Πλακάκια ρευστοκονίαμα Καθαρισμός Μέθοδοι - Πώς να καθαρίσει ρευστοκονίαμα κεραμιδιών

Τα κύρια συστατικά ενός ρευστοκονίαμα κεραμιδιών είναι η άμμος, τσιμέντο και χρώμα. Η επιφάνεια των κεραμιδιών ενέματα είναι τραχύς και πορώδης. Ρύπο και grime πάρετε συσσωρευτεί πολύ εύκολα σε αυτούς τους πόρους. Τα σωματίδια αυτά μπορούν να αποτελέσουν ρωγμές στην ενέματα και τα κεραμίδια στα περίχωρά της μπορεί να καταρρεύσει ως αποτέλεσμα της παρούσας. Ενέματα καθαρισμού είναι επίσης σημαντικό, προκειμένου να διατηρηθεί η νέα εμφάνιση του κεραμιδιού, όπως το χώμα τείνει να αποχρωματίσει το ρευστοκονίαμα πολύ εύκολα και να πάρει επίσης προσβληθεί από τοξικές φόρμα και το ωίδιο. Έτσι, πώς να καθαρίσει ρευστοκονίαμα κεραμιδιών είναι ένα κοινό ερώτημα. Διάφορα ρευστοκονίαμα κεραμιδιών μεθόδους καθαρισμού δίδονται στις ακόλουθες δύο ενότητες.
Πώς να καθαρίσει ρευστοκονίαμα κεραμιδιών
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου, ενώ η επιλογή του σωστού ρευστοκονίαμα κεραμιδιών μέθοδος καθαρισμού είναι αν το ένεμα να είναι κλειστή ή ανοικτή. Τα προϊόντα καθαρισμού που βρίσκονται στην αγορά περιέχουν δραστικές χημικές ουσίες και τα λευκαντικά. Σε περίπτωση που δεν έχουν σφραγισθεί οι γραμμές ενέματα των πλακιδίων σας, μπορούν να πάρουν αποχρωματιστεί με τη χρήση. Για τέτοια ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, η χρήση του καθαρισμού σπιτικό είναι τέλεια. Σπιτική μέσα καθαρισμού θα πρέπει να προτιμώνται, επίσης, διότι τα κατάλοιπα της εμπορικής καθαριστικά μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε κατοικίδια ζώα και τα παιδιά.
Αν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε νέο προϊόν καθαρισμού, στη συνέχεια, δοκιμάστε πρώτα σε οποιαδήποτε κρυφή περιοχή για να ελέγξετε αν προκαλεί καμία ζημία στο ενέματα. Το ένεμα θα πρέπει να πλένονται με νερό πρώτα πριν να εφαρμόσετε οποιοδήποτε καθαριστικό, έτσι ώστε όλα τα αόριστα συνδεδεμένες συντρίμμια καθαρίζεται. Μόλις το κεραμίδι έχει στερέψει τελείως, εφαρμόζουν τις καθαρότερες και τρίψτε με μια βούρτσα που έχει δύσκαμπτες σκληρές τρίχες. Μετά τον καθαρισμό, ενέματα πλακιδίων θα πρέπει πάντα να σφραγίζονται με τη βοήθεια των κυνηγών να παρέχουν προστασία.
Πλακάκια ρευστοκονίαμα μεθόδους καθαρισμού
Πλακάκια ρευστοκονίαμα Καθαρισμός Μέθοδος # 1 - Σπιτική Καθαρισμός? Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε ένα ασφαλές σπιτικό καθαριστικό για ενέματα κεραμιδιών σας. Πάρτε περίπου επτά φλιτζάνια νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και προσθέτουμε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα, ένα τέταρτο φλιτζάνι λευκό ξίδι, το ένα τρίτο κύπελλο της αμμωνίας σε αυτό. Ανακατεύετε καλά έτσι ώστε να πάρετε όλα τα συστατικά αναμειγνύονται σωστά. Ψεκάστε το στη ρευστοκονίαμα κεραμιδιών και το αφήνετε για κάποιο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια σκουπίστε το με τη βοήθεια του ένα υγρό πανί. Αυτή η σκούπα δεν χρειάζεται καμία ξέπλυμα μετά τον καθαρισμό. Σιγουρευτείτε ότι δεν αφήνουμε αμμωνίας ή οποιαδήποτε χλωρίνη να έρθουν σε επαφή με το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών.
Πλακάκια ρευστοκονίαμα Καθαρισμός Μέθοδος # 2 - Ξύδι ή μαγειρική σόδα? Για να καθαρίσετε κάθε είδους λεκέδες από ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ξίδι ή μαγειρική σόδα. Κάντε μια λύση με ίσες ποσότητες ξύδι και νερό και να εφαρμοστεί κατά την βάφονται περιοχή και, στη συνέχεια, τρίψτε δυνατά με μια σκληρή βούρτσα με μικρές κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε να δείτε τους λεκέδες που βγαίνουν πολύ εύκολα. Ομοίως, μια πάστα από μαγειρική σόδα και το νερό μπορεί να εξυπηρετήσει τον ίδιο σκοπό. Χωματίδα την πάστα για την πληγείσα περιοχή και, στη συνέχεια, τρίψτε το με πινέλο. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό. Τέλος, στεγνώστε την επιφάνεια με ένα σφουγγάρι πετσέτες ή χαρτί.
Πλακάκια ρευστοκονίαμα Καθαρισμός Μέθοδος # 3 - εμπορικά προϊόντα? Για τον τακτικό καθαρισμό του ενέματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε γενικά καθαριστικά οικιακής χρήσης. Ωστόσο, εάν δεν σας δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να επιλέξουν για εμπορικούς κεραμίδι και καθαρότερο ενέματα. Επιλέξτε ένα καθαριστικό που έχει ουδέτερο pH ισορροπία. Αυτό θα διασφαλίσει ότι το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών δεν θα έχουν φθαρεί από τις χημικές ουσίες που υπάρχουν στο προϊόν. Διαβάστε τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή προσεκτικά πριν την εφαρμογή της στην ενέματα. Μια άλλη επιλογή που απαντά πώς να καθαρίσετε ενέματα, η οποία είναι ανοικτή, είναι με τη χρήση ατμοκαθαριστή. Η δύναμη που ασκείται από τον ατμοκαθαριστή θα χαλαρώσουν μέχρι το δεσμό μεταξύ των ρύπων και της επιφάνειας του ενέματος και παίρνει αφαιρεθεί. Αυτή η μέθοδος είναι χρήσιμη για να απαλλαγούμε από τα συντρίμμια που δεν μπορεί να διαλυθεί από άλλα καθαριστικά.
Πλακάκια ρευστοκονίαμα Καθαρισμός Μέθοδος # 4 - Λεύκανση? Όταν ρευστοκονίαμα κεραμιδιών σας δεν έχει καθαριστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να απαιτήσει ένα καθαρότερο με ισχυρή καθαριστική δράση. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκαντικό οξυγόνο, λευκαντικό χλωρίου ή υπεροξείδιο του υδρογόνου. Το οξυγόνο χλωρίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την απομάκρυνση κάθε είδους βαρέων λεκέδες. Δεν είναι επιβλαβές και είναι ασφαλές για τα χρώματα επίσης. Όταν εφαρμόζονται οι κηλίδες με ζεστό νερό, τα ιόντα οξυγόνου σπάσει το λεκέ μόρια και ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν μέσα δεν χρόνου. Μερικές φορές, ίσως δεν χρειάζεται καν τρίψιμο. Αυτή η μέθοδος είναι μια αποτελεσματική απάντηση για το ερώτημα πώς να καθαρίσει πάτωμα κεραμιδιών ενέματα. Χλωρίο είναι χρήσιμη για την απομάκρυνση μούχλα από τα πλακάκια μπάνιου. Ωστόσο, η χλωρίνη δεν είναι κατάλληλο για έγχρωμες ενέματα και μπορεί να προκαλέσει αποχρωματισμό.
Τώρα που ξέρετε πώς να καθαρίσετε ρευστοκονίαμα κεραμιδιών, είναι σκόπιμο, ώστε να καθαρίσουν σε εβδομαδιαία βάση. Αυτό θα βοηθήσει να διατηρήσει την υγιεινή του σπιτιού σας και την ίδια στιγμή, η προσπάθεια που απαιτείται για τον καθαρισμό θα είναι πολύ μικρότερη. Μπορείτε να επιλέξετε από το ρευστοκονίαμα κεραμιδιών μεθόδους καθαρισμού σύμφωνα με την επιλογή και την ευκολία σας.