Αλλαγή Επώνυμο μετά από το γάμο

Είναι μια εποχή παλιά παράδοση της αλλαγής επωνύμου μετά το γάμο και ακολουθείται σχεδόν παντού σε όλη την υδρόγειο. επώνυμο του συζύγου γίνεται το επίσημο επώνυμο της γυναίκας μετά το γάμο, ωστόσο, η απόφαση αυτή της αλλαγής του ονόματος εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη γυναίκα. Δεν είναι ούτε νομικά ούτε ηθικά υποχρεωτική. Μόνο αν η νύφη επιθυμεί να πραγματοποιήσει την αλλαγή του επωνύμου μετά το γάμο, έχει να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα για την αλλαγή επωνύμου μετά το γάμο.
Δεν υπάρχει τέτοιος κανόνας στο βιβλίο του νόμου όπου είναι υποχρεωτικό για μια γυναίκα να αλλάξει πατρικό επώνυμο της να επώνυμο του συζύγου της μετά το γάμο τους. Οι περισσότερες γυναίκες το κάνουν έξω από την κοινωνική εθιμοτυπία ή από ευγένεια. Σήμερα υπάρχει μια αυξανόμενη τάση των γυναικών διατήρηση πατρικό επώνυμο τους και συλλαβισμό του με το επώνυμο του συζύγου τους. Αυτό γίνεται συνήθως από γυναίκες που έχουν το δικό τους ταυτότητα ή αν το όνομά τους είναι μια μάρκα από μόνη της και είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλοί προτιμούν να διατηρήσουν πατρικό επώνυμό τους ανέπαφο ακόμη και μετά το γάμο. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να χρησιμοποιήσετε το πατρικό όνομα σας ως μεσαίο όνομα σας. Μια άλλη πιθανή, αλλά σπάνια η επιλογή είναι για τον σύζυγο να αλλάξει το επίθετό του μετά το γάμο στο τελευταίο όνομα της συζύγου του.
Προφανώς, τα νομικά συγγράμματα σας επιτρέπουν να αλλάξετε το όνομά σας οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε. Οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής σας, λόγω του απολύτως τους λόγους, σας επιτρέπεται να αλλάξετε την πρώτη σας καθώς και επώνυμο. Και οι δύο ή δύο ονόματα μπορεί να μην έχουν καμία σχέση με τη γονική ονόματά σας. Αν και οι νόμοι μπορούν να ποικίλουν από τόπο σε τόπο, είναι πολύ μικρή και η διαδικασία εξαρτάται αναλόγως.
Για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή, υπάρχει μια αυστηρή διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, καθώς και την αλλαγή του ονόματος πρέπει να γίνει νομικά. Επίσης, προσέξτε ότι το νέο όνομα που επιλέγετε δεν εκπροσωπεί κάποια άτομα κάτω των νομικών επιπλοκών του κάθε είδους. Θα πρέπει να έχει μόνο αλφάβητα και δεν θα πρέπει να αποτελείται από οποιεσδήποτε αισχρές λέξεις.
Ελπίδα τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές να σας βοηθήσει στη διαδικασία της αλλαγής επωνύμου σας νόμιμα.
Πώς να αλλάξουμε το επίθετό μετά από το γάμο
Βήμα 1: Η διαδικασία αλλαγής όνομα αρχίζει από το γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης. Πριν από αυτό θα πρέπει να συμπληρώσετε μια online φόρμα, για την αλλαγή της επωνυμίας, η οποία είναι διαθέσιμη στον δικτυακό τόπο κοινωνικής ασφάλισης. Πάρτε ένα αντίτυπο του εντύπου και συμπληρώστε σωστά.
Βήμα 2: Το επόμενο βήμα είναι να λάβει τα εντελώς συμπληρωμένη φόρμα, μαζί με την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης σας, άδεια γάμου και άδεια οδηγού / διαβατηρίου (ή οποιουδήποτε άλλου αποδεικτικού στοιχείου ταυτότητας με φωτογραφία), στο Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης. Θα εκδώσει προσωρινή κάρτα κοινωνικής ασφάλισης για σας με άλλαξε το όνομά σας. Επίσης, η Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης θα ενημερώνει την υπηρεσία εσωτερικού εισοδήματος (IRS) για την αλλαγή, εντός 10 ημερών.
Βήμα 3: Το επόμενο σημαντικό έγγραφο που απαιτεί την αλλαγή της επωνυμίας υπαινιγμός είναι η άδεια οδήγησης σας. Πηγαίνετε στο τμήμα μηχανοκίνητου οχήματος με προσωρινή κάρτα κοινωνικής ασφάλισης σας, η άδεια οδήγησης και άδεια γάμου σας για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για την άδεια οδήγησης σας.
Βήμα 4: Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, που αλλάξει το όνομα πρέπει να γνωστοποιούνται στην οικογένεια και τους φίλους καθώς και όλους τους υπόλοιπους φορείς που έχετε οποιεσδήποτε αντιστοιχίες των επιχειρήσεων με, όπως τράπεζες, εταιρείες πιστωτικών καρτών, τους εργοδότες σας, οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι εταιρείες κινητής, το γραφείο διαβατηρίων, κλπ.
Η διαδικασία μπορεί να διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία και ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τις τοπικές αρχές. Η αλλαγή επωνυμίας ή την αλλαγή επωνύμου μετά το γάμο είναι μια μεγάλη απόφαση και πρέπει να εφαρμοστούν αποτελεσματικά αλλού, μπορεί να προκαλέσει κάποια ανεπιθύμητη νομικά ζητήματα. Απολαύστε τη μετάβαση από την «miss» σε «κυρίας» και ό, τι καλύτερο σε σας!