Πώς να καθαρίσει βότσαλα στεγών

Δεν έχει σημασία πόσο όμορφο το σπίτι σας έχει κατασκευαστεί, ένα βρώμικο και χρωματίζονται στέγη μπορεί να καταστρέψει ολοσχερώς την ομορφιά και την κομψότητά του. Όπως στέγες είναι καθημερινά εκτεθειμένοι σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως βροχή, τη θερμότητα και το ηλιακό φως, που εύκολα να γίνει αποχρωματισμένες. Αποχρωματισμός σε συνδυασμό με την φόρμα, το ωίδιο και της ανάπτυξης των φυκών, μπορεί να δημιουργήσει πραγματικά μια άσχημη εμφάνιση και κάνει το σπίτι σας να φανεί φθαρεί και κουρελιασμένο. Ως εκ τούτου, στέγη σας απαιτεί τακτικό καθαρισμό να διατηρήσει την νέα εμφάνιση της, ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να καθαρίσει βότσαλα στεγών.
Πώς να καθαρίσει Roof Shingles? Για να καθαρίσετε τα βότσαλα υλικού κατασκευής σκεπής, πρώτα απ 'όλα πρέπει να πάρετε στην οροφή. Θα προϋποθέτει κατ 'ουσία ένα πλυντήριο πίεσης για να καθαρίσετε την οροφή έρπητα ζωστήρα καλά. Καθαρισμός βότσαλα στεγών δεν είναι και τόσο δύσκολο, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην γλιστρήσουν ή να πέσουν, ενώ το κάνει. Είναι καλύτερο να έχει κάποιος, ένα φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας γύρω από το ξενοδοχείο, σε περίπτωση που αν χρειάζεστε οποιαδήποτε είδους βοήθεια. Μόλις είστε έτοιμοι να αρχίσετε με τον καθαρισμό συνόδου, απλά κρατήστε πατημένο το πλυντήριο πίεσης λίγα εκατοστά πάνω από το σπρέι οροφή και στη συνέχεια να αφαιρέσει όλες τις ακαθαρσίες και τα φύκια που έχουν συσσωρευθεί μέχρι τώρα. Επίσης, χρησιμοποιήστε μια σκούπα για να τρίψετε το πιο βρώμικες περιοχές της οροφής.
Εάν έχετε υδρορροή βροχή εγκαταστήσει στη στέγη σας, στη συνέχεια πιέστε τα ρύπο και τα συντρίμμια στην υδρορροή με τη βοήθεια του ύδατος υπό πίεση. Αλλά, αν δεν έχετε εγκαταστήσει μια υδρορροή βροχή μέχρι τώρα, να καταθέσει στη συνέχεια τα συντρίμμια στο ένα άκρο της στέγης και στη συνέχεια να διαθέσει τους στο έδαφος. Αν βότσαλα στεγών σας δεν είναι σε μεγάλο βαθμό λερωθεί, τότε το νερό θα ήταν αρκετό για τον καθαρισμό τους. Ωστόσο, αν έχετε επίμονους λεκέδες αναπτυχθεί πάνω τους, τότε μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια ορισμένων προϊόντων καθαρισμού.
Χλώριο Bleach να καθαρίσει Roof Shingles? Χλωρίο είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό, ειδικά για μύκητες και αφαίρεση μούχλας. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό για να απαλλαγούμε από το ωίδιο και η φόρμα τους λεκέδες από τα βότσαλα στεγών σας. Απλά μείγμα κάποια χλωρίνη σε έναν κουβά με νερό και στη συνέχεια ψεκασμού αυτή η λύση στην οροφή. Αφήστε το για λίγο, περίπου 15 έως 20 λεπτά, και μετά ξεπλύνετε με καθαρό νερό χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο. Μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε την οροφή σωστά, ως λευκαντικό χλωρίου αν αφεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο έρπητα ζωστήρα.
Copper Sulfate να καθαρίσει Roof Shingles? Όπως και χλωρίνη, θειικό άλας χαλκού μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό βότσαλα στεγών. Αναμίξτε μια μικρή ποσότητα θειικού χαλκού σε ένα γαλόνι του νερού και σπρέι για τις περιοχές που καλύπτονται από μύκητες. Αφήστε το να καθίσει για λίγο. Πότε θα παρατηρήσετε ότι οι μύκητες στρέφονται καφέ, αφαιρέστε τα με μια σκούπα. Τώρα, ξεπλύνετε την περιοχή με καθαρό νερό. Ενώ καθαρισμού βότσαλα στεγών, πάντα να έχετε κατά νου να επιθεωρήσει την κατάσταση της στέγης στην πρώτη θέση. Αν παρατηρήσετε οποιαδήποτε βλάβη, τότε το επιδιορθώσει αμέσως πριν από τον καθαρισμό της οροφής.
Ελπίδα αυτές τις απλές και εύκολες συμβουλές για το πώς να καθαρίσει βότσαλα στεγών, θα βοηθήσει να κρατήσει τη στέγη σας χωρίς ακαθαρσίες και τις άσχημες μούχλα και λεκέδες ωίδιο. Σήμερα, πολλά εμπορικά προϊόντα καθαρισμού είναι επίσης διαθέσιμα για τον καθαρισμό βότσαλα στεγών και άλλα υλικά κατασκευής σκεπής. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που αναφέρονται στην ετικέτα των προϊόντων. Εκτός από τον καθαρισμό των προϊόντων, ορισμένα χημικά προϊόντα είναι διαθέσιμα, το οποίο εάν εφαρμοστεί στην οροφή μία ή δύο φορές το χρόνο, έχει βρεθεί ότι μειώνουν σημαντικά την αύξηση της φόρμας και μούχλας. Πολλοί άνθρωποι έχουν επίσης επωφεληθεί, με την εγκατάσταση λωρίδες ψευδαργύρου στη στέγη τους για την πρόληψη της ανάπτυξης μούχλας και της μούχλας. Έτσι, μπορείτε είτε να επιλέξουν τα προϊόντα αυτά ή μήπως απλά τακτικός καθαρισμός, προκειμένου να διατηρηθεί ένα καθαρό και λεκέ ελεύθερη εμφάνιση της στέγης σας.