Ηχομόνωση σπρέι αφρού

Λοιπόν, αρχικά μπορεί να είναι ωραίο να είναι εκείνος ο τύπος στο κτίριο σας, ο οποίος έχει όλα τα σέσουλα και κουτσομπολιά. Αλλά τελικά εσείς πρόκειται να πάρετε μια μικρή απηυδήσει με τη συνεχή rantings από δίπλα στο Θεό-ξέρει-τι ώρα. Έτσι, όταν εκείνη έρχεται, τι θα κάνετε;
Ανάγκη για Ηχομόνωση
Ηχομόνωση! Σωστά. Να μην είναι κάτω από την εντύπωση ότι ηχομόνωση είναι μόνο για εκείνα που είναι πλούσια μουσική να παίζει chappies ή για το γραφείο στο κέντρο της πόλης σας. Με τη βοήθεια σπρέι αφρού ηχομόνωση, ηχομόνωση έχει γίνει λίγο πολύ ένα DIY δραστηριότητα. Ενώ δεν υπάρχει καμία διαφορά στην ποιότητα, σπρέι αφρού ηχομόνωση είναι φθηνή, εύκολη στη χρήση και δεν χρειάζεται καν να πληρώσουν οι «εμπειρογνώμονες ηχομόνωση», όπως αποκαλούνται. Και το αποτέλεσμα; Ένα σπίτι όπου δεν έχετε να ακούσετε άλλες όσους αγωνίζονται, και εκτός από τη δική βρώμικα ρούχα σας μένει στο εσωτερικό επίσης.
Χρησιμοποιώντας ένα σπρέι αφρού Ηχομόνωση
Ένα σπρέι ηχομόνωση είναι φτιαγμένο από υγρό polyutherine οποία στερεοποιείται σε ένα στερεό σπογγώδες υλικό, όταν έρθει σε επαφή με τον τοίχο. Μια τέτοια αφρού ψεκασμού σε συνδυασμό με ηχομόνωση του δωματίου προστατεύει επίσης τους τοίχους από το εξωτερικό στοιχεία, παράσιτα και μύκητες. ? Για έναν αρχάριο, η χρήση των ορθοστατών είναι πολύ σημαντικό. Τοποθετήστε τα καρφιά σε μικρές αποστάσεις κατά μήκος του τοίχου για ένα ξεκίνημα για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς να πάει για την ηχομόνωση αφρού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης ένα υγρό κουρέλι στο χέρι σε περίπτωση που οι ψεκασμοί τρελαθούν. Δεν θέλω να ηχομονωμένα λάθος τοίχο. ? Πρέπει να τρυπάνι μια τρύπα μεταξύ των καρφιά. Κατά προτίμηση η μέτρηση πρέπει να ξεκινήσει από την κορυφή του τοίχου, την πρώτη τρύπα τρίτα και η δεύτερη τρύπα τα δύο τρίτα της απόστασης μεταξύ κάθε stud. Μόλις πάρετε αυτοπεποίθηση με τις τρύπες, μπορείτε να κάνετε λιγότερες τρύπες, ίσως μόνο ένα ανάμεσα σε κάθε στήριγμα. ? Στη συνέχεια, πηγαίνετε από κάτω οπή, προς τα πάνω. Πιέστε το σπρώξιμο του σπρέι ηχομόνωση στις οπές και πατήστε το κουμπί για την αποδέσμευση του αφρού. Σημειώνει την ποσότητα του χρόνου που απαιτείται για τον αφρό να γεμίσει την τρύπα πριν συνεχίσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε περίπου πόσο χρόνο χρειάζεται για να γεμίσει μια τρύπα. ? Ψεκάστε μέχρι το αφρώδες υλικό είναι στεγνό. Στη συνέχεια προχωρήστε στην επόμενη τρύπα. Μπορείτε να υπολογίσετε το χρόνο που απαιτείται για μία τρύπα, και στη βάση της που συνεχίζονται με ελαφρώς μεγαλύτερη διαστήματα μεταξύ των οπών. Επαναλάβετε το βήμα για την επόμενη καρφιά. Να θυμάστε ότι πρέπει να βάλετε λίγο λιγότερο στο ένα τρίτο τρύπα κενό. · Να συνεχιστεί η διαδικασία αυτή για ολόκληρο τοίχο / δωμάτιο που θέλετε να ηχομόνωση. ? Ηχομόνωση είναι καλό για τους ανθρώπους που ζουν σε διαμερίσματα και τα condos, διότι θα συμβάλει στη μείωση του θορύβου από την επόμενη πόρτα. Βοηθά επίσης να προστατεύει τους τοίχους του σπιτιού σας δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα από πάνω του και έτσι θα αποφευχθεί το σπάσιμο των τοίχων και των παρασίτων εισβολές. Επίσης, δεν επιτρέπει την αύξηση του ωιδίου πάνω από τα τείχη και τους κρατά στεγνό.
Γιατί λοιπόν να περιμένουμε; Ηχομονωτικά τοίχους σας χρησιμοποιώντας το σπρέι αφρού ηχομόνωση!