Πώς να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων

Υπάρχουν δύο συνθήκες υπό τις οποίες οι ρίζες δέντρων θα πρέπει να απομακρύνονται από το έδαφος. Μερικές φορές, τα παλιά δέντρα εξάπλωση ρίζες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ρίζες των δέντρων μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε άλλες μονάδες, καθώς διαταράσσουν την καλή κηπουρική. Η άλλη προϋπόθεση είναι, όταν το δέντρο πέφτει από το έδαφος ή τον τεμαχισμό κάτω οφείλεται σε κάποιο λόγο ή το άλλο. Στην περίπτωση αυτή, το υπόλοιπο των ριζών των δέντρων πρέπει να καταργηθούν, ειδάλλως να χαλάσει την ομορφιά του τοπίου. Οι ρίζες δέντρων ή τα πρέμνα δένδρων είναι το πιο ανεπιθύμητο μέρος των νεκρών δέντρων.
Υπάρχουν αρκετές επιπτώσεις δέντρο ρίζες στο χώμα επίσης. Συνολικά, ρίζες δέντρων πρέπει να αφαιρεθεί από καιρό σε καιρό. Πριν από την άρση ρίζες των δέντρων, υπάρχει η ανάγκη ενός ειδικού σχεδίου. Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν με την εργασία, αλλά είναι πάντα καλύτερο να γνωρίσουν την τεχνική εγχειρίδιο για το πώς να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων. Υπάρχει ένα υλικό που ονομάζεται ως stumping μύλος, που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση ρίζα δέντρου. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτά τα μέσα, είναι αρκετά ακριβό. Ως εκ τούτου, ένα πρόσωπο δεν μπορεί πάντα να βασίζεται σε αυτές. Το δέντρο DIY ρίζα τεχνική αφαίρεσης παίρνει ανθρώπινο δυναμικό και την υπομονή. Ας μάθουμε πώς να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων.
Πώς να αφαιρέσει το Δέντρο ρίζες? Υπάρχουν διάφορες άλλες τεχνικές για την απομάκρυνση δέντρων που μπορούν να εφαρμοστούν στις ρίζες δέντρων που παραμένουν στο έδαφος κήπο του από το δέντρο έχει ξεριζωμένων. Αυτά τα απομεινάρια των δέντρων πραγματικά να προκαλέσει προβλήματα για πολλούς λόγους. Εδώ είναι μερικές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση ρίζες των δέντρων.
Χέρι Σκάψιμο? Σκάψιμο των χεριών είναι η καλύτερη τεχνική, όταν πρόκειται για την άρση ρίζες δέντρων από τους θάμνους, θάμνους και άλλα μικρά φυτά. Το μόνο που ένα άτομο χρειάζεται είναι ένα φτυάρι, ρίζα είδε, τσάπα grub και μια ψαλίδα. Θα πρέπει να τραβήξετε τις ρίζες δέντρων από το έδαφος, χρησιμοποιώντας την σκαπάνη grub με το τσεκούρι στο κεφάλι.
Stump Grinder? Μύλος άλεσης κούτσουρο είναι πολύ αποτελεσματικό για την αφαίρεση πρέμνα που είναι μεγέθους 6 έως 12. Είναι βαριά υλικά ειδικού φόρου για την απομάκρυνση των ριζών των δέντρων στο απολύτως δεν χρόνου. Όμως, η μίσθωση μύλοι κούτσουρο είναι ένα ακριβό πράγμα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα δικό σας και στη συνέχεια να απολαύσετε το μηχάνημα με λίγη εργασιών συντήρησης.
Εκσκαφείς? Είναι ένα δύσκολο έργο να αφαιρέσει τις ρίζες των δένδρων που είναι βαθιά μέσα στο έδαφος, καθώς υπάρχει πάντα ένας παράγοντας κινδύνου να βλάψουν άλλα φυτά. Μια τσάπα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την άρση αυτών των ριζών των δέντρων. Δέντρο ρίζες αφαιρούνται από το έδαφος από τραβώντας τους με την τσάπα. Εκσκαφείς είναι λίγο ακατάστατη, δημιουργούν πολλά ανεπιθύμητα πώμα από ξύλο που πρέπει να πάρει καθαριστεί το συντομότερο δυνατό.
Fire? Αν και δεν είναι μια ασφαλής επιλογή, αλλά πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τη φωτιά να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων. Χτίζουν απλώς μια φωτιά στην κορυφή της ρίζας δέντρο και αφήστε το να κάψει μέχρι τη ρίζα δέντρου είναι εντελώς φύγει. Αυτή η μέθοδος αφαίρεσης ρίζες δέντρων είναι πραγματικά επωφελής αν υπάρχουν μόνο μερικές ρίζες των δένδρων που θα πρέπει να αφαιρεθούν. Αλλά υπάρχει πάντα η δυνατότητα δημιουργίας ρύπανσης με αυτή τη μέθοδο για την απομάκρυνση ρίζες των δέντρων.
Χημικά? Πολλά χημικά διαλύματα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα εγχώριας βελτίωσης, καθώς και στα κέντρα κήπων που βοηθούν στην άρση των ριζών των δέντρων. Αυτές οι χημικές ουσίες, όταν αναμιχθούν με τις ρίζες δέντρων, κάνουν τις ρίζες δέντρων να σαπίζουν γρηγορότερα απ 'ότι συνήθως ταχύτητα τους σήψη. Αυτή είναι μια μέθοδος αποσύνθεση τις ρίζες δέντρων με τη χρήση χημικών ουσιών. Αυτή η διαδικασία δεν είναι πάρα πολύ γρήγορα, φυσικά, καθώς το μόνο που επιταχύνουν τη διαδικασία της σήψης.
Tree Root Αφαίρεση Οδηγίες? Ο χρόνος ιδέα για την άρση των ριζών των δέντρων είναι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το άλλο σημαντικό πράγμα που εξετάζει είναι η τεχνική που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να καταργήσετε ρίζα δέντρου. Αν θέλετε να αφαιρέσετε με το stumping μύλο, τότε έρχεται με το φυλλάδιο οδηγιών με αυτό. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε με τη χειροκίνητη μέθοδο, τότε η αξίνα ή μια σκαπάνη και είναι το καλύτερο για εσάς! Έρχεται με την ευρεία τέλος που βοηθά στην σκάψιμο της τρύπας γύρω από τη ρίζα δέντρου. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για την αφαίρεση ρίζα δέντρου. ? Μετράται η διάμετρος του κορμού τσαγιού με μια μεζούρα στα πόδια. ? Πολλαπλασιάστε τη μέτρηση πόδια της διαμέτρου του δένδρου-κορμό, με 12 και πάλι προσθέστε τη διάμετρο στο αποτέλεσμα. Τώρα, προσθέστε 1,5 στο τελικό ποσό. ? Μετατρέψει Τώρα όλη αυτή υπολογισμός σε ίντσες και το μέτρο αυτό απόσταση από τη ρίζα, το βήμα αυτό γίνεται για να προστατεύσει το δέντρο από τυχόν βλάβη. ? Οδηγήστε το σκαπάνη κάτω κάθετα στη ρίζα. Κάντε περικοπές οι οποίες είναι πιο περισσότερο και όχι τόσο θρυμμάτιση. Επαναλάβετε τη διαδικασία κοπής μέχρι τη ρίζα δέντρου έχει αφαιρεθεί εντελώς! ? Ελπίζω αυτό το άρθρο έχει απαντήσει στην ερώτησή σας, πώς να αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων. Δεν ήταν τόσο εύκολο! Νομίζω ότι ο τρόπος χρήσης είναι η καλύτερη και ανέξοδη μέθοδο για την απομάκρυνση ρίζες των δέντρων. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή, που έχουμε σε αφθονία, ενώ κηπουρική! Τι να πω!