Μαλλιά Οδηγίες Χρώμα

Hair χρώματα προσδίδουν μια κομψή και μοντέρνα πινελιά στην εμφάνισή σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα ήθελαν να πειραματιστούν με το χρώμα των μαλλιών σας και μείνετε μοδάτη. Είναι το πιο θεαματικό και ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε το βλέμμα σας. Αν σκοπεύετε να πάρετε τα μαλλιά σας χρώμα, στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε μερικές βασικές οδηγίες χρώμα μαλλιών. Βαφή μαλλιών δεν είναι μόνο για την επιλογή ενός χρώματος και την εφαρμογή τους πάνω κλειδαριές σας. Θα χρειαστεί να πάρετε την κατάλληλη προσοχή κατά τη διάρκεια και μετά από αυτή τη διαδικασία. Μετά από να πάρει τα μαλλιά σας χρώμα, αν έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αποσβεστικά χρώμα των μαλλιών που διατίθενται στην αγορά. Ακολουθώντας τις οδηγίες χρώμα μαλλιών που αναφέρονται κατωτέρω θα διασφαλίσει ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χρώμα μαλλιών.
Επιλέξτε το σωστό χρώμα μαλλιών? Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος της όλης χρώμα μαλλιών πείραμα. Θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό χρώμα μαλλιών. Θυμηθείτε, το χρώμα των μαλλιών τονίζει και ο χρωματισμός όλα είναι διαφορετικά. Ίσως η αγάπη του ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά του φίλου σας, αλλά ένα πλήρες ξανθιά ματιά μπορεί να φαίνεται περίεργο. Έτσι σκεφτείτε για τον τύπο των μαλλιών σας, το μήκος των μαλλιών και την επιδερμίδα σας. Μπορείτε να περάσετε από μερικά περιοδικά μόδας για τα μαλλιά χρωματισμό ιδέες και να μάθετε πώς το αγαπημένο σας απόχρωση του χρώματος των μαλλιών βλέμματα.
Ελέγξτε το Χρώμα μαλλιών για το δέρμα Αντίδραση? Κάντε μια δοκιμή patch για να ελέγξει κατά πόσο υπάρχει οποιαδήποτε αλλεργική αντίδραση στο δέρμα σας. Βάλτε μια μικρή ποσότητα του χρώματος των μαλλιών στο δέρμα σας και αφήστε το ανέγγιχτο για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε, αν υπάρχει κάποια αλλεργική αντίδραση στο δέρμα, και μην χρησιμοποιείτε το χρώμα.
Δέσμη Δοκιμή? Σκέλος δοκιμή είναι μία από τις πιο σημαντικές οδηγίες χρώμα μαλλιών. Πάρτε τρεις σταγόνες χρώμα και τρεις σταγόνες του έργου κατά ένα πλαστικό μπολ και ανακατεύουμε καλά. Εφαρμόστε σε εσωτερικό σκέλος της τρίχας σας με τη βοήθεια ενός βούρτσα μαλλιών. Δέστε τα υπόλοιπα μαλλιά καλλιέργειας με τη βοήθεια του κλιπ νύχι. Αφήστε το για 25 λεπτά και ξεπλύνετε. Ελέγξτε το χρώμα αυτού του σκέλους αφού έχει στεγνώσει τελείως. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουρος, πρέπει να προσπαθήσετε μια άλλη πτυχή χρωματισμό. Να έχετε υπομονή, να μην είστε σε μια βιασύνη για το χρώμα όλα τα μαλλιά σας. Καλό θα είναι να κάνει το σκέλος δοκιμών και να αρχίσει χρώμα μαλλιών μόνο αφού είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα σκιά.
Οδηγίες για τη βαφή μαλλιών? Πλύνετε καλά τα μαλλιά σας με ένα σαμπουάν που ακολουθείται από τη συσκευασία τους μια μέρα πριν το χρώμα των μαλλιών σας. ? Αναμίξτε ο κύριος του έργου και το χρώμα σύμφωνα με τις αναλογίες που δίνονται στο κιτ χρώμα μαλλιών. ? Χρησιμοποιήστε μια καλή βούρτσα μαλλιών ποιότητας για την εφαρμογή του χρώματος των μαλλιών. ? Φορέστε γάντια και τοποθετήστε μια πετσέτα γύρω από το λαιμό σας. ? Ξεκινήστε χρωματισμού από τον αυχένα και να προχωρήσει προς την κορώνα σας. ? Κάνετε 2-3 ιντσών τμήματα των μαλλιών σας όταν εφαρμόσετε το χρώμα. ? Κρατήστε τα υπόλοιπα μαλλιά δεμένα ενώ εργάζεστε σε ένα τμήμα. ? Πάρτε χρώμα στο πινέλο και έναρξη εφαρμογής από τις ρίζες της συμβουλές. ? Μην πάρετε πολύ χρώμα στο πινέλο καθώς αυτό θα προκαλέσει το χρώμα να στάζει? Μόλις ολοκληρώσετε το βάψιμο των μαλλιών σας εντελώς, χτενίστε τα με μια χτένα πάχους των δοντιών. ? Αφήστε τα μαλλιά σας ανενόχλητοι και αφήστε το χρώμα εγκατασταθούν. ? Διαβάστε το φύλλο οδηγιών στο κιτ χρώμα των μαλλιών και αφήστε το χρώμα στα μαλλιά σας για την απαιτούμενη διάρκεια. ? Μαλλιά Ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό. ? Μετά από ένα κενό τουλάχιστον 24 ώρες, σαμπουάν και χρησιμοποιήστε ένα ειδικό μαλακτικό για τη συντήρηση του χρώματος των μαλλιών. ? Αφήστε τα μαλλιά στεγνώσουν φυσικά και το ύφος, ως συνήθως. ? Παράλληλα με τις παραπάνω οδηγίες χρώμα των μαλλιών, είναι πολύ απαραίτητο ότι θα την ενδεδειγμένη φροντίδα για τα μαλλιά, μετά τις χρωστικές διαδικασία. Θυμηθείτε, ότι το χρώμα περιέχει χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τα μαλλιά σας. Μασάζ κεφάλι και τα μαλλιά σας με ζεστό λάδι μια φορά σε μια εβδομάδα, θα τους κρατήσει απαλά και μεταξένια. Επίσης, συντήρησης των μαλλιών με ένα ειδικό conditioner για βαμμένα μαλλιά, κάθε φορά που σαμπουάν, είναι πολύ σημαντικό. Έτσι είστε έτοιμοι για να παρακαμφθούν τα χρωματιστά κλειδαριές;