Πώς να χτίσει έναν τσιμεντένιο τοίχο Block

Τοίχοι εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς, όπως είναι η πρόληψη ή τον έλεγχο της διάβρωσης του εδάφους, παρέχοντας μια κάθετη υποστήριξη στην ξηρά ή τη διαχείριση της πτώσης των υδάτων στον επικλινή περιοχή. Διαρθρωτικά σκοπούς του κτιρίου τοίχων περιλαμβάνουν, στο επίπεδο ή να δώσει ύψος και τη διατήρηση της ποιότητας του εδάφους. Οι Τοίχοι μερικές φορές χρησιμοποιείται μόνο για τον εξωραϊσμό. Φυσική πέτρα τοίχων αντιστήριξης ομορφαίνει πολύ και είναι γενικά χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση εξωτερική διακόσμηση. Άλλοι τύποι τοίχων αντιστήριξης περιλαμβάνουν τη βαρύτητα, προβόλους, το κάρφωμα του εδάφους, κτλ.
Σκυροδέματος τοίχοι είναι τύπος τοίχοι βαρύτητας διατηρώντας. Κάνουν ένα από τα καλύτερα αναλημματικοί τοίχοι που χρησιμοποιούνται για την υπαίθρια εξωραϊσμό και κήπους, επειδή παρέχουν καλύτερη κάθετη στήριξη από άλλα τοίχων αντιστήριξης. Σκυροδέματος τοίχων αντιστήριξης είναι βαθιά και ως εκ τούτου να κάνουν καλύτερη θεμέλια. Είναι βαθύτερα και περιέχουν βαριά εδάφη κάτω από αυτούς. Είναι ανθεκτικό σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να χτίσει σκυροδέματος αναλημματικός τοίχος.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Concrete Block τοίχο? Πριν την έναρξη της κατασκευής του τσιμεντένιο τοίχο μπλοκ, είναι απαραίτητο να αποφασιστεί το είδος του σκυροδέματος που θα χρησιμοποιήσετε. Υπάρχουν πολλοί τύποι τσιμεντόλιθους που χρησιμοποιούνται στις διάφορες κατασκευές. Είναι, φορεία, μπλοκ τέλος, ακατέργαστα κόψης μπλοκ, μπλοκ καπάκι, διακοσμητικά χώρου και σύμπλεξης μπλοκ. Διαλέξτε αυτό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Διακοσμητικά μπλοκ μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή όταν χτίζετε ένα τσιμεντένιο τοίχο μπλοκ για τον εξωραϊσμό. Πριν από την αγορά του μπλοκ, μετράται το εμβαδόν των εγκαταστάσεων και να αγοράσουν τον κατάλληλο αριθμό τσιμεντόλιθους, το ποσό των κονιαμάτων που απαιτείται και κάποια άλλα οικοδομικά υλικά που μπορεί να έρθει σε πρακτικό. Ο έμπορος λιανικής από τον οποίο θα πρέπει να αγοράζουν τα συγκεκριμένα μπλοκ μπορεί να σας βοηθήσει με την επιλογή των μπλοκ, το ποσό της τσιμεντόλιθους και κονιαμάτων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα βήμα βήμα μέθοδος για το πώς να οικοδομήσουμε ένα συγκεκριμένο μπλοκ αναλημματικός τοίχος.
Βήμα # 1: Προετοιμάστε ένα περίγραμμα των όροις τοίχων καθώς και τοποθέτησης με τη βοήθεια της σειράς τοιχοποιίας. Επίπεδο, η περιοχή όπου πρόκειται να κάνετε εγκατάσταση στον τοίχο. Στη συνέχεια, σκάβουν τα θεμέλια που απαιτούνται για τον τοίχο, το πλάτος και το βάθος των θεμελίων πρέπει να είναι διπλάσιο από το πλάτος του τοίχου.
Βήμα # 2: Ετοιμάστε ένα ξύλινο φόρμα, χρησιμοποιώντας ξυλεία γύρω από τις χορδές και να εγκαταστήσετε μπαρ ενίσχυση για την εξασφάλιση αντοχή του βάσεις. Συμπληρώστε το σκυρόδεμα με τη μορφή και το επίπεδο καθ 'όλη. Στη συνέχεια, αφήνουν τα συγκεκριμένα να θεραπεύσει για τουλάχιστον 3 ημέρες μέχρι την κάλυψη του με ένα πλαστικό φύλλο.
Βήμα # 3: Μόλις το σκυρόδεμα έχει θεραπευτεί, αφαιρέστε το έντυπο με ένα φτυάρι. Τώρα πάρτε το τσιμεντόλιθους και να τους σχετικά με την βάση για δοκιμές. Μπορεί να χρειαστεί να κόψετε το μπλοκ τέλος για τη σωστή ευθυγράμμιση. Κάνετε σήματα με ένα μολύβι για την βάση για την τοποθέτηση κάθε μία από τις τσιμεντόλιθους. Χρησιμοποιήστε ξύλινες λωρίδες για κενά μεταξύ των κομματιών. Αυτή η σήμανση θα σας βοηθήσει, ενώ για τον πραγματικά το τσιμεντόλιθους στο όροις.
Βήμα # 4: Τώρα προετοιμασία του κονιάματος που απαιτούνται για τις συγκεκριμένες ομάδες, ανάλογα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Θα την τοποθέτηση του μπλοκ στο τέλος του τοίχου πρώτα. Πριν από την εγκατάσταση αυτών των μπλοκ σκοπό αυτό, χρησιμοποιούν το σήμα μολύβι που κάνατε πριν και να εφαρμόσουν κονίαμα λίγο περισσότερο από το πλάτος και το μήκος του μπλοκ. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μπλοκ πάνω του και να καταργήσετε τα επιπλέον κονίαμα με τη βοήθεια της σπάτουλας.
Βήμα # 5: Επαναλάβετε τη διαδικασία για την εγκατάσταση του σκυροδέματος στο άλλο άκρο. Στη συνέχεια χαράξουμε μια διαχωριστική γραμμή string μεταξύ των δύο μπλοκ τέλος να εξασφαλιστεί ότι παραμένουν μπλοκ θα τοποθετηθεί σε μια ευθεία γραμμή. Αργότερα, εγκαταστήστε την πρώτη γραμμή του τοιχίου αντιστήριξης. Πατήστε το τσιμεντόλιθοι απαλά μετά την εφαρμογή του κονιάματος. Επίσης, να θέσει τα υπόλοιπα σειρές των τσιμεντένιο τοίχο μπλοκ.
Αυτό ήταν ένα απλό do it yourself μέθοδος για το πώς να οικοδομήσουμε ένα τσιμεντένιο τοίχο μπλοκ. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να οικοδομήσουμε μια Wood Διατηρώντας Wall και συγκράτησης Wall Κατασκευές.