Black and White Υπνοδωμάτια: Σχέδια και διακοσμεί τις ιδέες για μια Δωμάτιο

Λένε ότι σε ό, τι η ζωή είναι άσπρη ή μαύρη. Γιατί λοιπόν δεν έχουν ένα δωμάτιο με ένα συνδυασμό των δύο; Ασπρόμαυρη υπνοδωμάτια εμφάνιση κομψή, και το πρόσωπο αυτό, θα αποφύγετε όλη την ώρα που δαπανάται για το να αποφασίσετε τα χρώματα έπιπλα!
Δωμάτιο διακόσμηση σε μαύρο και άσπρο είναι ιδιαίτερα μια τρέλα για εφήβους και νιόπαντρα ζευγάρια που αναζητούν ένα κομμάτι του oomph στη ζωή την αγάπη τους. Μαύρο και το λευκό είναι το σύμβολο των αντιθέτων και συνύπαρξή τους. Είναι το σύμβολο της συμπληρωματικής φύσης. Παροιμιωδώς το yin και yang της ζωής. Τη συμπλήρωση φύση του μαύρου και λευκού είναι όμορφα εκτίθενται, καθώς χωρίς το άλλο, το δωμάτιο θα δούμε πάρα πολύ μονοχρωματική. Λευκό κάνει το χώρο να φανεί μεγαλύτερο από ό, τι είναι, ενώ προσθέτει μερικά μπαλώματα του μαύρου θα προσθέσει μια δραματική αντίθεση κάνει το χώρο να φανεί μοναδικό. Συλλογικά, όλοι αυτοί οι παράγοντες καθιστούν μαύρο και άσπρο υπνοδωμάτιο σχεδιάζει μια επιλογή που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε.
Black and White Δωμάτιο Ιδέες Έπιπλα
Διακόσμηση ιδέες για ένα υπνοδωμάτιο πρέπει ιδανικά να περιλαμβάνει τα πάντα - ήδη από το δάπεδο και τους τοίχους στα έπιπλα και αξεσουάρ. Αν δεν είναι οι τοίχοι έχουν ήδη βαμμένα σε μαύρο και άσπρο, μπορούμε να αφήσουμε τη φαντασία μας να τρέξει άγρια ​​με το σχεδιασμό του χρώματος των τοίχων σε ένα πιο περίπλοκο τρόπο. Χρησιμοποιήστε μαύρο υπνοδωμάτιο έπιπλα και λευκά έπιπλα υπνοδωματίου να προσθέσω περισσότερη ποικιλία. Μπορείτε να έχετε ένα μαύρο κρεβάτι με μαύρα και άσπρα σεντόνια, και της ζέβρας μοτίβο κουβέρτες. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να έχετε ένα καθαρό μαύρο σεντόνι με ένα άσπρο μαξιλάρι περίπτωση. Polka κουκίδες σε μαύρο και άσπρο παράλληλα όμορφο στην εμφάνιση. Θα μπορούσατε επίσης να πάτε για ένα καθαρό λευκό κρεβάτι με μαύρο προσκέφαλο.
Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχουμε τη σωστή αμπαζούρ και του φωτισμού του λαμπτήρα. Σκάψτε τους βολβούς. Πηγαίνετε για συμπαγών λαμπτήρων φθορισμού. Θα σας φανεί μεγάλο με μια τέτοια κρεβατοκάμαρα και την εξοικονόμηση ενέργειας και εγώ! Αμπαζούρ θα πρέπει να είναι λευκό, δεν υπάρχουν επιλογές. Αλλά το μαύρο λαμπτήρα περίπτερο θα εξετάσουμε πολύ καλά με αυτό. Αν είστε οπαδός των μοντέλων, όπως εγώ, μπορείτε να πάτε για spotted περίπτερα λαμπτήρα-. Κρεμαστοί φώτα στο πλάι του κρεβατιού σας να φανεί πολύ καλή. IMO, πολυέλαιοι μπορεί να μην φαίνονται καλά σε μια τέτοια ρύθμιση. Για μένα, γωνιακό είναι ο τρόπος να πάει. The αμπαζούρ πρέπει να είναι μικροί και γωνιακά.
Ντουλάπες! Καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του χώρου, έτσι καλύτερα να μην φαίνονται ξυλώδη. Θέλω να πω, δεν χρειάζεται τόσα πολλά Αντίθετα, εσείς; Μπορείτε να πάρετε μια μαύρη ντουλάπα με λευκό πόρτες ή αντίστροφα. Ακόμη και ως οπαδός του προτύπου, θα ήθελα να πω τα χρησιμοποιούν με σύνεση. Ποικίλλουν μεταξύ σκληρά χρώματα και μοτίβα όσο μπορείτε.
Μεταξύ άλλων αξεσουάρ, μπορείτε να βάλετε ένα κομψό μαύρο τηλεόραση ή ένα εγχώριο θέατρο, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου σας και τον προϋπολογισμό redecoration σας. Ένα μικρό μαύρο ψυγείο κομοδίνο είναι για το creme-de-la-creme των προϋπολογισμών. Έχω δει δωμάτια με φυτά σε γλάστρες, η οποία αν και πράσινο, προσδίδουν κάτι ιδιαίτερο στο χώρο. The πιο τρελός από εμάς επίσης να χρησιμοποιήσετε το άφυλλους κλαδιά πλαστικό. Λευκές κουρτίνες θα φανεί πολύ καλή επίσης. Δεδομένου θα μαύρη κομμά. Είναι το καλύτερο για να κρατήσει το δάπεδο λευκό. Για αυτούς που θέλουν να πάνε για τη μη-ταμπού σέξι εμφάνιση, ρίχνει σε μια βουτιά του darkish-καφέ, ή ακόμα καλύτερα, μια πιο σκούρα απόχρωση του μοβ.
Έτσι, δεν περιορίζουν τον εαυτό σας με την «καλή ντεμοντέ κρέμα-n-μπεζ με χρυσά φώτα» κρεβατοκάμαρα διακοσμώντας την ιδέα. Ασπρόμαυρη υπνοδωμάτια θα προσθέσω ότι λίγο πολυπλοκότητα και τη μοναδικότητά στην κρεβατοκάμαρά σας. Για όσους δεν είναι λάτρεις του η έντονη αντίθεση που παρέχονται από αυτή την ιδέα, δεν φοβούνται, γιατί υπάρχουν πολλές υπνοδωμάτιο ιδέες διακόσμησης και αυτό είναι, αλλά μία από αυτές.