Αλυσοπρίονο Τροχιστικά Εργαλεία - Αλυσοπρίονο Ξύστρες

Αλυσοπρίονο πρέπει να ακονιστούν συχνά, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει τη δουλειά του γρήγορα και με ασφάλεια. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το αλυσοπρίονο συχνά, τότε η κοπή ικανότητα της αλυσίδας μειώνεται διαχρονικά. Μια ακριβέστερη αλυσοπρίονα μπορεί να μειώσει σημαντικά το χρόνο και την ενέργεια που δαπανάται για αγροτικό σπίτι δουλειές. Αν είστε δυσκολεύονται να κόψει με το αλυσοπρίονο σας, τότε ήρθε η ώρα να ακονίσει το αλυσοπρίονο.
Αλυσοπρίονο Ξύστρες? Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την αγορά αλυσοπρίονο εργαλεία όξυνση. Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία παρέχουν αποτελέσματα ακρίβειας και είναι ασφαλή για χρήση. Αλυσοπρίονο ακονιστήρι είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για αλυσοπρίονα συντήρησης. Αυτά τα εργαλεία ακριβείας παρέχει ο γρηγορότερος τρόπος να εντείνει το αλυσοπρίονο. Θα εντείνει την ατομική δόντια του το αλυσοπρίονο αποτελεσματικά. Τα εργαλεία αυτά έρχονται σε διαφορετικά στυλ που κυμαίνονται από τα αρχεία που πραγματοποιήθηκε το χέρι σε ένα αυτοδύναμες σύστημα που μπορεί να συνδεθεί με πάγκο εργασίας σας.
Αλυσοπρίονο όξυνση μηχανών αποτελείται από δύο σκέλη. Η πρώτη σφιγκτήρες συνιστώσα για την αλυσοπρίονο ώστε να παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της όξυνση της διαδικασίας. Γενικά εγγύηση μοχλός χρησιμοποιείται για να κρατάτε το αλυσοπρίονο. Το δεύτερο μέρος χρησιμοποιείται για να ακονίσει το υλικό. Αυτά τα στοιχεία θα ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο ή το μοντέλο του αλυσοπρίονα ξύστρα που χρησιμοποιείτε. Μερικά εργαλεία που έρχονται με την πλήρη τροχοί λείανσης, ενώ άλλα έχουν μικρά κομμάτια άλεσης.
Επαγγελματικό τρόχισμα μπορεί να οξύνει επίσης την αλυσίδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα συνημμένα που έρχονται μαζί με αυτά τα συστήματα είναι οι οδηγοί που κρατούν την αλυσίδα σταθερά στη θέση του. Κλίσης και της γωνίας άκρο μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα για να παρέχουν ακριβή αποτελέσματα. Πριν χρησιμοποιήσετε το αλυσοπρίονο μηχανές ακόνισμα, είναι απαραίτητο να ληφθούν ορισμένες προφυλάξεις. Θα πρέπει να φορούν γυαλιά, ενώ το ακόνισμα των δοντιών της αλυσίδας σας. Βεβαιωθείτε ότι η ξύστρα είναι στερεωμένο σωστά στον πάγκο εργασίας σας. Επιβεβαιώστε ότι η αλυσίδα είναι καλά συνδεδεμένο με το ακονιστήρι. Μετά τα πάντα είναι επιλεγμένη, ξεκινήστε το μηχάνημα. Θα πρέπει να μετακινήσετε το άλεσμα προς τα κάτω πέτρα στο μπροστινό δόντι της αλυσίδας σας. Τώρα, οξύνουν το δόντι ομοιόμορφα και απαλά.
Με τη ρύθμιση της βίδες της διύλισης, μπορείτε να επιτύχετε ακριβή όξυνση. Μόλις, τελειώσετε με το πρώτο δόντι, θα πρέπει να μετακινήσετε το τρίφτη στην αρχική θέση του. Τώρα, χαλαρώστε το μοχλ σύσφιξης και τόπος διεξαγωγής της επόμενης δόντι στην όξυνση θέση. Το δόντι θα πρέπει πρώτα να ακονιστούν μόνο προς μία κατεύθυνση. Αφού ολοκληρώσετε το ακόνισμα όλες τις σωστές ή αριστερή γωνία δόντια, επαναλάβετε τη διαδικασία να εντείνει την αντίθετη γωνία δόντια αλυσοπρίονο. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό, έτσι οι περισσότεροι αλυσίδα όξυνση εργαλεία έρχονται με τις συνδέσεις που αυτοματοποιεί την διαδικασία της σίτισης δόντια. Ως αποτέλεσμα, η διαδικασία είναι λιγότερο χρονοβόρα.
Αλυσοπρίονο Ακόνισμα αρχείων? Ο απλούστερος και ο πιο δημοφιλής αλυσοπρίονο ακόνισμα εργαλεία είναι το χέρι που τα αρχεία γύρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα βάθος οδηγός μετρητή και έναν οδηγό αρχείο, που βοηθούν τη διατήρηση της σταθερής γωνία κάθε φορά που εγκεφαλικό επεισόδιο το αρχείο. Αρχειοθέτησης κάθε κόφτη (δόντι), στη σωστή γωνία που αναγράφεται στην πινακίδα οδηγό του αρχείου θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Πριν αγοράσετε ένα αρχείο γύρο, καθορίζεται το μέγεθος της αλυσίδας σας και, συνεπώς, αγοράζουν το αρχείο. Το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη να διευκρινίσει το μέγεθος του αρχείου που απαιτείται να εντείνει την αλυσίδα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, 5 / 16 ιντσών ή 7 / 32 ιντσών το αρχείο χρησιμοποιείται για το ακόνισμα αλυσοπρίονο.
Αν και χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο είναι εύκολη, είναι επιτακτική ανάγκη να ακονίσει για την ασφαλή κοπή. Μια στομωμένη αλυσίδα δεν κάνει μόνο τη δουλειά δύσκολη, αλλά και αυξάνει τις πιθανότητες ατυχημάτων. Αλυσοπρίονο ξύστρες σίγουρα θα βοηθήσει να κρατήσει αλυσοπρίονα σας σε καλή λειτουργική κατάσταση.