Πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ταπήτων

Λεκέδες είναι γενικά αναπόφευκτη, ειδικά για τα πράγματα όπως τα χαλιά αν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μέσα στο σπίτι. Βλέπετε σίγουρα τουλάχιστον δύο λεκέδες από καφέ ή αναψυκτικά ή σοκολάτας στο χαλί σας, όταν ένα κόμμα παίρνει πάνω. Ξέρετε πώς λεκέδες σχηματίζονται; Ξέρετε πώς να αφαιρέσετε λεκέδες χαλί; Καλά, τότε επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω. Λεκέδες είναι συνήθως σχηματίζεται όταν δύο υλικά διαφορετικής φύσης, φυσικές ή χημικές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.
Λεκέδες που συνήθως οδηγεί σε αποχρωματισμό της επιφάνειας για τις οποίες σχηματίστηκαν. Βλέποντας την ανεπιθύμητη παραμόρφωση των πολύτιμων χαλιών σας, αναρωτιέμαι πώς να απαλλαγούμε από τις κηλίδες; Την αφαίρεση των λεκέδων ταπήτων μπορεί να είναι τόσο δύσκολο! Ωστόσο, επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο. Στην πραγματικότητα, γίνεται εύκολο όταν έχετε τη σωστή λεκέδων υλικό αφαίρεσης και ξέρετε πώς να το κάνουμε. Διαβάστε περισσότερα για να ξέρει πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ταπήτων.
Χαλί αφαίρεση λεκέδων? Για να αφαιρέσετε λεκέδες ταπήτων, θα χρειαστεί λίγο ζεστό νερό, δύο / τρία χαρτομάντιλα, μαγειρική σόδα και χλιαρό νερό.
Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Το πρώτο βήμα είναι να λεκιάσει το χρωσμένο περιοχή απαλά με το διάλυμα. Λέκιασμα θα απορροφήσει το διάλυμα από μαγειρική σόδα και νερό στο λεκέ. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια κάποιων εγγράφων ιστού, απλά αφαιρέστε το υλικό τροφίμων εξαιτίας των οποίων ο λεκές διαμορφώνεται. Επιπλέον, προσθέστε περίπου 1-2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα για ζεστό νερό και πασπαλίστε ολόκληρο το μείγμα πάνω στο λεκέ και αφήστε το να στεγνώσει για περίπου 5 λεπτά.
Πώς να αφαιρέσει έναν καφέ λεκές από το χαλί;? Καφέ κηλίδα είναι το πιο κοινό τύπο του λεκέ μπορείτε να δείτε στα χαλιά. Ωστόσο, η διαδικασία που αναφέρεται παρακάτω θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε αυτό το άσχημο λεκέ να χαλάσει την ομορφιά του χαλιού σας.
Για την αφαίρεση του καφέ κηλίδα από το χαλί, θα πρέπει να έχετε περίπου τρία καθαρό λευκό πανιά, ξίδι, κάποια ποσότητα του χλιαρό νερό, απορρυπαντικό πιάτων και ένα σφουγγάρι.
Η διαδικασία είναι αρκετά παρόμοια με την παραπάνω διαδικασία, η μόνη σημαντική διαφορά είναι ότι χρησιμοποιείτε το απορρυπαντικό πιάτων ή ξίδι, ενώ προηγουμένως χρησιμοποιήσατε μαγειρική σόδα και χλιαρό νερό.
Απορρυπαντικό Μέθοδος? Ξεκινήστε τη διαδικασία, ακουμπώντας το λεκιασμένο τμήμα της από το χαλί, με τη βοήθεια του ένα καθαρό άσπρο ύφασμα. Τώρα προσθέστε περίπου ½ με 1 κουταλάκι του γλυκού απορρυπαντικό πιάτων σε περίπου 1 φλιτζάνι χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, σφουγγάρι το χρωματισμένο μέρος με τη βοήθεια ενός απορρυπαντικού και πάλι λεκέ με ένα άσπρο πανί.
Ξύδι Τρόπος? Ή μπορείτε να δοκιμάσετε ένα άλλο απλούστερο τρόπο. Η μία η οποία περιλαμβάνει τον καθαρισμό με ξίδι. Δείτε που χρησιμοποιείτε λευκό ξύδι για τη διαδικασία αυτή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσει περίπου 1 / 3 φλιτζάνι ξίδι σε ένα φλιτζάνι χλιαρό νερό και λίγο σφουγγάρι το χρωσμένο περιοχή με το μείγμα. Μόλις περάσει, στεγνώστε το λεκέ χρησιμοποιώντας ένα λευκό πανί. Και πάλι σφουγγάρι το λεκέ με κάποιο ποσό καθαρό νερό και στεγνώστε το.
Προφυλάξεις κατά την αφαίρεση των λεκέδων ταπήτων? Να θυμάστε πάντα ότι, για να μην τρίβει ή τρίψτε το λεκέ, αυτό θα οδηγήσει στη διάδοση του λεκέ σε μια ευρύτερη περιοχή για το χαλί. ? Καθαρίζετε το λεκέ μόλις το δούμε, καθώς αυτό θα καταστήσει ευκολότερο για σας να το αφαιρέσετε. ? Δεν υφίσταται από τους λεκέδες θα είναι ένα πρόβλημα για σας τη στιγμή που θα καταλάβουν και να εφαρμόσουν την ανωτέρω διαδικασία για την αφαίρεση λεκέδων ταπήτων. Την επόμενη φορά, να θυμάστε και να τεθεί σε δράση αυτών των λεκέδων ταπήτων άκρες αφαίρεσης, αντί fretting και το ξύσιμο το κεφάλι σας για το πώς να αφαιρέσει τους λεκέδες ταπήτων.