Πισίνα Διακόσμηση Κόμμα

Θυμηθείτε το επεισόδιο του Sex and The City, όπου Samantha (που παίζεται από Κιμ Κατράλ), ρίχνει ένα πανέμορφο μέρος στην πισίνα στο Hampton του; Ήταν απλά εκπληκτικό. Ένας από τους φίλους μου πρόσφατα αποφάσισε να ρίξει ένα συμβαλλόμενο μέρος λιμνών εαυτό του (εμπνευσμένο από Samantha, φυσικά), αφού ολοκαίνουργια πισίνα της κολύμβησης ήταν έτοιμο για χρήση. Ως εκ τούτου, ξεκινήσαμε καταιγισμού ιδεών σχετικά με την πτυχή της διακόσμησης. Εδώ είναι τα ευρήματά μας.
Pool Party Διακοσμήσεις Τύπου 1 - Παιδικά Pool Party Στολισμοί? Αυτός είναι ο πρώτος στη λίστα, καθώς το κόμμα πισίνα που σχεδιάζαμε ήταν για (του φίλου μου) 5 έτος της παλιάς. Πισίνα μέρη για τα παιδιά μπορεί να είναι μια ακατάστατη υπόθεση. Σε τέτοια μέρη η διακόσμηση πρέπει να είναι μια απλή και προστατευτικού χαρακτήρα. Για παράδειγμα, γνωρίζοντας ότι σπάνια κάνουν τα παιδιά να μείνουν έξω από την πισίνα, διατηρεί πολλά πολύχρωμα εξιδρώματα στην πισίνα. Θα μπορούσατε να κρατήσετε δύο πλωτήρες ανά παιδί. Οι καρέκλες lounge στην πισίνα μπορεί επίσης να είναι πολύχρωμα. Επιλέξτε φωτεινά χρώματα όπως το μπλε, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και μωβ. Προσθέτουν ένα χαρούμενο και παιδική ατμόσφαιρα στο κόμμα. Μπορείτε να έχετε πολλά μπαλόνια γύρω. Μπορείτε επίσης να έχετε τα χαριτωμένα ζώα μπαλόνι όλα γύρω, με ορισμένες οδηγίες συστροφή μπαλόνι.
Pool Party Διακοσμήσεις Τύπου 2 - Game Time Διακοσμήσεις? Πισίνα Πετοσφαίρισης είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι. Οπότε γιατί να μην το προσθέσει στο κόμμα. Μπορείτε να προσθέσετε ένα δίχτυ, τα μέσα του τρόπου με πισίνα σας και να ρίξει μερικές σφαίρες εκεί. Αφήστε τους ανθρώπους να απολαμβάνουν. Μπορείτε να έχετε άλλα παιχνίδια όπως, επιτραπέζιο τένις και χόκεϊ επί πάγου επί του καταστρώματος, καθώς και. Θα μπορούσατε να έχετε πολύχρωμες αφίσες γύρω από την πισίνα. Αυτού του είδους η διακόσμηση θα είναι κατάλληλες για τους νέους ενήλικες και τους ενήλικες. Τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα τέτοιο κόμμα μπορεί να διασκεδάσουν το εκτοξευμένο νερό γύρω στα Kiddy πισίνα!
Pool Party Διακοσμήσεις Τύπου 3 - Hampton στυλ διακόσμησης? Επειδή έχω ήδη αναφέρει Κόμμα Samantha στην αρχή του άρθρου, θα ήταν σκληρό να την αγνοήσει εδώ. Θα μπορούσατε να έχετε ένα στυλ Hampton κόμμα πισίνα με το λευκό κομψό κατάστρωμα και ξαπλώστρες. Θα μπορούσατε να έχετε φυτική διακόσμηση και ένα σιντριβάνι σαμπάνια. Σε ένα τέτοιο κόμμα πισίνα, αμφιβάλλω κάποιος θα εισέρχονται στην πισίνα, αλλά μόνο σε περίπτωση που κάποιος κάνει, θα μπορούσατε να έχετε λευκά σεντόνια, πετσέτες που σε κάθε πολυθρόνα, εύκολη πρόσβαση, έτσι; Ένα τέτοιο κόμμα είναι ένα πολύ upscale υπόθεση, έτσι, προσέλαβε τη βοήθειά σας επίσης να προσθέσω στη γενική διακόσμηση του κόμματος, βεβαιωθείτε ότι είναι ντυμένοι κατάλληλα, όπως καλά.
Pool Party Διακοσμήσεις Τύπος 4 - Χαβάης Διακοσμήσεις στυλ? Αυτή είναι η προσωπική συμπάθειά ο τύπος μου. Μπορείτε να διατηρήσετε μια της Χαβάης κώδικας ντυσίματος και σερβίρετε τα ποτά με κέλυφος καρύδας. Κάντε μια σανό - υπόστεγο οροφής τύπου για την πισίνα και πολλά φοίνικες γύρω από αυτό. Λινά μπορούν να έχουν φυλλώδη ή μοτίβα λουλουδιών. Οι καρέκλες lounge μπορεί να είναι καφέ ή πράσινο. Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να έχετε Χαβάης να παίζουν μουσική στο παρασκήνιο. «Θα μπορούσε επίσης να έχει Χαβάης Χορευτές και γιρλάντες για τους επισκέπτες. Ακούγεται καλό σε σας;
Το πιο σημαντικό απ 'όλα, δεν έχει σημασία ποια είναι η ιδέα περίσταση ή κόμμα, το κράτος πρέπει να, σε όλα τα σημεία του χρόνου, να είναι πολύ καλά με την ασφάλεια των επισκεπτών. Συχνά σε ένα κόμμα άνθρωποι διάθεση ξεχνάτε τη σημασία της ασφάλειας, αλλά όντας ο οικοδεσπότης, πρέπει να είστε απολύτως βέβαιοι ότι έχετε ένα εκπαιδευμένο ναυαγοσώστη γύρω. Δεν πρέπει πραγματικά να φρουρούν την πισίνα ανά πάσα στιγμή, παρ 'όλα αυτά, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα πρέπει να είναι κοντά.
Έτσι αυτό είναι που υπογράφει! Έχετε ένα ωστικό κύμα, εννοώ, «βουτιά» στο super cool μέρος της πισίνας σας!