Αλυσοπρίονο Ακόνισμα Οδηγίες - Πώς να εντείνει το αλυσοπρίονο

Αλυσοπρίονο είναι ένα μηχανικό πριόνι που χρησιμοποιείται κυρίως για την κοπή δέντρων και το ξύλο. If αλυσοπρίονο σας δεν είναι αρκετά έντονη, χρησιμοποιώντας στη συνέχεια ξανά και ξανά θα έβλαπτε τα δόντια. Τα κύρια μέρη που χρησιμοποιούνται για την κοπή και τον τεμαχισμό είναι οι κόπτες, τα οποία είναι επενδυμένα με τη βιομηχανική χρωμίου. Όταν οι κόπτες που χρησιμοποιείται για την κοπή ξύλων που γεμίζουν με χώμα και άλλα υλικά, αυτό το στρώμα χρωμίου φοράει αργά μακριά και κάνει το κόπτες θαμπό. Σε μια τέτοια κατάσταση, θα πρέπει να ωθήσει το αλυσοπρίονο σκληρότερα στο αντικείμενο, για να το κόψει. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι αλυσοπρίονο σας απαιτεί όξυνση. Εδώ είναι μερικές οδηγίες για το πώς να ακονίσει το αλυσοπρίονο, ή για να γίνω πιο συγκεκριμένος, πώς να ακονίσουν το αλυσοπρίονο λεπίδα.
Αλυσοπρίονο Ακόνισμα Οδηγίες? Το πρώτο πιο σημαντικό μέρος της όξυνσης αλυσοπρίονο είναι να ακολουθήσετε σωστά το αλυσοπρίονο όξυνση οδηγίες. Ο κατάλληλος τρόπος για να ακονίσετε το αλυσοπρίονο ξεκινά με τον καθαρισμό, να αρθεί κάθε ρύπο και grime. Τόσο το πνεύμα και τα μεταλλικά και απορρυπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό κάθε σκληρή επιφάνεια για να αφαιρέσετε λιπαρή βρωμιά. Κοιτάξτε έξω για οποιαδήποτε ζημιά στα δόντια του πριονιού. Ελέγξτε το μήκος του άνω πλάκα, δηλαδή η επίπεδη επιφάνεια στην κορυφή του κάθε δοντιού. Η διάρκεια αυτής της πλάκας κορυφής θα πρέπει να είναι ¼ ιντσών και αν δεν είναι, τότε αντικαθιστά το αλυσοπρίονο θα ήταν μια καλύτερη επιλογή από την όξυνση της. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι να προχωρήσουμε σωστά μεγέθους αρχεία ή αλυσοπρίονο ξύστρες. Γι 'αυτό, κάνει πρώτα μια σωστή μέτρηση της αλυσοπρίονο και τα δόντια του. Ανάλογα με το μέγεθος του στυλ αλυσίδας και κόφτη, τα αρχεία των διαφόρων διαμέτρων θα απαιτηθούν.
Τώρα, για το ακόνισμα ένα αλυσοπρίονο λεπίδα, τοποθετήστε το σε μια σταθερή επιφάνεια, όπως ένας πάγκος εργασίας. Τώρα σφιγκτήρα ή στερεώστε το μπαρ του το αλυσοπρίονο στην εκμετάλλευση συσκευή ή τη μέγγενη, που μπορεί να κρατήσει οποιαδήποτε συσκευή εργασία γερά και με τα δύο ισχυρά σαγόνια του. Έτσι, θα κατέχει το μπαρ του αλυσοπρίονου σταθερά, η οποία θα επιτρέψει την αλυσίδα να περιστρέφεται ελεύθερα. Εάν όλες οι κόφτες το αλυσοπρίονο είναι ίσης διάρκειας, μπορείτε να ξεκινήσετε με μία από αυτές. Διαφορετικά, θα πρέπει να εντοπίσετε τις κορυφαίες κόφτη και ξεκινήστε με αυτό. Ο εντοπισμός τους κορυφαίους κόφτης είναι αρκετά απλή, όπως είναι η συντομότερη κόφτη. Τι είναι πιο σημαντικό για την τελειοποίηση αλυσοπρίονο είναι να υποβάλλουν κάθε μία από τις συσκευές κοπής, με τέτοιο τρόπο ώστε η επίπεδη επιφάνεια στην κορυφή του το τρυπάνι είναι το ίδιο μήκος.
Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσετε το αρχείο σε μια κατάλληλη θέση. Συνήθως, την εγκοπή που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του κόφτη είναι το κατάλληλο μέρος για τη θέση του αρχείου. Θα πρέπει να τοποθετείται στο ίδιο γωνία, όπως αυτό του κόφτη στο έδαφος, δηλαδή σε γωνία 25 μοιρών. Τώρα, μπορείτε να ξεκινήσετε την ενδυνάμωση της αλυσοπρίονο σύροντας το αρχείο πέρα ​​από το πρόσωπο του κόφτη, ωθώντας το από την κοντή πλευρά του γωνία με το μεγάλο σημείο στην άκρη. Θυμηθείτε να διατηρήσει την ίδια γωνία, ενώ εργαζόταν σε κάθε δόντι. Ο αριθμός των κτυπημάτων που εφαρμόζονται κατά την καταχώριση κάθε δόντι θα πρέπει να είναι το ίδιο. Συνήθως, 3 έως 5 Stokes για κάθε δόντι είναι επαρκή. Μόλις τελειώσετε με τη μία πλευρά του δίσκου, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για το ακόνισμα την άλλη πλευρά του το αλυσοπρίονο.
Λαμβάνοντας σωστή φροντίδα του Chainsaw σας? Ακόνισμα είναι ένα σημαντικό μέρος των αλυσοπρίονων φροντίδα και συντήρηση, αν και πολλοί άλλοι παράγοντες, επίσης, έπρεπε να ληφθεί μέριμνα. Πριν χρησιμοποιήσετε το αλυσοπρίονο, πάντα να ελέγχετε την κατάσταση των δοντιών. Βεβαιωθείτε ότι η αλυσίδα είναι, ούτε πολύ χαλαρό ούτε πολύ σφιχτό. Εάν είναι δυνατόν, καθαρίστε την επιφάνεια του αντικειμένου που πρόκειται να κοπεί με ένα πινέλο. Την εξάλειψη των ακαθαρσιών, βρωμιά και μικρές πέτρες από την επιφάνεια πριν χρησιμοποιήσετε το αλυσοπρίονο θα ήταν χρήσιμη για τη διατήρηση της οξύτητας του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, θα καταβάλει περαιτέρω όξυνση ευκολότερη. Καθαρίστε το φίλτρο του αέρα αλυσοπρίονο σας, μετά από κάθε χρήση. Για κάθε είδος του προβλήματος του κινητήρα, είναι σκόπιμο να λάβουν τη βοήθεια ενός επαγγελματία.
Έτσι, τώρα ξέρετε πώς να ακονίσει το αλυσοπρίονο; Ελπίδα αυτές τις απλές αλυσοπρίονα ακόνισμα οδηγίες καθώς και συμβουλές για την σωστή φροντίδα της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσει αλυσοπρίονο σας σωστά. Μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ασφαλείας, γάντια χέρι, κράνος και ωτοασπίδες, ενώ χρησιμοποιείτε το αλυσοπρίονο για τη δική λόγους ασφαλείας σας.