Εγκατάσταση φυσικού αερίου Φούρνων

Από όλες τις επιλογές του πλανήτη σπίτι στη διάθεση των ιδιοκτητών σπιτιού, φούρνο αερίου είναι ένα από τα πιο αποδοτικά ενεργειακά, με σχετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας. Στη Βόρεια κλίματα Αμερικής, το κόστος θέρμανσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα έξοδα για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού. Μια ενεργειακά αποδοτικών φούρνος αερίου αποτελεί την ιδανική λύση, η οποία εξοικονομεί πολλά χρήματα και μειώνει επίσης την ατμοσφαιρική ρύπανση.
Πολλά εξαρτώνται από το πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε στον κλίβανο αερίου. Υπάρχουν πολλοί υπολογισμοί που εμπλέκονται στον προσδιορισμό του ακριβούς μεγέθους του συστήματος της καμίνου αερίου σας που θα δημιουργήσει το κατάλληλο θερμοκρασία περιβάλλοντος για το σπίτι σας και να δώσουν τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Υπάρχουν σύστημα ταξινόμησης των προγραμμάτων λογισμικού που διατίθενται στις ιστοσελίδες αυτών των τύπων των κατασκευαστών φούρνου. Μπορούν να HEP να αποφασίσετε το σωστό μέγεθος για το σύστημά σας.
Επιλέξτε το φυσικό αέριο το σύστημά σας κλιβάνου μόνο μετά από ενδελεχή έρευνα σχετικά με τις απαιτήσεις σας. Πηγαίνετε για κλιβάνους υψηλής απόδοσης φυσικού αερίου, δεδομένου ότι εκτός από τα χρήματα για σας. Διαφορετικά μπορείτε να καταλήξετε πολύ περισσότερο για ένα σύστημα το οποίο είναι πολύ πάνω από μεγέθους για το σπίτι σας, να ενοχλούν! Η έρευνα τιμών της αγοράς των κλιβάνων αερίου, πριν προχωρήσουμε μπροστά και να ελέγχει ο φούρνος αερίου κόστος εγκατάστασης.
Πώς λειτουργεί ένα φούρνο αερίου;? Πριν προχωρήσουμε στη διαδικασία εγκατάστασης για ένα κλίβανο αερίου, ας καταλάβουμε σύντομα, πώς λειτουργεί ένα κλίβανο αερίου; Μετά είναι τα τέσσερα βήματα στα οποία ο φούρνος αερίου έργα:? Απορροφά κρύο αέρα? Air ληφθούν φιλτράρεται? Αέρας θερμαίνεται με τη χρήση ενός από ανοξείδωτο χάλυβα εναλλάκτη θερμότητας? Θερμός αέρας βγαίνει από ένα μοτέρ ανεμιστήρα και μεταφέρεται μέσω αγωγών σε δωμάτιά σας? Αυτό είναι το πώς κλίβανο αερίου σας λειτουργεί με λίγα λόγια.
Αέριο υψικαμίνων Διαδικασία εγκατάστασης? Ας πάρει το να αέριο διαδικασία εγκατάστασης κλίβανο, εύκολο να ακολουθήσει τα βήματα.
Βήμα 1: Shut Down προηγούμενο σύστημα και να το απενεργοποιήσετε το φυσικό αέριο? Αν υπάρχει ένα παλιό σύστημα καμίνου φυσικού αερίου θα πρέπει να αντικατασταθεί, τότε σβήστε το και το σημαντικότερο να απενεργοποιήσετε το αέριο που παρέχεται στο σύστημα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί διαφορετικά μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή αερίου κινδύνου. Στη συνέχεια μπορείτε να αφαιρέσετε το παλιό σύστημα δικαίωμα στα ανοικτά των αγωγών.
Βήμα 2: Ελέγξτε Duct εργασίας και καθαρίστε το? Έλεγχος της λειτουργίας των υπαρχόντων αγωγών για το σπίτι σας. Πάρτε τον καθάρισαν και αναδιαρθρώθηκε, αν χρειαστεί. Στην περίπτωση αυτή, βάζετε σε ένα νέο σύστημα, θα πρέπει να σχεδιάσουν και να εκπονήσουν το έργο αγωγών. Στη συνέχεια, βέβαια, θα πρέπει να το πάρει κατασκευασμένες και εγκατεστημένες.
Βήμα 3: Τοποθετήστε το νέο σύστημα? Μόλις είστε έτοιμοι με την εργασία αγωγός, αποσυμπιέστε το νέο σύστημα και να διαβάσετε τις οδηγίες εγκατάστασης που δίνει ο κατασκευαστής. Στη συνέχεια, συνδέστε το νέο σύστημα θέρμανσης στον τοίχο και συνδέστε τους αγωγούς του φυσικού αερίου σε αυτήν. Συνδέστε το βύσμα. Ακολουθήστε τις οδηγίες προσεκτικά.
Βήμα 4: Κάντε αερίου Σύνδεση? Συνδέστε την έξοδο του φυσικού αερίου στην κάμινο. Ελέγξτε το αγωγοί για τυχόν διαρροές, πριν ενεργοποιήσετε τη ροή του αερίου. Εάν υπάρχει καμία διαρροή, να το επισκευάσουμε αμέσως. Στη συνέχεια, γυρίστε το φυσικό αέριο για την. Είναι μια καλή ιδέα να περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα, πριν να αρχίσει η καύση του φυσικού αερίου. Εάν υπάρχει η παραμικρή οσμή του φυσικού αερίου, υπάρχει μια πιθανή διαρροή. Διπλού ελέγχου είναι πάντα καλύτερο. Αν βρείτε δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, χτύπησε η ανάφλεξη του φυσικού αερίου και είστε πίσω για να είναι ζεστό!
Ελπίζω αυτό το άρθρο σας έχει δώσει μια καλή ιδέα για το πώς να εγκαταστήσετε ένα κλίβανο αερίου εύκολα. Είναι καλύτερα αν είστε έμπειροι στην κάμινο αερίου επίλυση προβλημάτων όπως τα προβλήματα κρατήσει εμφανίζονται στο εν λόγω συστημάτων περιοδικά. Θα υπογράφει με να σας ευχηθώ θερμές ημέρες μπροστά!