Χέρι Βαμμένο τέχνη νυχιών

Nail art είναι η τέλεια λύση για την βαρετά νύχια που είναι βαμμένα με διαφορετικές αποχρώσεις του σμάλτου των νυχιών. Προσθέτοντας μερικά σχέδια στα νύχια σας μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ενισχύσει την ομορφιά των νυχιών σας και θα σας επιτρέψει, επίσης, τον αθλητισμό πανέμορφο-αναζητούν τα νύχια. Ζωγραφισμένα στο χέρι τέχνη νυχιών είναι σχετικά πιο εύκολο να κάνει την τεχνητή ή προσκολλημένων στα νύχια, αλλά με λίγη εξάσκηση, τα κάνει για τα νύχια σας θα πάρει εύκολα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλά σχέδια και να καταλήξουμε σε μερικές από τις δικές σας. Όσον αφορά την τέχνη νυχιών ανησυχεί, ουρανός είναι το όριο για τη δημιουργικότητα. Ζωγραφισμένα στο χέρι τέχνη νυχιών μπορεί να γίνει με τα νύχια, καθώς και τα καρφιά toe. Τα σχέδια μπορεί να γίνει για να συμπληρώνει μια συγκεκριμένη περίπτωση ή ακόμη και για τους σκοπούς της καθημερινής φθοράς. Εδώ είναι μερικά ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδια τέχνη νυχιών για να ξεκινήσετε.
Χέρι Βαμμένο Σχέδια νυχιών
Flower Design νυχιών
Προμήθειες που απαιτούνται? Βασική στρώση? Βερνίκι νυχιών (κάθε σκοτεινή σκιά)? Νυχιών χρώμα τέχνης ή ακρυλικό (λευκό, πράσινο και κίτρινο)? Βούρτσα Striper? Ναυτιλιακές βούρτσα? Καλών καρφί μύτες στυλό τέχνης? Top παλτό? Κατευθύνσεις
Η βαφή τα νύχια σας με ένα παλτό βάσεων, αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια θα τοποθετούνται στη σκοτεινή σκιά του βερνίκι νυχιών. Αφήστε να στεγνώσει και στη συνέχεια να εφαρμόσει το δεύτερο χέρι και αφήστε το να στεγνώσει. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα τακτικών γραμμών και λευκό χρώμα τέχνη νυχιών ή λευκό ακρυλικό χρώμα, να επιστήσω την τέσσερα πέταλα χρησιμοποιώντας μια σαρωτική κίνηση στο κέντρο των νυχιών. Σχεδιάστε ένα άλλο λουλούδι στη βάση των νυχιών, ή ίσως μισό πέταλο, ανάλογα με το μήκος των νυχιών σας. Ανάμεσα σε αυτά τα πέταλα, σχεδιάστε τυχαία καιρό σινεμά χρησιμοποιώντας το πινέλο striper. Προσθέστε μερικά σημεία κατά μήκος του σινεμά. Γεμίστε το κέντρο του λουλουδιού με ένα φωτεινό κίτρινο με κίτρινο ακρυλικό χρώμα ή καρφί τέχνης. Paint αφήνει κάποια χρήση οικολογικών χρωμάτων, γύρω από τα πέταλα. Μόλις το χρώμα στεγνώσει καλά, να εφαρμόσει ένα κορυφαίο παλτό και αφήστε το να στεγνώσει.
Snow White Σχεδιασμός νυχιών
Προμήθειες που απαιτούνται? Βασική στρώση? Βερνίκι νυχιών (καθαρό λευκό και μπλε ελεκτρίκ)? Νυχιών χρώμα τέχνης ή ακρυλικό (λευκό και μπλε ελεκτρίκ)? Rhinestones Silver? Striper βούρτσα? Ναυτιλιακές βούρτσα? Καλών καρφί μύτες στυλό τέχνης? Nail κόλλα art? Top παλτό? Οδηγίες
Η βαφή τα νύχια σας με μια στρώση βάσης και αφήστε το να στεγνώσει. Εφαρμόστε δύο χέρια του μεγάλου λευκού βερνίκι νυχιών σε όλο το νύχι σας και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το ηλεκτρικό μπλε βερνίκι νυχιών, διαγωνίως, με το ήμισυ το καρφί και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Τώρα, πάρτε το λευκό ακρυλικό χρώμα ή βαφή νυχιών τέχνης και συντάσσει τρεις μερίδες εξάμηνο του ένα κεφάλι βέλους στο μπλε τμήμα. Στη συνέχεια να ολοκληρώσει το βέλος κεφάλια με τη χάραξη της άλλα μισά με μπλε χρώμα για το λευκό τμήμα. Αφήστε το να στεγνώσει καλά. Χρησιμοποιώντας το καρφί κόλλα τέχνης, κολλήστε ένα ασημένιο στρας στο κέντρο της δεύτερης κεφαλής βέλος σε κάθε νύχι, στη συνέχεια, εφαρμόστε την κορυφή παλτό και αφήστε το να στεγνώσει.
Ανακινήστε Σχεδιασμός νυχιών
Προμήθειες που απαιτούνται
Βασική στρώση? Βερνίκι νυχιών (λευκό, ροζ και μπλε παστέλ)? Βερνίκι νυχιών με ασημένια λάμψη? Διασχίζοντας εργαλείο? Ναυτιλιακές βούρτσα? Top παλτό? Κατευθύνσεις
Εφαρμόστε ένα παλτό του τριχώματος του βάσης και αφήστε το να στεγνώσει. Απλώστε το βερνίκι νυχιών με γκλίτερ ασήμι για το άκρες των νυχιών και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διάστιξη, εφαρμόζει μια κουκίδα του ροζ στη βάση των νυχιών, μία κουκίδα στο παστέλ μπλε στο κέντρο και μια τελεία των λευκών για τις συμβουλές, το ένα κάτω από το άλλο. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα τακτικών γραμμών, απλώστε τις τελείες σε μια κυκλική κίνηση, ξεκινώντας με το παστέλ μπλε, ροζ, στη συνέχεια, και μετά λευκό. Στροβιλίζεται στο ρεύμα θα πρέπει να συγχωνευθούν καλά και πρέπει να κατανέμονται σε όλο το νύχι. Αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια να εφαρμόσει την κορυφή παλτό.
Δοκιμάστε αυτά τα ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδια καρφί τέχνης με ένα συνδυασμό διαφόρων χρωμάτων και επίσης να δοκιμάσετε διάφορα άλλα σχέδια νυχιών του δικού σας. Απολαύστε τον!