Πώς να Bleach τα μαλλιά σας με Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Λεύκανση μαλλιά είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς αγαπούν να κάνουν. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχουμε μια αλλαγή στην τακτική βλέμμα σας. Λεύκανση όλο το μήκος των μαλλιών σας ή λίγα σκέλη σας δίνει μια εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Μπορείτε να το πετύχουμε για ένα κόμμα, το γάμο, δείπνο ή μια συνάντηση της εταιρείας, καθώς και. Όταν γίνεται σωστά, βελτιώνει σίγουρα τα μαλλιά σας και ολόκληρη την εμφάνισή σας. Αν και μπορείτε να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία ζωγράφος μαλλιά, ξέροντας πώς να ξεβάφει μαλλιά με υπεροξείδιο του υδρογόνου θα σας βοηθήσει να έχουν αυτό το βλέμμα από μόνος σας.
Πώς να Bleach μαλλιά με Υπεροξείδιο του υδρογόνου
Πράγματα που θα χρειαστείτε? 3% διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου? Μπουκάλι σπρέι? Conditioner? Διαδικασίας
Βήμα 1: μαλλιών σας πρέπει να είναι πρόσφατα, να πλένονται και χωρίς λάδια ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν styling. Έτσι, αν δεν είναι καθαρό, πλύνετε με ένα σαμπουάν που ακολουθείται από ένα εδαφοβελτιωτικό.
Βήμα 2: Ξηρά μαλλιά. Αποφύγετε πλήγμα ξήρανση? Αφήστε να στεγνώσουν φυσικά. Κάντε το χωρίς κόμβους και μπερδέματα. Τη χτένα πρέπει να μετακινούνται εύκολα μέσω του μήκους των μαλλιών σας.
Βήμα 3: Μετά το βούρτσισμα, ορθά το τμήμα από τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας μια χτένα και κρατήστε αυτές τις ενότητες στη θέση του χρησιμοποιώντας το κλιπ νύχι. Μπορείτε είτε να αναδεικνύει ή ελαφρύνει το σύνολο του όγκου των κοτσίδες σας.
Βήμα 4: Πάρτε ένα νέο μπουκάλι ψεκασμού και γεμίστε το με μια λύση του υδρογόνου 3% υπεροξειδίου. Η φιάλη πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό? Γι 'αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα νέο.
Βήμα 5: το τμήμα εργασίας ανά τμήμα. Ξεκαρφίτσωμα ένα τμήμα και ψεκάστε το διάλυμα σε αυτό το τμήμα των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, προχωρήστε με την επόμενη ενότητα.
Βήμα 6: Μόλις τελειώσετε τον ψεκασμό του διαλύματος σε όλα τα τμήματα, αφήστε το να ορίζεται για τα μαλλιά σας για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 7: Ξεπλύνετε τα μαλλιά με άφθονο δροσερό νερό που ακολουθείται από τη συσκευασία. Τώρα, στεγνώνετε τα μαλλιά σας και δείτε το αποτέλεσμα.
Βήμα 8: Αν και τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, εξαρτάται γενικά από το χρώμα των μαλλιών σας. Αν το χρώμα των μαλλιών σας είναι το φως, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο ορατό από εκείνο με σκούρα μαλλιά.
Βήμα 9: Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Απλά επαναλάβετε τη διαδικασία μετά από μερικές ημέρες για να έχουν μια απόχρωση. Όμως, να θυμάστε πάντα ότι πάρα πολλά από τα χημικά προϊόντα δεν είναι καλή για τα μαλλιά σας.
Βήμα 10: Μασάζ με ένα καλό λάδι για τα μαλλιά και να διατηρήσουν υγιή μαλλιά σας.
Φοβάστε τη χρήση χημικών ουσιών για τα μαλλιά σας και μείνετε μακριά από λεύκανση τα μαλλιά σου; Στη συνέχεια, εδώ είναι μερικοί εύκολοι τρόποι για να ξεβάφει τα μαλλιά σας με τα εγχώρια προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά είναι εύκολα διαθέσιμα στο σπίτι σας το ίδιο. Επίσης, δεν περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να είναι σκληρή για τα μαλλιά σας.
Πώς να Bleach μαλλιά σας με Home Προϊόντα
Λεμόνι Μέθοδος Bleach μαλλιά σας
Βήμα 1: Εφαρμόστε φρέσκο ​​χυμό λεμονιού για τα μαλλιά σας. Μπορείτε να αραιώνεται το χυμό με το νερό, αν τα μαλλιά σας είναι τραχύ.
Βήμα 2: Μόλις καλύπτουν όλο το μήκος των μαλλιών, αφήστε το να στεγνώσει για περίπου μισή ώρα.
Βήμα 3: Τώρα, βγείτε έξω και να παραμείνετε στον ήλιο για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 4: Μην εκθέτετε τα μαλλιά πάνω από 30 λεπτά στον ήλιο και να αφήσει τον χυμό του λεμονιού στα μαλλιά σας για δύο μέρες.
Βήμα 5: Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Χαμομήλι Μέθοδος Bleach μαλλιά σας
Αν έχετε ξανθά ή ανοικτό καφέ μαλλιά, χαμομήλι είναι ένα μεγάλο συστατικό για την ανάδειξη των μαλλιών σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ζυθοποιία ένα φλυτζάνι του ισχυρού χαμομήλι. Τώρα, συμπληρώστε το μπουκάλι ψεκασμού και το ψεκάστε τα μαλλιά σας στην ίδια μέθοδο που αναφέρθηκαν παραπάνω για λεύκανση μαλλιών με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Μόλις ολοκληρώσετε το ψεκασμό για τα μαλλιά σας, περάστε λίγο χρόνο στον ήλιο και ξεπλύνετε σωστά.
Είσαι ακόμα αναρωτιέστε πώς να ξεβάφει τα μαλλιά σας με υπεροξείδιο του υδρογόνου, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι! Έτσι, ό, τι καλύτερο. Θυμηθείτε να πάρετε την κατάλληλη προσοχή τρίχας, με τον τακτικό μασάζ με λάδι και τη χρήση του κλιματιστικού και άλλα προϊόντα για τα μαλλιά φροντίζεις να έχεις μια υγιή και όμορφα μαλλιά.