Πώς να κάνει Τόξα Γάμος

Ο γάμος είναι μια στιγμή που θέλετε να είναι όλα τέλεια και καλά οργανωμένη. Παίρνετε πολύ χρόνο για τον προγραμματισμό του γάμου και να οργανώσει τα πάντα προσωπικά. Αυτό είναι επίσης ο χρόνος όταν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για ορισμένα πράγματα και να περάσουν αφειδώς για ορισμένους. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας τη δική τόξα του γάμου σας. Αναρωτιέστε πώς να κάνει τα τόξα γάμο; Τότε διαβάστε για να μάθετε πώς να κάνει τα τόξα γάμο.
Πώς να κάνει δοξάρια Γάμος εαυτό σου;? Όταν πραγματοποιείτε τόξα γάμο, επιλέξτε χρώματα και τα σχέδια που ταιριάζουν με το θέμα του γάμου και τα χρώματά σας. Για να κάνετε τόξα γάμο, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά. ? 9 μεγάλη ζαριά οργάντζα
Thin floral κουπί σύρμα
Ψαλίδι
Pew φιλμάκια? Οδηγίες για να πραγματοποιήσετε δοξάρια γάμου για την Pew
Πάρτε οργάντζα από περίπου τρεις ίντσες και ένα δεύτερο μεγάλο για την κατασκευή τόξα στασίδι. Αυτό το μήκος θα καθορίσει το μέγεθος της πλώρης του γάμου σας. Πάρτε μικρότερη ή μεγαλύτερη διάρκεια της κορδέλας, ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε.
Κάντε μια μεγάλη θηλιά στο κέντρο της κορδέλας. Πάρτε τα μέσα της άλλης πλευράς του οργάντζα και θηλιά γύρω από το πρώτο loop. Τοποθετήστε το οργάντζα μέσω του βρόχου μόλις δημιουργήσατε. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να κάνετε το πρώτο loop για να τραβήξει μέσα από το βρόχο.
Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας να προσαρμόσετε το μέγεθος και το σχήμα της πλώρης του γάμου από το τράβηγμα στην ουρά άκρα της οργάντζα.
Πάρτε μια δεύτερη λωρίδα το ίδιο μήκος με την πρώτη ταινία και τυλίξτε το γύρω από το μπροστινό μέρος της πλώρης του γάμου. Το δεύτερο κομμάτι θα πρέπει να είναι δεμένα στην πλάτη. Αυτό θα δώσει ένα επιπλέον μήκος και προσθέτουν στη ροή ουρά της πλώρης του γάμου. Χρησιμοποιήστε ένα διαφανές clip στασίδι και ασφαλίστε τον χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι σύρμα floral. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνδέσετε το στασίδι του γάμου τόξα γρήγορα την ημέρα του γάμου σας? Οδηγίες για να πραγματοποιήσετε Γάμος Floral Bow? Κάντε μια θηλιά στο κορδέλα των 3 ½ μήκους και συνεχίζουν να βρόχους να αυξηθεί το μέγεθος των βρόχων μέχρι το τόξο είναι πλήρες και ότι υπάρχει αρκετός κορδέλα μήκους να κάνει το άλλο την ουρά.
Χρησιμοποιήστε ένα floral καλώδιο και ασφαλίστε το κέντρο του τόξου. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας να αναζωπυρώσει τις θηλιές. Τα άκρα της ουράς πρέπει να κοπεί σε γωνία για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση της πλώρης.
Οδηγίες για να βγάλουν απανωτών Γάμος πλώρη? Ακολουθήστε τις οδηγίες του floral πλώρης και να κάνει δύο ή περισσότερα τόξα κάθε λίγο μικρότερο από το άλλο.
Τοποθετήστε το μικρότερο τόξο πάνω από το μεγαλύτερο τόξο. Κάντε ένα τόξο στεφάνι που είναι μικρότερο από το μικρό floral τόξο γάμο. Τοποθετήστε το πάνω από το μικρότερο τόξο και συνδέστε τις τρεις τόξα χρησιμοποιώντας ένα floral σύρμα. πολυστρωματικές πλώρη του γάμου σας είναι έτοιμο. ? Υπάρχουν πολλά άλλα είδη γάμου δεσμεύοντος διακοσμητικά τόξα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Όταν κάνετε γάμο τόξα τον εαυτό σας, γίνεται μία διασκεδαστική δραστηριότητα που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας ή ακόμα και το σύντροφό σας. Ο γάμος γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη και αξέχαστη εάν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που πραγματοποιούνται από τον εαυτό σας. Μπορείτε να προσθέσετε κάτι επιπλέον της κανονικής γαμήλια έθιμα με τις δημιουργικές σας ιδέες. Μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο για περισσότερες ιδέες για το πώς να κάνουν τα τόξα γάμο. Δοκιμάστε μερικές μοναδικές ιδέες διακόσμησης του γάμου και να δώσει τη δημιουργικότητά σας σε νέα ύψη!