Πώς να εγκαταστήσει τα κιγκλιδώματα γεφυρών

Ο κύριος στόχος της εγκατάστασης ενός κιγκλίδωμα γεφυρών είναι να παρέχει προστασία έναντι πτώσης και τραυματισμού. Κιγκλιδώματα γεφυρών πρέπει να επιλέγεται έτσι ώστε να συμπληρώσει και να ενισχύσει το κατάστρωμα του σχεδιασμού και να παρέχουν επίσης κατάστρωμα προστασία. Υπάρχουν διάφοροι τύποι του καταστρώματος δηλαδή κιγκλιδώματα. ξύλο, ατσάλι, σύρμα, μέταλλο, γυαλί και σύνθετα αυτά. Γυάλινα κάγκελα συμπληρώνουν την μοντέρνα και σύγχρονα σπίτια. Ξύλο και μέταλλο είναι τα πιο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση ενός κιγκλίδωμα γεφυρών. Η κατανόηση των κανόνων του τύπου και το ύψος των κιγκλιδώματα γεφυρών που έχουν θεσπιστεί από την τοπική αυτοδιοίκηση, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθούνται προτού να επιλέξετε τον τύπο του κιγκλίδωμα γεφυρών. Οι κωδικοί κάποιων της τοπικής αυτοδιοίκησης περιλαμβάνουν επίσης τις διαστάσεις των αποστάσεις κάγγελο. Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στο πώς να εγκαταστήσετε κιγκλιδώματα κατάστρωμα.
Πώς να εγκαταστήσει κιγκλιδώματα γεφυρών - Βήμα 1? Το ύψος του καταστρώματος κιγκλιδώματα πρέπει να αποφασιστεί σύμφωνα με τις οικοδομικές άδειες. The αποστάσεις κάγγελο πρέπει επίσης να αποφασιστεί ανάλογα. Η διάταξη των κιγκλιδωμάτων πρέπει να δημιουργηθεί πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε με το κατάστρωμα κιγκλιδώματα.
Πώς να εγκαταστήσει κιγκλιδώματα γεφυρών - Βήμα 2? Το επόμενο βήμα είναι να σηματοδοτήσει το ύψος των κιγκλιδωμάτων και τη θέση του το κιγκλίδωμα θέσεις ανάλογα με τη διάταξή σας. Το κιγκλίδωμα θέσεις εργασίας πρέπει να είναι κατανεμημένες ομοιόμορφα με τη δέουσα προσοχή. Η θέση του το κιγκλίδωμα θέσεις εργασίας πρέπει να αποφασίζεται λαμβάνοντας υπόψη τις ακτίνες που εκτείνονται πάνω από ένα κατάστρωμα δάπεδο.
Πώς να εγκαταστήσει κιγκλίδωμα γεφυρών - Βήμα 3? Το κιγκλίδωμα θέσεις πρόκειται να εγκατασταθούν. Γι 'αυτό, θα πρέπει να κοπεί ένα σκαλί στην ξύλινη γέφυρα, σύμφωνα με τα σήματα προβλεφθεί η κιγκλίδωμα θέσεις σε διάταξή σας. Το ύψος του κιγκλιδώματος θέσεων αποφασίζεται από τον ακόλουθο τύπο:
Ύψος Κουπαστή Post = Ύψος κάγκελα + Πλάτος Όροφος + Πλάτος δοκό πατωμάτων
Οι θέσεις κατάστρωμα κόβεται σύμφωνα με το υπολογιζόμενο ύψος και μια γωνία (συνήθως 45 μοιρών), πραγματοποιείται στο κατώτερο άκρο του το κιγκλίδωμα θέσεων. Μια διαγώνιος ξύλινη ράβδο που συνδέονται με το κατώτερο άκρο του κιγκλιδώματος θέση να υποστηρίξει τη θέση κιγκλίδωμα.
Πώς να εγκαταστήσει τα κιγκλιδώματα γεφυρών - Βήμα 4? Μόλις εγκατασταθεί το κιγκλίδωμα θέσεις, οι θέσεις κάγγελο θα πρέπει να φέρουν σήμανση σύμφωνα με τις μετρήσεις της διάταξης. Στη συνέχεια, επισυνάπτει κάθε κάγγελο στο πάτωμα και στην κορυφή κιγκλιδώματα με βίδες τοποθετηθεί στο πάνω και το κάτω μέρος του καταστρώματος κιγκλιδώματα. Αφού έχετε συνδέσει το κατάστρωμα κιγκλιδώματα για μια ενιαία, δηλαδή το τμήμα, ανάμεσα σε δύο ράγες θέσεις? Επαναλάβετε το ίδιο για κάθε τμήμα.
Πώς να εγκαταστήσει τα κιγκλιδώματα γεφυρών - Βήμα 5? Το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσετε το κιγκλίδωμα πώματα. Το κιγκλίδωμα καλύμματα είναι ισοπεδωθεί ομοιόμορφα και να εγκατασταθεί στο κατάστρωμα κιγκλιδώματα.
Αυτή είναι η διαδικασία για το πώς να εγκαταστήσετε τα ξύλινα κιγκλιδώματα. Τα κιγκλιδώματα κατάστρωμα μπορεί να εγκατασταθεί με άλλο τρόπο, εκτός από την εγκατάσταση τους ενότητα σοφός. Τα κιγκλιδώματα κατάστρωμα μπορεί να εγκατασταθεί μετά από την κατασκευή μιας δομής του κιγκλιδώματα γεφυρών, σύμφωνα με τη διάταξη. Η δομή αυτή στη συνέχεια να εγκατασταθεί στο κατάστρωμα όταν είναι ενσωματωμένα στο κατάστρωμα κιγκλιδώματα. Επίσης, κατάστρωμα φωτισμός είναι μια σημαντική πτυχή που προσθέτει στη διακόσμηση του καταστρώματος σας.