Πώς να Χτενίστε τα μαλλιά σας

Κάθε πρόσωπο έχει προικισμένος με το φυσικό στεφθεί κόσμημα, το οποίο όλοι γνωρίζουμε ως τα μαλλιά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι νεκροί κάτι μπορεί πραγματικά να σας κάνει να δούμε στη ζωή εάν μπορείτε να τα ρυθμίσετε καλά. OK, χαλαρώστε, μόνο και μόνο επειδή ανέφερα «νεκρός», δεν παίρνουν μια κρίση πανικού. Η αλήθεια είναι ότι η τρίχα στο σώμα μας (συμπεριλαμβάνεται το κεφάλι) δεν είναι παρά νεκρός πρωτεΐνες. Η σωστή περιποίηση των μαλλιών μπορεί να ενισχύσει την προσωπικότητα του ατόμου σε μεγάλο βαθμό. Ας ξεκινήσουμε από τα απλά βασικά όπως το πώς να χρησιμοποιήσετε χτένα τα μαλλιά. Μόλις μάθετε πώς να χτενίζει τα μαλλιά, έχετε μάθει το ήμισυ του τεχνική που φαίνεται καλό.
Έχουν άνθρωποι έχουν εχθρική συμπεριφορά σας όλη τη ζωή σου λέει σημαίνει πράγματα για τα μαλλιά σας; Λοιπόν, ας στρέψουμε την κατάσταση τους και να τους δείξω πόσο, με χτενίζει τα μαλλιά σας με τον σωστό τρόπο, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Επίσης, αυτές οι συμβουλές θα αποδειχθεί ευεργετική για όσους έχουν ήδη το στυλ των μαλλιών τους, που ορίζονται από τις ηλικίες.
Καταβροχθίσει το κομμάτι κέικ από το κομμάτι. Αυτό που εννοώ είναι, οι εργασίες για τα μαλλιά σας σε τμήματα και όχι στο σύνολό της. Αυτό αποτρέπει τη ζημία τρίχας και μειώνει την τριχόπτωση σε μεγάλο επίπεδο.
Πώς να Χτενίστε τα μαλλιά σωστά;
Βήμα 1: Χωρίστε τα μαλλιά σε μικρότερα τμήματα με μια χτένα ουρά αρουραίων. Πάρτε ένα τμήμα και κλιπ που αποτελούν το υπόλοιπο, έτσι ώστε να μην παρεμβαίνουν στην εργασία σας.
Βήμα 2: Κρατήστε το ολόκληρο τμήμα της τρίχας στο κέντρο σφιχτά με το ένα χέρι και να αρχίσει κτένισμα το χαμηλότερο στρώμα πρώτα. Τα άκρα είναι τα πιο εμπλακεί της λοιπόν όλοι χρόνο και υπομονή απαιτείται από τη μεριά σας για να τις διαχωρίζει.
Βήμα 3: κρατήστε Τότε λίγο ψηλότερα και χτενίστε το τμήμα που σας κρατούσαν με το χέρι σας στο παρελθόν. Επαναλάβετε αυτό το βήμα σε όλο το μήκος των μαλλιών.
Βήμα 4: Τώρα, χτενίστε τα μαλλιά σας από τη ρίζα, έτσι ώστε αγγίζει τα δόντια της χτένας του τριχωτού της κεφαλής. Προσέξτε να αποφύγετε απότομη teethed χτένα και μην ασκείτε πολύ πίεση. Εφαρμόστε πίεση αρκετή για να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος.
Επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για όλα τα τμήματα της τρίχας, ένα προς ένα. Για να κάνετε τρέχουσα κούρεμα σας προεξέχοντα, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να χτένα τα μαλλιά, ενώ κάνει ένα κούρεμα. Κατά την πρώτη, θα πρέπει να detangle τα μαλλιά σας με την ακολουθία των παραπάνω κατευθυντήριες γραμμές, στη συνέχεια, τα μαλλιά ψεκασμού με νερό και ο όγκος τμήματα ανάλογα με το κούρεμα που θα κάνετε. Αν έχετε σγουρά ή σγουρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε μια ευρεία οδοντωτή χτένα για την πρόληψη της μαλλιά από το σπάσιμο. Αν τα μαλλιά σας έχει καμπύλες που στρέφονται προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, χρησιμοποιήστε μια χτένα στρογγυλή βούρτσα και προς την κατεύθυνση των καμπυλών. Αφαιρέστε την τρίχα που έχει κολλήσει στο το λειρί πριν από κάθε πινελιά. Μην χρησιμοποιείτε χτένα για να detangle βρεγμένα μαλλιά. Κάνουν τη δουλειά με τα δάχτυλά σας μετά από την εφαρμογή ορισμένων προϊόντων περιποίησης μαλλιών, όπως μια ενυδατική κρέμα μαλλιών. Επίσης, μια μεγάλη παρανόηση είναι ότι, χτενίζει τα μαλλιά πολύ συχνά κάνει τα μαλλιά όμορφο. Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, τόσο πιο «πειράζω σου τα μαλλιά σας, το πιο« θυμωμένο »που θα λάβουν. Χτενίζει τα μαλλιά σας πάρα πολύ συχνά αυξάνει το φριζάρισμα των μαλλιών και τα κάνει να φαίνονται θαμπά. Χτενίζει τα μαλλιά μια φορά, ενώ πηγαίνουν στο κρεβάτι και μόλις πριν βγείτε έξω από το σπίτι είναι περισσότερο από αρκετό.
Οι παραπάνω οδηγίες θα αποδειχθεί επωφελής κυρίως για κορίτσια, ωστόσο, παιδιά που τους αρέσει να κρατήσει ρετρό του 60 ματιά στη ζωή (έχοντας μακριά μαλλιά), μπορούν να τις εφαρμόσουν. Για τους ανθρώπους που θέλουν να ξέρουν πώς να χτενίζει τα μαλλιά σου πίσω, πρώτη συμβουλή μου θα ήταν, να σταματήσει χωρίστρα τα μαλλιά σας εντελώς. Κάθε φορά που πλένετε τα μαλλιά σας ή ότι τον δέσιμο πίσω, τραβήξτε προς τα πίσω τα μαλλιά σου και το pin επάνω ή να εφαρμόζουν ορισμένα προϊόντα για τα μαλλιά σαν τζελ για τα μαλλιά ή σπρέι μαλλιών για να τους κρατήσει με αυτόν τον τρόπο. Στη διάρκεια της ημέρας, εάν οποιαδήποτε στιγμή η αποκόλληση αρχίζει να εμφανίζει, χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας και να κρατήσει το κάνουμε μέχρι τα μαλλιά σας συνηθίζει αυτό το στυλ. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καυτό χτένα στα μαλλιά σας, θα πρέπει να μάθουν τη μέθοδο για το πώς να ζεστό χτενίστε τα μαλλιά από μια επαγγελματική άλλο, ένα μικρό λάθος μπορεί να κάψει τα μαλλιά σας.
Οι άνθρωποι μισούν και κατάρα τα μαλλιά τους, μόνο και μόνο επειδή φαίνονται απεριποίητος, ακόμη και μετά τη χτενίζει τα μαλλιά τους. Δεν συνειδητοποιούν ότι χτενίζει τα μαλλιά συστηματικά μπορεί πραγματικά να τους δείχνουν καλά. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι πώς να χτενίστε τα μαλλιά με το σωστό τρόπο. Καλά χτενίστηκα μπορεί πραγματικά να σας κάνει να μοιάζουν με ένα διαφορετικό και αυτοπεποίθηση πρόσωπο.