Κόψτε την τρίχα σας

Υπάρχουν πολλές παρενοχλήσεις του να πάρει ένα κούρεμα από ένα σαλόνι. Εάν επιθυμείτε να πάρετε το κούρεμά σας γίνεται από έναν επαγγελματία, μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Επίσης, θα χρειαστείτε ένα ραντεβού, είτε καταλήγουν να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τη σειρά σας να έρθει. Κοπή μόνοι σας τα μαλλιά σας μπορεί να είναι εύκολο, αν γίνει προσεκτικά, και θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Αναρωτιέστε πώς να κόψει την τρίχα σας; Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες σταδιακά.
Τα πράγματα που χρειάζεστε? Καλή ποιότητα ψαλίδια? Μια χτένα? Δύο καθρέφτες? Φιάλη νερού με ακροφύσιο (για να κρατήσει τα μαλλιά υγρό)? Μαλλιά σφιγκτήρες (απαιτείται για την κοπή τα μαλλιά σας λόγια, και να κρατήσει τα μαλλιά στη θέση του)? Ηλεκτρική κουρευτική μηχανή ( να δώσει ένα buzz περικοπή)? βασικά βήματα? Πλύνετε τα μαλλιά σας με ένα σαμπουάν και πετσέτα ξηρά. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν είναι υγρά ή ξηρά, αλλά απλά υγρό. Όσον αφορά τα δευτερεύοντα ή στεγνά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών όπως ένα κλιματιστικό ή τον ορό μαλλιών. ? Χτενίστε τα μαλλιά σας ίσια. ? Αποφασίστε το μήκος των μαλλιών που θέλετε μετά την περικοπή σας. Για σγουρά μαλλιά, επιλέξτε το μήκος περισσότερο λόγω σγουρά μαλλιά συρρικνώνεται και εμφανίζεται μικρότερη αφού στεγνώσει. ? Πώς να κόψει την τρίχα σας Σύντομη; ? Ακολουθήστε τις παραπάνω τρία βασικά βήματα. ? Τώρα, καθίστε μπροστά από ένα μεγάλο καθρέφτη. ? Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση. ? Κάνετε μικρά τμήματα των μαλλιών και στις δύο πλευρές του αποχωρισμού, και κρατήστε αυτές τις ενότητες στη θέση του με τη βοήθεια των σφιγκτήρων μαλλιά. Αυτό θα καταστήσει την κοπή δικά σας μαλλιά πιο εύκολη, καθώς τα μαλλιά δεν θα πέσει στο πρόσωπό σας. ? Χαλαρώστε ένα τμήμα των μαλλιών κοντά στην αρχή του αποχωρισμού. Χτενίστε τα μαλλιά ίσια, κρατήστε το μεταξύ του δείκτη σας και του μεσαίου δακτύλου και κόβουμε προσεκτικά. Στη συνέχεια, κόψτε τις τρίχες από το μήκος που έχετε αποφασίσει. Μπορείτε να δέσετε το μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού σας με τη βοήθεια ενός σφιγκτήρα μαλλιών. ? Επαναλάβετε το βήμα 5 για όλα τα τμήματα των μαλλιών σας. ? Τώρα, ελέγξτε αν οι τρίχες και στις δύο πλευρές είναι ομοιόμορφα κομμένα. Μπορείτε να ελέγξετε τη συμμετρία των μαλλιών στις πλευρές του αποχωρισμού κρατώντας κάποιες τρίχες και στις δύο πλευρές. Φέρτε αυτά τα δύο άκρα στο κέντρο του προσώπου σας. Επαναλάβετε αυτό με τη λήψη άλλων άκρες της τρίχας και η προσαγωγή τους στο κέντρο του προσώπου σας. Για να ελέγξετε το πίσω τα μαλλιά, κρατήστε έναν καθρέφτη στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Περισσότερα για κοντά κουρέματα. ? Πώς να κόψει την τρίχα σας σε στρώματα; ? Για να κόψει την τρίχα σας σε στρώματα, πρώτα ακολουθήστε τα τρία βασικά βήματα. ? Bend πάνω, έτσι ώστε η κορυφή του κεφαλιού σας αντιμετωπίζει το πάτωμα. ? Χτενίστε όλα τα μαλλιά σας ίσια προς τα κάτω. ? Τώρα, προσεκτικά αρχίσει η κοπή τρίχα σας σε ευθεία γραμμή. Αν έχετε πυκνά μαλλιά μπορεί να χρειαστεί να το κόψει πάνω από μία φορά. Είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια ευθεία γραμμή στο στρώμα κόψει την τρίχα σας. ? Μπροστά στον καθρέφτη, χτενίστε τα μαλλιά σας με μέση χωρίστρα και ελέγχου. ? Ίσως να ενδιαφέρονται να μάθουν για πολυεπίπεδη περικοπές για τα μακριά μαλλιά.
Πώς να κόψει την τρίχα σας με Κλίπερς; ? Ακολουθήστε τα τρία βασικά βήματα. ? Buzzed κούρεμα στυλ είναι πολύ δημοφιλής στην mens χτενίσματα. Μόνο που το λεπίδες του κουρευτική μηχανή από το μήκος που θέλετε για την κορυφή του κεφαλιού σας. Αρχίσουν να προβάλλονται την κουρευτική μηχανή στην κορυφή του κεφαλιού σας. Αφού τελειώσετε με την κορυφή, που τα πτερύγια του κουρευτική μηχανή για τις πλευρές και στο πίσω μέρος, και να αρχίσει την κουρευτική μηχανή στις πλευρές και στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. ? Ελέγξτε στον καθρέφτη για να δείτε αν έχετε κόψει τα μαλλιά σου σωστά. Αν όχι, συνεχίστε να κόψει την τρίχα σας μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα που πέτυχαν. ? Με την υπομονή, την πρακτική και ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, θα αποδώσει καλύτερα στα εργαστήρια δικά σας μαλλιά! Περάστε από κούρεμα στυλ και ιδέες για περισσότερα σχετικά με κουρέματα.