Νυφική υποδείγματα Κέικ ντους

Νυφικό ντους είναι μια μακραίωνη παράδοση που δημιουργήθηκε με την πρόθεση να βοηθήσουμε τους να-να-Τετ με αυτοί διάφορα στοιχεία που χρειάζονται για τη δημιουργία του νέου νοικοκυριού. Σήμερα, γιορτάζεται με ένα πρόσθετο σκοπό την διασκέδαση, επανασύνδεσης με παλιούς φίλους και δείχνει την αγάπη και τη στήριξη στη νύφη-να-να. Συνήθως φιλοξενούνται από το παράνυμφος, το γεγονός αυτό δεν είναι τόσο επίσημα όσο το γάμο και ως εκ τούτου, το νυφικό ντους ετικέτες διαφέρουν από το έθιμο έθιμο και το ίδιο κάνει και το νυφικό σχέδια κέικ ντους.
Νυφική ​​Ιδέες Κέικ ντους
Νυφική ​​Ντους Πετσέτα Τούρτες? Ένα νυφικό κέικ πετσέτα ντους είναι μια πρωτοποριακή ιδέα για το νυφικό σχέδια κέικ ντους. Ένα κέικ πετσέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο υποστήριξης να κρατήσει κάποια στοιχεία που πρέπει να προικισμένος με τη νύφη. Είναι πολύ εύκολο να κάνει ένα κέικ πετσέτα? Όλα όσα χρειάζεται είναι μερικές πετσέτες διαφόρων μεγεθών. Διπλώστε το χαρτί κατά μήκος και τα ανοίγουμε να κάνει ένα στρώμα του κέικ. Κάθε ρολό πετσέτα θα διαμορφώσει ένα στρώμα του κέικ, ανάλογα με το μέγεθός της. Μπορείτε να διατηρήσετε τους ρόλους στη θέση του με τη σύνδεση μεταξωτές κορδέλες γύρω τους. Τώρα μπορείτε να τοποθετήσετε τα δώρα που πήρε για τη νύφη κατά μήκος της περιμέτρου των διαφόρων στρωμάτων. Τα στοιχεία δώρο μπορεί να αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως και είδη κουζίνας, αξεσουάρ και καλλυντικά προϊόντα για τη νύφη, όλα στοιβάζονται επάνω στην τούρτα πετσέτα.
Κύπελλο Τούρτες για ένα νυφικό ντους? Cupcakes είναι ένα βολικό και δημιουργικό τρόπο για να παρουσιάσει το επιδόρπιο στους επισκέπτες. Τα σχέδια cupcake μπορεί να είναι ένα κουτί με ένα δαχτυλίδι, μια τιάρα και πέπλο του σχεδιασμού, ένα γαμήλιο φόρεμα, δύο καρδιές, Cupid σχήμα, κλπ. Μπορείτε να έχετε το όνομα του ζεύγους ή τα αρχικά χαραγμένο στην cupcakes ή έχουν τις φωτογραφίες τους γίνεται με κέικ με βρώσιμο μελάνι. Εάν το κόμμα είναι ένα θέμα το ένα, το cupcake μπορεί να σχεδιαστεί ανάλογα με το θέμα.
Νυφική ​​Ντους Φύλλο Τούρτες? Φύλλο κέικ είναι το ορθογώνιο, ενιαία στρώση κέικ που είναι πολύ εύκολο να γίνουν. Κάνοντας ένα νυφικό κέικ φύλλο ντους σας δίνει την ελευθερία να διακοσμήσει την κορυφή του κέικ με πολλές δημιουργικές και χιουμοριστικά σχέδια, λόγω του τεράστιου επίπεδη επιφάνεια. Μπορείτε να σχεδιάσετε οτιδήποτε σχετικά με την τούρτα φύλλο με βρώσιμο μελάνι, μπορεί να είναι η φωτογραφία του ζευγαριού ή μια μοναδική ιδέα θα ήταν να γράψει ρομαντική ιστορία του ζευγαριού στην τούρτα. Ρομαντική και ο γάμος εισαγωγικά θα μπορούσε να γραφτεί στην τούρτα.
Νυφική ​​ντους Γαμήλια τούρτα? Νυφική ​​γαμήλια κέικ ντους, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι κέικ που είναι ως επί το πλείστον πολυεπίπεδη, όπως τα κέικ γάμου. Αυτά τα κέικ είναι ψηλά, σαν αυτές που έχουν σχεδιαστεί για την τελετή του γάμου. Εδώ επίσης μπορείτε να έχετε ένα μοναδικό σχεδιασμό κέικ όπου μπορείτε να σχεδιάσετε τις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής της γυναίκας σε κάθε στρώμα, όπως το γάμο στο κατώτερο στρώμα, το παιδί πάνω στο δεύτερο στρώμα, ένα άλλο για την επόμενη στρώση και ούτω καθεξής. Μια άλλη ιδέα για τη διακόσμηση κέικ το νυφικό ντους είναι να γράψει ιστορία αγάπης του ζευγαριού για κάθε στρώση ανάλογα με τα διάφορα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή του την αγάπη τους.
Νυφική ​​Ντους Κέικ Quotes? Αν θέλετε να διακοσμήσετε το κέικ και είστε πολύ από τις ιδέες για το νυφικό κέικ ντους, μπορείτε να γράψετε ρομαντικά ή χιουμοριστικά εισαγωγικά για το γάμο στην τούρτα. Αποσπάσματα μπορεί να γραφτεί διαφορετικά, επίσης, να ευχηθώ καλή τύχη στη νύφη. Τα ποιήματα μπορούν να είναι μια άλλη επιλογή για ornamenting το κέικ.
Θέμα Νυφική ​​ντους τούρτα? Σήμερα, το νυφικό ντους είναι γιορταστεί με θεματικά πάρτι. Το νυφικό ντους διακοσμήσεις, διαδικασία κόμμα, οι δωρεές και τα νυφικά παιχνίδια ντους είναι οργανωμένα σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο θέμα. Σε τέτοιους καιρούς, είναι το νυφικό διακοσμήσεις κέικ ντους αναπόφευκτα σχεδιαστεί ως ανά θέμα.
Ένα νυφικό ντους είναι μια ευκαιρία αποχαιρετά με την ενιαία ζωή της νύφης. Οι Νυφική ​​ντους κέικ διακοσμώντας τις ιδέες ως επί το πλείστον προτείνει η παράνυμφος ο οποίος έχει στενό φίλο ή συγγενή και ξέρει αρεσκείας της νύφης καλά. Επιλέγοντας το κατάλληλο νυφικό σχέδια κέικ ντους μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του κόμματος.