Δικαιολογίες μην πρόκειται να λειτουργήσει

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους ένα πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί να παρακάμψετε την εργασία, εκτός από την ασθένεια. Πολλοί από εμάς συχνά εξαντληθεί και πρέπει ακριβώς μια ημέρα ή δύο μακριά για να γεμίσετε τις μπαταρίες μας. Ταραχώδη εβδομάδα εργασίας και Σαββατοκύριακα πέρασε θελήματα, τις δουλειές και αθέτηση των υποχρεώσεων συνήθως πάρει το φόρο τους. Μερικοί από εμάς πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό για έναν έλεγχο επάνω, ακόμα κι αν δεν είμαστε τρομερά άρρωστα. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται για να προφθάσει τον ύπνο σας. Υπάρχουν πάντα ημέρες κατά ορισμένων θελήματα πρέπει να τρέξει, και κάποια στιγμή, το σπίτι παίρνει τόσο βρώμικο, που το μόνο που χρειάζεται να μείνουν στο σπίτι και καθαρό. Κατά τη διάρκεια της ταραχώδεις χρόνους, την οικογένεια και τους φίλους παίρνουν παραμεληθεί, και μπορεί κανείς να χρειαστεί να παρακάμψετε την εργασία για να τους δώσει χρόνο. Είτε είστε μπροστά οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις, ή απλά δεν θέλουν να δουν το εσωτερικό του γραφείου σας, εδώ είναι μερικές δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στην εργασία που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε:
Είμαι άρρωστος? Ας ξεκινήσουμε με το χρησιμοποιούμενο περισσότερες και πιο αποτελεσματικές δικαιολογία για να παρακάμψετε το έργο, το «Είμαι άρρωστος δικαιολογία». Το πιο εύκολο στη χρήση δικαιολογία για να παρακάμψετε εργασίας είναι να θέσει υπό λέγοντας έχετε ή αναπτύσσουν μια ημικρανία. Εκείνοι που ξέρουν τη σοβαρότητα των ημικρανιών, γνωρίζουμε ότι ένα άτομο είναι πιθανό να ρίξει αρκετές φορές, και το παραμικρό θόρυβο ή το φως είναι ενοχλητική. Για το λόγο αυτό, είναι μια μεγάλη δικαιολογία για να χρησιμοποιήσετε όταν έχετε παραλείπονται δουλειά, αλλά δεν έχουν καλέσει για να ενημερώσει. Επίσης, όπως ημικρανίες επανεμφανιστούν, αυτό είναι μια δικαιολογία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάλι.
Οδοντιατρική θεραπεία είναι μια άλλη μεγάλη δικαιολογία, όπως η ανάγκη για ιατρική βοήθεια μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Γνωρίζουμε όλοι ότι για να έχει καμία σοβαρή εργασία, όπως είναι ένα κανάλι ρίζας, πρέπει σίγουρα την ημέρα μακριά. Αν θέλετε να το πάρετε ένα βήμα παραπέρα, κρατήστε ένα κομμάτι γάζα στο στόμα σας για μερικά ώρα για να το κάνουν να φανεί σαν το μάγουλό σου / γραμμή σαγονιών είναι πρησμένο. Μια άλλη δικαιολογία που λειτουργεί καλά για τις γυναίκες, και ότι θα σταματήσει ένα αρσενικό αφεντικό από την διατύπωση ερωτήσεων είναι να διεκδικήσει είχατε «θηλυκές πρόβλημα».
Η θεία μου είχε α. .. ? Μια παραλλαγή αυτού είναι ότι, είτε κάποιο μέλος της οικογένειας, φίλος ή κατοικίδιο ζώο είναι άρρωστο και χρειάζεται φροντίδα ή πρέπει να ληφθεί στο γιατρό. Μεταξύ των πλέον χρησιμοποιείται δικαιολογίες για τα εξαφανισμένα εργασία είναι ότι μια σχετική (θείος / θεία) ή ο φίλος είναι άρρωστος / είχε ένα καρδιακό επεισόδιο, και θα πρέπει να είναι στο νοσοκομείο με το πρόσωπο. Θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική, εάν καλέσετε το μεσημέρι, εξηγώντας ότι ήσουν στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα και μόλις επέστρεψα.
Ο σκύλος μου ... ? Ενώ έχοντας ένα κατοικίδιο ζώο είναι πάρα πολύ ικανοποιητική, κανείς δεν θα αρνηθεί το χρόνο και την προσπάθεια που πρέπει να τεθεί για να τους φροντίζουν. Έτσι, δεν αισθάνονται ένοχοι, αν τα χρησιμοποιήσει δικαιολογίες για να παρακάμψετε την εργασία. Μπορείτε να την πρόοδο από το σκυλί έφαγε την εργασία στο σπίτι μου στο σκυλί έφαγε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε το σκυλί μου / κατοικίδιων ζώων είναι άρρωστος, και έπρεπε να μείνω σπίτι και να αναλάβει τη φροντίδα της, να την πάρει στον κτηνίατρο, κλπ. Εάν αισθάνεστε σαν να είναι λίγο εξωφρενικό, θα μπορούσαμε επίσης να πούμε (αυτό συμβεί, εγώ μπορεί να εγγυηθεί για αυτό) ότι το σκυλί σας πήρε spooked από ένα δυνατό ήχο και το 'σκασε το προηγούμενο βράδυ, και θα ήταν επάνω όλη τη νύχτα προσπαθώντας να τη βρει και να τη φέρει πίσω.
Είχα μια ατυχία ..? Ατυχήματα συμβαίνουν χωρίς προηγούμενη υπαινιγμός, έτσι ώστε να είναι επίσης δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στη δουλειά. A διάστρεμμα είναι το πιο εύκολο να διεκδικήσει, και όλα όσα χρειάζεται να γίνει πιστευτό είναι επίδεσμο αστράγαλο ή τον καρπό. Θα μπορούσατε επίσης να πω ότι πέταξε σας πίσω σας έξω ή διάστρεμμα από το λαιμό σας, αλλά απλά φροντίστε να εμφανιστούν την επόμενη μέρα που αναζητούν σκληρή ή φοράει τιράντες. Θα μπορούσατε επίσης να έχουν πέσει από το ποδήλατό σας ή γλίστρησε στο μπάνιο. Αν θέλετε ένα περίτεχνο δικαιολογία, μπορείτε να πείτε το αφεντικό σας ότι όταν έχετε ενεργοποιήσει το ντους το νερό ήταν πολύ ζεστό, γι 'αυτό πήδηξε πίσω, έχασε μοίρα σας, άρπαξε την κουρτίνα του ντους, αλλά εξακολουθεί να έπεσε και χτύπησε το κεφάλι σου στον τοίχο . Μετά από αυτό θα καθόταν στον καναπέ, αλλά ξαφνικά ο ύπνος και ξύπνησα πέντε ώρες αργότερα, σύγχυση σχετικά με το πού ήσουν και τι είχε συμβεί.
Αν το εργασιακό άγχος σας παίρνει σε σας, και μια ημέρα είναι μακριά η μόνη απάντηση, μπορείτε να δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις δικαιολογίες για να μην πηγαίνει στη δουλειά.