Διακοσμεί τις ιδέες για την Υπνοδωμάτια

Βαρεθεί τα ίδια παλιά βλέμμα της κρεβατοκάμαράς σας; Πιστεύετε ότι η κρεβατοκάμαρα σας έχει γίνει πολύ γεμάτα και δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζει το πρόσωπο που είσαι; Τότε, ίσως ο χρόνος του για να δώσετε μια σοβαρή σκέψη, να δώσει υπνοδωμάτιο ένα πλήρες makeover σας. υπνοδωμάτιο σας πρέπει να είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας, τουλάχιστον για εσάς. Θα πρέπει να έχει ένα σχεδιασμό και διακόσμηση που θα σας κάνει να άνετη, μετά από μια κουραστική, κουραστική μέρα στη δουλειά. Έτσι, πώς παίρνετε την τέλεια διακόσμηση των δωματίων; Λοιπόν, εδώ είναι μερικά ωραία και εύκολη υπνοδωμάτιο ιδέες σχεδίου για τη διακόσμηση των υπνοδωματίων που πάντα ήθελε. Έτσι αφήνει να παραδοθείτε σε μια κρεβατοκάμαρα διακοσμώντας δραστηριότητες.
Κρεβατοκάμαρα που διακοσμεί τις ιδέες
Βιολί με έπιπλα: Ένας από τους ευκολότερους ιδέες ώστε να δοθεί κρεβατοκάμαρα ενός ανελκυστήρα σας πρόσωπο είναι να μετακινήσετε τα έπιπλα υπνοδωματίου. Μετακινήστε τη θέση του κρεβατιού σας και κατά προτίμηση, μην το θέσετε σε έναν τοίχο. Φέρεται ενάντια στη γωνία. Απλά shuffle τα έπιπλα και θα εκπλαγείτε να συνειδητοποιήσουμε πόσο ευρύχωρο δωμάτιό σας θα μπορούσε να εξετάσει και να γίνει! Αυτό δεν σας κοστίσει τίποτα!
Χρώμα et «όλα: Μια άλλη μεγάλη ιδέα για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας είναι να αλλάξετε την εμφάνιση των πιο αισθητή πράγμα σε ένα δωμάτιο-από τα τείχη. Αλλάξτε το χρώμα του υπνοδωματίου τοίχους. Δώστε ένα φανταχτερό χρώμα στην κρεβατοκάμαρά τους τοίχους σας. Αυτές τις μέρες θα έχετε πολλές καινοτόμες επιλογές όταν πρόκειται για τα χρώματα. Υπάρχουν χρώματα όταν εφαρμόζεται δώσει ένα floral ή γραμμική πινελιά στους τοίχους. Ακόμη καλύτερα, χρησιμοποιήστε ωραία ταπετσαρία για την κρεβατοκάμαρά τους τοίχους σας. Με την ταπετσαρία δεν εννοώ εκείνη του υπολογιστή!
em Tuck »: εάν τα τείχη της κρεβατοκάμαράς σας είναι άδειο, τις στολίζουν με Βαν Γκογκ πίνακες ζωγραφικής. Ωχ, ξέρω ότι είναι ένα κομμάτι πάρα πολύ να ρωτήσω εάν, είστε ο Bill Gates και του αρέσει! Αλλά μπορείτε να διακοσμήσετε σίγουρα αδειάσει τους τοίχους σας με τις γενικές πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο έργο τέχνης που μπορεί να παρουσιάζονται στους τοίχους. Αυτό θα δώσει το δωμάτιό σας ένα δροσιστικό εμφάνιση. Αυτό είναι άλλο ένα αποδοτικό διακοσμεί την ιδέα, κάνετε αν είστε μάλλον σε έναν ελάχιστο προϋπολογισμό, αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή. Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο ιδέες διακόσμησης για τα υπνοδωμάτια.
Περιβαλλοντικά Δικός σου: Deck μέχρι την κρεβατοκάμαρά σας με το πότισμα του κήπου. Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε την κατάλληλη φροντίδα των φυτών, τότε να το προμηθευτεί ένα όμορφο βάζο. Πάρτε μερικά λουλούδια-πλαστικό ή πραγματικό. Δείτε τι σας ταιριάζει. Αν κρατήσει το οικιακά φυτά, θα βοηθήσει να κρατήσει τον αέρα γύρω από τα νωπά. Έτσι, αυτή θα ήταν μια καλύτερη επιλογή από την τήρηση των λουλουδιών, όπως το πραγματικό λουλούδια θα μαραθεί και θα πρέπει να αντικατασταθούν κάθε τώρα και τότε.
Light it up: Για να κάνετε το υπνοδωμάτιο να έχει διαφορετική εμφάνιση, εγκαταστήσετε απλίκες τοίχου της επιλογής σας να δώσει το υπνοδωμάτιο είτε ένα σύγχρονο, ρουστίκ, αποικιακή ή ένα βικτοριανό αίσθηση. Υπάρχουν πολύ όμορφα αυτά που διατίθενται με περίτεχνα σχέδια στις μέρες μας. Δημιουργήστε ένα απλίκα τοίχου κοντά στο κρεβάτι σας ή το γραφείο σας ή γωνία ματαιοδοξία σας. Θα είναι μια όμορφη ιδέα να έχουμε απλίκα τοίχου πάνω ακριβώς τραπέζι τουαλέτας σας, το οποίο θα ρίξει ένα αχνό φως στο πρόσωπό σας. Φαίνεται ωραίο δεν είναι;
Αυτές ήταν μερικές βασικές ιδέες διακόσμησης για τα υπνοδωμάτια. Φυσικά αυτά πρέπει να τροποποιηθούν ανάλογα με το ποιος πρόκειται να χρησιμοποιήσει το υπνοδωμάτιο-ένας έφηβος ή ένας επαγγελματίας ή ένας έφηβος ή μπορεί να είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι.
Εκτός από αυτό, εάν είστε πρόθυμοι να περάσετε μερικές bucks, μπορείτε ακόμη και μηδέν για ένα θέμα και τη χρήση διαφόρων Διακόσμηση σε έρχονται με μια ενδιαφέρουσα κάνουν πάνω της κρεβατοκάμαράς σας. Αυτό, θα είναι επίσης την εξέταση των οποίων το δωμάτιο αυτό. Ένα θέμα μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για ένα υπνοδωμάτιο. Διαφορετικές θέματα όπως αθλητισμός, ρομαντική, γοτθική, ρουστίκ, μπορεί να εμποτίσουν μια φρέσκια πνοή του αέρα στο μονότονο κρεβάτι σας. Ομοίως, αν υπάρχουν θα είναι τα παιδιά στο δωμάτιο, ένα θέμα ζούγκλα μπορεί να εφαρμοστεί για τη διακόσμηση.
Προχωρήστε, διακοσμούν το υπνοδωμάτιο και να καταστεί το δωμάτιο φωλιά του σπιτιού σας! Καλή διακόσμηση!