Αρχική Εξωτερικό Ιδέες

Όπως λένε, η πρώτη εντύπωση είναι η τελευταία εντύπωση. Ως εκ τούτου, εάν το εξωτερικό του σπιτιού σας είναι πολύ ευχάριστη και φιλόξενη, οι άνθρωποι θα έχουν την περιέργεια να δουν εσωτερικό σας, και ίσως σας ρωτήσει για κάποιες σπίτι διακοσμώντας τις άκρες. Μπορείτε περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο αίθριο, μπορεί να παίζει με τα κατοικίδια ζώα ή τα παιδιά σας, στην οργάνωση του κόμματος στον κήπο σας και πολλά άλλα πράγματα. Για να κάνετε αυτά τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, εξωτερικός σας πρέπει να είναι ελκυστική και όμορφη. Εξωτερική βαφή, εξωτερική σχεδίαση, το χρώμα του εξωτερικού τοίχου, έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι μερικοί από τους παράγοντες που αποφασίζουν πώς εξωτερικό σας θα μοιάσει. Ας συζητήσουμε τις ιδέες αυτές εξωτερικό του σπιτιού ένα προς ένα.
Αρχική Εξωτερικό Ιδέες - Χρώμα? Απώτερη συνδυασμό των χρωμάτων για το εξωτερικό θα βελτιώσει σίγουρα το εξωτερικό του σπιτιού και ως εκ τούτου, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την επιλογή αυτών των χρωμάτων. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα εξωτερικά χρώματα των γειτόνων σας και να λάβει προτάσεις από αυτούς, όπως και στο πώς θα επιλέξετε το θέμα χρώματος. Ακόμα και μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να ξέρετε διαφορετικούς τύπους συνδυασμούς χρωμάτων που θα ταιριάζουν εξωτερικό σας. Ρίξτε μια ματιά στα στοιχεία που περιβάλλουν το σπίτι σας, και να καταλήξουμε σε κάποιο σπίτι εξωτερικές ιδέες χρώμα που θα συνδυάζεται με την εξωτερική. Όταν πρόκειται για το εξωτερικό ιδέες χρώμα, θα πρέπει να εξετάσει το χρώμα του συνόλου της εξωτερικής μονάδας, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων, δρόμο, πόρτες, τοίχους, τις οροφές και πολλά άλλα. Δείτε ότι κανένας της εξωτερικής μονάδας κοιτάζει αριστερά έξω λόγω σε ένα χρώμα που δεν συμπληρώνουν άλλα χρώματα. Υπάρχει αφθονία των εξωτερικών συστημάτων χρώματα για το εξωτερικό του σπιτιού, και να επιλέξετε αυτό που θα εκπληρώσει τις ανάγκες σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσει το χρώμα του εξωτερικού του σπιτιού του γείτονά σας δεδομένου ότι αυτό θα αποφασίσει επίσης την εμφάνιση του εξωτερικό του σπιτιού σας. Επισκεφθείτε ένα κοντινό κατάστημα και να πάρετε τις παλέτες χρωμάτων ή γραφήματα και συνδυάζουν διαφορετικά χρώματα. Αυτές τις μέρες εικονική ζωγραφική να είναι εύκολο να αποφασίσει τα χρώματα για το εξωτερικό καθώς και τους εσωτερικούς χώρους. Επιλέγοντας εξωτερικό χρώμα το σπίτι είναι ένα πολύ δύσκολο έργο και πρέπει πάντα να συμβουλευθείτε έναν εμπειρογνώμονα πριν από την οριστικοποίηση των χρωμάτων.
Αρχική Εξωτερικό Ιδέες - Ζωγραφική? Μόλις αποφασίσετε τα χρώματα για το εξωτερικό του σπιτιού σας, ήρθε η ώρα να βάψει το εξωτερικό. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να αποφασιστεί πριν το βάψιμο των εξωτερικών χώρων. Υπάρχουν διάφορα είδη σπιτιού εξωτερικά ιδέες ζωγραφική για διαφορετικούς τύπους επιφανειών. Πόρτες και παράθυρα θα απαιτήσει χρώματα τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά που απαιτούνται από τους τοίχους. Πολλές φορές συμβαίνει να τελειώνει το χρώμα, ακόμη και όταν ένα μεγάλο μέρος των τοίχων είναι ακόμα να είναι βαμμένα και μερικές φορές έχετε μείνει με επιπλέον χρώμα. Ως εκ τούτου, το ποσό των χρωμάτων που απαιτούνται για τη ζωγραφική όλες τις εξωτερικές επιφάνειες θα πρέπει επίσης να υπολογιστούν με σωστό τρόπο, όπως ότι δεν είναι ούτε πάρα πολύ ούτε πολύ λιγότερο. Αν είστε αναδιαμόρφωση εξωτερικό σου, τότε είναι απαραίτητο ότι θα καταργήσετε την προηγούμενη μπογιά σωστά από όλες τις επιφάνειες. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία βαφής, είναι απαραίτητο ότι όλες οι επιφάνειες είναι καθαρές και λείες. Αυτό θα τηρήσουν τα νέα χρώματα σωστά. Καθαριότητα, δεξιά τα πινέλα και τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη ζωγραφική των εξωτερικών χώρων. Ο καιρός επηρεάζει την εξωτερική ζωγραφική, ως εκ τούτου, ζωγραφική πρέπει να γίνει σε κατάλληλη θερμοκρασία.
Αρχική Εξωτερικό Ιδέες - Design? Βικτοριανό στιλ, Colonial στυλ και παραδοσιακά σχέδια είναι μερικά από τα δημοφιλή σπίτι εξωτερικό ιδέες σχεδιασμού. Οι οικίες της βικτοριανής εποχής στυλ γνωστό για τη λεπτομερή εργασία τους με ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται σε αυτά, ενώ Colonial σπίτια αποτελούν τα στοιχεία των σπιτιών σε εκείνη την εποχή. Εξωτερική σχεδίαση περιλαμβάνει επίσης δρόμους, πόρτες, παράθυρα, βεράντα ή παγκάκια. Επιλέξτε την πόρτα για το σπίτι σας που είναι υψηλής ποιότητας και θα συμπληρώσει το εξωτερικό. Εάν έχετε ένα δρόμο στην εξωτερική τότε ανοίγουν με τη βοήθεια του χαλίκια μπιζελιού. Εάν η εξωτερική σας είναι πάρα πολύ ευρύχωρα και έχετε κήπο, στη συνέχεια, να περιλαμβάνει παγκάκια. Η χρήση διαφορετικών τύπων καλλωπιστικών δέντρων και θάμνων. Μπορείτε να περιλαμβάνουν ακόμη και ανθοφόρα φυτά. Εάν έχετε ένα χλοοτάπητα σε παραδοχή σας, πρέπει να κόψει το χορτοτάπητα τακτικά. Θα πρέπει επίσης να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο φωτισμό του εξωτερικού. Βεράντα φώτα και άλλης φωτεινής πηγής πρέπει να τοποθετηθούν στην ακριβή θέση, έτσι ώστε να βελτιωθεί η εξωτερική εμφάνιση και το σπίτι σας είναι πανέμορφο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Εξωτερικό του σπιτιού σας είναι ένα σημαντικό στοιχείο της συνολικής εγχώριας βελτίωσης. Δεν πρέπει να αγνοηθεί και να είναι σχεδιασμένα, δίνοντας την ίδια σημασία ως προς το εσωτερικό σχεδιασμό. Έτσι, προχωρήστε και να βελτιωθεί η θέα του σπιτιού σας με τα ανωτέρω δίδονται ιδέες εξωτερικό του σπιτιού.