Μεταφύτευση βελανιδιές

Η βελανιδιά είναι αναμφίβολα ο βασιλιάς του ναυπηγείου σας. Η ισχυρή παλιό ξύλο, το βασιλικό βλέμμα, ο τρόπος που στέκεται σαν μονάρχης σε όλες τις σεζόν του μεγαλοπρέπεια μετά σεζόν, χρόνο με το χρόνο. Αρχική σελίδα για πολλά πουλιά και μια όαση για να σας μετά από μια κουραστική μέρα παίζοντας του σόφτμπολ. Υπάρχουν τόσες πολλές αναμνήσεις στη βελανιδιά. Τώρα, ας υποθέσουμε ότι είστε μετάβαση σε διαφορετική περιοχή, μπορεί να σας αφήσει όλα αυτά τα υπέροχα αναμνήσεις πάει; Μπορείτε να εγκαταλείψει την αγαπημένη βελανιδιάς σας;
Τότε γιατί να μην πάνε για μεταφύτευση βελανιδιά; Όπως και εσείς θα μετακινεί όλα τα πράγματά σου από την παλιά στη νέα, μπορείτε επίσης να μετακινήσετε το βελανιδιάς μαζί σας. Παρ' όλ' αυτά Oak μεταμόσχευση δέντρο είναι η απάντηση!
Πώς να Μεταμόσχευση μια βελανιδιά
Μια βελανιδιά είναι γενικά πολύ δύσκολο να προχωρήσουμε. Συγκριτικά μια oak καρφίτσα ή η κόκκινη βαλανιδιά είναι πιο εύκολο να μεταμόσχευση. Οι νεότεροι το δέντρο, τόσο πιο εύκολο θα είναι να την μεταμόσχευση. Σε γενικές γραμμές, τα δέντρα ηλικίας κάτω των 60 χρόνων μπορούν να μεταμοσχευθούν με επιτυχία.
Η προετοιμασία? Η διαδικασία για τη μεταμόσχευση βελανιδιές αρχίζει την άνοιξη. Για να μπορέσετε να μεταμόσχευση η δρυς, πρέπει πρώτα να κλαδεύω τις ρίζες. Φτυάρι μια τρύπα γύρω από την περιφέρεια του δέντρου και κλάδεμα ξεκινήσει τις ρίζες. Οι λόγοι πίσω από αυτό είναι ότι σε μια βαλανιδιά πρώτον, πρέπει να μεγαλώσει και το νέο ρίζες πιο κοντά στον κορμό του δέντρου. Αυτό θα καταστήσει απλούστερο να μεταμόσχευσης την βελανιδιά. Διαφορετικά, ενώ μεταφύτευση η δρυς, το δέντρο θα καταλήξει να χάσει πολλά από τις ρίζες του. Κατά την περίοδο της άνοιξης, θα πρέπει να συνεχίσουμε κλάδεμα τις ρίζες και την προώθηση της ανάπτυξης των νέων ριζών, όλο και πιο κοντά στον κορμό της βελανιδιάς του. Μπορούμε να βοηθήσει την ανάπτυξη της ρίζας κατά μήκος δίνοντας το δέντρο υψηλής φωσφόρου τρόφιμα. Αυτό θα τονώσει την ανάπτυξη των ριζών.
Το Νέο Spot? Η καλύτερη στιγμή για μεταμόσχευση το δέντρο κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου. Λένε ότι ένα δέντρο πεθαίνει το φθινόπωρο και ξεκινά μια νέα ζωή, την άνοιξη, και έτσι oak σας πάρα πολύ επίσης να ξεκινήσετε εκ νέου στο νέο περιβάλλον της από του χρόνου την άνοιξη. Πριν αφαιρέσετε το δέντρο από την παλιά θέση του, είναι σημαντικό να πάρει το νέο τόπο έτοιμο. Βρείτε μια ωραία ευρύχωρη σημείο για το δέντρο. Σκάψτε μια τρύπα από τις ίδιες παραμέτρους όπως το παλιό σημείο, ώστε το δέντρο αισθάνεται σαν στο σπίτι. Σιγουρευτείτε ότι η τρύπα δεν είναι πολύ μεγάλη και εξίσου βαθιά όπως ήταν πριν. Γεμίστε την τρύπα με χώμα στον κήπο ή αχυρόστρωμα. Αν η τρύπα είναι πιο βαθιά, μπορεί να πάρει το δέντρο λίγο χρόνο για να πάρει τις ρίζες του και την καθορίζει ο ίδιος. Αυτή τη φορά μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες για το δέντρο. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να ολοκληρώσετε μεταφύτευση η δρυς, το καλύτερο είναι οι πιθανότητες επιβίωσής του. Βεβαιωθείτε ότι το σημείο είναι παρασίτων και μυκήτων-free. Το τελευταίο πράγμα που θέλει το δέντρο σας είναι το νέο σπίτι του να έχουν ήδη καταληφθεί από τους εχθρούς του.
Pick Up, Βάλτε κάτω? Ξεκινήστε σκάψιμο γύρω από το δέντρο. Μέγεθος μέχρι δρυς σας να αποφασίσει σχετικά με το πόσο μακριά από το δέντρο θα πρέπει να σκάψετε, έχοντας κατά νου να μην καταστρέψετε τις ρίζες. Ενώ το σκάψιμο, προσπαθήστε να δείτε αν το δέντρο μπορεί εύκολα να τιναζόταν έξω. Αν όχι, δεν ισχύουν αδικαιολόγητη βία. Συνεχίστε το σκάψιμο. Μόλις το δέντρο έχει αφαιρεθεί, δένουν μια μεγάλη πλαστική σακούλα πάνω από τις ρίζες. Μεταφέρετε τα δρυός στο νέο προορισμό της και αφαιρέστε το σάκο χωρίς οποιαδήποτε τράνταγμα ή προκαλούν ζημιά στις ρίζες. Κάτω από το δέντρο στο νέο σπίτι της.
Προφυλάξεις? Τις πρώτες ημέρες είναι πολύ κρίσιμη. Λόγω της σεζόν, ίσως δεν βλέπουν σημάδια ζωής για το νέο δέντρο μέχρι την άνοιξη. Να μην είστε οικτρά. Τείνουν να το σαν να ήταν ζωντανός. Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να είναι. Συνεχίστε το πότισμα και την προσθήκη λίπασμα για να το μέχρι να είστε σίγουροι ότι οι ρίζες χρησιμοποιούνται για νέο οικοσύστημα του και το δέντρο μπορεί να τα βγάλει πέρα ​​μόνη της. Κλαδέψτε τα λίγα από τα χαμηλότερα κλαδιά. Αυτό γίνεται για τον απλό λόγο ότι το δέντρο θα απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να φυτρώνει και πάλι αν ήταν μικρότερο. Συνεχίστε να προσθέσετε σάπια φύλλα και τα λιπάσματα.
Μια βελανιδιά είναι το καμάρι του τόπου και αξίζει όλη την αγάπη και την προσοχή που μπορείτε να το δώσει! Μεταμόσχευση βελανιδιές δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά την κατάλληλη φροντίδα πρέπει να ληφθεί, ενώ κάτι τέτοιο. Και τι καλύτερο από το να έχετε τις αγαπημένες βελανιδιάς σας πίσω μαζί σας και πάλι στο νέο χώρο σας!