Εξωτερική χρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων

Εξωτερική χρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων, πρέπει να επιλεγεί πολύ προσεκτικά και με πολλή προσοχή, δεδομένου ότι αντανακλούν τη γεύση μας με τον έξω κόσμο. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας συστήσει πάντα ότι έχετε επιλέξει το εξωτερικό συνδυασμούς χρωμάτων χρωμάτων με τη χρήση του αρέσει, τα χρώματα και τις προτιμήσεις σας. Για να επιλέξετε τα κατάλληλα χρώματα, έχει κανείς υπόψη πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Οι ίδιες κατευθυντήριες γραμμές ισχύουν επίσης για τα εσωτερικά έργα ζωγραφικής.
Κατάλογος παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη? Αν και την επιλογή του κατάλληλου εξωτερικού χρωματικό συνδυασμό χρωμάτων, ένα έχει κρατήσει τις ακόλουθες οδηγίες στο μυαλό. ? Τοποθεσία του σπιτιού? Δομικό υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή? Μέγεθος και δομή του σπιτιού? Περιφερειακά του σπιτιού, όπως τα καταστρώματα αίθρια, κ.λπ.? Σχέδια και τους συνδυασμούς? Exterior Paint χρωματικούς συνδυασμούς # 1: Θέση της Βουλής ? Η πρώτη και κύρια παράγοντας που πρέπει κανείς να εξετάσει κατά την επιλογή του εξωτερικού χρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων, είναι η τοποθεσία του σπιτιού. Με τον όρο θέση, εννοώ την περιοχή όπου το σπίτι έχει την έδρα της, αλλά και το οικόπεδο όπου βρίσκεται το σπίτι είναι χτισμένο. Αν το σπίτι βρίσκεται σε μια αστική περιοχή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νεοκλασικά χρώματα, και να κάνει το σπίτι φαίνονται αρκετά μοντέρνα. Αυτό θα βοηθούσε την ανάμιξή του με το περιβάλλον, καθώς επίσης και τείνει να είναι πολύ ελκυστικό.
Εξωτερική βαφή χρωματικούς συνδυασμούς # 2: Υλικό Οικοδόμησης? Το εξωτερικό συνδυασμοί χρωμάτων χρώμα πρέπει να έχουν επιλεγεί με βάση το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία της κατασκευής. Τα τρία βασικά δομικά υλικά μπορεί να είναι από ξύλο, πέτρα και τούβλα. Τώρα, κατά την επιλογή των κατάλληλων συνδυασμών χρωμάτων, μπορεί κανείς να επιλέξει τα χρώματα που ταιριάζουν τα καθεστώτα των δομικών υλικών που χρησιμοποιούνται. Για παράδειγμα: στις κατοικίες που αποτελούνται από τούβλα, μπορούμε συχνά επιτόπου ότι η μία πλευρά του σπιτιού έχει ωραία δουλειά τούβλο του φωτός κόκκινο και η άλλη πλευρά είναι μεθυσμένος και ζωγραφισμένο με χρώματα που αντιστοιχούν σε εκείνη του μωσαϊκού. Στην περίπτωση των σπιτιών που είναι κατασκευασμένα από ξύλο, πρέπει να επιλέξετε το εξωτερικό συνδυασμούς χρωμάτων βαφής που είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και επίσης τείνουν να προστατεύουν το ξύλο του σπιτιού.
Εξωτερική βαφή χρωματικούς συνδυασμούς # 3: το μέγεθος και την δομή του σπιτιού? Ενώ η επιλογή του εξωτερικού συνδυασμούς χρωμάτων χρωμάτων, κάποιος πρέπει επίσης να γνωρίζει τους παράγοντες όπως το μέγεθος, τη δομή, το ύφος και την αρχιτεκτονική του σπιτιού. Είναι πολύ σημαντικό να λάβει κανείς υπόψη την αρχιτεκτονική του σπιτιού, όπως η αίσθηση και ο συνδυασμός των χρωμάτων θα πρέπει να αντιστοιχούν μεταξύ τους. Αν το σπίτι είναι ένα παλιό στυλ σπίτι, τότε θα εξετάσουμε τη θέση κλασικά χρώματα και σκιές για το σπίτι. Από την άλλη πλευρά, εάν το σπίτι έχει μια σύγχρονη αρχιτεκτονική, επιλέξτε τα χρώματα που είναι φωτεινό αλλά και απλό.
Εξωτερική βαφή χρωματικούς συνδυασμούς # 4: Περιφερειακά? Ενώ η επιλογή περιφερειακά για το εξωτερικό χρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων, κάποιος πρέπει επίσης να εξετάσει το αίθριο, κατάστρωμα ή το κατάστρωμα της πισίνας, κτλ. Η εξωτερική συνδυασμός χρωμάτων το χρώμα που θα επιλέξετε για το υπόλοιπο της σπίτι πρέπει επίσης να ισχύει και πρέπει να συσχετίζονται.
Εξωτερική βαφή χρωματικούς συνδυασμούς 5 #: Σχέδια και συνδυασμοί? Εξωτερικό συνδυασμοί χρωμάτων χρωμάτων είναι κατά βάση αποτελείται από δύο ή περισσότερα χρώματα και τα συναφή αποχρώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρωματίσετε όλο το σπίτι σε ένα κρεμώδες λευκό χρώμα με μια μικρή χροιά του γκρι σε αυτό και, στη συνέχεια, χρώμα όλα τα άλλα περιφερειακά όπως τα καταστρώματα και βεράντες σε διαφορετική απόχρωση του γκρι, που είναι λίγο πιο σκούρο. Για να μεγεθύνετε το σκοπό αυτό μπορείτε επίσης να χρωματίσετε τα άλλα αποχρώσεις σε μια πιο βαθιά και πιο σκούρα απόχρωση του γκρι.
Μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε, ενώ πρόκειται για το έργο αυτό, είναι να αγοράσει ένα σύνολο μικρών συσκευασιών δίκη των αποχρώσεων του ιδίου χρώματος. Θα μπορούσατε επίσης να ασχοληθείτε με κάποιες ιδέες εξωτερικό του σπιτιού στο διαδίκτυο, ενώ το σχεδιασμό για τους συνδυασμούς χρωμάτων ή διακοσμητικά σπιτιού. Βάψτε ένα μικρό κομμάτι του τοίχου και στη συνέχεια να αποφασίσει το χρώμα και η σκιά που σας αρέσει περισσότερο. Ενώ η επιλογή του εξωτερικού χρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων, προσπαθήστε να φανταστείτε το όλο το σπίτι από τη σκιά του το χρώμα που σας αρέσει, να το δοκιμάσετε, λειτουργεί άψογα ακόμη και όταν είστε ζωγραφική από το σπίτι.