Μαλλιά τεχνικές ύφανσης

Μαλλιά ύφανση, επίσης γνωστό ως ένταξης για τα μαλλιά, είναι μια τεχνική, όπου ένα νέο σύνολο των μαλλιών, προστίθεται στα υπάρχοντα μαλλιά. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει στα άτομα να πάρει το επιθυμητό hairstyles με την προσθήκη περισσότερων όγκο και μήκος στις αρχικές τα μαλλιά τους. Αυτή η τεχνική είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αραίωση μαλλιών ή balding.
Τύποι Μαλλιών τεχνικές ύφανσης? Υπάρχουν διάφοροι τύποι τεχνικών μαλλιά ύφανση, εκ των οποίων πρόσφυση, την παρακολούθηση, η σύντηξη, δίχτυα και καθαρό ύφανση, πλέξιμο και το δέντρο είναι μερικά από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές. Και τα δύο φυσικά ή συνθετικά μαλλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επεκτάσεις τρίχας. Ας ρίξουμε μια σύντομη ματιά στις διάφορες τεχνικές επέκταση μαλλιά.
Συγκόλληση? Συγκόλληση είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τεχνικές των μαλλιών ύφανσης. Εδώ, τα μαλλιά είναι χωρισμένος σε διάφορα τμήματα και τα κομμάτια της wefted μαλλιών προστίθεται στη φυσική τρίχα, κοντά στο τριχωτό της κεφαλής με κόλλα για τα μαλλιά. Αυτή είναι μια προσωρινή μέθοδος μαλλιά ύφανση που δεν βλάπτει τα φυσικά μαλλιά. Αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να γίνει από έναν επαγγελματία. Ακόμη και να αφαιρέσει τις επεκτάσεις τρίχας, πρέπει να πάρετε είτε την βοήθεια ενός επαγγελματία ή ακολουθήστε τις οδηγίες σωστά. Η μη συμμόρφωση με τις οδηγίες που μπορούν να μεταφραστούν σε πολλές ζημιές μαλλιά.
Fusion? Είναι ένα από τα μαλλιά ύφανση τεχνικές που δίνει μια πραγματικά φυσική εμφάνιση, καθιστώντας τον συνυφασμένη τρίχες εντελώς αγνώριστος από την αρχική μαλλιά. Εδώ ένα μηχάνημα χρησιμοποιείται για τα μαλλιά κόλλα στο φυσικό τρίχες. Γι 'αυτό, τα φυσικά μαλλιά πρέπει να είναι χωρισμένο στα ανοικτά σε πολλές μικρές και λεπτές τμήματα. Στη συνέχεια, η μηχανή θερμαίνεται έτσι ώστε να αποδίδουν τη νέα τρίχα σε κάθε μία από τις τομές τρίχες. Αλλά το υψηλό εφαρμοστεί θερμότητα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μαλλιά και το δέρμα, και ως εκ τούτου, επαρκή μέριμνα και τις προφυλάξεις που πρέπει να ακολουθηθεί. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά ακριβό και χρονοβόρο, αλλά μπορεί να δώσει μια φυσική εμφάνιση και τα μαλλιά μπορούν να πλυθούν και να διατηρηθεί ως συνήθως. Σήμερα, μια άλλη τεχνική είναι διαθέσιμη, η οποία είναι γνωστή ως ψυχρή σύντηξη, το οποίο δεν απαιτεί τη χρήση ενός μηχανήματος θέρμανσης.
Παρακολούθηση? Αυτή η μέθοδος ενσωμάτωσης μαλλιών περιλαμβάνει πλέξιμο τα φυσικά μαλλιά σε πολλά κομμάτια σε όλη την κεφαλή. Εδώ, είναι μερικές ομόκεντρους κύκλους της πλεξούδες δημιουργηθεί και ραμμένο. Τώρα, η ύφανση ή νέα μαλλιά είναι ραμμένο οριζόντια πέρα ​​από το κεφάλι στο ραμμένα πλεξούδες. Σε γενικές γραμμές, τα μαλλιά είναι πλεγμένα σε cornrows προκειμένου να ράψουν την ύφανση μαλλιά. Αυτή η μέθοδος δημιουργίας ομόκεντρους κύκλους της cornrows και στη συνέχεια ράψιμο η ύφανση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αφρικανική αμερικανική τεχνικές μαλλιά ύφανση. Αυτός ο τύπος μαλλιών ύφανσης, ωστόσο, απαιτεί πολλή προσοχή και μπορεί να γίνει με σωστό τρόπο μόνο από έναν επαγγελματία.
Καθαρό Ύφανση ή συμψηφισμός? Net ύφανση είναι μια μόνιμη τεχνική μαλλιά ύφανση που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους αντιμετωπίζουν αραίωση μαλλιών ή balding. Καθαρή ύφανση περιλαμβάνει πλέξιμο των φυσικών μαλλιών και στη συνέχεια, συνδέοντας ένα πολύ λεπτό δίχτυ σε αυτό. Τώρα αυτή η καθαρή χρησιμεύει ως μια επιφάνεια την οποία οι νέες τρίχες ή επεκτάσεις τρίχας μπορούν να υφανθούν. Αυτός ο τύπος μαλλιών ύφανσης μπορούν να διαρκέσουν για 2 έως 3 μήνες, αλλά θα απαιτούσε κατάλληλη φροντίδα και συντήρηση. Ένα πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι δεν προκαλεί καμία ζημιά στα μαλλιά σε αντίθεση με την τεχνική της σύντηξης. Μπορείτε να πλύνετε τα μαλλιά σας μία φορά την εβδομάδα, αρκεί να στεγνώσουν τα μαλλιά σας εντελώς.
Αόρατος ή Δέντρο πλέξιμο? Invisible πλέξιμο είναι περισσότερο γνωστό ως πλέξιμο δέντρο και είναι μια προσωρινή τεχνική εφαρμοζόμενη για τα μαλλιά ύφανση. Αλλά αυτή η τεχνική μπορεί να δώσει μια εντελώς αυθεντική ματιά, με την έννοια ότι η συνυφασμένη μαλλιά μοιάζει απολύτως φυσική. Για να προσθέσετε επεκτάσεις μαλλιών, πρώτα απ 'όλα, τα φυσικά μαλλιά είναι χωρισμένα στη μέση για να δημιουργήσετε ένα βασικό πλεξούδα cornrow. Τώρα, τα τεχνητά μαλλιά προστίθεται μόνο στην αρχή της πλεξούδας cornrow. Η διαδικασία είναι λίγο δύσκολο και μπορεί να γίνει κάλλιστα με την περιποίηση των μαλλιών εμπειρογνώμονα επαγγελματική μόνο. Η τεχνητή επεκτάσεις τρίχας μπορούν εντελώς μείγμα με τα φυσικά μαλλιά να δώσει μια εκπληκτική εμφάνιση. Όπως η παρακολούθηση cornrow, είναι επίσης ένα δημοφιλές αφροαμερικάνων μαλλιά ύφανση τεχνική.
Αυτές είναι μερικές από τις δημοφιλείς μαλλιά ύφανση τεχνικών για την ενσωμάτωση τεχνητά μαλλιά, για να προσθέσετε το στυλ, τον όγκο και το μήκος του υφιστάμενου μαλλιά. Με την πιο πρόσφατη εξέλιξη στον τομέα αυτό, τα μαλλιά ύφανση έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, που υφαίνεται μαλλιά φαίνονται σχεδόν ανιχνεύσιμα. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις τεχνικές απαιτούν τη βοήθεια ενός ειδικού και πιστοποιημένο επαγγελματία να εξασφαλίσει ότι καμία ζημία δεν γίνεται σε φυσικά μαλλιά σας στη διαδικασία.