Κραγιόν Κριτικές σπρέι πιπεριού: Καλύτερη σπρέι πιπεριού

Τα σπρέι πιπεριού γίνονται για την αναισθητοποίηση του εισβολέα για λίγο και να δώσει αρκετό χρόνο για το θύμα να δραπετεύσει. Έτσι, είναι πολύ αποτελεσματικά για αυτοάμυνα. Οι δρόμοι δεν είναι πλέον ασφαλής για τις γυναίκες που ταξιδεύουν μόνοι. Σωματική κακοποίηση, πειράγματα παραμονή, απόπειρες ληστειών, των απαγωγών και βιασμών έχουν γίνει ανεξέλεγκτη στις αστικές περιοχές. Δεν είναι δυνατόν για κάθε γυναίκα για να μάθει κάποια μορφή πολεμικής τέχνης. Πολλές φορές, οι επιθέσεις λαμβάνουν χώρα σε μέρη όπως κινηματογραφικές αίθουσες, εστιατόρια, τα ταξί, ακόμη και στα σπίτια. Έτσι, ένα γρήγορο και εύκολο να ξεφύγουν από τη στρατηγική και ναρκωτικές τον επιτιθέμενο για λίγο, καθίσταται εξαιρετικά αναγκαίο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να φτάσει για ένα σπρέι πιπεριού και σπρέι στο πρόσωπο του εισβολέα.
Σήμερα, σπρέι πιπεριού είναι διαθέσιμα σε μορφή κραγιόν, ναι «κραγιόν», που μπορεί εύκολα να μεταφερθεί περίπου ανά πάσα στιγμή για την ασφάλεια. Μπορείτε να το κρατήσετε στο πορτοφόλι, τις τσέπες σας, ή να κάνει μια βασική αλυσίδα έξω από αυτό. Κανείς δεν μπορεί να υποπτεύονται ότι το ακίνδυνο χρώμα αναζητούν χείλη είναι στην πραγματικότητα μια επικίνδυνη συσκευή ασφάλειας! Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να εξετάζονται πριν την αγορά ενός σπρέι πιπεριού. Ας ρίξουμε μια ματιά στα σχόλια των σπρέι πιπεριού κραγιόν.
Τι είναι το κραγιόν σπρέι πιπεριού Κατασκευασμένη;? Το σπρέι πιπεριού είναι κατασκευασμένα από τις χημικές ουσίες που βρίσκονται φυσικά στα καυτά πιπέρια του Cayenne. Η δραστική ουσία είναι capsicum oleoresin (OC). 2-10% για το οργανωμένο έγκλημα μπορεί να προκαλέσει πιο γρήγορα αποτελέσματα από ό, τι υψηλότερες συγκεντρώσεις. Αυτές οι χημικές ουσίες που αιωρούνται στο νερό ή ορυκτέλαιο. Το καλύτερο σπρέι είναι ως επί το πλείστον βάση το πετρέλαιο γαλακτώματα. Κάποιος μπορεί να φωτιά το σπρέι πολλές φορές από απόσταση 8 με 20 μέτρα, ανάλογα με το μοντέλο που αγοράσατε. Πολλοί σπρέι πιπεριού έχει ένα αόρατο δείκτη UV, που βοηθά την αστυνομία αναγνώριση του εισβολέα.
Επιπτώσεις των σπρέι πιπεριού? Όταν αυτή η μη θανατηφόρο όπλο ψεκάζεται απευθείας στο πρόσωπο, που προκαλεί τα τριχοειδή αγγεία των ματιών για να διαστείλει σε ένα σημείο της προσωρινής τύφλωσης. Εκεί είναι η διόγκωση των βρογχικών ιστών και προσωρινή παράλυση του λάρυγγα που προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή. Τα αποτελέσματα του σπρέι πιπεριού μπορεί να διαρκέσει για περίπου 20 έως 90 λεπτά, δίνοντας αρκετό χρόνο για το θύμα να δραπετεύσει.
Νομικά Παράγοντες? Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσουν ένα σπρέι πιπεριού κραγιόν είναι το νόμους της περιοχής ζείτε in Τα περισσότερα από τα κράτη νόμιμα επιτρέψουμε σε κανέναν πάνω από την ηλικία των 18 ετών για να αγοράσουν σπρέι πιπεριού. Ορισμένα κράτη, ωστόσο, έχουν νόμους, όπου σπρέι πιπεριού μπορεί να αγοραστεί από εξουσιοδοτημένους εμπόρους. Πολλά κράτη απαιτούν την καταχώριση ενός σπρέι πιπεριού όπως και άλλα όπλα. Υπάρχουν επίσης περιορισμοί με βάση το ποσό και τον αριθμό των ψεκασμών μπορεί κανείς να αγοράσει. Οι νόμοι απαιτούν επίσης σπρέι να έχουν σωστές αλιευμάτων ασφαλείας, έτσι ώστε να μην είναι ψεκάζονται ακούσια.
Καλύτερο σπρέι πιπεριού? Η καλύτερη σπρέι πιπεριού θα πρέπει να έχουν το 10% συγκέντρωση του οργανωμένου εγκλήματος. Η ελάχιστη θερμική ισχύς θα πρέπει να είναι 2 εκατομμύρια SHU. Αυτοί οι παράγοντες συμβάλουν στην οικοδόμηση το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον εισβολέα. Πολλοί κατασκευάζει σπρέι πιπεριού κραγιόν προσφέρουν σε διαφορετικά χρώματα που φαίνονται κομψή και εύκολα καμουφλαρισμένες από την εμφάνιση εκεί. Κραγιόν σπρέι πιπεριού να απενεργοποιήσετε εύκολα σε έναν εισβολέα δεν προκαλεί καμία μόνιμη βλάβη. Κραγιόν σπρέι πιπεριού είναι διαθέσιμα για $ 10 έως $ 20.
Πρέπει να εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας ένα σπρέι πιπεριού, ώστε να μπορείτε να το χειριστείτε με ευκολία, όταν σε μια κολλώδη κατάσταση. Κραγιόν σπρέι πιπεριού βοηθά να χτίσει την εμπιστοσύνη σε σας και σας κρατά έτοιμοι, όταν θα αντιμετωπίσει κίνδυνο. Αυτή η αξιόλογη επένδυση όχι μόνο θα βοηθήσει να σώσει τη ζωή σας, αλλά διδάξει ένα οδυνηρό μάθημα για το δράστη πάρα πολύ.