Πώς να εγκαταστήσετε το κοτόπουλο περίφραξη

Εάν είστε σοβαροί για τον κήπο και τα φυτά σας και θέλετε να τους σώσει με κάθε κόστος, θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πώς να εγκαταστήσετε το κοτόπουλο περίφραξη. Δεν κοστίζει πολύ και είναι αποτελεσματικό και ευέλικτο. Αυτός ο σχεδιασμός φράκτης είναι ένα ελαφρύ και ευλύγιστο επιλογή περίφραξη η οποία είναι επίσης μερικές φορές αναφέρεται ως «πουλερικά συμψηφισμού», όπως, ένας όρος που πρόσφατα διατύπωσε για τους κηπουρούς λαχανικών. Μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε είδος ιστού που έχει σκαφτεί με ασφάλεια στο έδαφος. Για να αυξήσετε την ασφάλεια του συρματοπλέγματος κοτόπουλο σας, μπορείτε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό φορτιστή περίφραξη. Θα βεβαιωθείτε ότι τα παράσιτα μείνετε μακριά. Προσπαθήστε να εντοπίσετε περιοχές όπου τα άγρια ​​κουνέλια μπορεί να μπει το ναυπηγείο σας και η σφραγίδα τους επάνω. Θα πρέπει να κοιτάξουμε για περιοχές με θάμνους και θάμνοι να εντοπίσουν τα τούνελ τους.
Εκτός από τα κουνέλια και τα ρακούν, οι κρεατοελιές θεωρούνται επίσης τα παράσιτα για τον κήπο. Για να τους κρατήσει μακριά, σκάβουμε αρκετά εκατοστά κάτω και να δημιουργήσει μια περίφραξη κοτόπουλου για να βεβαιωθείτε ότι οι τυφλοπόντικες δεν έρχονται πίσω. Υπάρχουν do-it-yourself έργα τα οποία δεν απαιτούν πολλή εργασία ή εξοπλισμού. Staples, ξιφασκία καλώδιο κοτόπουλου και ένας τρόπος για να δέσει το περίφραξη σε ορισμένα διακύβευμα είναι όλα όσα χρειάζεται να τις εγκαταστήσετε. Αυτά βρίσκονται με μισή ίντσα, μια ίντσα ή δύο ίντσες διαφορά στην απόσταση μεταξύ των καλωδίων. Αυτά είναι διαθέσιμα στη γεωργία καταστήματα ειδών. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά βήματα για το πώς να εγκαταστήσετε το κοτόπουλο περίφραξη.
Βήμα 1? Πρώτα από όλα πρέπει να αποφασίσετε την περιοχή φράχτη και το σήμα αναλόγως. Τώρα μετρούν την απόσταση μεταξύ των πασσάλων και στη συνέχεια προσθέστε δύο μετρήσεις. Αυτό θα είναι το μήκος του φράχτη σας. Προσθέστε επιπλέον πόδια, αν το μήκος της περίφραξης σας δεν είναι πολλαπλάσιο του πέντε.
Βήμα 2? Χωρίστε το μήκος του φράχτη από πέντε και να υπολογίσει πόσες συμμετοχές θα πρέπει να οικοδομήσουμε φράχτη σας.
Βήμα 3? Πάρτε μια σειρά και γραβάτα από ένα ξύλινο πάσσαλο στην επόμενη. Αυτό θα πρέπει να τα συνδέσετε όλα. Η συμβολοσειρά βοηθά στην καθοδήγηση η ρύθμιση για πασσάλους καλώδιο κοτόπουλου.
Βήμα 4? Ξεκινήστε με τις γωνίες και σφυρί κοτόπουλο πασσάλους σύρμα στο έδαφος. Το χείλος πρέπει να πάει εντελώς υπόγεια. Βάλτε ένα μερίδιο κάθε πέντε πόδια μεταξύ των γωνιών, αφού αυτά έχουν τεθεί.
Βήμα 5? Πάρτε ένα κατσαβίδι και σπάστε και ανοίξτε το μεταλλικό άγκιστρο για το κοτόπουλο πασσάλους σύρμα.
Βήμα 6? Για να διατηρήσει τα ζώα από το να πηγαίνουν από κάτω, το σύρμα άγκιστρα της περίφραξης θα πρέπει να επισυνάπτεται στην περίφραξη άγκιστρα.
Βήμα 7? Το άγκιστρο γύρω από το καλώδιο κοτόπουλου θα πρέπει να είναι κλειστές και θα πρέπει να οριοθετείται με το ποσό. Αυτό μπορεί να γίνει με την τοποθέτηση ενός βαρειοπούλα πίσω από τους πασσάλους και τον ξυλοδαρμό το άγκιστρο κλείσει με ένα άλλο σφυρί.
Βήμα 8? Το διακύβευμα σκηνή θα πρέπει να είναι σφυροκόπησε σταθερά στο έδαφος για τη διεξαγωγή και γαντζώστε την περίφραξη κοτόπουλο στο έδαφος.
Εκτός από το κοτόπουλο σύρμα περίφραξης, υπάρχει περίφραξη αγκαθωτό συρματόπλεγμα και το άλογο περίφραξης σύρμα. Αγκαθωτό συρματόπλεγμα είναι ένα είδος καλωδίου που χρησιμοποιούνται για περιφράξεις. Είναι κατασκευασμένο με αιχμηρές άκρες με τα σημεία που διοργανώνονται κατά διαστήματα. Κάθε ανθρώπων ή των ζώων που προσπαθούν να περάσουν από ένα αγκαθωτό συρματόπλεγμα μπορούν να τραυματιστούν. Horse περίφραξη σύρμα χρησιμοποιείται για το διαχωρισμό φοράδες και πουλάρια ή επιβήτορες και ευνούχων. Έτσι, μετά γνωρίζοντας αυτά τα λίγα βήματα για το πώς να εγκαταστήσετε το κοτόπουλο περίφραξη, μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε κάνοντας ένα σήμερα για τον κήπο σας. Ο κήπος σας θα γίνει ασφαλής σε καμία περίπτωση δεν σε όλα.