Ηλεκτρικό Αλυσοπρίονο Κριτικές

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, όταν ληφθεί υπόψη, ήταν πάντα καλύτερα από τα καύσιμα και άλλες μη-ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Προϊόντα που οδηγούνται από την ηλεκτρική ενέργεια είναι πιο αποτελεσματικές και φιλικός προς το περιβάλλον από το αέριο οδηγείται ομολόγους τους. Ένα από τα προϊόντα αυτά, είναι ένα ηλεκτρικό πριόνι. Ένα ηλεκτρικό πριόνι παράγει λιγότερο θόρυβο κατά την εργασία και απαιτεί λιγότερη συντήρηση, σε σύγκριση με τη χρήση ενός αλυσοπρίονο αερίου. Όντας ελαφρύτερο σε βάρος, είναι εύκολο για τους ελιγμούς του εργαλείου. Εκτός αυτού, λόγω της έλλειψης καυσίμων, η συσκευή δημιουργεί λιγότερη ρύπανση ή δεν σε όλα.
Οφέλη από Ηλεκτρικό Αλυσοπρίονο? Ένα ηλεκτρικό αλυσιδοπρίονο είναι ένα ιδανικό εργαλείο για το κλάδεμα θάμνων και μικρών καταστημάτων. Τους, που κατασκευάζονται προορίζεται για την κοπή ελαφρών επαγγελματικών. ? Σε αντίθεση με ένα αλυσοπρίονο αερίου, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το αλυσοπρίονο να τρέχει από βενζίνη ή λάδι κινητήρα. Μπορείτε να εργαστείτε με ηλεκτρικό πριόνι σας μέχρι να απενεργοποιηθεί. ? Ο χρόνος δεν χάνεται κατά την έναρξη ηλεκτρικό πριόνι. Είναι απλά ένα θέμα κτύπημα ενός διακόπτη. Ξεκινά με έναν απαλό ήχο σβούρισμα σε αντίθεση με το θόρυβο που παράγεται από τον κινητήρα ενός αλυσοπρίονο αερίου. ? Όπως ηλεκτρικά αλυσοπρίονα ζυγίζει λιγότερο και να λειτουργεί σε χαμηλή ισχύ, έχει μειωμένο ποσό kick-back. Τίναγμα είναι ένα είδος ένα τράνταγμα που παράγεται bar, όταν το τέλος ενός αλυσοπρίονου που χτυπά ένα αντικείμενο. Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτή τη συσκευή μειώνει την πιθανότητα της γραμμής να δώσει ώθηση στην πλάτη προς το μέρος σας. ? Και τέλος, ένα ηλεκτρικό πριόνι είναι φορητό και δεν απαιτεί πολύ χώρο για αποθήκευση. Θα πρέπει να αποσυνδέστε απλά το καλώδιο τροφοδοσίας του εργαλείου και τυλίξτε επάνω. Μερικά ηλεκτρικά αλυσοπρίονα έρχονται επίσης με υποθέσεις αποθήκευσή τους. ? Εντούτοις, ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο έχει μερικά μειονεκτήματα σε σύγκριση με ένα αέριο που κινούνται με ένα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ηλεκτρικά αλυσοπρίονα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή βαριά αντικείμενα ή των άκρων. Τέτοια αντικείμενα απαιτούν περισσότερη ισχύ όπως αυτό ενός αερίου αλυσοπρίονο. Όμως, το μεγαλύτερο σύρει πίσω για ηλεκτρικό αλυσοπρίονο είναι το καλώδιο. Το καλώδιο δεν σας επιτρέπει να προχωρήσει πέρα ​​από μια σειρά από 100 πόδια από μια πρίζα. Πρέπει να είστε πάντα στο βλέμμα έξω από μπέρδεμα πάνω με το καλώδιο. Υπάρχουν πιθανότητες ότι το καλώδιο έρχεται στον δρόμο σας, και καταλήγετε πριόνι το ίδιο το καλώδιο σε δύο. Ωστόσο, αυτά τα μειονεκτήματα είναι πάρα πολύ μικρές πάρα πολύ να λαμβάνεται υπόψη όταν αγοράζουν ένα ηλεκτρικό πριόνι. Οι άνθρωποι, εκλαμβάνει γενικά τα αμελητέα μειονεκτήματα και είναι ικανοποιημένοι που εργάζονται με ηλεκτρικά αλυσοπρίονα.
Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο, με βάση τα σχόλια που λαμβάνεται ανατροφοδότηση των καταναλωτών μορφή ».? Μεταξύ των καλύτερων μέτριας και λογικές τιμές (προτεινόμενο εύρος τιμών από $ 50 - $ 120) ηλεκτρικά αλυσοπρίονα είναι οι εξής:? Remington Ηλεκτρικό Αλυσοπρίονο? Black & Decker CCS818? McCulloch Ηλεκτρικό Αλυσοπρίονο? Τεχνίτη Ηλεκτρικό Αλυσοπρίονο? Best Top-Rated Ηλεκτρικό Αλυσοπρίονο? Τεχνίτη 34118: Με αποτελεί τρέχουσα απαίτηση των περίπου 13 Amp, το ηλεκτρικό πριόνι είναι φτιαγμένο για περιστασιακή χρήση. Το αλυσοπρίονο αποτρέπει kick-back, παρέχει χωρίς εργαλείο τεντώματος αλυσίδας και αυτόματα λάδια της αλυσίδας. ? Husqvarna 316: Αυτό το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο έχει βαθμολογηθεί ως ένα από τα πιο ήσυχα αλυσοπρίονα. Για συχνή κοπή ξύλων, αυτό το εργαλείο έρχεται με αντικραδασμικά λαβές. ? Stihl MSE 180 C-BQ: Για την καθημερινή κοπή, η Stihl MSE 180 C-BQ έχει βαθμολογηθεί ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες εργασίες κατασκευής. Είναι τόσο ισχυρό όσο ένα μεσαίου μεγέθους αέριο chansaw. ? Makita Επαναφορτιζόμενα Αλυσοπρίονα: Αυτό το αλυσοπρίονο παρέχει παρενοχλήσεις μορφή ελευθερία της διαχείρισης του καλωδίου τροφοδοσίας. Το αλυσοπρίονο οδηγείται από τη δύναμη μιας αξιόπιστης μπαταρία, η οποία προβλέπει την κινητικότητα στη συσκευή. ? Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα νέο αλυσοπρίονο ή να αντικαταστήσει το παλιό σας, τότε ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο θα ήταν μια σοφή επιλογή. Χαμηλό το κόστος, καθώς και τη συντήρηση, η συσκευή αυτή είναι μόλις ένα χρόνο αγοράσει. Η χρήση του είναι απαλή για το περιβάλλον και την τσέπη σας επίσης. Σε αντίθεση με ένα αέριο που κινούνται με αλυσοπρίονο, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις δαπάνες για το μαζούτ ή του κινητήρα. Διαφορετικές ηλεκτρικά αλυσοπρίονα σχόλια αποκάλυψε ότι αυτό το μηχάνημα είναι ένα από τα αγαπημένα των περισσότερων ανθρώπων. Ειδικά για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, ένα εύλογο buy της όσον αφορά το κόστος και την εξοικονόμηση ενέργειας, σε σύγκριση με τους ομολόγους τους σε φυσικό αέριο.