Ιδέες Καθεστώς Γάμου Χρώμα

ΟΚ Έτσι, ξέρω ότι σας έχουν πηγαίνει σε όλη την πόλη (ή ίσως, ακόμα και της χώρας) για να βρείτε τον εαυτό σας το τέλειο νυφικό. εξαρτήματα Οι bridesmaids »έχουν φροντίσει και ο γαμπρός (ο οποίος, ως συνήθως, είναι ανίδεοι) έχει ένα όμορφο σμόκιν. Έχετε διάλεξε τον τόπο και θα οριστικοποιηθούν από το μενού. Το μπαρ θα διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες ποτά και τη ρύθμιση διατάξεων θέσεων είναι άψογη. Είστε να πάρει τελικά την απάντηση στο ερώτημα πότε θα παντρευτώ;. Αλλά αγαπητέ μου, θα εξακολουθούν να χρειάζονται βοήθεια με το συνδυασμό χρωμάτων του γάμου. Αυτό είναι γιατί είσαι εδώ, έτσι; Για να μην ανησυχείτε, είμαι εδώ για να σας βοηθήσει (γιατί είναι τόσο πολύ ιδιαίτερο για μένα!) με κάποια μεγάλη χρώματα του γάμου. Οι συνδυασμοί χρωμάτων πρέπει να ενσωματωθούν στις προσκλήσεις του γάμου, ο καλύμματα καθισμάτων, τις κουρτίνες, την Κίνα, τα λουλούδια, ο πίνακας περιλαμβάνει και την πρόβα γάμου (καλά, η πρόβα είναι προαιρετική). Διαβάστε για περισσότερα σχετικά με τις ιδέες ρύθμιση γάμο λουλουδιών και των ιδεών τραπέζι του γάμου πρόβα.
Είμαι στην παράδοση και τη ρουτίνα δεν είναι ένα. Παρ 'όλα αυτά, θα συζητήσουμε την τακτική και τις παραδοσιακές ιδέες καθεστώς γάμου χρωμάτων, καθώς και μερικά νέα και αντισυμβατικό αυτά. Και οι δύο προσθέτουν την ομορφιά με τον προγραμματισμό του γάμου. Έτσι, πρέπει να αρχίσουμε;
Γάμος χρωμάτων Ιδέες # 1? Εντάξει ξεκινάμε με το πιο κλασικό και κομψό χρώμα παράδειγμα καθεστώτος του γάμου - Όλα Λευκό! Είναι πανέμορφο και θέτει μία ξεχωριστή κατηγορία. Μπορεί να ζελέ με κάθε είδους μενού, τελετή και το γαμήλιο θέμα. Για να μην αναφέρουμε, είναι πολύ κολακευτικό για τη νύφη, καθώς και. Πιό έτσι, μπορεί να έχει μια πολύ περλέ όψη και σε αυτό το φόντο, μαύρο κοστούμι του γαμπρού θα φανεί τόσο πολύ καλύτερα! Μπορείτε να τραβήξετε με δαντέλες και σατέν και έχουν κουρτίνες και μπαλόνια! Πίστεψέ με, τα συμβατικά μπορεί να είναι, αλλά φαίνεται σίγουρα πανέμορφο!
Γάμος χρωμάτων Ιδέες # 2? Τώρα ερχόμαστε σε ένα συνδυασμό χρωμάτων που τρέχει προς την ίδια κατεύθυνση - Όλα τα ροζ! Ναι, είναι πολύ δημοφιλές και το βλέμμα που δίνει είναι να πεθάνει για! Οχι, τελετή σας δεν θα μοιάζει με ένα marshmallow και δεν θα πρέπει να φορούν ένα ροζ νυφικό! Το ροζ είναι ένα χρώμα που να συμπληρώνει όλα τα άλλα και ότι η ποιότητα είναι αυτό τράπεζα για. Το χρώμα ροζ θα δώσει ολόκληρο έναν πολύ αθώα και χαριτωμένα εμφάνιση. Εν μέσω αυτού, την αγάπη σας για κάθε άλλο θα εκθέσει καθαρότητα είναι! Διαβάστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά γάμους.
Γάμος χρωμάτων Ιδέες # 3? Η επόμενη θα είναι όλα τα αγαπημένα του χρόνου μου - αποχρώσεις του μοβ! Ναι, μοβ είναι το χρώμα της θεότητας και της δημιουργικότητας. Πιό έτσι, φαίνεται πανέμορφο. Μπορείτε να έχετε διαφορετικές αποχρώσεις του μοβ για τις προσκλήσεις σας, το κουρτίνες και τα τραπεζομάντιλα. Η κατώτατη γραμμή, οι πλούσιοι και βασιλική εμφάνιση του μωβ θα καταπιεί το γάμο και να δώσει ένα έξω από την εμφάνιση κόσμου και εμπειρία. Δεν είναι ότι απλά αυτό που ψάχνατε; Διαβάστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά γαμήλιες προσκλήσεις.
Γάμος χρωμάτων Ιδέες # 4? Τώρα, αυτό το επόμενο συνδυασμό χρωμάτων του γάμου έχει ένα βλέμμα που είναι να πεθάνει για-άσπρο και κόκκινο! Ναι, κόκκινα τριαντάφυλλα σε λευκό φόντο. Λευκό αντιπροσωπεύει την καθαρότητα και κόκκινο για την αγάπη. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να δηλώσει την αγάπη σας για τον άλλον και να συγκεντρωθούν στην καθαρότητα του γάμου εκεί. Πιό έτσι, μπορείτε να έχετε υπέροχα λευκά και κόκκινα λουλούδια σε ανθοδέσμη σας. Ναι, είναι λίγο κλισέ. Στη συνέχεια, όμως, ορισμένες από τις ομορφιές του γάμου έγκειται στην κλισέ του, σωστά;
Γάμος χρωμάτων Ιδέες # 5? Τώρα ερχόμαστε σε ένα αντισυμβατικό στυλ - μαύρο και το γκρι! Οχι, δεν είμαι μιλάμε για έναν γάμο θέμα αποκριών. Αλλά μπορείτε να έχετε μια ανοιχτή τελετή του γάμου ή έναν γάμο στην παραλία. Σε μια τέτοια περίπτωση, το μαύρο και το γκρι μπορεί να αποδειχθεί μια μεγάλη παραλία γάμο συνδυασμό χρωμάτων. Δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, αλλά λειτουργεί. Το λευκό νυφικό και το διαφανές ποτήρια κρασιού, το λευκό και το μαύρο σμόκιν και τα φορέματα των παράνυμφων. Μπορείτε να φανταστείτε και να δούμε πόσο μεγάλη θα φαινόμαστε;
Γάμος χρωμάτων Ιδέες # 6? Ένα άλλο συνδυασμό χρωμάτων του γάμου που λειτουργεί πραγματικά αναρωτιέται για ένα θέμα παραλία γάμο είναι Ωκεανού αποχρώσεις. Αυτό είναι το μπλε και όλες οι αποχρώσεις του σε πράσινο. Αυτό το θέμα το χρώμα του γάμου έχει ένα πολύ δροσιστικό και προσελκύοντας αποτέλεσμα. Μην πηγαίνετε για την τακτική γαμήλια ενδυμασία εδώ, πάμε για μια πιο άνεση που βασίζεται ενδυμασία. Η νύφη μπορεί να έχει τα λουλούδια στα μαλλιά και τα ποτά μπορεί να σερβιριστεί στο κέλυφος καρύδας. Αγόρι! Αυτό θα πρέπει να είναι διασκέδαση! Διαβάστε για περισσότερους σε γαμήλια ενδυμασία παραλία.
Γάμος χρωμάτων Ιδέες # 7? Η τελευταία από τις αγαπημένες ιδέες θέμα του γάμου μου χρώμα είναι Βουργουνδίας και Emerald. Ναι, είναι αντίθετα χρώματα. Αλλά αυτό το χρώμα θέματος λειτουργεί σαν μια γοητεία για γάμους χειμώνα. Η φωτεινότητα και τα χρώματα θα τονίσει όλα η ευτυχία που θα αισθάνεστε την ημέρα. Πιό έτσι, ας το παραδεχτούμε, η νύφη και το φόρεμα της νύφης θα δούμε μεγάλη σε μια τέτοια ατμόσφαιρα.
Αυτά ήταν τα 7 καλύτερα ιδέες καθεστώς γάμου χρώμα. Αλλά μην ξεχνάτε, μπορείτε πάντα να αυτοσχεδιάζουν. Είναι το γάμο σας και εσείς αποφασίζετε! Αυτό είναι που υπογράφει! Όλα τα καλύτερα!