Καθαρισμός Ελαιογραφίες

Γνήσιο ελαιογραφίες είναι ανεκτίμητα στοιχεία ενεργητικού σπίτι που αυξάνουν την αξία της κάθε δωμάτιο. Όταν κρεμάτε τους πίνακες στους τοίχους ή να τα τοποθετείτε στο δωμάτιό σας, τότε θα αντιληφθείτε τον πλούτο των μορφών τέχνης. Ωστόσο, προκειμένου να διατηρηθεί η ομορφιά του ελαιογραφίες για αρκετά ακόμη χρόνια, θα πρέπει να πάρετε επιπλέον προσπάθειες κατά τον χειρισμό και τη συντήρηση τους. Σε αντίθετη περίπτωση, η συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς τείνει να σκουρύνει τη ζωγραφική. Αν και πρόκειται για την συντήρηση του ελαιογραφίες, υπάρχει μια μυριάδα αριθμός των προϊόντων στην αγορά, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό ελαιογραφίες. Διαβάστε περισσότερα για τις τεχνικές ζωγραφικής πετρελαίου για τους αρχαρίους.
Συμβουλές για Καθαρισμός Ελαιογραφίες
Ελαιογραφίες είναι γερά και ανθεκτικά, τα οποία όταν η διαχείρισή τους με την κατάλληλη φροντίδα μπορεί να διαρκέσει για πολλές γενιές. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι άνθρωποι που κατέχουν ελαιογραφίες γνωρίζουν τις συμβουλές για το πώς να καθαρίσει μια ελαιογραφία. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, δεν είναι ασυνήθιστο να ζημιά όπως ανεκτίμητη περιουσία. Η κατανόηση των βασικών συμβουλές για να καθαρίσετε ελαιογραφίες θα βοηθήσει στη διατήρηση παρθένα ομορφιά τους. Οι οδηγίες για τον καθαρισμό ελαιογραφία συζητήθηκαν τα εξής:
Βήμα # 1? Για τον καθαρισμό ελαιογραφίες, καταρχήν συγκέντρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται, όπως μια βούρτσα με μαλακές τρίχες, ένα βαμβακερό ύφασμα, και ηλεκτρική σκούπα (με μικρο κιτ συνημμένο). Αν σκοπεύετε να καθαρίσετε τόσο το πίσω και μπροστά από την ελαιογραφία, στη συνέχεια, αφαιρέστε προσεκτικά τη ζωγραφική και τοποθετήστε το σε μια επίπεδη επιφάνεια. Μπορείτε να καλύψει ένα καθαρό χαρτί στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να αποφευχθεί συσσώρευση ρύπων.
Βήμα # 2? Στερεώστε το μικρο στόμιο στο κενό και αφαιρέστε απαλά τη σκόνη και τη βρωμιά από την επιφάνεια της ζωγραφικής του πετρελαίου. Καθαρίστε τις γωνίες του ελαιογραφία με τη μαλακή βούρτσα. Αν είναι δύσκολο να φτάσει τις γωνίες με το κενό ή το πινέλο, μπορείτε να εξαλείψει τη σκόνη, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό πανί.
Βήμα # 3? Σε περίπτωση που το βερνίκι (εξωτερική προστατευτική επιφάνεια) του ελαιογραφία στροφές κιτρινωπό ή θαμπό, μπορείτε να ελέγξετε για μια συνομιλία υγρό για να καθαρίσετε το βερνίκι. Έλεγχος για την αξιοπιστία του προϊόντος και να τις αγοράζουν. Μπορείτε να εφαρμόσετε το υγρό διατήρησης σε μια γωνία του πίνακα για να ελέγξετε τις αντιδράσεις της ή μετά από τα αποτελέσματα εφαρμογής.
Βήμα # 4? Αν βρείτε τη λύση της διατήρησης καλών να καθαρίσετε λαδομπογιά βερνίκι, να συνεχίσει, στη συνέχεια, την εφαρμογή του προϊόντος σε όλη την επιφάνεια του πίνακα, χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα. Για καλύτερα αποτελέσματα, πραγματοποιεί αυτό το βήμα σε ένα δωμάτιο με κατάλληλο εξαερισμό.
Βήμα # 5? Χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο βαμβάκι βουτιά στυλεό σε απεσταγμένο νερό για να απομακρύνετε ακαθαρσίες από την επιφάνεια ελαιογραφία. Για ένα λιπαρό ή κολλώδη επιφάνεια, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα διάλυμα καθαρισμού με ανάμειξη ένα ήπιο απορρυπαντικό σε χλιαρό νερό. Βρέξτε ένα βαμβακερό ύφασμα με τη λύση και καθαρίστε την επιφάνεια του πίνακα.
Βήμα # 6? Αν υπάρχουν ρωγμές ή σχισμές στην επιφάνεια ζωγραφικής, απαλό καθαρισμό με ένα μαλακό πανί είναι προτιμότερη. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να καθαρίσετε ελαιογραφία σε μουσαμά, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει άμεση δοκιμή σε μία γωνία πριν από τον καθαρισμό ολόκληρο το καμβά.
Η διατήρηση του αρχικού χρώματος και την αξία εντελώς εξαρτάται από το πόσο καλύτερα θα καθαρίσετε μια ελαιογραφία. Σε περίπτωση που έχετε στην κατοχή σας ένα παλαιό ελαιογραφία, τότε δεν ασχολούνται με αυτο τον καθαρισμό, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε αναγνωρισμένο επαγγελματικό σκοπό. Εάν είστε αβέβαιοι για τον καθαρισμό ελαιογραφίες, τότε επίσης θα έπρεπε να ενοικιάσετε κάποιο που είναι αρμόδια επαγγελματικά. Μπορείτε να ψάξετε για αξιόπιστες επαγγελματικές συντηρητές στην περιοχή σας που παρέχουν υπηρεσίες καθαρισμού ελαιογραφίες.