Πώς να κάνει ένα διώροφο κρεβάτι

Loft κρεβάτια και κουκέτες είναι μεγάλη κρεβατοκάμαρα ιδέα έπιπλα για τη διαχείριση του χώρου. Οι Loft κρεβάτια χρησιμοποιούνται επίσης σε πλοία, υποβρύχια, ακόμα και τις φυλακές. Οι άνθρωποι που έχουν σχετικά μικρές κρεβατοκάμαρες μπορεί σίγουρα να πάτε για τα κρεβάτια σοφιτών, δεδομένου ότι είναι πραγματικά πολύ βολικό. Μπορείτε να κάνετε ένα διώροφο κρεβάτι ειδικά στην κρεβατοκάμαρα των παιδιών, δεδομένου ότι έχουν ένα τεράστιο πόλο έλξης για αυτές. Loft κρεβάτια μπορούν φυσικά να lofted πάνω από το έδαφος, προσφέροντας περισσότερο κενό χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα άλλο κρεβάτι, ένα γραφείο μελέτης ή ακόμη και ως ένα ντουλάπι. Μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές τις ιδέες διώροφο κρεβάτι, για περισσότερες πληροφορίες.
Πώς να κάνει ένα διώροφο κρεβάτι;
Υλικό για να κάνει μια Loft Bed? Τα υλικά που απαιτούνται για να κάνουν ένα διώροφο κρεβάτι μπορεί να αναφέρεται ως κάτω:? 4x4 πίνακες οσφυϊκή καιρό (4 τεμάχια) 8 "? 4x8Sheet από κόντρα πλακέ (04/03)? 2x6x8 τακτικές οσφυϊκής μοίρας (3 κομμάτια)? 1x3.5 τελικού πίνακα 8 'μήκος (3 τεμάχια)? Γυψοσανίδας βίδες (5 / 8) και τα μπουλόνια υστέρηση? Λάβετε υπόψη σας, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε οσφυϊκής μοίρας που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία μετά. Μην χρησιμοποιείτε τα καρφιά, καθώς θα μειώσει την αντοχή του διώροφο κρεβάτι. Ίσως θα θέλατε επίσης να διαβάσετε για το σχέδιο κατασκευής πατάρι κρεβάτι.
Διαδικασία να κάνω μια Loft Bed? Η διαδικασία για να καταστεί η κρεβάτια σοφιτών μπορούν να αναφέρονται ως κάτω:? Όπως μαθαίνουμε πώς να κάνει ένα διώροφο κρεβάτι, η οποία είναι μονά στρώματα, θα χρειαστεί να καταβάλουν ένα διάστημα περίπου μιας ίντσας και περισσότερο , ως το κρεβάτι πατάρι κάθεται στην εξέδρα των περίπου 38x76. Κόψτε ένα 2x6 με το μήκος του 76 και το άλλο σε 37? Επικάλυψη τα μικρότερα τμήματα με τις μεγαλύτερες και, συνεπώς, από την στιγμή που θα τελειώσει, η δομή θα πρέπει να μοιάζει με ένα κουτί που έχει μέτρησης 40x78. Ασφαλίστε όλα τα οσφυϊκή πίνακες με τις βίδες. ? Κόψτε τα κομμάτια κόντρα πλακέ σύμφωνα με το μέγεθος της οσφυϊκής κουτί σας. Στο διάστημα των περίπου δύο πόδια, εγκαταστήστε το βίδες. ? Πάρτε 4x4 και να τους το ένα δίπλα στο άλλο με το ένα άκρο τους αγγίζει το υπνοδωμάτιο τοίχο. Μέτρο 44 και χαράξουμε μια διαχωριστική γραμμή επίπεδο σε όλους τους τέσσερις πίνακες. ? Θέση δύο από τα 4x4 με τέτοιο τρόπο, ώστε εξωτερικά άκρα τους είναι παράλληλες μεταξύ τους αφήνοντας 78 μεταξύ τους. ? Γωνία της πλατφόρμας για τις θέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε το κόντρα πλακέ (πάνω πλευρά) είναι σε επαφή με το παρελθόν που γραμμές σχετικά με τις θέσεις. Εγκατάσταση 2 οπές μέσω των 2x6 στο μισό του 4x4 με το τρυπάνι. ? Συνδέστε τις πλατφόρμες για τις θέσεις με τη βοήθεια των κοχλιών υστέρηση και επαναλάβετε τη διαδικασία με την άλλη πλευρά του κρεβατιού, καθώς και. Σηκώστε αυτό το πλαίσιο και τη θέση όπου θέλετε να είναι. ? Τελικά, όλα αυτά που πρέπει να κάνετε είναι να θέσει ένα στρώμα πάνω από το διώροφο κρεβάτι. Μην ξεχάσετε να κάνετε τη σκάλα για να ανέβει στο κρεβάτι σοφίτα!
Πώς να κάνει Ladder για ένα διώροφο κρεβάτι;
Κάνοντας σκάλα για διώροφο κρεβάτι σας είναι εξαιρετικά εύκολη, σε σύγκριση με κάνει ένα διώροφο κρεβάτι. Πάρτε δύο θέσεις επιθυμητό ύψος και να συμμετέχετε σε κομμάτια περίπου 2x6 τους. Βίδα τους σφιχτά για τα μέτρα ασφαλείας. Το μεγαλύτερο πράγμα για τα κρεβάτια σοφίτα είναι το μέγεθος του χώρου που είναι αποθηκευμένο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς. Μπορείτε να προσθέσετε ένα ωραίο καναπέ futon, ένα τραπέζι τουαλέτας, μελέτη τραπέζι ή μια κουρτίνα φρούριο, σύμφωνα με τη φαντασία σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε το παιδί σας να συμμετέχει σε αυτό το υπνοδωμάτιο διακόσμηση, το οποίο θα ενισχύσει επίσης δημιουργικές του ικανότητες.
Αυτό ήταν όλο για το πώς να κάνει ένα διώροφο κρεβάτι. Ελπίδα αυτό το άρθρο στο λήψης κρεβάτια σοφιτών θα αποδειχθεί χρήσιμη σε σας.