Φυσικό μαύρο περιποίησης μαλλιών

Τα μαλλιά σου και πώς να το φροντίσω εγώ, παίζει σημαντικό ρόλο (τόσο θετικά όσο και με άλλο τρόπο), συμβάλλοντας στην συνολική εμφάνιση, το στυλ και την ομορφιά σας. Για παράδειγμα, ένα άτομο με ελαφρά αραίωση, αλλά καλά διατηρημένα τα μαλλιά μοιάζει πολύ καλύτερη από ένα πρόσωπο με ένα κεφάλι γεμάτο shabby, κατεστραμμένα και της κακής διατηρούνται τα μαλλιά. Η σωστή περιποίηση των μαλλιών είναι εξαιρετικά σημαντική για δύο βασικούς λόγους:? Για να είναι ευπαρουσίαστη και αναζητούν καλό? Για την αποφυγή της πρόωρης τριχόπτωσης? Αν τυχαίνει να είναι ευλογημένος με φυσικές μαύρες πλεξούδες, έχω και καλά και κακά νέα για σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν άλλη απόχρωση των μαλλιών, ακόμη και έρχεται κοντά σε λαμπερά, μαύρα μαλλιά. Κάνει μια σέξι δήλωση στυλ από μόνη της. Τα κακά νέα είναι, αν δεν ασχοληθούν με τα φυσικά μαύρα μαλλιά σας, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε χειρότερα από ό, τι ένας αλήτης. Με αυτό το πνεύμα, εδώ είναι μερικές φυσικές μαύρες άκρες περιποίηση των μαλλιών που μπορείτε να κάνετε χρήση της.
Φυσικό Black Hair Care Tips? Οι παρακάτω προτάσεις που αφορούν τη φροντίδα μαλλιών για τα φυσικά μαύρα μαλλιά ισχύουν για όλους τους τύπους μαλλιών, όπως ίσια μαλλιά, σγουρά μαλλιά, αφρικανική αμερικανική μαλλιών, κ.λπ.
Αποφυγή υπερβολικής Sunlight: Θα πρέπει να προστατεύει τα μαλλιά σας από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν παρανοήσεις σχετικά με την αύξηση τρίχας είναι ανάλογη με την ποσότητα του φωτός του ήλιου που η τρίχα είναι εκτεθειμένος. Αυτό είναι εντελώς αναληθές. Ξεχάστε τριχοφυΐα, η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να βλάψει ενδεχομένως τα μαλλιά σας με το να στεγνώσει. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε θραύση τρίχας.
Τακτικό πλύσιμο: Αυτό είναι μια βασική άκρη την περιποίηση των μαλλιών που οι άνθρωποι θα πρέπει να έχετε κατά νου. Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένος ημερήσιας ή εβδομαδιαίας πρόγραμμά σας μπορεί να είναι, θα πρέπει να διαθέτει χρόνο για την καθαριότητα των μαλλιών σας. Κανονικά, τα μαλλιά θα πρέπει να πλένονται μία φορά κάθε τρεις ημέρες. Ωστόσο, οι αθλητές καθώς και τα άτομα που είναι σε έντονη σωματική δραστηριότητα ή εκείνοι που ιδρώνουν υπερβολικά συμβούλευσε να πλένουν τα μαλλιά τους κάθε αναπληρωτή ημέρα. Αυτό βοηθά στον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής σας και προστατεύει τα μαλλιά σας από τις βλαβερές χημικές ουσίες και ατμοσφαιρικών ρύπων.
Χρησιμοποιώντας το σωστό σαμπουάν: Δεν υπάρχει ένα μοναδικό σαμπουάν είναι καθολική (μην το πάρετε ξεγελαστούν από τη μακρά λίστα των διασημοτήτων που λένε διαφορετικά στην αντίστοιχη διαφήμιση σαμπουάν τους). Διαφορετικοί τύποι μαλλιών απαιτούν διαφορετικούς τύπους σαμπουάν. Όσοι έχουν προβλήματα πιτυρίδας απαιτούν ένα ισχυρό θεραπευτικό σαμπουάν πιτυρίδα. Αυτοί που πλένουν τα μαλλιά τους καθημερινά εν γένει επιλέγουν ένα ήπιο, καθημερινό σαμπουάν χρήση. Αυτοί που έχουν βαμμένα μαλλιά τους, απαιτούν ειδικό σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά. Μηδενισμό στο σαμπουάν που καλύτερες σουίτες τις ανάγκες σας απαιτεί ένα ορισμένο ποσό του πειραματισμού, μαζί με ένα μικρό κομμάτι της δοκιμής και του λάθους. Εναλλακτικά, μπορείτε να συμβουλευτείτε απλά ένα trichologist που μπορεί να σας συστήσει το σωστό είδος σαμπουάν, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας.
Χρησιμοποιώντας ένα Conditioner: Σήμερα, μόλις λούσιμο τα μαλλιά σας δεν είναι αρκετή. Ρύθμιση χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μαλακτικό μαλλιών είναι εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο. Ένας αποσκληρυντής βοηθά να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά, αφαιρεί κάθε εναπομένουσα ίχνη σαμπουάν και προστατεύει την τούφα μαλλιών εφαρμόζοντας μια προστατευτική επικάλυψη γύρω από αυτό. Ακριβώς όπως υπάρχουν διαφορετικοί τύποι σαμπουάν, υπάρχουν διαφορετικές ποικιλίες των μαλακτικά μαλλιών, καθώς και. Μπορείτε να επιλέξετε για τα επώνυμα μαλακτικά μαλλιών ή, περνώντας χρόνο στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε τους τρόπους να κάνουν απλές μαλακτικά μαλλιών σπιτικό.
Προσέχοντας τη διατροφή σας: Τι θα φάτε έχει σημαντική επίδραση στον τρόπο με τα μαλλιά σας φαίνεται. Μια ισορροπημένη διατροφή που έχει μια ίση ποσότητα πρωτεϊνών, βιταμινών και βασικών μετάλλων εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά σας παραμένει ισχυρή και υγιή. Τρώτε πολλά εσπεριδοειδή φρούτα και λαχανικά και πιείτε άφθονο νερό.
Χρησιμοποιώντας Ασφαλής Hair Care Products: Να είστε προσεκτικοί του είδους των προϊόντων περιποίησης μαλλιών που χρησιμοποιείτε. Ορισμένες ίσιωμα μαλλιών, τζελ για τα μαλλιά, κρέμες, λάδια, σίδερα, σπρέι μαλλιών, κ.λπ., έχουν την τάση ως επιβλαβείς για τα μαλλιά σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Ελέγξτε το εμπορικό σήμα και η γνησιότητά του, πριν να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν περιποίησης μαλλιών.
Αυτά ήταν μερικά από τα φυσικά μαύρες άκρες προσοχής τρίχας που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Χρησιμοποιήστε τους για να σας πλεονέκτημα και να καμαρώνω γυαλιστερό, μαύρο κοτσίδες σας με ανανεωμένη την εμπιστοσύνη!