Εξωτερική Ιδέες Τζάκι

Οι Εξωτερική ιδέες τζάκι βασικά παράγονται για τζάκια που έχουν ως στόχο να παρέχουν μια αίσθηση της άνεσης και της ζεστασιάς έξω από το σπίτι. Αν κοιτάξετε ένα υπαίθριο τζάκι, μπορεί να κάνει μια πολύ άνετη και διασκεδαστική γωνιά στον κήπο ή για το γκαζόν, όπου μπορείτε να περάσετε ένα μάλλον ξεκούραστο βράδυ. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της ένα υπαίθριο τζάκι. ? Ένα υπαίθριο τζάκι είναι εξαιρετικά χρήσιμα για ένα μπάρμπεκιου και σχάρα, όπου μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα σύνολο γεύμα στην πίσω αυλή σας ή κοντά βεράντα σας. ? Μπορείτε να περάσετε μια ψυχρή και το κρύο το βράδυ μπροστά από το τζάκι, το οποίο θα μπορούσε φυσικά τείνουν να είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. ? Μπορείτε να μαγειρέψετε, επίσης, ένα ολόκληρο γεύμα στην εστία που θα μπορούσε να αποδειχθεί λίγο δύσκολο, αλλά πολύ διασκεδαστικό και θα δώσουν στα φαγητά μια εξαιρετική γεύση με ένα άγγιγμα της περιπέτειας. ? Αφήνει μια μεγάλη εντύπωση στα μυαλά όλων των επισκεπτών. ? Τα παρακάτω είναι μερικά κοινά, απλές και όμως καινοτόμες ιδέες τζάκι. Οι ιδέες τζάκι που έχω εκτενής είναι αρκετά εύκολο πραγματικά να εφαρμοστούν. Για να μάθετε περισσότερα για τζάκια που μπορείτε να διαβάσετε επίσης πληροφορίες που παρέχονται σε κοιλώματα πυρκαγιάς.
Εξωτερική Τζάκι Ιδέες # 1? Ανάμεσα στα πολλά υπαίθρια σχέδια σχέδιο του τζακιού, θα ήθελα να συστήσω σίγουρα αυτή που αποτελείται από τούβλα και μπετόν. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του τύπου τζακιού είναι ότι είναι εξαιρετικά οικονομική, ασφαλής και φαίνεται μεγάλη στον κήπο, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια τυπική ψηστιέρα σίδερο πάνω από το λάκκο φωτιά να προετοιμάσει ένα καλό μπάρμπεκιου. Εναλλακτικά, ένα δοχείο σιδήρου μπορεί επίσης να κρέμονται πάνω από τη φωτιά με τη βοήθεια ενός στερεού γάντζο. Κάνοντας μια καμινάδα για αυτόν τον τύπο τζακιού είναι επίσης εύκολη και οικονομική. Εάν έχετε δημιουργήσει αυτό το είδος τζάκι ως μέρος της patio πέτρα σας, τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εξωτερική ιδέα τζάκι σε ένα ψυχρό απόγευμα, όπως το τζάκι τείνει επίσης να ζεστάνει ολόκληρο το αίθριο.
Εξωτερική Τζάκι Ιδέες # 2? Επισκέφθηκα μία φορά το φίλο του Βερολίνου που είχε κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα χρήση εξωτερικών τζάκι του. υπαίθρια σχέδιο εστία του περιέλαβε αυτό? που είχε χτίσει το τζάκι, έτσι ώστε, ήταν δίπλα σε μία μικρή πισίνα στην πίσω αυλή του. Το κοίλωμα πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια ενός μικρή πηγή βιο-αέριο, το οποίο έκανε, επίσης, το νερό και λίγο ζεστό Αυτό ήταν ουσιαστικά το δυνατόν λόγω του μικρού όγκου του νερού που υπαίθριο τζάκι θερμαινόμενο.
Εξωτερική Τζάκι Ιδέες # 3? Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε δύο τύποι για υπαίθρια ιδέες τζάκι. Μία από τις πιο καινοτόμες ιδέες που είδα ήταν ένα σύγχρονο τζάκι που έτρεξε για το φυσικό αέριο. Αυτοί οι τύποι τζάκια τείνουν να είναι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς μπορείτε απλά να απενεργοποιήσετε την προμήθεια φυσικού αερίου και να σταματήσει η φωτιά. Το τζάκι που λειτουργεί με άνθρακα και ξυλείας, ωστόσο, τείνουν να είναι πολύ εντυπωσιακό, ειδικά αν έχετε το αφεντικό σας για δείπνο.
Μπορείτε να εφαρμόσει και άλλα είδη εξωτερικού χώρου ιδεών τζάκι, όπως είναι, ένα φορητό τζάκι ή τζάκι που επισυνάπτεται στον τοίχο του σπιτιού ή το αίθριο. Για να μάθετε περισσότερα για τα διάφορα είδη τζάκια διαβάσετε περισσότερα για τζάκια και την ασφάλεια τζάκι.
Μπορείτε να οικοδομήσουμε επίσης ορισμένα από τα τζάκια από μόνος σας με τη βοήθεια του εξωτερικού κιτ τζάκι που είναι διαθέσιμα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα υλικού. Εκτός από την αγορά αυτών των συνόλων, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα υπαίθριο τζάκι, μέσω του Διαδικτύου. Η οικοδόμηση ενός τζακιού χρησιμοποιώντας τη δική του εξωτερική ιδέες σας τζάκι είναι μια πολύ δημιουργική δραστηριότητα που μπορεί να είναι κάτω από ληφθεί από όλη την οικογένεια.