Καλύτερες πόλεις για να ζήσει στις ΗΠΑ

Από τους αρχαίους χρόνους, η γεωγραφική καθώς και οικονομικοί παράγοντες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό του τόπου εγκατάστασης για τους ανθρώπους. Η τάση ακολουθείται ακόμα και σήμερα, αν και με μικρές αλλαγές. Σήμερα, η οικονομική ανάπτυξη δίνεται μεγαλύτερη σημασία από τη γεωγραφική τους παράγοντες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Πόλεις όπως η Ουάσιγκτον, το Ώστιν και το Σικάγο ήταν στην πρώτη γραμμή αυτής της αναπτυσσόμενης χώρας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, σήμερα θεωρούνται ως μερικές από τις καλύτερες πόλεις για να ζήσει στις ΗΠΑ.
Washington DC? Washington DC, το οποίο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Πότομακ, είναι η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όντας η διοικητική πρωτεύουσα του έθνους, την Ουάσιγκτον DC απολαμβάνει πολλά προνόμια. Όλα τα τρία κέντρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που βρίσκεται στην πόλη. Ουάσιγκτον είναι επίσης το σπίτι στο μεγαλύτερο μέρος της εθνικής μνημεία, πρεσβείες των διαφόρων χωρών και την έδρα επιφανών οργανισμών όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και η Παναμερικανική Οργάνωση Υγείας. Όλα αυτά τα προνόμια μαζί με το υγρό υποτροπικό κλίμα και καλά σχεδιασμένη δομή της πόλης κάνουν Ουάσιγκτον μία από τις καλύτερες πόλεις ΗΠΑ να ζήσει μέσα
Σικάγο? Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, Σικάγο βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν. Είναι μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατέχει το δάφνες να είναι η δεύτερη πιο σημαντική πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και την οικονομία. Πόλη του Σικάγο εμπειριών σε υγρό ηπειρωτικού τύπου, όπου τα καλοκαίρια είναι ζεστά και υγρά, ενώ οι χειμώνες είναι κρύο και χιόνια. Η πόλη κατέχει την τρίτη θέση στη χώρα, όταν πρόκειται για το ακαθάριστο μητροπολιτικό προϊόν. Είναι ένα σημαντικό κέντρο για τις υποδομές και τη βιομηχανία. Όντας ένα από τα πιο ισορροπημένης οικονομίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Σικάγο είναι η πόλη όνειρο για πολλούς επίδοξους ιδιώτες.
Σαν Ντιέγκο? Σαν Ντιέγκο, βρίσκεται στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι η 2η μεγαλύτερη πόλη στην Καλιφόρνια. Η μεγάλη ακτογραμμή και ευχάριστο μεσογειακό κλίμα κάνουν την πόλη αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Ο διακεκριμένος βιομηχανίες που ευδοκιμούν εδώ περιλαμβάνει τη μεταποίηση, στρατιωτική και τον τουρισμό. Η οικονομία της πόλης βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη γεωργία, η βιοτεχνολογία, οι επιστήμες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών ειδών, ο τουρισμός, κ.λπ. Με τόσους πολλούς τομείς άνθηση στην πόλη του ποσοστού απασχόλησης στο Σαν Ντιέγκο είναι πολύ καλή. Αυτές οι ευκαιρίες απασχόλησης καταστεί η πόλη ένα από τα πιο περιζήτητα θέση μεταξύ των Αμερικανών να ζήσει μέσα Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνθέτουν το Σαν Ντιέγκο μία από τις καλύτερες πόλεις για να ζήσει στις ΗΠΑ.
Austin? Η πρωτεύουσα του Τέξας στις ΗΠΑ, Ώστιν έχει έρθει ένας μακροχρόνιος τρόπος να αναδυθεί ως ένας από τους σημαντικότερους κέντρου της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων. Η πόλη γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη κατά την τελευταία δεκαετία. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Κολοράντο. Austin εμπειρίες υγρό υποτροπικό κλίμα, όπου τα καλοκαίρια είναι ζεστά, ενώ οι χειμώνες είναι ήπιοι. Το Πανεπιστήμιο του Τέξας που βρίσκεται στο Ώστιν έχει την παροχή στη βιομηχανία της τεχνολογίας και της άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών με μερικά από τα καλύτερα ταλέντα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πόλη διαθέτει πολλές δάφνες στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένου το 2ο σημείο στο Money περιοδικά Best Big City στη σειρά με τον τίτλο Best Places to Live.
Phoenix? Φοίνιξ στην Αριζόνα, είναι μία από τις μεγαλύτερες και το 5ο πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, είναι η μόνη πρωτεύουσα των πολιτειών των ΗΠΑ να έχουν πληθυσμό που θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο σημάδι. Είναι περιτριγυρισμένο από διάφορες οροσειρές, όπως η McDowell Όρη και την οροσειρά Estrella, γεγονός που αυξάνει τη χάρη του τοπίου της πόλης. Phoenix εμπειρίες ξηρό κλίμα, όπου τα καλοκαίρια είναι ζεστά και οι χειμώνες είναι ήπιο. Η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εξαιρετικό ποσοστό απασχόλησης λόγω της στην άνθηση του τουρισμού, της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης. Με όλα αυτά τα διαπιστευτήρια, το Phoenix είναι επιτυχής στη λήψη μια θέση για τον εαυτό της στη λίστα των καλύτερων πόλεων ΗΠΑ να ζήσει μέσα
Με την ύφεση του 2009, οικονομικοί παράγοντες έχουν επισκιάσει το γεωγραφικό παράγοντες που οι άνθρωποι λαμβάνουν υπόψη, όταν πρόκειται για την επιλογή ένα μέρος για να ζήσει μέσα Ικανότητα παροχής σταθερής απασχόλησης με καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και ασφαλούς τρόπου ζωής είναι αυτό που κάνει αυτές τις πόλεις τις καλύτερες πόλεις για ζουν στις ΗΠΑ. Έχουν έναν σκληρό ανταγωνισμό από πολλούς υποψηφίους που αντιμετωπίζουν γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης και τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας κάθε χρόνο. Μπορεί να είναι αυτές οι πόλεις θα πρέπει να αντικαθίστανται από νέες επιχειρήσεις στο χρόνο για να έρθει, αλλά από τώρα είναι αυτοί που περιέχονται στον κατάλογο των καλύτερων πόλεων για να ζήσει στις ΗΠΑ.