Μέρη Αντλία πίεσης Πλυντήρια

Οι αντλίες υψηλής πίεσης που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό τοίχους του κτιρίου, τα πεζοδρόμια και τα οχήματα χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε σκάλα. Αυτές οι αντλίες απομακρύνετε τη σκόνη, λάσπη, λάσπη, grime, κλπ. Η πίεση μέρη της αντλίας ύδατος επιτρέπουν τον καθαρισμό των ρύπων στον απώτατο γωνία.
Τύποι Πίεση Πλυντήρια Αντλίες? Οι αντλίες υψηλής πίεσης μπορούν να ταξινομηθούν ως εξής:? Βενζίνη νερού υπό πίεση αντλία? Diesel νερού υπό πίεση αντλία? Ηλεκτρική αντλία νερού υπό πίεση? Υδραυλική αντλία νερού υπό πίεση? Ψυχρού υψηλής πίεσης αντλίας? Hot αντλία υψηλής πίεσης. ? Πίεση Πλυντήρια τα μέρη της αντλίας? Τα τμήματα τα οποία πηγαίνουν στην κατασκευή των εξαρτημάτων της αντλίας πίεσης ύδατος είναι? Motor: Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος της αντλίας νερού υπό πίεση, και αυτό είναι συνδεμένο με το τροφοδοτικό. Η πίεση είναι χτισμένο επάνω από τον κινητήρα με τη συμπίεση του νερού. ? Υψηλής Πίεσης Πλυντήρια εύκαμπτου σωλήνα: Ο εύκαμπτος σωλήνας είναι ένα κοίλο σωλήνα, ο οποίος συχνά είναι ευέλικτο. Το νερό που αντλείται από τον κινητήρα που ψεκάζεται από το σωλήνα υψηλής πίεσης σε σύντομο αεριωθούμενα ή σε συνεχή ψεκασμό. Η πίεση του νερού εξαρτάται από τη δύναμη της αντλίας. Το χειμώνα, το νερό στο σωλήνα της αντλίας και τους οδηγεί στο να επεκτείνουν, που οδηγεί στην κατάρρευση της αντλίας και του εύκαμπτου σωλήνα. ? Hose Reel: Είναι κατασκευασμένα είτε από πλαστικό, μέταλλο ή φίμπεργκλας. Το καρούλι σωλήνας είναι ένα κυλινδρικό άξονα που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση του σωλήνα σωλήνα. Διατίθενται σε αυτόνομες σχέδια ή επιτοίχια σχέδια. Το καρούλι μάνικα εξασφαλίζει ότι ο σωλήνας παραμένει μπέρδεμα-free, και επίσης προστατεύει από φθορές. Το καλύτερο πλεονέκτημα της ανέμη είναι ότι θα κρατήσει τον κήπο σας οργανωμένη. ? Μπεκ: Η γωνία ακροφύσιο χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε την πίεση του νερού. Αν θέλετε την υψηλότερη δυνατή πίεση, θα πρέπει να προσαρμόσει τη γωνία ακροφύσιο στο μικρότερο βαθμό. Κατά τον καθαρισμό μεγαλύτερες εκτάσεις, η γωνία πρέπει να προσαρμοστεί στις 40 º. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τον καθαρισμό τους τοίχους του σπιτιού, τα οποία έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια. ? Απορρυπαντικά Injector: Το απορρυπαντικό αναμιγνύεται ομοιόμορφα με νερό μέσω του εγχυτήρα απορρυπαντικό. ? Εκφορτωτής: Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος από μια αντλία νερού υπό πίεση. Πρόκειται για μια διάταξη προστασίας που χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει την πίεση του νερού που ευρίσκονται στην αντλία. ? Βαλβίδες: Η βαλβίδα είναι μια συσκευή συνεχούς ροής ρύθμιση η οποία ανοίγει και κλείνει ή fractionally περιορίζει τη διέλευση του νερού. Είναι συνήθως ένα μέρος της τοποθέτησης σωλήνων. ? Πίεση Πλυντήρια όπλο: Το όπλο ύδατος υπό πίεση έρχεται με μια γρήγορη σύνδεση χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι βολικό στη χρήση. Η μαλακή λαβή λαβές επιτρέπουν άνετη χρήση. Πολλοί από τους όπλο λαβές έρχονται με ένα lock-off χαρακτηριστικό, το οποίο αποτρέπει την ακούσια χρήση. ? Για να διατηρήσετε την υγεία των αντλιών νερού υπό πίεση σας, το πετρέλαιο τα μέρη τακτικά. Με την έναρξη του χειμώνα, στραγγίξτε όλο το νερό από την αντλία. Χρησιμοποιήστε ένα αντιψυκτικό ώστε σταγονίδια νερού δεν προκαλούν την αντλία για να καταρρεύσει.
Πίεση Πλυντήρια Επισκευή? Πίεσης επισκευή πλυντήριο είναι εύκολο. Το ακροφύσιο και βαλβίδες μπορεί να φράξει με καταθέσεις ασβεστίου αν χρησιμοποιείτε σκληρό νερό. Αν είναι φραγμένα αυτά τα μέρη της αντλίας πίεσης πλυντήριο, θα πρέπει να αντικατασταθούν. Αν η αντλία κατανέμεται σε μια περίοδο του χρόνου, είναι μια φθηνότερη επιλογή για να το αντικαταστήσει πλήρως. Προσέξτε ότι η ιπποδύναμη της νέας αντλίας ταιριάζει με αυτό της παλιάς αντλίας. Τα περισσότερα από τα μέρη της αντλίας πίεσης ύδατος έρχονται με εγγύηση. Καλό θα είναι να αγοράζει τμήματα με τη μεγαλύτερη δυνατή εγγύηση. Σε περίπτωση βλάβης, τα τμήματα αυτά είναι διαθέσιμα σε καταστήματα υλικού ή μπορεί επίσης να αγοραστούν μέσω του Διαδικτύου.