτή χτένα? Μια ορθογώνια μεγεθυντικό καθρέφτη (ένα κανονικό θα πρέπει επίσης κάνει). ? Θα πρέπει να πλένουν ιδανική γένια σας πριν το διαγωγής. Αν είστε σε μια βιασύνη, μπορείτε να επιλέξετε για έκπλυση με κανονικό σαπούνι, ή αλλιώς μπορείτε να σαμπουάν και την κατάσταση χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαμπουάν και κοντίσιονερ. Σε περίπτωση που δεν ξέρατε, το λούσιμο και κλιματισμού γενειάδα σας είναι ένα σημαντικό μέρος της φροντίδας του δέρματος του προσώπου για τους άνδρες. Pat γένια σας να στεγνώσουν πριν να συνεχίσετε με την κοπή της. Σε γενικές ψαλίδι χρησιμοποιείται για τα λιγότερο κλάδεμα και προσαρμογές. Αν έχετε ένα παχύ και βαρύ γένια, τότε ψαλίδι θα είναι χρήσιμη σε εσάς μόνο αν θέλετε να την περιποίηση οριακά, ή αν θέλετε να απαλλαγείτε από μερικά αδέσποτων τρίχες. Εκτελέστε την ευρεία οδοντωτή χτένα με γενειάδα σας κατά μήκος της τρίχας, δηλαδή στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών. Αυτό θα βοηθήσει στην άρση των μπερδεμένα μαλλιά, αν υπάρχουν. Για λόγους συμμετρίας, θα πρέπει να τελειώσει το κόψιμο των γενειάδα στη μια πλευρά του προσώπου, δηλαδή είτε το μάγουλό σας, πριν προχωρήσετε στην άλλη πλευρά. Ξεκινώντας από ακριβώς κάτω από το αυτί, κόψτε μόνο τα μαλλιά που βλέπετε πάνω από την επιφάνεια της χτένας. Σιγά-σιγά την πορεία της χτένας κάτω από τις πλευρές του προσώπου σας και να συνεχίσετε στολίσματα με ομοιόμορφο τρόπο. Σταματήστε τη στιγμή που θα φθάσουν στην βάση του το πηγούνι σας. Ελέγξτε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη και δείτε εάν έχετε κομμένα αρκετά. Αν νομίζετε ότι πρέπει να το τελειώματα λίγο περισσότερο, επαναλάβετε το παραπάνω βήμα. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, ακολουθούν το ίδιο σύνολο βημάτων για να τακτοποιήσει τα γένια στην άλλη πλευρά του προσώπου σας.
Πώς να σωστά Περικοπή γένια Χρησιμοποιώντας μια γενειάδα χλοοτάπητα? Γένια μηχανή είναι συχνά ένα βολικό τρόπο για το κόψιμο γένια, ειδικά αν βρείτε τη μέθοδο χτένα και το ψαλίδι για να είναι υπερβολικά επαχθείς ή ικανοποιητική. Πάρτε τη λαβή ενός καλής ποιότητας και γενειάδα χλοοτάπητα μουστάκι το οποίο έχει πολλαπλές λεπίδες και η οποία παρέχει δυνατότητες για διαφορετικά επίπεδα του ράμφους. Περάστε από το εγχειρίδιο να διεξοδικά καταλάβει τι είδος των λεπίδων είναι κατάλληλο για το τι μήκος και το ύφος της γενειάδας. Μόλις ξέρετε τι λεπίδα είναι κατάλληλο για το σκοπό σας, συνδέστε τη με το μούσι trimmer. Πλένετε και στεγνώνετε τα γένια σας πριν ξεκινήσετε την κοπή. Εκτελέστε μια χτένα με γένια σας για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε σύγχυση. Τώρα, ενεργοποιήστε το μούσι μηχανή και ξεκινώντας από τη βάση των αυτιών σας, να τρέξει αργά κάτω από την πλευρά του προσώπου σας μέχρι να φτάσετε στη βάση του το πηγούνι σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, επαναλάβετε το ίδιο για το άλλο μάγουλο. Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι και το πρόστιμο-οδοντωτή χτένα για να τακτοποιήσει το μουστάκι σου, αν είναι απαραίτητο.
Αυτό ήταν όλο για το πώς να τακτοποιήσει τα γένια του στο σπίτι. Ευτυχώς, μοντέρνα γενειάδες είναι στη μόδα, όταν πρόκειται για σύγχρονη μόδα mens. Προς όφελός σας, εδώ είναι μερικές γενειάδα στυλ για τους άνδρες μαζί με μερικές γενειάδα συμβουλές περιποίησης. Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε μερικές νέες και καινοτόμες μορφές γένια, θα πρέπει ιδανικά να θεωρήσετε αυτό που έγινε στο σαλόνι έναν επαγγελματία των ανδρών, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα το μπέρδεμα πάνω από μόνος σας.