Τύποι τροπικά λουλούδια

Τροπικά λουλούδια είναι τα λουλούδια που φυτρώνουν στην άνθηση και η εύφορη γη στη γη σε θερμές καιρικές συνθήκες. Τα τροπικά λουλούδια καλούνται εξωτικά λουλούδια επειδή ανήκουν στη σαγηνευτική καταπράσινους χώρους. Τροπικά λουλούδια έχουν φωτεινά χρώματα που ανυψώνει τη διάθεσή σας. Τροπικά λουλούδια δεν απαιτούν πολλή προσοχή, αλλά χρειάζονται άφθονο ηλιακό φως και νερό. Πολλά τροπικά λουλούδια μπορούν να αυξηθούν σχεδόν οπουδήποτε. Ας συζητήσουμε ορισμένα από τα είδη τροπικά λουλούδια σε αυτό το άρθρο.
Exotic Tropical Λουλούδι Ονόματα? Τα ονόματα των τροπικά λουλούδια είναι οι εξής:? Ανθούριο? Bromelia? Πουλί του παραδείσου? Bromelia? Bougainvillea? Hibiscus? Πιπερόριζας Red? Protea? Ορχιδέες? Heliconia? Gloriosa Lily? Plumeria? Τύποι τροπικά λουλούδια? Ορισμένες από τα είδη των τροπικών λουλουδιών έχουν ως εξής:
Ανθούριο? Ανθούριο έχει σχήμα καρδιάς γυαλιστερό σπάθη (πέταλο-όπως δομή) και στο κέντρο του λουλουδιού υπάρχει όρθια spadix. Υπάρχουν περίπου 800 είδη Ανθούριο και βρίσκονται στην περιοχή που εκτείνεται από το Μεξικό στη βόρεια Αργεντινή στην Ουρουγουάη. Ανθούριο είναι ντόπιος γένος των Δυτικών Ινδιών και αν είναι συχνά συγχέεται πρέπει να κατάγονται από την Χαβάη. Anthuriums έχουν ένα έντονο κόκκινο σπάθη και κρέμα χρωματισμένα spadix. Tulip anthuriums βρίσκονται σε διάφορα χρώματα, όπως, λευκό, κόκκινο, μωβ, πράσινο και λεβάντα.? Πουλί του παραδείσου? Πουλί του παραδείσου, που ονομάζεται επίσης λουλούδι γερανός, είναι ένα πορτοκαλί και μπλε χρώματος λουλουδιών. Αυτό το τροπικό λουλούδι είναι εγγενές στην νότια και την ανατολική περιοχή της επαρχίας του Ακρωτηρίου. Πουλί του παραδείσου λουλούδι αποτελείται από τρία πέταλα πορτοκαλί στέκεται όρθια και τρία μπλε πέταλα. ? Bromelia? Bromelia είναι ένα τροπικό λουλούδι που μοιάζει με ανανά και αποτελείται από φωτεινά χρωματισμένα βρακτίων. Τα φύλλα του φυτού αυτού είναι, επίσης, όπως και τα καρφιά του ανανά. Bromelia λουλούδι έρχεται σε αποχρώσεις του κόκκινου, βυσσινί και μοβ.? Bougainvillea? Bougainvillea είναι ένα από τα πιο όμορφα αμπέλια με πολύχρωμα λουλούδια σε όλα σχεδόν τα χρώματα. Αυτό το τροπικό λουλούδι έχει τρία βράκτια χαρτώδης και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή διακοσμητικά λουλούδια. Τα διακοσμητικά λουλούδια είναι εκείνα τα οποία καλλιεργούνται στον κήπο για να εμφανίσετε την ομορφιά των λουλουδιών.? Hibiscus? Hibiscus είναι μια τρομπέτα σε σχήμα λουλουδιού που έχει πέντε ή περισσότερα από πέντε πέταλα. Αυτό το τροπικό λουλούδι έρχεται σε μυριάδες χρώματα και αποτελεί ένα από τα ελκυστικά λουλούδια επίσης γνωστό ως Τζαμάικα. Hibiscus έχει μερικές φαρμακευτικές ιδιότητες και αυτό το καθιστά ένα συστατικό πολλών αφεψήματα. ? Πιπερόριζας Red? Κόκκινο πιπερόριζα είναι ντόπιος της Μαλαισίας λουλούδι με μακρύ κόκκινο βρακτείων και μια άλλη δημοφιλή διακοσμητικά λουλούδια. Κόκκινο πιπερόριζα έχει μια κέρινη άνθος με ένα παχύ στέλεχος στο κάτω μέρος.? Protea? Protea έχει τριχωτό florets περιβάλλεται με οβάλ σχήμα ροζ ή κόκκινου χρώματος φύλλα. Protea είναι προέρχεται από τη Νότια Αφρική και έχει περίπου 2000 είδη. Αυτό το τροπικό λουλούδι είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προβεί σε ρυθμίσεις λουλουδιών.? Ορχιδέες? Ορχιδέες είναι σπάνια είδη από τα πιο εκλεκτά και συναρπαστικά τα λουλούδια στη γη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη από ορχιδέες. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:? Phalaenopsis Ορχιδέες? Phalaenopsis Ορχιδέες μοιάζουν πτέρυγα κινήσεις τους σκώρους και είναι θαυμάσιες προσθήκες στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αυτοί οι τύποι orchids απαιτούν ελάχιστη φροντίδα σε σύγκριση με τα άλλα είδη ορχιδέες.? Dendrobium Ορχιδέες? Dendrobium Ορχιδέες έχουν γύρω στο 1600 τα είδη που αναπτύσσονται το καλοκαίρι και διαρκεί μέχρι τη χειμερινή περίοδο. Αυτοί οι τύποι orchids απαιτούν πολλή φροντίδα και συντήρηση. Dendrobium Ορχιδέες είναι αρωματικά ορχιδέες με κάθε πιθανό συνδυασμό χρωμάτων.
Τα τροπικά λουλούδια χρησιμοποιούνται συχνά στην διακόσμηση γάμου οφείλεται σε ζωντανά και όμορφα χρώματα τους. Πολλοί τύποι τροπικών ανθίσει λουλούδια όλο το χρόνο, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση σε κάθε σεζόν όταν και όπως εσείς επιθυμείτε.