Πώς να αφαιρέσει τις γρατσουνιές από γυαλί

Γυαλιά είναι επιρρεπείς σε γρατσουνιές και γραμμές που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του καθαρισμού ή τρίβοντας το ποτήρι με μια τραχιά επιφάνεια. Όποια και αν είναι η αιτία, η κύρια ανησυχία είναι η σαφήνεια και η εμφάνιση του γδαρμένο γυαλί. Είναι αρκετά απογοητευτικό, ιδιαίτερα όταν γρατσουνιές αναπτυχθεί σε προφανή υλικές ενσωματώσεις σαν μια πόρτα εισόδου, παρμπρίζ του οχήματος, συσκευή από γυαλί ή από τις πλευρές του ενυδρείου πόρτα. Γρατσουνιές στο παράθυρο του αυτοκινήτου αντανακλούν το φως και εμποδίζουν την ορατότητα, το οποίο δεν είναι ασφαλές. Παρ 'όλα αυτά, η αντικατάσταση των μονάδων γυαλιού είναι επίσης μια δαπανηρή εναλλακτική λύση. Ναι. Μπορεί να είναι γοητευμένος να ξέρετε ότι υπάρχουν ορισμένες συμβουλές για την αφαίρεση γρατζουνιές από το γυαλί. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αφαιρέσει τις γρατσουνιές από γυαλί.
Πώς να αφαιρέσει τις γρατσουνιές από γυαλί
Εκτός από την αντιαισθητική εμφάνιση, γρατσουνιές στο γυαλιά αποδυναμώσει το γυαλί σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες της θραύσης με την άρση γρατζουνιές από το γυαλί. Η αποτελεσματική μέτρα για την άρση γρατζουνιές από το γυαλί ποικίλλουν ανάλογα με την έκταση της γρατσουνιές, καθώς και η ποιότητα του γυαλιού. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα αφαίρεσης γρατσουνιά ή γυάλισμα ενώσεων από την αγορά για την αντιμετώπιση γρατσουνιές γυαλί. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε συμβουλές για την ασφάλεια του κατασκευαστή κατά την εφαρμογή των προϊόντων καθαρισμού.
Μια άλλη οικονομικά προσιτή εναλλακτική λύση για την άρση γρατζουνιές από το γυαλί είναι με τη χρήση απατεώνων κοσμηματοπωλείο, το οποίο παρασκευάζεται με το συνδυασμό συγκεκριμένες ποσότητες οξειδίου του αργιλίου και κερί. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ρουζ χρυσοχοείο χρησιμοποιείται συνήθως για τον καθαρισμό jeweleries και άλλες μεταλλικές επιφάνειες. Μετά είναι οι βασικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθείται για γρατσουνιές γυαλί με ρουζ κοσμηματοπωλείο:
Απαιτήσεις? Για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από γυαλί, χρησιμοποιώντας αδίστακτους κοσμηματοπωλείο, χρειάζεστε παρίες κοσμηματοπωλείο, ηλεκτρικά buffer (εάν υπάρχει), το διάλυμα αμμωνίας, μάλλινο πέλμα του αρνιού τράχυνση, το νερό και το χαρτί κουζίνας. Κατά τη διαδικασία της γρατσουνιές από το γυαλί, φροντίστε να φοράτε προστατευτικά εργαλεία, όπως τα λαστιχένια γάντια και γυαλιά ασφαλείας. Μόλις είστε έτοιμοι με τα απαιτούμενα υλικά και εργαλεία ασφαλείας, μπορείτε να ξεκινήσετε με τα βήματα για την άρση γρατζουνιές από το γυαλί.
Γρατσουνιές από γυαλί? Πρώτα απ 'όλα, βάλτε ρουζ κάποια κοσμηματοπωλείο να μάλλινο πέλμα τράχυνση το αρνί του. Εάν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρικό buffer, βοός το γυαλί από γρατσουνιές λειτουργεί με μέτρια ταχύτητα. Διαφορετικά, μπορείτε να βοός με το χέρι με τη μετάβαση σε μια κυκλική κίνηση. Σε περίπτωση που οι γρατσουνιές είναι φως, τότε μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με λιγότερη προσπάθεια. Ωστόσο, εάν γρατζουνιές είναι πολύ βαθιά, θεωρούν buffing για μεγαλύτερη διάρκεια. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε ξεπλύνετε ρουζ κοσμηματοπωλείο στο μεταξύ για να ελέγξετε την κατάσταση της αφαίρεσης το μηδέν. Διακοπή για να στιλβωμένο τις γρατσουνιές, εάν παραμείνουν ακόμα και μετά από τράχυνση για παρατεταμένη διάρκεια.
Καθαρισμός Glass? Το επόμενο βήμα μετά την αφαίρεση γρατζουνιές από το γυαλί είναι σωστός καθαρισμός και σκούπισμα. Για το πλύσιμο του γυαλιού, αμμωνία μείγμα (περίπου δύο onces) και νερό (περίπου δύο λίτρα). Η αμμωνία είναι ένα επικίνδυνο σύνθετο και δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα μάτια και το δέρμα. Ως εκ τούτου φροντίστε να δώσουν μεγάλη προσοχή κατά το χειρισμό αμμωνία, προκειμένου για την αποφυγή διαρροών. Με αυτές τις συμβουλές για την ασφάλεια, πλένετε τις επιφάνειες από γυαλί με μείγμα αμμωνίας, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό σφουγγάρι καθαρισμού. Τέλος, μπορείτε να καθαρίσετε το γυαλί με χαρτιά πανί για να στεγνώσει εντελώς.
Αυτό ήταν μια επισκόπηση του πώς να αφαιρέσει τις γρατσουνιές από γυαλί. Εκτός από την παραπάνω μέθοδο, λεύκανση δοντιών οδοντόκρεμα εργάζεται επίσης για την αφαίρεση φως τις γρατσουνιές από γυαλί. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις ίδιες συμβουλές αφαίρεση scratch, όπως εφαρμόζεται από τη χρήση ρουζ κοσμηματοπωλείο. Στην περίπτωση αυτή, δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στις γρατσουνιές, πριν και μετά την επέμβαση, μπορείτε να εξετάσετε rebuffing τις γρατσουνιές και / ή την εκ νέου αντικατάσταση των μονάδων γυαλί.