Συμβουλές για την αγορά ενός νέου στρώματος

Έτσι, σκοπεύετε να αγοράσετε ένα καινούργιο στρώμα. Αυτό είναι μια καλή απόφαση, σε περίπτωση, δεν είστε άνετα με τις τρέχουσες στρώμα σας. Βάσει του ύπνου σας στυλ και τη δομή του σώματος, ορισμένα στρώματα μπορεί να είναι καλύτερο για σας σε σύγκριση με τους άλλους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μια σειρά από στρώματα για να μπορείτε να επιλέξετε από, ακόμη και χωρίς προδιαγραφές. Συνεπώς, εγώ είμαι πρόκειται να σας βοηθήσει από το δίλημμα σου, με αυτά τα στρώματα συμβουλές αγοράς.
Συμβουλές για την αγορά ένα νέο στρώμα # 1? Βασικά, υπάρχουν 3 τύποι στρωμάτων για να μπορείτε να επιλέξετε από:? 1.Στρωματέξ: Ο πυρήνας αυτών των στρωμάτων υποστήριξη της κλιναμάξης. Είναι σχετικά σταθερή και διατηρούν το σχήμα τους, λόγω της σπείρας.? 2. Air Στρώματα: Air στρώματα χρήση αεροθαλάμων αντί ελατήρια για την υποστήριξη. Κάποιος μπορεί να αλλάξει την πίεση του αέρα τακτικά για να προλαμβάνεται πληγές κρεβάτι και να διατηρήσει την άνεση.3 Στρώμα αφρού: Όπως υποδηλώνει το όνομα, χρησιμοποιούν αφρό για την παροχή στήριξης. Σε γενικές γραμμές, αφρός μνήμης ή λάτεξ χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη. ? Στρώματα αφρού είναι μεγαλύτερης διάρκειας, ωστόσο, φουσκωτά στρώματα είναι περισσότερο ρυθμιζόμενο. Spring στρώματα έχουν χάσει προσφυγή τους στη τελευταίες ημέρες, λόγω του ανταγωνισμού από αφρώδες υλικό και στρώματα αέρα.
Συμβουλές για την αγορά ένα νέο στρώμα # 2? Βάσει του ύπνου στυλ, η σταθερότητα του στρώματος μπορεί να επιλεγεί. 1. Για το στομάχι Sleepers: Τα στρώματα Firm συνιστάται για στρωτήρες στομάχι. Επικουρεί τον ύπνο και τη διαδικασία της πέψης.? 2. Για Sleepers πλευρά: τα μαλακά στρώματα θα ανταποκρίνονται πραγματικά στρωτήρες πλευρά. Υποστηρίζει τη δομή των μυών και αποτρέπει την κατάθλιψη μυών.3 Για το Back Sleepers: Μεσαία στρώματα είναι ιδανικά για πλάτη τραβέρσες. Λόγω του σχήματος του νωτιαίου μυελού και την αψίδα της πλάτης, ένα μέσο στρώματα είναι τέλειο για την παροχή επαρκούς στήριξης για την πλάτη τραβέρσες. ? Μερικοί πίσω στρωτήρες προτιμούν ακόμα στρώματα επιχείρηση. Πρέπει να είστε βέβαιοι για ύπνο το ύφος σας, προκειμένου να λάβει την απόφαση αυτή. Σε περίπτωση που ο ύπνος σας είναι κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλους τους τύπους τρεις, μεσαίου στρώματα θα είναι το ασφαλέστερο στοίχημα.
Συμβουλές για την αγορά ένα νέο στρώμα # 3? Υπάρχουν τρία στρώματα της ταπετσαρίας που θα πρέπει να βεβαιωθείτε του.1. Το μονωτικό υλικό: Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι να μονώσει το στρώμα του πυρήνα. Λειτουργεί, επίσης, στο να κρατήσουν το μεσαίο ταπετσαρία στη θέση του. Είναι συνήθως κατασκευασμένα από ίνες ή των ματιών.? 2. Η Μέση ταπετσαρίας: Πιθανόν να έχετε ήδη μαντέψει ότι αυτό είναι το μεσαίο στρώμα της ταπετσαρίας. Είναι κατασκευασμένα από υλικά, που συμβάλλουν στην παροχή άνεσης στο κρεβάτι, όπως, οι τακτικές αφρό, ιξωδοελαστικών αφρό, τσόχα, οι πολυεστερικές ίνες, ίνες βαμβακιού, πολύπλοκα ή αυγό-κλουβί αφρό, και μη υφασμένα μαξιλάρια από ίνες.3 Το πάπλωμα: Το πάπλωμα είναι το ανώτερο στρώμα της ταπετσαρίας. Η εμφάνιση και η τελική αίσθηση του στρώματος εξαρτάται βαθιά σε αυτό το στρώμα. Είναι συνήθως κατασκευασμένο από ελαφρύ αφρό ή ίνες, ραμμένες στο κάτω μέρος της ωρολογιακή. Διατίθενται σε διάφορους βαθμούς συνεκτικότητας. Και τα τρία στρώματα είναι εξαιρετικά σημαντική, προκειμένου να τύχει πλήρους άνεση και την αντοχή του στρώματος.
Στρώματα που είναι καλό σε ποιότητα, από όλα τα παραπάνω θέματα, θα διαρκέσει για περίπου 7-20 έτη, ανάλογα με την επισκευή και συντήρηση. Ενεργοποίηση και αναστροφή στρώματα σας σε τακτά χρονικά διαστήματα θα εξασφαλίσει την καλύτερη υποστήριξη για εσάς. Πιό έτσι, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το στρώμα σας δεν sag πάρα πολύ σύντομα, θα μπορούσατε να αποφύγετε πτυσσόμενα ή κάμψης του.
Έτσι, ελπίζω να έχετε κάνει μέχρι το μυαλό σας για το στρώμα σας. Αυτό είναι που υπογράφει! Καληνύχτα!