Γάμος Πρόγραμμα Υποδοχής

Η τελετή του γάμου γίνεται και αυτό είναι η μισή μάχη κέρδισε. Συγχαρητήρια για το σχεδιασμό της η πιο λαμπρή ημέρα της ζωής σας με φινέτσα και κομψότητα. Τώρα ήρθε η ώρα να πω ευχαριστώ στους επισκέπτες, έχει ένα συμβαλλόμενο μέρος και να είναι λίγο που πίσω και να απολαύσετε το τέλος μιας όμορφης ημέρας. Για αυτό πρέπει να έχετε ένα τέλειο πρόγραμμα γαμήλια δεξίωση, που σημαίνει μια άλλη έκθεση παρ. φορά την πεποίθησή ικανότητές σας διαχείριση. Πρέπει να ξέρετε πώς καλούνται πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι καλούνται, ποιο είναι το μενού, το οποίο συγκρότημα θα παίζει και το σημαντικότερο, όπου είναι η εκδήλωση που διοργανώνεται. Ας ξεκινήσουμε με την παραγωγή στον κατάλογο των εκδηλώσεων και τα στοιχεία που θα χρειαστεί να κάνουν δεξιώσεις γάμου σας να μοιάζει με παραμύθι. Περισσότερα για την γαμήλια δεξίωση.
Ακολουθία του Χρόνου? Ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια και εσείς δεν το έχετε. Έτσι, τη βελτιστοποίηση του χρόνου σας και να γράψετε ένα χρονοδιάγραμμα για τη δεξίωση γάμου που θα θέλατε να ακολουθήσετε για την δεξίωση του γάμου σας. Εδώ είναι μια πρόχειρη πρόγραμμα γαμήλια δεξίωση, η οποία μπορεί να λειτουργήσει για σας. ? 4:00-17:00 - ώρα κοκτέιλ. Στο διάστημα αυτό ας τους καλεσμένους σας να απολαύσουν ένα ωραίο γύρο κοκτέιλ. ? 5:00-17:30 - Έχετε μια συνεδρία φωτογραφία. Το σούρουπο θα ρίχνει ένα όμορφο φως για την εξαιρετική φωτογραφίες για να τιμηθεί για μια ζωή. ? 5:30 - 18:00 μ.μ. - Αφήστε το ζευγάρι μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες και να απολαύσετε μερικά ποτά. ? 6:00-19:00 - Αφήστε τους επισκέπτες προβάλει μια πρόποση για την νεόνυμφοι, αρχίζοντας με τον κουμπάρο και ακολούθησε η κουμπάρα. ? 7:00-20:30 - Χαλαρώστε και διασκεδάστε με την οικογένεια και τους επισκέπτες. Χτυπήστε το πάτωμα χορού και απολαύστε το δείπνο. ? 8:30 μ.μ. - Η μπάντα θα παίξει το τελευταίο τραγούδι για το νεόνυμφοι που εξέρχονται από το χώρο υποδοχής. ? 8:30 - 21:00 μμ - Αλλαγή και ετοιμαστείτε να φύγει. ? 9:00 μ.μ. - Προσφορά αντίο στην οικογένεια, φίλους, συγγενείς και επισκέπτες όπως εσείς ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, το γέλιο και περιπέτειες.? Κάνει τα πράγματα εύκολα? Κάντε το σχέδιο για πρόγραμμα δεξίωση του γάμου σας εύκολα με ένα υπολογιστικό φύλλο ή ένα σχεδιασμό. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να θυμόμαστε όλα τα πράγματα, να τα γράψει. Κάνετε ξεχωριστές στήλες για κάθε στοιχείο, όπως συγκρότημα, εστίασης, ανθοπωλείο κλπ. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων να προγραμματίσει έναν γάμο, αλλά σίγουρα χρειάζεται κοινή λογική για να το σχέδιο δεξιά. Περισσότερα για τον προγραμματισμό του γάμου και συμβουλές προετοιμασίας.
Ακολουθία των γεγονότων? Ώρα κοκτέιλ πρέπει να έχει αρκετό ποτά για όλους τους επισκέπτες σας. Μεριμνήσει ώστε τα ορεκτικά και σνακ ταξινομούνται και έκανε σωστά. Κατά προτίμηση, κρατήστε το δωμάτιο κοκτέιλ ξεχωριστό από την υποδοχή, έτσι ώστε να μην υποστεί ζημιά διακοσμήσεις εάν υπάρχουν,. Για την καλύτερη εκτέλεση, προσλάβετε έναν γάμο Planner.
Φωτογραφία του χρόνου πρέπει να αναιρεθεί. Έχοντας μια πρόσθετη σχισμή χρόνου για τις φωτογραφίες θα επιτρέψει στο ζευγάρι να έχει πρώτο χορό τους πάρα πολύ.
Ανάμειξη με τους επισκέπτες είναι πολύ σημαντικό για το ζευγάρι, δεδομένου ότι τους κάνει να αισθάνονται ήθελε και φροντίδα. Αυτή η ειδική υποδοχή του χρόνου θα σας δώσουν επίσης μια στιγμή για την πραγματοποίηση ορισμένων τρομερό μνήμες που θα διαρκέσουν μια ζωή.
Η ανατροφή ενός ψωμί είναι το καλύτερο μέρος της γαμήλιες δεξιώσεις. Ο κουμπάρος πηγαίνει πρώτα, ο οποίος ακολουθείται από το κορίτσι της τιμής. Άλλα πρόσωπα που προσφέρουν μια φρυγανιά μπορεί να είναι γονείς και τους στενούς φίλους.
Αφιερώστε τραγούδια πριν φύγετε από την αίθουσα υποδοχής. Χορός στο groovy αγάπη και μια νέα αρχή και να απολαύσετε την εταιρεία της ειδικής ανθρώπων που έκαναν αυτήν την ημέρα τόσο ειδική για σας. Έχετε ένα πλούσιο δείπνο, είμαι βέβαιος ότι θα θέλατε να είναι πεινασμένος, στο τέλος της ημέρας. Καθώς ο DJ παίζει το τελευταίο τραγούδι, είναι μια υπαινιγμός να κινηθεί προς την τελευταία και τελική φάση.
Ετοιμαστείτε να φύγει με τον έρωτα της ζωής σου. Πέστε όλοι οι αποχαιρετισμοί και να ευχαριστήσω όλους για να είσαι εκεί. Οργάνωση γάμων έχει έρθει τελικά στο τέλος της.
Γάμους είναι διασκεδαστικό αν κολλήσουν τον προγραμματισμό για την δεξίωση του γάμου. Ελπίζω αυτό το χρονοδιάγραμμα δεξίωση του γάμου σας βοηθά έξω για να αρχίσει τη ζωή σας με γλυκές αναμνήσεις!