Πώς να είναι όμορφο

Τι μπορεί να φαίνεται όμορφο για μένα, το ίδιο μπορεί να φαίνεται άσχημο για εσάς. Προφανώς, η ομορφιά είναι έννοια σχετική. Η απάντηση στο πώς να είναι όμορφος βρίσκεται μέσα σου. Όντας όμορφο είναι να πιστεύει ότι είσαι όμορφη. Είναι η εσωτερική αναταραχή ή την ηρεμία που δείχνει στην εξωτερική επιφάνεια. Μια γυαλισμένο χαρακτήρα, με μια ράβδωση πολυπλοκότητας και μια εξόρμηση του απλότητα μπορεί να είναι τόσο όμορφο ως ένα πρόσωπο ντυθεί στα πιο ακριβά και πιο trendy ρούχα. Υπάρχει τόσο πολύ περισσότερο για το πώς να είναι όμορφη από ό, τι ακριβώς ντύσιμο. Περισσότερα για το πώς να γίνει όμορφη.
Πώς να είναι όμορφη # 1? Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου σε κάποιον άλλο. Όντας όμορφη δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι όμορφη από ό, τι κάποιος άλλος. Το θέλουν και την επιθυμία να είναι όμορφη είναι δική σας και από την αρετή του, είναι σας προσπαθούμε να βρούμε μια απάντηση στο πώς να είναι όμορφη κάθε μέρα μέσα στον εαυτό σας. Συγκρίνετε τον εαυτό σας καθημερινά με, αυτό που ήταν την προηγούμενη ημέρα. Αναλύστε τα πράγματα που έκανε αυτό που σας έκανε να νιώσετε όμορφα και σταμάτησε σας από το να επιδιώξουν ρηχά απαντήσεις στο πώς να είναι ένα όμορφο κορίτσι ή πώς να είναι ένα όμορφο άνθρωπο. Κάντε συγκρίσεις με τον εαυτό σου και όχι τους άλλους, η ομορφιά βρίσκεται μέσα σας και αναζητώντας είναι ο μόνος τρόπος για να είναι όμορφες.
Πώς να είναι όμορφη # 2? Η ομορφιά είναι γύρω σου, και όχι σε κάποιο ακριβό σαλόνι ή στο σπα. Ποιος είναι ο ορισμός της ομορφιάς; Είναι ό, τι απευθύνεται σε σας. Κατάλογος καθορισμό των προσώπων, την τέχνη, τους προορισμούς και τους τόπους που φαίνεται όμορφο σε σας. Εξετάστε γιατί απευθύνονται σε σας και θα βρείτε την απάντηση στο πώς να είναι όμορφη. Συνήθως, αυτές οι θέσεις και τα πρόσωπα που θα βρεθούν αντιμέτωποι με όμορφο σε εσάς γιατί κάπου, κάπως και κάποτε έχουμε το καλύτερο μέρος της ζωής μας άφησε μαζί τους. Έτσι, όταν, και πάλι το ταξίδι για το πώς να είναι ένα όμορφο πρόσωπο βρίσκεται μαζί σας.
Πώς να είναι όμορφη # 3? Κοιτώντας μέσα από το «μάτι προς τα μέσα» σε εσώτερο εαυτό σας είναι ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί με την ομορφιά. Έχω επανειλημμένως πει ότι η απάντηση στο πώς να είναι όμορφος βρίσκεται μέσα σου, και να επεξεργαστεί αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να παραθέσω ένα στίχο από το διάσημο ποίημα του William Wordsworth ονομάζεται Μανουσάκια, αναβοσβήνουν κατά την εν λόγω ενεργητικής μάτι, Ποια είναι η ευδαιμονία της μοναξιάς. Ο ποιητής χρησιμοποιεί εικόνες για να εκφράσουν εσωτερική ομορφιά του, που έρχεται ως μια αποκάλυψη σε αυτόν, όπως ο ίδιος κάθεται σκεπτικός σε μια διάθεση. Η θεία εκδήλωση που θα είναι όμορφα, θα έρθει σε σας, αν ρίξετε μια ματιά σε αυτό επιβεβαιώσεις εκτίμησή σας και να εργαστούν για να καταστούν θετικά. Probe βαθύτερα στο εσωτερικό μόνο σας και εσείς θα ξέρετε ότι είναι όμορφες, τώρα είναι ακριβώς ένα θέμα που ζουν το!
Πώς να είναι όμορφη # 4? Ενισχύστε τα πιο όμορφα στοιχεία του ενεργητικού που έχετε. Ψάχνετε όμορφη είναι για την εργασία σε εκείνες τις πτυχές που έχουν ήδη όμορφη. Για μερικούς ανθρώπους αυτό είναι τα μάτια τους, για μερικούς είναι μαλλιών και ούτω καθεξής. Ο σκοπός αυτής της άσκησης είναι να κάνουν τη δικαιοσύνη σε εκείνα τα τμήματα σας που είναι όμορφα και θα διπλασιάσει τον προβληματισμό σας για την ομορφιά την επόμενη φορά που θα βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.
Πώς να είναι όμορφη # 5? Η υγεία είναι ομορφιά όσο είναι πλούτος. Καταστρέφοντας το σώμα σας είναι να χάσει τον έλεγχο ομορφιά. Έχετε μια ζωή να ζήσουν και μια ζωή για να γίνει μια όμορφη ζωή. Κάνουμε τα πάντα με την ιδιότητά σας να κάνει το σώμα σας όσο το δυνατόν υγιέστερο. Αγάπη το σώμα σας και να το καταστήσει όμορφο δίνοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια υγιή και όμορφη ζωή. Θεραπεία και κρατώντας το σώμα σας ταιριάζει είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση πώς να είναι φυσικά όμορφη. Περισσότερα για την υγιή διαβίωση.
Πολλοί άνθρωποι φοβούνται γερνάει και θα κολλήσουμε από την ιδέα της ύπαρξης των ρυτίδων και της γήρανσης. Osho, ένας πνευματικός ηγέτης είπε κάποτε: «Το γήρας είναι παρά πολύ όμορφο, και θα πρέπει να είναι έτσι, επειδή το σύνολο της η ζωή κινείται προς την κατεύθυνση αυτή». Σωστά είπε ο γκουρού! Το γήρας είναι όπου σοφία σας βοηθά να φτάσετε στην κορυφή της ομορφιάς. Κάθε χρόνο, κάθε γενέθλια, ανεβαίνεις ένα βήμα στη σκάλα της ομορφιάς. Η γήρανση είναι το καλύτερο πράγμα που συμβαίνει σε μας, καθώς μας φέρνει στο ζενίθ της ομορφιάς και μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς να είναι πιο όμορφο με κάθε αναπνοή και κάθε στιγμή. Το γήρας είναι ωρίμανση της σκέψης, της διάνοιας σας, την ανάπτυξη και την σοφία. The κόλπο για το πώς να είναι όμορφη είναι η πρώτη αισθάνεται όμορφα. Ελπίζω αυτό το άρθρο σας βοηθά να ανακαλύψετε πώς να είναι όμορφο και κυρίως πώς να είναι ένα όμορφο πρόσωπο όλη σου τη ζωή.