Πώς να οικοδομήσουμε βήματα τούβλου

Ένα κλιμακοστάσιο τούβλο είναι μια ανθεκτική λύση στο αίθριο ή στην είσοδο του σπιτιού. Αυτά τα βήματα τούβλου καθιστούν ένα παραδοσιακό βλέμμα στο σπίτι σας. Παρά το γεγονός ότι, είναι κομψό, υπάρχει πολλή ικανότητα και τις γνώσεις που απαιτούνται για την οικοδόμηση βήματα τούβλο. Η οικοδόμηση ενός κλιμακοστασίου ποιότητας που θα διαρκέσει για πολύ, είναι σημαντικό. Για να κατασκευαστεί ένα κλιμακοστάσιο τούβλο, κατάλληλο υλικό κατασκευής και δεξιοτήτων, είναι οι δύο βασικές προϋποθέσεις. Εδώ είναι μια απάντηση στην ερώτησή σας για το πώς να χτίσει τα βήματα τούβλου.
Πώς να χτίσει Brick Βήματα - Υλικό? Το υλικό που απαιτείται για την οικοδόμηση του βήματα τούβλο έχει ως εξής:
Τούβλα? Μυστρί? Κονιαμάτων? Τσιμέντο Μείγμα? Φτυάρι? Μεζούρα? Ψιλή άμμο? Καρφιά? Hammer? Νερό? Επιπέδου? 2x6 απόθεμα (Ίδρυμα pad)? Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή στα οικοδομικά υλικά.
Πώς να χτίσει βήματα τούβλου - Εγκατάσταση
Βήμα 1? Το κύριο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να προετοιμάσει ένα σχεδιάγραμμα για τον αριθμό των βημάτων που πρέπει να οικοδομήσουμε. Αυτό θα σας δώσει μια ιδέα για το ποσό των τούβλων, κονιαμάτων και μίγματος τσιμέντου που θα χρειαστεί για την κατασκευή του βήματα. Μια άλλη εκτίμηση που θα έχετε να κάνετε είναι οι διαστάσεις της σκάλας.
Βήμα 2? Με τη βοήθεια ενός επιπέδου, το επίπεδο του εδάφους κάτω από τη βάση της σκάλας τούβλο. Τοποθετήστε ένα 2x6 απόθεμα ως μαξιλάρι ίδρυμα. Το τσιμέντο αναμειγνύεται σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στο σάκο τσιμέντο.
Βήμα 3? Το επόμενο βήμα είναι να οικοδομήσουμε ένα πλαίσιο από τις σκάλες τούβλο. Με τη βοήθεια ενός επιπέδου, καθορίζουν τσιμέντου κατά περίπου 1 ίντσας μεταξύ δύο τούβλων. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ακριβό τούβλα για την πρώτη αυτή πορεία του κλιμακοστασίου. Βεβαιωθείτε ότι αυτό το πρώτο μάθημα είναι ισοπεδώνεται σωστά. Αυτό ολοκληρώνει το εσωτερικό πλαίσιο τούβλο του κλιμακοστάσιου τούβλο.
Βήμα 4? Το επόμενο βήμα στο πώς να χτίσει τα βήματα τούβλου είναι, για να αναμειχθεί το τσιμέντο σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο σάκο τσιμέντο. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε το τσιμέντο Portland για την κατασκευή. Αυτό το τσιμέντο στέκεται καλά έναντι των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ιδιαίτερα βροχές. Μετά την ανάμιξη το τσιμέντο, είναι καιρός να τοποθετήσετε τα τούβλα πρόσωπο για την πρώτη πορεία που έχουμε χτίσει. Το τούβλο αντιμετωπίζουμε είναι ότι τούβλα που είναι ορατό στο βήμα.
Βήμα 5? Η τοποθέτηση του τούβλου πρόσωπο, θα πρέπει να οικοδομήσουμε ένα πέλμα. Κατά οικοδόμηση ενός πατήσει το κλιμακοστάσιο, είναι σημαντικό ότι το πέλμα αποτελείται από ένα γήπεδο. Η οικοδόμηση ενός βήματος είναι ένα κρίσιμο βήμα για την οικοδόμηση τα βήματα τούβλου. Το γήπεδο παρέχει νερό να τρέξει από τα βήματα.
Βήμα 6? Μετά από το πέλμα, τα τούβλα μετώπη πρόκειται να τοποθετηθεί. Υπάρχει ένας κανόνας αντίχειρα όταν βάζετε τα τούβλα. Ο κανόνας είναι, ότι θα πρέπει να παρέχει το διάστημα ανάμεσα σε δύο τούβλα, έτσι ώστε να καλύψει αυτό το διάστημα με κονίαμα χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα. Τέλος, η περίσσεια κονιάματος αφαιρείται και αυτό τελειώνει η διαδικασία των βημάτων τούβλο κτίριο. Μετά την κατασκευή του μωσαϊκού βήματα που μπορείτε να προσθέσετε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα σε αυτές τις σκάλες. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την εξωτερική κιγκλιδώματα σκαλοπατιών.
Αυτό ήταν όλο για το πώς να οικοδομήσουμε βήματα τούβλο. Ελπίζω ότι αυτό θα σας δώσει μερικές αναφοράς όταν αποφασίσετε να οικοδομήσουμε μέτρα τούβλο στο αίθριο ή την είσοδό σας. Διαβάστε την κατασκευή σπίτι για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα όπως αυτά.