Συρόμενη οθόνης Επισκευή Πόρτα

Εάν η συρόμενη πόρτα σας είναι στην ερείπωση ή δεν ολισθαίνει ομαλά, σε αντικατάσταση του δεν είναι η μόνη επιλογή. Μπορείτε να διάσωσης ακόμα, από την επισκευή του. Συνήθως αυτά τα είδη των προβλημάτων εγχώριας βελτίωσης είναι, ότι δεν είναι δύσκολο να επιλυθούν και συρόμενη οθόνη επισκευή πόρτας μπορεί να γίνει εύκολα από κανέναν. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τις συρόμενες πόρτες γυαλιού που είναι ακόμη πιο ευαίσθητη για να χειριστεί. Αυτό το άρθρο είναι ένα μικρό tutorial για συρόμενη οθόνη επισκευή πόρτα. Θα σας περιγράψω τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που προκύπτουν με συρόμενες πόρτες οθόνη. Μόνο σε ακραίες συνθήκες της ερείπωσης, συρόμενη οθόνη πόρτα είναι μια επιλογή. Τα περισσότερα από τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν και τι περισσότερο θα σας δείξει πώς να! Στερέωση επάνω τα πράγματα για τη δική σας δεν μπορεί να σώσει μόνο χρήματα, αλλά είναι επίσης ένα πολύ διασκεδαστικό. Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς.
Επισκευή μία συρόμενη πόρτα οθόνης
Εδώ, θα απαριθμήσω όλα τα μεγάλα προβλήματα και τις λύσεις.
Πρόβλημα 1: Πόρτα κολλήσει!
Λύση: Ο λόγος για το πρόβλημα αυτό είναι ως επί το πλείστον κακό βαθμίδων! Για να αποθηκεύσετε το κόστος, οι τροχοί με κυλίνδρους από συρόμενη πόρτα αίθριο οθόνη σας κατά γενικό κανόνα από τα υποβαθμισμένα πλαστικό. Το πλαστικό είναι γενικά ελαφρύ και εύθραυστο. Τα περισσότερα προβλήματα με τις οικιακές συσκευές προκύψει επειδή ο κατασκευαστής συμβιβασμοί γενικά την ποιότητα για να μειωθεί το κόστος της συσκευής. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν είναι γενικά όλα αυτά τα προϊόντα στον τομέα δοκιμαστεί. Αυτό είναι γενικά δεν υποβάλλονται σε δοκιμές πίεσης ή ο έλεγχος της ποιότητας.
Το χρησιμοποιούμενο υλικό δεν έχει δοκιμαστεί, για το πώς θα ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.Έτσι, τι συνήθως αυτό που συμβαίνει είναι ότι, σύμφωνα με μεγάλες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, το πλαστικό γίνεται εύθραυστο και αναλύεται στο πλαίσιο εφαρμοζόμενη δύναμη. Ελέγξτε αν οι κύλινδροι είναι κατανεμημένες αυτόν τον τρόπο. Αν είναι όντως σπασμένο, στη συνέχεια, σύρετε την πόρτα μέσα από τη σχισμή, αντί να αναπτύσσει αυτό. Γι 'αυτό, η πόρτα παίρνει κολλήσει, λόγω της τριβής.
Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι αρκετά απλή. Η αντικατάσταση των κυλίνδρων δεν είναι και τόσο δύσκολο ή δαπανηρό. Συρόμενη πόρτα τμήματα οθόνη είναι εύκολα διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα υλικού. Αγοράστε μερικά νέα οδοστρωτήρες συρόμενη πόρτα οθόνης. Πηγαίνετε για τη βελτίωση της ποιότητας κυλίνδρους και σιγουρευτείτε ότι έχουν τις ίδιες βάσεις όπως τα παλιά. Αποκτήστε την συρόμενη οθόνη από τον τρόπο πρώτα. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το παλιό κυλίνδρους αποσπώντας παρενθέσεις τους με ένα κατσαβίδι. Βάλτε τα νέα στη θέση του και συρόμενη πόρτα σας είναι πίσω στην παλιά τους ομαλή ολίσθηση εαυτό!
Άλλος λόγος για την πόρτα να πάρει κολλημένος μπορεί να είναι σκόνη ή ακαθαρσίες μέσα στις υποδοχές του κυλίνδρου συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου. Σε αυτή την περίπτωση, αφαιρέστε το συρόμενη πόρτα, καθαρίστε τη σκόνη με την ηλεκτρική σκούπα ή απλά ξεσκονίστε με ένα πινέλο. Όταν το κανάλι υποδοχή είναι καθαρό, από την πόρτα σας θα πρέπει να είναι πίσω συρόμενες τον τρόπο που ήταν!
Πρόβλημα 2: Πόρτα συνεχίζει να πέφτει έξω!
Λύση: Ο λόγος μπορεί να είναι ότι η πόρτα είναι πολύ μικρή δεκάρα γι 'αυτό και κρατά για να πάρει αποσπαστεί από κουλοχέρηδες, αν υπάρχει κάποια κατακόρυφη κίνηση αντί οριζόντια. Μην ανησυχείτε, συρόμενη πόρτα σας δεν είναι καταδικασμένη. Όλες οι συρόμενες πόρτες έρχονται με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους. Η προσαρμογή του ύψους της συρόμενης πόρτας οθόνη γίνεται με τη χρήση μια βίδα. Το ρυθμιζόμενο βίδες που βρίσκονται στο πάνω και το κάτω μέρος της πόρτας κάνει το κόλπο. Απλά χαλαρώστε τις βίδες και ρυθμίστε το ύψος της πόρτας, όπως θέλετε.
Πρόκειται για δύο μεγάλα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε και τις λύσεις τους. Ελπίδα μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου σχετικά με συρόμενη οθόνη επισκευή πόρτα, θα μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα.