Παραδοσιακά τραγούδια του γάμου

Ο γάμος είναι η ένωση δύο ψυχών στην αγάπη. Είναι η ημέρα που έχετε πάντα προετοιμάζεται και με ανυπομονησία περίμεναν. Η ώρα πλησιάζει και τα σχέδια γάμου είναι σε όλη τη χώρα. Θέλετε ο γάμος σας να είναι ένα γεγονός που πάντα θα θυμόμαστε με αγάπη, γι 'αυτό έχει το τέλειο τραγούδια του γάμου είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της ημέρας.
Κάντε μια λίστα αναπαραγωγής από τα παραδοσιακά τραγούδια του γάμου ότι και εσείς και αρραβωνιαστικός σου ήθελα να εκφράσω το συναίσθημα της αγάπης. Τραγούδια προσθέσετε μια ρομαντική αφή στην δεσμός του γάμου και κάνει μια μνήμη με μια μουσική νότα, το οποίο θα σας θυμίζει την ξεχωριστή ημέρα σας κάθε φορά που ακούτε αυτό το παιχνίδι κάπου. Διαβάστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τραγούδια του γάμου.
Κατάλογος Παραδοσιακά τραγούδια του γάμου? Μουσική καθορίζει την διάθεση, προκαλεί μια στιγμή και κάνει από τη στιγμή της ζωής σας. Εδώ είναι μια λίστα με παραδοσιακά τραγούδια του γάμου για τη βοήθειά σας, να κάνουν την ημέρα σας το καλύτερο! ? Εδώ έρχεται η νύφη - Wagner? Cannon στο D - Johann Pachelbel? Λιτάνευση της Χαράς - Χαλ Hopson? Γάμος Μαρτίου - Wolfgang Amadeus Mozart? Sinfonia - Johann Sebastian Bach? Ερωτευμένους από κουαρτέτο εγχόρδων - Wolfgang Amadeus Mozart? Στέψη Μαρτίου για τον Τσάρο Αλέξανδρο ΙΙ - Πέτρος Ι. Τσαϊκόφσκι? Promenade - Modest Mussorgsky? Συντονιστείτε Τρομπέτα σε Α-Major - Ντέιβιντ Ν. Johnson? γαμήλιοι όρκοι - Jamie Foxx? τραγούδι του γάμου - Kenny G? Και την αγαπώ - The Beatles? Groovy Kind Of Love - Phil Collins ? λίγο περισσότερο χρόνο σε σας - NSYNC? A Moment Like This - Kelly Clarkson? Toccata - Claudio Monteverdi? Κατάλογος των Μη Παραδοσιακά τραγούδια του γάμου? Παραδοσιακά τραγούδια του γάμου είναι αυτό που έχετε ακούσει σε κάθε δυνατή γάμους που έχετε επισκεφτεί. Αντί να πάει με τον παραδοσιακό τρόπο, να έχει μια μικρή διασκέδαση με αντισυμβατικό, αλλά εξαιρετικά ρομαντική γαμήλια τραγούδια που θα κάνουν αυλάκι καθένας με τη μουσική. Εδώ είναι μια λίστα των μη παραδοσιακά τραγούδια του γάμου που μπορείτε να επιλέξετε από. ? Μόνο ο χρόνος - Enya? Δεν είναι δυνατή η Help Falling in Love With You - Elvis Presley? Come Away With Me - Norah Jones? I Do I Do - ABBA? Περισσότερο από τις λέξεις - Westlife? Δώρων μου - Rascal Flatts? Στα μάτια σας - Ο Peter Gabriel? Because You Loved Me - Celine Dion? Μπορείτε ήταν πάντα εκεί - Faith Hill? Always and Forever - Luther Van Σκωρίες? Air από Νερό Μουσική - Handel? I Love The Way You Love Me - Boyzone? Όλες που χρειάζεστε είναι αγάπη - Οι Beatles? φωτεινότερη από Sunshine - Aqualung? Crazy Love - Morrison Van? αγάπη θα μας κρατούν ζωντανούς - U2? Fix You - Coldplay? Flying χωρίς φτερά - Westlife? Σε αγαπώ Μόνο και μόνο επειδή - Anita Baker? Στη ζωή μου - The Beatles? δεν είναι αυτή Lovely - Stevie Wonder? Τραγούδι της Annie - John Denver? Ο κατάλογος των παραδοσιακών τραγουδιών του γάμου και μη παραδοσιακά τραγούδια του γάμου μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Ειλικρινά, δεν έχει σημασία αν το τραγούδι είναι ένα παραδοσιακό τραγούδι του γάμου ή ένα μη παραδοσιακό γαμήλιο τραγούδι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι εκφράζει τα συναισθήματά σας για να σας αγαπούσε ένα. Ο καλύτερος τρόπος να πάει για να αποφασίσει τη λίστα γαμήλιας μουσικής είναι να καθίσουν μαζί και απαριθμούν τα τραγούδια που τόσο η νύφη και γαμπρός, όπως. Σίγουρα, θα έχετε μερικά τραγούδια στο κοινό, ακόμη και αν δεν υπάρχουν τραγούδια εν αφθονία έξω εκεί που μπορείτε να επιλέξετε από. Κάνοντας τη δική λίστα αναπαραγωγής σας θα αποφύγει ενδεχομένως αγώνα σας πάνω Swing Kings όπως Μόνικα και Chandler!