Μαχαίρι Τροχιστικά Μηχανήματα

Το μαχαίρι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Είτε πρόκειται για κοπή κέικ, ψωμί ή ο διαχωρισμός με βάση το κρέας από ένα σφάγιο γαλοπούλα, αυτό το εργαλείο κουζίνα κάνει σπουδαία δουλειά. Την αιχμή ή η λεπίδα είναι συνήθως δημιουργούνται από χάλυβα, σίδηρο και χαλκό. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα αμβλύ άκρο μαχαιριού μπορεί να είναι απογοητευτικό, όπως το μαχαίρι χάνει την ικανότητά του να μειώσει τα πράγματα σωστά. Μαχαίρι ακόνισμα μηχανές είναι ένας εύκολος τρόπος για να ακονίσει το μαχαίρι.
Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που κάνουν μαχαίρι ακόνισμα μηχανές. Τα εργαλεία αυτά είναι ισχυρή στον τομέα των κατασκευών και μπορεί να οξύνει τις αμβλύ κόψη του ξυραφιού αβίαστα. Το πιο σημαντικό, απαιτούν πολύ λιγότερη συντήρηση και είναι άψογα στην απόδοση. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο θα σας επιτρέψει να γνωρίζουν τις διάφορες κατασκευαστές που κάνουν αυτές τις χρήσιμες μηχανές. Οι μηχανές αυτές χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές και είναι κατάλληλα για το χαρτί, δέρμα και βιομηχανίες πλαστικών. Πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα μαχαίρι ακόνισμα μηχανή, προσεκτικά περάσουν από το φυλλάδιο που περιέχει ορισμένες μαχαίρι ακόνισμα οδηγίες.
Υπάρχουν διάφορα μοντέλα διατίθενται σε μηχανές μαχαίρι ακόνισμα. Θα διαπιστώσετε ότι οι μηχανές που χρησιμοποιούνται στα εστιατόρια και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, έρχονται με 2 τροχοί λείανσης και μπορεί να οξύνει τις κάθε είδους μαχαίρι. Ορισμένα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα για να εργαστούν σε 3 φάσεις. Η όξυνση διαδικασία περιλαμβάνει λείανση, απογύμνωση και στίλβωση. Οι 3 γωνία στάδιο άλεσης παρέχει καταπληκτικά αποτελέσματα όξυνση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξει τη διαδικασία πιο κατάλληλο για τον τύπο του μαχαιριού που χρησιμοποιείτε. Μαγνητική οδηγοί διατηρούν το μαχαίρι σταθερή και στη σωστή γωνία ακόνισμα χωρίς θέρμανση του υλικού, εμποδίζοντας έτσι τη χαλάρωση του μαχαιριού.
Λείανσης Μηχανές Μαχαίρι Τροχιστικά
Μύλος άλεσης πάγκο χρησιμοποιείται συνήθως για να ακονίσει μια ποικιλία από αντικείμενα, όπως εργαλεία χειρός, κοπτικών εργαλείων, τα τρυπάνια και μαχαίρια. Αποτελείται από ένα ή 2 λειαντικών τροχών και ένα κινητήρα. Οι μηχανές αυτές διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη. Αν και η ιπποδύναμη απόκριση του κινητήρα και μπορεί να διαφέρουν, παραδίδει συνήθως κατ 'ανώτατο όριο του 1 hp. Οι τροχοί έχουν διάμετρο που κυμαίνεται από 6 έως 10 ίντσες. Όταν ο κινητήρας λειτουργεί, θέτει τον τροχό σε κίνηση το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για το ακόνισμα των εργαλείων. Αυτά τα μηχανήματα γενικά έρχονται με ένα υπόλοιπο εργαλείο που επιτρέπει τον τροχό για να παραμείνει σταθερή κατά τη λειτουργία. Το μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί για το ακόνισμα items χάλυβα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για έναν ηπιότερο μέταλλα όπως το αλουμίνιο. Αυτό συμβαίνει διότι τα μικρά κομμάτια από μαλακό μέταλλο χωριστά και να συσσωρευτεί στους πόρους του τροχού. Αυτά τα κομμάτια επεκτείνει σταδιακά, λόγω της θερμότητας της άλεσης, προκαλώντας ζημιές στην επιφάνεια του τροχού σε ορθή γωνία.
Μαχαίρι Ακόνισμα Τροχοί
Αλεστική τροχός παρέχει τις πιο αξιόπιστος τρόπος να ακονίσει τα μαχαίρια σας. Τροχιστικών έρχονται σε διαφορετικά σχήματα, οι πιο κοινές από τις οποίες η απλή ευθεία τροχό και το κυλινδρικό τροχό. Του λειαντικού επιφάνεια του τροχού τσιπ μακριά ένα μέρος του υλικού, προκειμένου να εντείνει την άκρη του μαχαιριού. Μαχαίρι ακόνισμα τροχοί είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά λειαντικά υλικά. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο υλικό για την κατασκευή τροχιστικών είναι το οξείδιο του αλουμινίου. Αυτό το υλικό είναι κατάλληλο να ακονίσει σφυρήλατο σίδηρο, χάλυβα, ορείχαλκο και σίδηρο ανόπτηση. Τροχοί γίνονται από αλουμίνας zicconia είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να οξύνει τις χάλυβα και κραμάτων αποτελεσματικά. Ένα άλλο υλικό που έχει σε χρήση πρόσφατα, είναι κεραμικό οξείδιο του αργιλίου. Το υλικό αυτό είναι εξαιρετικά ισχυρό και είναι ιδανικό όταν θέλετε ένα υψηλό βαθμό ακρίβειας και της ακρίβειας.
Μαχαίρι ακόνισμα μηχανές είναι όντως πολύ χρήσιμο να ακονίσετε ένα μαχαίρι. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα, μακράς διαρκείας και αποκαλύπτουν ένα ξυράφι αιχμηρό άκρο. Οι μηχανές αυτές κατασκευάζονται από την ποιότητα δοκιμασμένων συστατικών στοιχείων που εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα και λειτουργική άνεση για πολλά χρόνια στο μέλλον.